FilmrecensionerBack to the top

Watchmen

Denna film var en av de topp tio sämsta filmer jag har sett. Pensionerade superhjältar står inför en konspiration och måste rädda världen. precis som vanligt. Jag gillar superhjältar och rädda världen tema, men denna var bara dryg och helt enkelt sämst. Grabbar skulle nog ge sexscenen lite plus, men det biter inte på mig.

0/5



Inkheart

Brendan Fraser spelar i denna familjefilm en far som kan göra böcker till verklighet genom att läsa högt. När han får barn och läser högt får det konskekvenser och han lovar att aldrig mer läsa högt, men figurerna han läst ut i verkligheten vill annat oc han måste finna en speciell bok för att läsa ut sin fru som for in i boken. Filmen var bra, men man får ta den för vad den är och det är just en familjefilm.

3/5  LLL

Mammut
Detta är en film av Lukas Moodysson som gjorde Lilja Forever. Mcihelle Williams är läkare och jobbar mycket hårt och olika timmar på dygnet så hon hinner inte träffa sin dotter och man så mycket. Dottern spenderar all tid med sin filippinske nanny och gör även gärna det när hennes mor väl är hemma. Den filippinske nannyn har en familj i sitt hemland, men jobbar i USA för att skicka hem pengar. Mannen i familjen åker på affärsresa till Thailand och detta sätter igång en del i deras tillvaro. Detta är en djup och dryg film, men jag skulle inte vilja benämna den som dålig om man är förbred på det och vill se en sådan film. Den handlar om relationer och livsval!

2/5 LL

Pusher
Även här får vi möta superkrafter i Heroesanda!
The division letar upp människor med krafter och det finns en rad olika man kan besitta. Man ger dessa sprutor för att maximera deras krafter, men problemet är att ingen överlever, tills nu. Ett par personer väljer att sluta springa ifrån the division för att deras tid är inne att stå emot. En kamp planerad sen de var små!

3/5 LLL


Kommentarer
Postat av: Carro

åå vad bra med lite film tips. Ha en trevlig kväll

2009-08-10 @ 21:17:38
URL: http://carrobarrometer.blogg.se/
Postat av: Metalnallen

De 3 första har jag inte sett, men Push var allt värd en 4:a!

2009-08-11 @ 07:50:44
URL: http://metalnallen.blogg.se/
Postat av: J

Va watchmen inte är bra.

2009-08-11 @ 20:10:45
URL: http://starfield.blogg.se/
Postat av: Daniel

mammut ända jag sett, den va bra. Sorglig dock, blev så pissed off när han va otrogen. En tung film. Men bra, som livet!

2009-08-11 @ 22:01:16
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Pusher har jag velat se ett tag :) Watchmen var riktigt okej när vi såg den på bio. inte det bästa vi sett kanske, men väldigt bra ändå...

2009-08-11 @ 22:48:15
URL: http://janinanaslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0