Det finns fortfarande gentlemensBack to the top

...men jag hade inte behövt dem om tuben i Bank och Victoria hade haft mer escalators eller en hiss. Jag började packa klockan fyra inatt och sov hela 30 min, det var pain att gå upp. Min första red bull hjälpte inte så mycket förutom att mitt hjärta börja slå snabbare, kan inte tänka mig att det är bra. Väl på jobb kändes det som att benen under mig skulle vika sig och det kändes som att jag skulle kräka. Fick i mig en god macka och lite vatten och dagen gick lite bättre sen, Mina kollegor kommentera hela tiden att det var ofattbart att det var min sista dag och att snart skulle jag åka och vi visste att det innebär hejdå.

Mina kolleger insisterade som jag förutspått att jag skulle lämna tidigare för att vara på den säkra sidan. Så jag gick av jobb lite efter 2 och efter att ha hämtat väskan i källaren, fått min secret santa och sagt hejdå så bar det av.

Ni anar inte hur många trappor jag släpa mina väskor i när jag skulle byta till DLR i Bank. Innan jag kom till jobb hade 3 personer hjälpt mig i trapporna med väskorna. Den fjärde sa jag artigt nej tack till eftersom jag var framme på jobb och det handla om 2 trappsteg :)

Nu när jag skulle byta i Victoria kom trapporna igen och ytterligare två gentlemän hjälpte mig. Pinsamt hihi, men åhh va tungt det var och jag har nu så ont i händerna. Har nog lite väl mycket packning om man knappt orkar rulla väskan på platt mark. Och varför har dem inte hissar lr iallafall rulltrappor på fler ställen, jag menar bagage är ju vanligt i en turiststad som London!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0