Heroes Addicted? Season 4 Fugitives 2/2...Back to the top

måndag den 2/2 börjar säsong 4 som går vid namnet Fugitives i USA.  Om du inte vet vad som hänt i Heroes innan så säger jag "spoiler alert".Episode 1: A clear and present future
Months after explosions brought down Pinehearst and Primatech, our Heroes try to put the past behind them and begin new lives. Now powerless, Hiro (Masi Oka) tries to train a reluctant Ando (James Kyson Lee) to be a true superhero. Suresh (Sendhil Ramamurthy) returns to life as a taxi driver, Peter (Milo Ventimiglia) is back to saving lives, and Daphne (guest star Brea Grant) and Matt (Greg Grunberg) try to live as a normal couple. Claire's (Hayden Panettiere) attempt to live a regular life is cut short when she uncovers a deadly plot orchestrated by Nathan (Adrian Pasdar) to track down and capture those with abilities. Meanwhile, Sylar (Zachary Quinto) begins the search for his real parents

I cant wait!

Jessica Simpson...U go girlBack to the top

Huvudrubrikerna lyder att Jessica Simpson skapar ramaskri i USA med sin viktökning. Förra gången var det Jennifer Love Hewitt man gick till attack mot och publicerade bilder på över hela USA när hon var på semester med sin pojkvän och badade i bikini. Kan inte även stjärnorna få slappna av från all viktstress ett tag? Så som folk jojobantar i Hollywood för roller och modelljobb är det  inte konstigt att det går från mega smalt till större när de slappnar av. Varför kan det inte bara vara lagom? Jag är inget Jessica Simpson fan men denna bruttan visar med sin viktändring att hon är het även som fyllig. Stående applåder till henne att hon ens vågar göra ett framträdande i sin nya större kropp som i Hollywoodmått är fet, och tydligen även enligt USA.s tidnigar. Jag vill benämna henne som fyllig och fortfarande sexig så bara lämna henne i fred. Låt henne vila från vikthetsen och sluta säga till världens ungdomar att detta är att vara fet.

Jag ser hellre Jessica som fyllig än som detta skelett på de andra bilderna. Plus att man måste ta i beaktning att om tidningarna är ute efter att utmåla Jessica som fet lär de försöka ta bilder som även är osmickrande för den som är smalare.

Sjukdomsuppdatering...Back to the top

Idag kände jag mig lite bättre, men bara lite. Iväg till farbror doktorn vid elva tiden. Mottagingen var ett mega snyggt ubermodern ställe. Doktorn kom ut till mig i och hälsa i en Acrombie and Fitch tröja. Killarna är galna i det märket här. Går till denna doktorn för att det är föreningens doktor så vi bara körde dit och sa Chur unihockey och fick vänta lite. Egentligen har han smockat med folk, men det gick snabbt. Ett stick i fingret, vilket jag hatar...men denna stickaren kändes inte alls, får köpa sådana till sjukvården i Sverige oxå. En snabb grund check up och lite medicin och tips på te sen var jag färdig. Men resultatet från stickprovet var allt annat än bra. De högsta inflammationsvärdet du kunde ha var 8 och jag hade 6,7 och idag mådde jag lite bättre. Kan ju undra vad det låg på innan? Så jag får inte gå och jobba på måndag heller och måste istället kma in för ett nytt stickprov, men det är ju ingen fara nu när jag inte känner det :) Hoppades bara på en någerlunda frisk helg.

Hem efter dr:n och prata med pappa på skype och sen till sängs. Var så fint väder idag så R och J stack och fika med sina termobyxor och solbrillor i bergen. Nu på kvällen har R spelat data...hmm oväntat. Så för att jag inte skulle vara ensam så kröp jag ner i gästsängen i datarummet oxå Dj:a R för mig. Digga så gott jag orka, men annars fick jag några fina Elvis imitationer av R :) Nu ska vi krypa ner och mysa och se film. Känner mig lite klarare i huvudet tack vare det där teet doktorn tipsade om. Med ren översättning blir det väl Lindenblommte, oxå klämmer man i lite citron och honung. Så idag drack jag te för första gången självmant. Blivit avskräckt av alla gånger jag blandade ihopa mammas te och min oboy när jag var liten...chock. Men detta teet såg ut som vatten fortfarande och var helt oki. Vuxenpoäng ;)

Vad jag jobbar med här i Schweiz!Back to the top

Ganska många personer har frågat vad jag jobbar med här nere. Det enklaste har varit att säga att jag jobbar i en "chokladfabrik" och paketerar genom att klippa, klistra och göra rosetter. Men Merz där jag jobbar är konditori, bageri, cafe och restaurang. Konditoriet skickar upp sitt gjorda gotte till Ateljen där jag jobbar. Sen så paketerar vi allt detta gotte i fina paket, påsar osv, och nästan alltid med en rosett. I början var det lite jobbigt för jag var paket- och rosetthandikappad när jag kom dit, men hey jag lär mig snabbt ;) Har säkert gjort några tusen rosetter vid det här laget och vid förbredelser kan jag packa in 20 paket på 5min :)

Har tagit några bilder på jobb för att visa bättre. klicka för att få dem större:

    
Dessa första bilderna är i butiken...allt du ser har vi i ateljen paketerat.

  
Här är pralinrummet med allt gotte och när detta är förpackat in i varurummet.

         
Sen för övrigt sitter jag nere i Ateljen som är mkt större än vad som syns på bilden. Fru och dotter Merz är dekoratörer så de är dekorationstokiga. Vet inte hur många källarförråd de har med saker, men minst tre som jag varit i. Hur som helst så runt hela ateljen är där vita garderober, en sisådär minst 30, ska räkna nästa gång. Alla dessa garderober är fyllda med band, söta förpackningar, krims krams, sprayer, figurer...u name it. Allt du kan dekorera med! De verkar hitta sina saker så organiserat kaos skulle jag vilja säga. Hälften av sakerna används nog inte ens.

Konditoriet är riktigt duktiga på att göra choklad och marzipan figurer. Ovan är en gigantisk Hello Kitty marzipan figur som har varit till utställning. Gav T en liten Hello Kitty och T en Mqueen bil i Marzipan i julas. (Alla mina systers barn börjar på T ). Pappa fick en Harley Davidson figur som liknade hans riktiga. T o T åt sina i ett nafs, far ville spara sin.

Lärlingarna i konditoriet har haft sina figurprov kan man väl kalla det, då det under en lång tid jobbat med ett konstverk som de får betyg på. Ska se om jag kan fota dessa! Annars har vi även en ny tårtkollektion hihi...så vi har haft en "modevisning" på jobb i restaurangen med riktiga modeller som gick runder och visa tårter :).

Så nu vet ni vad jag pysslar med här nere! Om jag inte jobbat skulle dagarna varit så långa, så jag är glad för min sysselsättning fast det ibland kan vara extremt tråkigt. Speciellt inför jul o påsk när där är mkt att göra. Men ibland är det även riktigt roligt!  Får ställa upp när där är mkt, annars är det rätt glassiga tider, dock för få raster. Vid nyår fick vi den glada nyheten att vi har en andra obligatorisk rast. Chefen var inte så glad över det, men vi log stort inombords.

Det är många gånger jag har velat stampa foten i golvet och säga hallå...jag är faktiskt svensk, men jag vill inte ge sken av att jag inte vill jobba och är bortskämd så det är bara att anpassa sig till arbetsmoralen här i Schweiz, vem vet det kan vara nyttigt för mig ;)

Fortfarande sjukling...Back to the top

Insjukna natten till tisdagen och sedan dess har det bara blivit värre med denna influensan som jag förbannar. För varje dag som går när jag är sjuk förväntar jag mig att det ska bli bättre, men nej. Brukar inte vara den som rusar till pillerna direkt heller, men den här veckan har pillerburken använts flitigt då hela min kropp ömmar och det känns som min hjärna flyttar sig. Härom natten kunde jag inte sova för att jag till och med hade ont i armbågarna och ögonen. Sedan dess ser det ut som jag konstant storbölar eftersom ögonen rinner som in i och näsan oxå för den delen. Hur mkt vätska har min kropp lixom...öhh. Sova för mig är en dröm som skulle underlätta men går inte så bra. Stör stackars R när jag inte sover oxå! Mina ögon är röda och ögonlocken svullna...ser ut som jag har två Paris lazy eye :(
Hårda är dem här i Schweiz oxå...är du hemma tre dgr måste du ha läkarintyg...tänk om vi belastat sjuksystemet för det i Sverige? Antar att de behöver folk till att belasta sjukvården mer här. Så imrn ska jag ti farbror doktorn! Får se hur det går med mina tyska "sjuktermer":)

R är ganska upptagen men han försöker muntra upp lite då och då. Igår blev det Cindys take out + fet chokladkaka :)

Håller tummarna att det värsta är över nu och att jag är frisk imrn så jag kan följa med och åka skidor i helgen...I wish

Poshar Posh lr är det fixat?Back to the top

Starlounge rapporterar om att Victoria ska ha lagt sig under kniven "igen". Jag tvekar inte på att många stjärnor lagt sig under kniven och då absolut Victoria då hon inte alls ser ut som när hon började i Spice Girls och dessa förändringar är inte förändringar med åldern. Denna tubtopp när hennes boobs här poshade till max har fått mycket uppmärksamhet, men Victoria demonstera själv för Perez Hilton i sin reality show att brösten i själva verket inte är så stora utan är just poshat i outfits som denna. Paris Hilton är ett bra ex. på att i en outfit var totalt platt för att inte nästa se ut att verkligen ha fylliga bröst. Jag tror inte att hon springer och fixar dem varannan månad lr outfit. Kniv lr wonderbra?
 

Var är Victorias tokkorta hår på januaribilden?....För så här ser hon nämligen ut nu.

Inspireras av kändisarna på röda mattanBack to the top

 
En nästan likadan klänning som AnneLynne McCord bar på People´s choice awards kan du finna i svart på Nelly för endast 599kr.


Inspireras av Kristen Bells klänning som bars på Critics choice galan och kör på en docksöt baggyklänning som går att finna för endast 299kr på Nelly i rosa och brun.


Inspireras även av Jennifer Anistons romantiska spets och siden klänning som hon bar på premiären av filmen Marley and Me. Går att finna något liknande på Nelly för endast 399kr.

Klicka hem dessa söta klänningarna på www.Nelly.com

Är sjuk...Back to the top

Idag är jag inte speciellt pigg. Har gått och blivit sjuk, men det var kanske på tiden med alla sjuklingar jag haft omring mig. Mitt immunförsvar måste vara grymt! R var hemma förra v. för att han var sjuk och jag jobbabara tre dgr och då bara halva dagen. Var så himla hängig oxå så vi blev helt enkelt hemma nästan hela v, men tog oss ut för att kolla datorer.
Skillnaden denna gången är väl att jag pussat på sjuklingen så denna v. e det jag som har ont i halsen, huvudet och är sjukt hängig.

Fråga faktiskt om jag kunde kma och jobba ändå, men det är ju upp till mina kollegor om de vill utsätta sig för att eventuellt bli smittade, de skrev, bli hemma. Det är så sjukt långtråkigt att vara hemma och vara sjuk, det är ju inte riktigt som att vara ledig. Tråkigast är att jag inte kan hitta en medeltemperatur. Tar jag på mig kläder blir jag tokvarm, tar jag av mig mega fryser jag.

Tittat på e channel där de gör kändisrepotage hela tiden, så idag är jag sjukt imponerad av Jennifer Aniston och Cameron Diaz då de i dessa repotagen vinklar dessa till bristfria gudinnor. Försöker vara objektiv, men de är faktiskt beundransvärda :) Men får en att tänka på vad man själv vill åstadkomma med livet. Just det, jag är sjuk, uttråkad och själv hemma och det får mig att tänka på tok för mkt så min hjärna är det minsann inget fel på fast det värker i huvudet. 
Man blir väldigt positiv av att se repotage på hur folk lyckades...

Men för att vinna måste man satsa, men vad ska jag satsa och vad vill jag vinna? Hmm...kan inte någon lr något kasta en i rätt riktning...är det för mkt begärt va ;) Give me a sign! Lär väl göra en lista som vanligt...skruva upp mig...bli positiv och...?vad hände? Varför kan man inte pausa hjärnan...ska nog lära mig att tänka blankt lr nått.

R kom hem med världens godaste glass ti mig, sjuklingen...BJ choclate fudge brownie...han e så fin...lovy
Men sen var han tvungen att ta sig direkt ti träningen...som är utomhus idag. Får hoppas att han inte blir sjuk igen!

Nä nu åter ti den där glassen och E channel! :) 

I want to belive in Obama...Back to the top

Presidentvalet i USA påverkar som vanligt hela världen. Nu har USA valt sin första färgade president, men inte bara står han för förändring genom färgen på presidentens hud utan även en förändring inom landets samhälle och gentemot omvärlden. Eftersom man sponsrar presidentvalet i den utsträckning man gör i USA kan jag finna att man kan köpa presidenten. Och även om "agendan" är ute för alla att se så kan man inte låta bli att tänka om det är en agenda för att vinna valet lr agendan att fortsätta följa efter valet. När presidenten är sponsrad/köpt till sin presidentplats så är frågan om han kan ignorera sina sponsorers intressen. Hur många gånger har inte forna presidenter, speciellt Bush ställt sig bakom oljebolag och biltillverkare, trots att dessa bidrar till uppenbar global warming och rent av emellanåt begår brott. Jag tror även att en president faktiskt från början kan mena väl i kampanj och agenda, men när de väl får tillgång till de där filerna som är "Classified" och styrs av andras intressen som inte alltid är förenliga med vad som är bäst för folket, landet, lr världen för den delen, så är det inte lätt att hålla sig till den gamla agendan man faktiskt vann med och lovade folket. Jag bara hoppas likt resten av världen att Obama kmr att stå för den förändring han lovat och kmr att vara en president att se upp till.

Det var på tiden att George W. Bushs tid gick ut i vita huset.


Barack Obamas oath and speeach:


Vilken data ska man köpa?Back to the top

När jag tog paus från skolan så är det inte precis som att åldern på min bärbara också tar en paus, så jag sålde den eftrsom jag inte skulle behöva den så mkt mer. Plus att när vi hade wireless internet så gick den stationära internetkopplingen långsammare, vilket  inte var uppskattat för den av oss som satt där. Men nu sitter R och spelar footballmanager dygnet runt på vår data så vi får liksom slåss om den då vi båda gärna spenderar tid vid just datan. Plus att nu finns det ju dessa söta små internet plug ins så man kan surfa var som.  Vi bestämde oss för att det var dags för en ny bärbar. Börjar jag skolan till hösten igen så skulle jag ha köpt en lite senare ändå. Både jag och R älskar the look of apple, men mitt problem är att det är en mac. Har aldrig använt det så jag vet inte riktigt hur det fungerar och vad som är kompatibelt med mac och inte. De är ganska pricy så jag vill inte kma på allt detta senare. R visa mig lite videos om mac på apples hemsida och jag blev nog frälst så det lutar mot en apple, men vilken modell? Blev megakär i mac air för den är så nätt, men har hört att den inte ska vara så bra. Så om det blir en apple blir det en MacBook.

Vår datavän J rekommenderar att jag köper en sony vaio och även dem är jättesnygga, plus att den är en vanlig pc som jag är van vid. Innan alla apple videos var jag säker på denna snygga sak som finns i svart, vit, rosa och röd. Men det skiftar hela tiden. Det är sagt att båda är riktigt bra datorer men att det är de kända konstruktörerna som lägger till lite pengar på varan. Tänker bara på att man måste konstant uppdatera datorer då de snabbt är ute ur leken och blir lätt slöa efter ett tag om man inte är ett datageni som verkligen kan ta hand om denna tekniska pryl.VS.Vilken data tycker du att jag ska köpa. Rösta nedan! Om ditt val är Sony Vaio så kryssa även i ett färgalternativ, om valet är MacBook så väljer du inget färgalternativ.
webvoter-omröstning
Vilken data ska jag köpa?

MacBook Apple
Sony Vaio PC
Svart
Vit
Rosa
Röd

Se resultat

Är tolkaren av Sharia pedofil?Back to the top

                                          


Läste något ytterst upprörande på msn nyheter. En av Saudarabiens högsta religösa ledare, den mäktige stormuftin Abdul Aziz al-Sheikh sade i ett tal att islamisk lag Sharia tillåter att flickor som ännu inte kommit i tonåren gifter sig och att de som är emot det gör flickorna "en otjänst". Sen ska han även ha påtalat att Sharia inte är orättvis mot kvinnor. 

En domstol i Taif tillät en elvaårig flicka att separera från sin 75-årige make, efter det att hennes mamma vänt sig till domstolen, Flickans far hade arrangerat giftermålet i utbyte mot en hemgift.

I december avvisade dock en domstol i Unayzah en begäran från en mamma till en åttaårig flicka att äktenskapet mellan dottern och hennes 58-årige make skulle upplösas. Domstolens motivering var att fallet fick vänta till dess att flickan nått puberteten och själv kunde lämna in en skilsmässoansökan. Så flickan är i princip mogen att gifta sig men inte mogen nog att skilja sig.

I båda ovanstående fall har modern varit emot att gifta bort sin unga dotter, medan fadern tycker det är helt okej. I Saudarabien tänker man nog aldrig på något från en kvinnas perspektiv lr i detta fallet en flickas perspektiv. Hur kan man göra så mot sin egen dotter? Det är bara männen själva som man gör en tjänst. Pappan får hemgift, pedofilmaken får en ny leksak. Dessa män vet mkt väl att det inte bara handlar om ordet "gift", utan att i ett giftemål finns det plikter för frugan att uppfylla.

Människorättsgrupper i Saudiarabien kämpar mot den gamla traditionen med barngifte och vill att en minimiålder för giftermål förs in i lagstiftningen. Men hur ska detta gå och vilken ålder kmr den att hamna på med pedofiler som tolkare av lagen.

Barnäktenskap sker även i Sverige: "Ingen vet idag säkert hur många barn som är i riskzonen för att giftas bort utomlands. Enligt utredningen uppger personalen på Rosengårdsskolan i Malmö att mellan 10 och 15 flickor i årskurserna sju till nio riskerar att giftas bort varje år.
I Stockholm bedöms antalet flickor i riskzonen till så många som 3 000, men för att ny lagstiftning ska bli effektiv krävs utbildningsinsatser, menar hovrättsrådet i Malmö Agneta Lindelöf som har lett utredningen."

Blogginlägg om retuschering osv...KOLLABack to the top

Dessa samlade blogginlägg från Tyras blogg måste ni ta en titt på. Det här är exakt vad jag menade i mitt förra inlägg, folk eftersträvar en retuscherad kropp. Vad jag inte förstår är att många av dessa bilder hade inte behövt retuscheras...redan snygga personer görs onaturligt snygga. Why?

Så klicka in nedan och få en dos av verkligheten:

http://tyras.se/category/oka-ditt-sjalvfortroende.html

Håller med Blondinbella...Back to the top

Absolut ska man få skriva om bantning och bantningstips, men frågorna man får ställa är, vem är det som bantar, vem riktar sig dessa tipsen till, och är dessa tipsen sunda?

Bloggkriget mellan Blondinbella v.s Gynning och Schulman är rent ut sagt pinsamt från G och S sida. Läste blondinbellas inlägg och allt hon gör är att berättar om att dessa två personer ger osunda bantningstips och citerar dumma saker som Gynning själv har sagt för att få folk att förstå faran. Sen att för dessa två personer att gå till attack på det typiska skällsnamn, smutskastar viset visar ju bara så mkt mer om dessa två personer. Kom med några intelligenta argument för era bantningstips istället.
Jag gillar att Gynning har sitt sätt att vara outspoken och vågar göra bort sig, men come on, någon gräns får det vara. Till och med Paris har finslipat denna stilen och gått vidare.

Vad ni som hetsbantar inte förstår är att den dagen ni vaknar upp, om ni gör det är att konsekvenserna av ett size 0 ideal kan vara förödande. Men all den anti anorexia propagandan har ni väl hört allt för många gånger väl. Rökning dödar men ändå rökar man, utan att egentligen ha en dödslängtan. De som blivit sjuka rökar vidare för nu är det ju ändå försent. Vad ska man egentligen behöva säga och göra?

Själv skulle jag absolut behöva äta sundare och träna mer, men livet går ut på mer än så. Men det sjuka är att varenda gång jag kmr till insikten att jag är nöjd med hur jag ser ut är där alltid någon lr något omkring en som säger att man inte får vara det. Så jag håller med blodinbella "håll era hjärnspöken för er själva".

När ska vi sluta eftersträva kroppen av en retucherad bild? Hade alla kändisar gjort som Kiera Knightley nyligen gjorde och förbjudit retuchering av sig själva och markandsfört sig så som de egentligen ser ut hade man kanske kunnat sluta romantisera denna kropp.

Nu ska jag gå och äta ett choklad och riktigt njuta av det. För ska vi inte njuta av livet?

Tillbaka i Schweiz!Back to the top


Mitt andra vinterland :)

Det var ljuvligt att vara hemma i Sverige förra veckan trots att det inte blev riktigt som jag tänkt mig. Mycket av tiden ägnade jag åt att plugga till resttentan som jag var i Sverige för att göra, men inte gick det så bra ändå. Får vänta på resultatet! Lite häng blev det med bästa tjejerna, men önskar att jag hade haft mer tid till det. Lillebror var sjuk! Tog han till doktorn och det visade sig att han hade körtelfeber, stackarn. Trodde först det var halsfluss, men efter diagnosen var det ingen risk att jag skulle bli smittad om vi inte delar glas. Men eftersom han var sjuk så var bilen ledig och där var alltid gotte hemma :) Jag är ingen elak syster, såg bara det positiva i situationen ;) Mina syskonbarn som jag längtat mest efter låg alla i kräksjukan en efter en så det blev inget besök där de första dagarna heller. Men jag fick under veckans gång kört den ena till ishockeyträning och den andra til gympan :) De är så duktiga! Fint var det att bo hemma hos mamma och pappa också och få god svensk hemmalagad mat och bli lite uppassad. Min familj är så fin!

Ett, två, tre hade hela veckan gått och jag önskar att  jag tagit två. Skulle spara min andra semestervecka till om någon skulle kma på besök, vilket nu är konstaterat att ingen gör. Jo, lillebror i feb, men inte för att träffa mig minsann, utan för att inköpa en cool snowboard och besöka backarna. Får köra runder han här och snowboard shoppa :) Det ska bli kul att han kmr och besöker. Får ju passa på nu när syrran bor i Alperna!

Kom hem till Schweiz med tåget kl. 7 på kvällen för att ställa av väskorna i lägenheten och ta mig direkt till R.s match halv 8. Men trots att jag tog mig dit ända från Sverige den dagen för att stötta gick det inte så bra. De mötte topplaget i serien, så man får ta det positivt att det inte blev storstryk iallafall. Vi måste alla hålla tummarna om att de går till slutspel och att R.s fötter blir bättre i tid, han har lyckats stuka båda.

Tillbaka på jobb på måndagen, men hade inte behövts, vi slutade två. Idag och på tors är jag ledig ofrivilligt, men ändå villigt. Har så mkt att spara till ju, men annars är det skönt att vara ledig lite. Hade velat åka skidor på tors, vilket hade varit perfekt eftersom det snöar en del idag, men R har två matcher till helgenoch kan inte åka i backarna innan dess både på grund av att han kan ta ut sig för mkt och kan bli skadad.

Innan jag åkte hem bunkra jag upp med dubbelnougat, lakrits, felix tomatketchup och estrella chips till grabbarna. Men det lär inte var så länge ;)

Har bestämt mig för att verkligen njuta av den sista tiden här och inte tänka för mkt framåt, vad det nu än är som väntar där framme.

Hopp Chur!

Love Fru Beckhams Armani bild...Back to the topFolk får säga vad dem vill om Victoria Beckham, men denna modellbild för Armani Underwear är konst. Hon bär sin pojkfrisyr hur snyggt och kvinnligt som helst och denna bild är inte som andra underklädesreklamer som jag ibland kan finna smått vulgära även om det är just underkläder de ska visa upp.

Heta kändisklänningarBack to the top

Att kändisarna ofta är snygga och glamorösa vet vi alla, men hur snygga är egentligen deras klännigar. Ibland kan man se att någon verkligen har försökt för mycket, vill sticka ut mer än de andra och vissa är bara så plane boring. Men sen kommer dessa lyckade heta fordralen. 

Critics Choice Awards


Brangelina ser ut att stå på vaxmuseet. Anne Hathaway kom som Cruella Deville. Gillade Elisabeth Banks guldiga fordral och Kristen Bells silvriga fordral för de var fina elganta och stylish utan att säga Im trying to hard som Carrie underwoods oranga påfågeldräkt. 
Men hetast och åter hetast var Amanda Bynes i sin rosa  Herve Leger.Amanda Bynes i sin rosa Herve Leger


Peoples Choice


Spinn off serien av 90210 må vara en flopp, men har fört med sig ett par nya stjärnskott med stilkänsla.
Hetast på mattan var:

AnnaLyne MCcord "90210" i detta klassiska fordral som oftast är svart lr rött, men AnnaLynne visar att detta fordral även funkar i andra färger.


och 90210 kollegan Jessica Stroup även hon i en Herve Leger

Hemma i SWEBack to the top

Som vanligt är det tråkigt att lämna sin älskling, men samtidigt kan det vara bra för oss båda att vara lite på egen hand denna v. R spelar manager 09 dygnet runt med J ändå och jag var tvungen att ta mig ti sverige just denna v för att göra en resttenta. Avlämnad på flygplatsen känner man sig ganska ensam och jag är inte den bästa på att ta hand om mig själv och få allting rätt. Nu hade jag kollat så jag hade allt med mig, men det skulle inte förvåna mig om jag tappat passet lr boardingkortet. Sånt händer mig liksom! Men det gick bra! Väl på flyget var jag inte så vilsen längre utan det slog mig att jag är ju faktiskt ganska resevan vid det här laget. '

Uppe i det blå var det så fint eftersom det var så himla molnigt, men ändå klart. Såg ut som en stor fluffig is som man kunde gå på där uppe, oxå en bit bort var bergen som man kunde gå till. Men nu kan man inte gå på moln och de dära bergen var bergstopparna som stack upp bland molnen, men fint var det. Får lite carebear (krambjörnarna) känsla, då de bor uppe bland moln och regnbågar. Tänk om man hade kunnat gå på molnen alltså! På väg ner i köpenhamn körde vi igenom alla molnen och det måste vara lite lebbigt för piloten då man inte ser någonting, men allt jag kunde tänka var jag flyger innuti ett fluffigt moln :)


När vi gick av planet bjöd de på choklad men jag såg inte det först plus att jag höll så mkt grejor i händerna. Ville ha den där lilla chokladbiten men då hade jag stannat kön på väg ut från planet, då jag hade fått ställa ner vad jag höll i ena handen. Så det var bara att tygla sitt begär och traska vidare. Äter ju en del swisschoklad ändå faktiskt, men ändå stör jag mig på att jag missa denna. Om choklad inte hade funnits hade nog vi alla varit nått kilo lättare, men för mig är det kilot sååå värt det.

När jag gick ut vid arrivals stod det en upplädd kille med en megafin bukett blommor och väntade på någon lyckosam tjej. Så romantiskt! Möten på flyplaster kan vara så fina, som i filmen Love Actually.

På kvällen blev det singstar och en runda på stan med tjejerna och Gabbis päls a.k.a Fluffy, Ludde lr Pelè är ljuvlig. Alla vill kela med henne :) Så är du ute efter kel, bär päls, men helst en fake sådan då vi tänker på de söta djuren.
Mina vänner är så ljuvliga...men jag får inte vänja mig för mkt då jag snart ska tillbaka ti schweiz igen och vara utan dem ett tag till :(

Nu lite plugg och den bästa glassen i världen...choclate fudge brownie.

Snart semester i SWEBack to the top

Nu ska jag bara ta mig igenom denna arbetsvecka för att på lör eftermiddag 12.20 sitta på ett plan till kära Sverige. Landar 14.05 i Köpenhamn och kmr vara lite grinig och uttråkad av resan. Gillar inte att flyga, det är så trångt och orörligt bara. Men jag älskar ju att flygplanen tar mig till alla underbara ställen jag har besökt och kmr besöka.
En vän gav mig denna insikt då hon efter en oerhörd lång och tråkig väntan på en flygplats sa "Jag älskar flygplatser". Jag fråga ju givetvis hur hon kunde göra det då vi uppenbarligen ogillade denna väntan på denna stora och stökiga flygplatsen. Och hon svara "För att det är den och dess flygplan kan ta oss vart vi än vill i världen". Denna filosofi har jag överfört på sjukhus som jag inte heller är så förtjust i. De gör ju oss oftast friska :)

Väl på tåget hem ti LA kmr jag sitta och trumma för att det är så nära. Min kära far kmr och hämtar upp mig och som vanligt ge mig en uppskattad bamsekram. När jag väl parkerat mina grejor hemma hos mina föräldrar och slått mig lite till ro i mitt gamla rum är jag redo för tid med bästa tjejerna. Jag hoppas på chickflick night! Längtar redan!

bloglovin
RSS 2.0