One love...!?Back to the top

The more I think about him, the more I realize
how much time I spent waiting for him to change.
Waiting for him to realize that no time is better
than now. But he just wasn't ready.


Even if you think the flame has died, there's at least one last lyric that'll hit that last hot spot, and then you find youreslf as fucked as you were the day you lied and said you never wanted to see him again.


Think about the plans that we made, driving around while the radio played. They may have gotten delayed, but they're waiting for you. Think about the look in my eyes, saying I love you the very first time. Focused, not blind, and you said it too. I still believe in you.

If you love someone... you say it, right then, out loud.
Otherwise... the moment just passes you by.

I tried so hard. You know that, right? I tried harder than you could ever imagine, and now here I am, trying my best just to forget everything. Every piece of you, the way you smell, the feel of your skin. Too bad it was always so soft. I can still feel you. I think I always will.

but the truth is, if i could be with anyone,
it'd still be you.Oväntat besök...Gayvalia!?Back to the top

I lördes kväll stannade jag som sagt hemma för en kväll med mig själv. Det gick hur bra som helst och jag är nu ikapp på heroes fronten. På natten dock började två svenska röster föra lite oväsen där uppe och yrvaken som jag var fick jag ju gå upp och kolla läget. J hade kommit för att sova över och stanna på besök dagen efter.

På söndag skulle jag jobba, men kom lite försent för J hade råkat flytta visaren lite när han tog ner klockan för att den fört oväsen under natten. Jobbedagen var så himla seg, men det blev mer fart på kvällen när R och J kom intågande med lite alkohol. Både jag och Em hade jobbat och var enormt slitna, men i partyblåsan och in till Soho.

Det var riktigt roligt faktiskt! Vi satt på en fin bar i piccadilly och där tillkom ett jätteroligt par. Vi alla drog vidare in på en klubb som visade sig ha många gaygäster, men det var så kul. Det blev riktigt fjolligt och "fabulous". "My god, ur so fabulous" fick man höra, så kliche. Battla med någon gaykille haha...ja man få väl bjuda på sig.

Sen blev det kinamat och i mitten av bordet var en bricka man kunde snurra, så det blev lite klassisk "jag har aldrig" oxå hihi. Så sjuk och rolig kväll :), en svennekväll.

Kvällens bästa lines:

Appletini...easy on the tiny...
That´s to fruity, even for me...

Catch 22 boysBack to the top

Killar uteblir märkte jag igår när Fi skulle fixa vilken kille jag ville ha åt mig, men det är konstigt när man tittar sig omkring och inte vill ha någon. Killarna försöker förgäves när de kmr fram till mig! Efter fem år tycker ni kanske att jag borde slänga mig över dem, men så är det inte. Jag ville aldrig ha någon annan och kanske är det ett av mina spöken. One night stands på fyllan är meningslösa och jag kmr nog aldrig vara den tjejen. Man träffar ingen seriös på en klubb och någon seriös vill jag inte ha nu heller. Ser ni vad jag menar med att de uteblir, lite catch 22 där lr!?

Jag förstår nu vad Suss menade med mina ramar hihi...that's me.

China White fredagBack to the top

Igår så klicka det inte riktigt på No.5 ,så vi dissade och M tog med mig och Fi till China White istället och Fi slapp jobba den kvällen och festa loss med mig istället :) Stället var fint, lite trångt, men åhh så bra musik. Vi fick dansat en hel del och på lyset blev jag ;)

Vidare till British Luxury club för efterfest och sen åkte jag med M och Fi hem och sov av ruset i deras gästrum. Vilken skön säng! Fi skulle iväg och jobba på morgonen och M laga en megafrukost till oss med pannkakor, bacon, scrambled eggs med körsbärskompott och nutella. Du har det bra Fi! Ljuvlig frukost och jag tackar för deras gästfrihet och att de inte lät mig yra hem själv inatt när jag var så rund om fötterna. Tyckte det var en bra ide att messa en massa också lur som jag var, not a good idea, förutom med fina Gabbsan då förstås som jag inte väckte för hon var uppe med tuppen och skulle öppna espresso house och har alltid något bra att säga en.

Fina Fi, jag hade skitkul, tack för en trevlig kväll/natt :)

Leva som man lär och vill!?Back to the top


Detta var nog mer en peppande saying att försöka leva så bekymmerslöst för jag bröt precis mot allt i ovanstående ruta när jag ställde in min utekväll för en hemmakväll med mig själv till Em slutar jobba senare.

Japp, idag har jag oroat mig om dumma saker och jag kmr inte att bruka alkohol ikväll, nog inte ha kul hlr för den delen och absolut inte bli kär. Säga och göra vad jag vill skulle vara en dum ide för mig just nu för det kmr tillbaka på en, och jag har låtit någon bring me down :( Så det är väl därför jag tappa party moodet dessutom.

Men om vi vänder på det så kanske jag behövde bli brought down för istället för att bara köra på som jag gjort så kanske jag faktiskt även borde stanna upp någon gång, som idag och bara umgås med mina spöken om där visar sig att där är några. Kom på att jag har tyckt om alkohol för mycket på senaste och utgång är kul, men jag har svurit att inte vara en destruktiv singel så jag stanna upp ikväll för att se om jag verkligen är det. Går jag ut och dricker för att inte se spöken eller för att verkligen bara ha kul.

Och so what är där spöken så får jag fan umgås med dem tills de försvinner för alkohol lär inte ta bort dem, men jag ska inte heller låta spöken ta bort alkoholen. Nope, learn to deal för ta det lugnt är ganska najs :)

Live life...Back to the top


Flyg till LABack to the top

Måste bara dela med mig av min entusiasm över att jag kollat på flygbiljetter till LA och då menar jag inte min lilla hemstad. Csn har mottagit min ansökan, ska bevilja och kontakta SMC som då antar mig så det är inte helt off.

Flyg låg på ca 5500 tur och retur, för man måste boka hembiljett va???
Har fått erbjudande om rum också i en lägenhet med svennebrudar, sen är det visum och det illa kvickt.

Låt allt klaffa och det snart...

3 nightsBack to the top

Får göra ett snabbt litet inlägg här nu hihi för nu är det dags att göra vid sig för förfest at F.s place. Ska klubba för tredje gången idag denna veckan och tydligen ska jag jobba imrn. Hatar när min chef bara ändrar så. Hade dock skoj igår med fina Fi och M när vi dissa No.5 och intog China White istället som hade grym musik. Bättre uppdatering och bilder kommer sen.

Börjar bli hungrig, måste göra vid mig, för ätas ska det givetvis göras på Chop chop om jag ändå ska ti Bush.

Och Gabbi...tack :)

XO XO

Tomtejobb, lön utgångBack to the top

Idag på jobb fick vi en leverans på på en massa opackade tomtar i riktigt många kartonger. Jag måste säga att det är tur att hon anställde just mig för idag var jag på mission och packae dessa tomtar med rosetter i en jivla fart i schweiz style. Fan va effektiv jag är :) Matt kommentera att jag är en crazy effektiv Swede som älskar ordet effektiv hihi...Sandra tyckte jag förtjäna en superwoman eloge...

Lönen kom igår och det var en överraskning när jag såg kontot. Så skönt att inte vara pank längre och göra mig skuldfri från bror. Jag började med att sola för jag såg ut att verkligen passa in i en Twilight film om vi säger så. Ville gå ut och äta något ordentligt idag med några av mina vänner, men de jobbar allihopa :( Men det kmr fler kvällar!

Nu blir det snart No.5 me fina Fi och jag måste göra mig i ordning...men vad ska jag ha på mig, mina klänningar känns så gamla...

Daughtry - Over youBack to the top

"Sprang" på denna låten häromdagen och den är så fin! Videon är inaktiverad så jag fick hitta något annat och då hittade jag en jättefin video som en stackars tjej knåpat ihop, den är jättefin. I feel her pain, jag har varit där, men min pain är nog faktiskt nästan över precis som låten säger, fast jag kmr att bära med han ett bra tag till...

Now that it's all said and done, I can't believe you were the one 
To build me up and tear me down, Like an old abandoned house.
What you said when you left just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me...

Well, I never saw it coming, I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you, I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure, I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you...

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up, So did my eyes so I could see
That you never were the best for me...


Team Edward eller Team Jacob?Back to the top

Nu när nästan alla varit och sett New Moon och hur snygg Jacob är (utan det långa håret), hans heta kropp och hur fin han är mot Bella så är det dags för att rösta lite. Omröstningen finner du längst ner i inlägget!

ELLER


Im going crazy right!?Back to the top

Idag kom jag hem till en tom lya igen, så skönt.

Igår när jag kom hem var jag så trött och skulle gå och lägga mig, yeah right. Bror skulle ut till den nyöppnade klubben som VIP London har lagt till på sin lista. Så vad gör jag jo, hit the shower och korkar upp min Smirnoff. Kvällen var trevlig och den nya klubben är så fin. Jag och bror tog oss hem aningen lura med bussen och åt vars en jätte home made burger. Love it, men det är precis jag får ner hela. Drack en och en halv liter vatten inatt och vakna upp för tidigt av att några samtalade precis utanför mitt fönster. Lyhört som det är kunde de likaväl suttit i min säng och snackat som att stått utanför.

Jaja, klockan ringer, upp och hoppa, dags för jobb. Fann mig själv sjunga där på morgonkvisten när jag gjorde mig redo för jobb och kom på att det skulle bli en busy dag idag på jobb eftersom det var Winter in stile dag i Canary Wharf och många butiker, även vi hade 20% off. Bra och dyka upp just den dagen efter en utekväll. Men fina Lina mådde hur prima som helst och har stått och skuttat sprudlande glad ppå jobb hela dagen, jobba t.o.m över. Skulle jag inte vara trött och bakis och vilja gå hem???...idag har varit en sjukt glad dag. Jag är glad andra dagar också givetvis, jag menar bara väldigt väldigt glad.

Gick genom mallet idag och dela ut choklad, people loved me och en fotograf följde mig ett tag, kan ha lett aningen för mkt för situationen var komisk för mig hihi... Inte nog med det alla grabbar tycktes ta sig en extra titt på mig idag och då menar jag inte när jag dela ut chokladen. Fråga om jag såg konstig ut idag när jag kom ti jobb, men nope, så jag får ju utgå från att jag såg bra ut i min inte helt borttagna party makeup och för lite sömn. Hmm...som sagt komisk dag...

Är det så att man ska gå ut och partaja jobbekvällar och sova för lite för att ha en energisk, glad toppendag...hmm

Only as strong as...Back to the top


Good thing I like solid oak tables, mix awsome drinks and roll with the greatest friends...


Mitt Charbonnel et Walker jobb i LondonBack to the top

Här inne på cabot Place är den lilla chokladbutiken jag jobbar i. Välkommen på en tur i butiken :)

Lillian är flitig i butiken...

Nämen, där står ju jag bakom disken framför all choklad :)


Meet my enemies below:


Meet Truffels...Strawberry and Pink Champange is THE SEDUCERS...

Meet Fraise...Dark choclate with strawberryfondant center...MMM

And last but not least...Vanilla Fudge Milk...So Lovely...but oh so Dangerous...

Gamla Bettan...

Men detta är inte en gammal Betta utan en fin Brutta...tack föt titten ;)

Canary Wharf playdayBack to the top

Jag jobbar i businessmeckat Canay Wharf som är relativt nybyggt som jag förstått det och ser det. När jag klev av där första gången så blev jag förundrad över höghusen och allt det stilrena. S sa "det är ju bara betong", men jag kommentera att det var fin betong :) Så här är mina berättande lekbilder från Canary Wharf när jag var hög på musik och redbull en tidig morgon.


Måste ju alltid gå igenom dessa med mitt Oystercard, men gud vad smidigt...I love it.

Här möts du av dagens nyheter och aktievärlden på en skylt med rullande text.

Love...


På Cubitt steps satt jag och filosofera denna morgon...

Look right...

I detta mallet jobbar jag :)Dags för tuben hem igen...

Sugen på Roadtrip?Back to the top

Om det bär av mot LA i jan och min skola inte börjar förrän i feb så är där lucka till att resa runt lite :) MEN...jag tänker inte resa i USA själv, verkligen inte :(

Så nu undrar jag om det är någon som har tid och pengar till att resa en sisådär 2-4 veckor med mig i USA? Come on! I promise to not be a pain in the as ;)
Vecka gå fort...Back to the top

Kom hem idag till en tom lägenhet, så himla skönt, ibland behöver man bara lite privacy och lugn och ro. På torsdag ör det lön och luspanka jag måste klara mig tills dess. Funderar dock på att gå ut och äta på reastaurang på fredag och förhoppningsvis en eventuell utgång freag lr lördag. Jag hade ju så mycket att blogga om till er men när jag ploppar upp nytt inlägg...nada.

Chokladnykter var jag i tre och en halv dag....fredag kl 4 började jag trycka igen..Mathews fel :( sen dess bar utför igen, I can feel how Im getting bigger by the minute. Jävla choklad! Men det kommer inte att gå, jag menar låt en alkohlist stå i ett ölstånd, chokladen den bara är där och säger "eat me".

Snart antagningsbesked....vad ska lina verkligen göra i jan....dadadada...(tänkte mig hajen melodin där hihi, fråga mig inte varför). Sol i LA, plugg i övre Sverige, stanna i London!? Want to know...

Hard to CareBack to the top


Solskens GabbiBack to the top


Detta är min vän solskens Gabbi, ja för att jag skulle säga till henne som Bella säger till Jake i New Moon. Du är så varm att du är din egen sol. Jag saknar Gabbis solsken! Jag är så glad att saker och ting har ordnat sig och att hon har hittat ett jobb som hon trivs med och rular.

När saker ibland känns tufft som i sommras när jag inte mådde så tipp topp efter the breakup så sa hon till mig/oss under en av våra flummiga, mysiga vinkvällar att om man inte vet hur det känns att må så här dåligt, så kan man inte heller veta hur det känns att må så himla bra (ja något i den stilen), men ni vet vad som menas, hon förklarade så mycket bättre dock. Så när jag är down så tänker jag på detta och längtar tills jag är up, för efter regn så kommer solsken. Du var mitt största stöd i sommras och för det tackar jag!

Längre upp på gatan finns en butik som heter Gabby's och är mycket färgglad solig och inbjudande, ska ta en bild på den en dag för hur kan jag låta bli att tänka på dig varenda gång jag åker förbi :)

Solskens Gabbi är en tuff brud i lyxförpackning...

Utelåst och anger managmentBack to the top

Imorse när jag kom till jobb så var jag så trött att jag knappt kunde stå på benen och visste inte riktigt hur jag skulle kunna stå och var trevlig i en butik i en hel dag och än mindre stå ut med min bitchiga boss. Men jag fick vara där nere och packa nästan hela dagen med min i-pod så det löste sig, tack och lov. Har mått lite illa hela dagen oxå och ville bara hem. Hade massa att göra och visste inte riktigt hur jag skulle hinna med och ovanpå det gå och lägga mig i tid.

Em slutade 6 idag, samma som jag, så hon fick nycklarna imorse eftersom hon har närmre hem än jag, bara det att där var ingen Em när jag stod vid dörren 18.45. Försökte ringa men inget svar! Kl 19.00 var jag tokförbannad och eftersom jag inte fick tag i varken henne lr bror och bara ville in genom den jivla dörren. Var så hungrig eftersom jag hållt igen under dagen för jag måste äta hemma i mitt panka läge. Efter ytterligare ett tag var jag så arg att jag ville kasta min mobil åt helvete, men det hade ju bara gjort saker värre för mig. Satte mig ner och tog djupa andetag och försökte att göra tvärtemot knuta nävar. Måste träna lite anger managment för vad arg jag kan bli. Efter ett tag blev jag dessutom orolig, hade det hänt något? Såg mig omkring efter grejor att sparka på, men det gör ju bara ont, jaja staketet fick sig en jävel.

19.30 får jag tag på Em som precis slutat jobba och nu skulle jag dessutom vänta på att hon skulle ta sig hela vägen hem. Ca 20.30 kom hon och jag satt helt nerkyld och apatisk halvsovande på trappan. Min kommentar blev att det är nog bäst att vi inte pratar just nu. Inget hon hade att säga kunde göra mig mindre förbannad och jag ville inte kasta ur mig något dumt. Det var 1.45 min jag inte kan få tillbaka av min kväll och vänta är en av de värsta grejorna jag vet, en annan är kyla och veta att man ska bara in på andra sidan av dörrehelvetet.

Under tiden vi bott här har jag haft nycklarna 5 ggr, japp och då var det tre ggr förra veckan tror jag. Det får bli ändring på det nu. Jag jobbar i butik, slutar jag 6 slutar jag då. Em har event, det litar jag aldrig på igen!

Psykade dialogerBack to the top

Jag är så glad att jag är här i London med just Emelie för ibland blir jag bara så pinsam lr helt enkelt störd och hon bara hänger på och spinnar vidare på mitt flum och störda utlägg. Hon tyckte dock att det var på tok för pinsamt att jag spotta i tunnelbanan idag medans vi vänta hihi. Men för det mesta är vi ett bättre team and Piff och Puff och folk tror vi känt varandra i evigheter. Annars brukar Tessan och Suss också uppskatta min stördhet när det kommer till sådana här saker. Till er som inte känner mig, man ska inte ta saker jag säger på allvar!

Så en dag sitter Em på sin data där uppe och jag på min här nere och min del av den psykade dialogen blir något i stil med detta:

"Jag ska fan bli en anorektisk slampa"

Internationella versionen: "I'm gonna become a fucking anorectic slut"

Yoda version: "An fucking anorectic slut I'm gonna become"

Fråga mig inte hur Em lyckades vara med i denna "konversation. En av många, men de andra kmr jag inte ihåg. Em till och med citera mig på sin MSN.

New Moon x2 = KärlekskrankBack to the top

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit och sett New Moon en gång till, den här gången med Emlan. Ännu en gång börjde tjejerna tjuta av förtjusning när Jake tog av sig tröjan, de till och med klappa, jag oxå givetvis ;) Förvarna Em att det skulle hända! Håller mig till att Ed är fulare i denna filmen, men Em är så kär. Ni skulle sett hennes ansiktuttryck (eftersom jag redan sett filmen tyckte jag det var roligare att de Ems reaktioner hihi...och det var roligt, sådan kärlek i blick).

Som vanligt blir jag helt hög på film och Em blev helt kärlekskrank och vi stod och flasa i tunnelbanan.
EM: "Om jag lägger mig här på spåret, tror du Edward kmr och räddar mig då?" Japp det är vad jag kmr ihåg av den långa väntans psykade dialoger.

För en sekund där är man inne i kärlekens värld och det slog mig under filmen att någon en gång älskat mig så mycket. Hur kan man bara sluta? Det är också då man i sitt kärlekshöga huvud drömmer ihop ett happy ending på ens eget liv. Att han ska flyga till London, säga hur mycket han älskar mig, att han lovar förändring and we live happily ever after. Yeah right!

SöndagBack to the top

Sov som sagt länge idag också och det visade sig att Em hade gått upp och städat sitt rum imorse, ja vi har vars ett nu. När hon tittade in till mig så sa hon "ska inte du städa". Det är så roligt när folk väl kommer till skott med att göra något och tycker helt plötsligt att alla andra ska komma till skott också. Jag är själv sådan :)

Städning ser det inte ut att bli, inte streamning heller eftersom Em messa mig att pallra mig in till stan, hon lånar mig pengar till att se New Moon med henne tills jag får lön på tors. Why not, jag menar, jag kan inte låta henne gå själv eller hur!? ;)

XO XO

New Moon - the Twilight SagaBack to the top


Handling:
Bella råkar konstant ut för faror i Edwards närhet och han tycker det är onödigt att låta henne vara i fara på grund av deras kärlek. Bella vill bli omvandlad till vampyr, men Ed vill att hon ska leva en normalt mänskligt liv eftersom han anser sig själv vara ett själlöst monster och vill inte att Bella ska bli det. Edward lämnar Bella, vilket gör henne helt förkrossad, men finner att hennes vän Jake kan råda bot på det stora tomma hålet i hennes hjärta, dock inte helt. Edward har sagt att om han förlorar Bella så ska han gå till Voluturi och be att få dö och ett missförstånd tar honom dit.

Jag må ha stått över premiären, men såg till att ta mig till biografen dagen efter. I början kunde jag inte låta bli att jämföra med boken, vad de utelämna, vad de slagit ihopa, men sen gav jag mig hän till filmen. Det är Jake som äger denna twilight filmen och jag tyckte han ägde den bra. Kanske tycker jag det för att han var ett rejält sexobjekt i filmen. Jag är ingen muskelfantast, men till och med jag ville tjuta när han tog av sig tröjan för att ge till Bella, eller när han står där i regnet och måste hålla på sin hemilghet när han ber Bella lämna honom ifred.

Han var så himla söt och när han senare med kläder på bad Bella att stanna istället för att åka till Italien så kom jag fram till att det inte bara var kroppen, han är en bra skådespelare också :) Jag började faktiskt nästan heja på Jacob istället där ett tag, vilket visar att det var på tok för lite Edward, men som sagt detta är Jakes bit av berättelsen.

Om man inte är Twlight fantast så tror jag man har svårt att tycka att filmen är så bra som vi twilightnördar tycker och det är ju lite av en övergång till nästa film Eclipse (9 Juli 2010).

Men jag ska ändå ta ett kliv till utanför boxen och säga att Edward var inte lika snygg i denna filmen och när han tog av sig tröjan i Italien ville jag långt ifrån tjuta och den röda rocken han fick bära sen gjorde de allvarliga scenerna nästan komiska.

Filmen var bra omarbetad i jämförelse med boken iallafall även om jag saknar familjen Cullens bakgrundberättelser väldigt mycket. Jag tror det kommer att göra att de kommer att stöta på probem i de framtida filmerna om de inte klämmer in en snutt som helt plötsligt visar allas bakgrund. Hursomhelst har Weitz gjort ett bra jobb med filmen och jag lär gå och se den en gång till snart :)

Betyg: 3/5 LLL (nu försökte jag vara riktigt twilight nörd opartisk ska jag tillägga, som nörd hade jag gett 4)
En New Moon LördagBack to the top

På lördagen tog jag mig ti F i Bush och mötte upp Marita för att chilla lite i F.s lägenhet som skulle ut. Bian ligger precis mitt emot så vi gick över för att se om där var biljetter ti New Moon och det var där :) Vi köpte biljetter ti 21.55 föreställningen, men när de skulle riva biljetterna så sa dem att vi fick vänta lite för det var 22.20 föreställningen. Vi fick vänta i tre min, men när de väl rev biljetterna så sa de "u are so lucky". Vi fatta inte mycket,  men lade märke till att den feta kön hade gått in på 21.55, medan där inte var kö ti 22.20. Visade sig att vi var väldigt få personer till 22.20 som antagligen var extrainsatt och vi kunde sitta var vi ville. Salongen fylldes på under den långa reklamen, men var ändå inte full. Nachos, chocklad och Edward och ja, nu lägger jag till Jake också för han var inte fy skam ;) Han var så söt att jag ett tag tänkte Edward släng dig i väggen, Jake ägde filmen.

Jag och Marita snackade till sent in på natten och jag tog bussen hem halv tre så även idag sov jag till kl 2.

No.5 FredagBack to the top


I fredags kom jag hem från jobb lite innan 8 och var så trött att jag ibland såg suddigt och hade så ont i fötterna att jag trodde de skulle trilla av. Ändå visste jag innerst inne att jag antagligen inte skulle säga nej ti Sophie's "ska du med ut idag?" mess. Så innan jag gick hem sprang jag in om och köpte smirnoff ice där jag visste de hade erjudande och efter lite tänketid så var jag på det igen. Kan jag inte ha en lugn kväll längre?

Det bar av till No.5 och det var roligt, Fi fixar. Bror hade med en kompis och han hade bara råkat glömma att säga att jag var hans syster och att han ens hade en, så ha blev lite paff när jag presentera mig. Lämna klubben innan stängning, men det tar ändå sin tid att komma hem. Nästa dag sov jag till 2!

Tjejerna blev galna i min top shop top, men det var ju ett tag sen jag köpte den så jag lät dem veta att den inte gick att få tag i mer. Kan ha varit toppen som gjorde att en tjej kysste mig dessutom, who knows. Fick avböja ett skamligt förslag därefter också. London må vara galet, men det betyder inte att jag behöver vara det.


Bipolar lifeBack to the top


Grattis alla som ska på New Moon premiärBack to the top


Då har dagen äntligen kommit som New Moon har premiär, fredagden den 20:e nov. Som jag har väntat! Men gott folk detta är en filmpremiär som jag står över, antagligen för att biljetterna är slut, men också att jag känner att jag inte bryr mig just nu (så trött är jag). Ska gå och se den absolut och det så snart som möjligt, men premiären är så hypad. Alla posters och billboard i London nu är New Moon. Precis som den ens behöver reklam, men de vill nog få loss alla soffliggare som inte håller reda på datum och innefilmer och slå premiärrekord. Efter jag sett trailern och sätter ihopa den med boken så känns det nästan lite som att man redan sett den. Hoppas på att faktiskt se den snarast ändå!

Iallafall Enjoy! Speciellt mina tjejer, ta det lugnt med orgasmena denna gången va ;) Önska jag var med er, finns ingen jag hellre skulle se den med för att ni är ni och för att ettan blev en enda adrenalinskrattfest.

Redbull choklad och en lååång dagBack to the top

  1. Jag kom på att jag menar fullt allvar när jag vill ha redbull choklad, det kan ju bara bli gott lr!? Ska prova nästa gång jag tillåter mig att lockas av choklad. Tredje chokladfria dagen :)
  2. Länge leve Red Bull! Den hjälpte mig igenom denna låååånga arbetsdag. Jag borde kanske börja med kaffe, men just nu är Red Bull billigare, men onyttigare lr!? (När jag öppnar en Red Bull så sniffar jag först på den lilla röken som kmr ur precis då, stört va).
  3. Trots att dagen var lååång så har jag glömt hur kul det är att jobba på IOD. Det är inte så att jag vill vara servirtis, men det är så chill samtidigt som det är preppy. Kan ha att göra med att jag fick et varmt välkomnande och kramar av dem som varit där innan och killarna där idag svärma omkring mig, lite bekräftelse är aldrig fel. Hade jag jobbat med detta alltid hade jag dött, men som inhoppare är det fine.
  4. Tack Tisse Fisse för ett peppande mess imorse...:)
  5. Som vanligt är jag inte i säng i tide och är helt speedad nu fast jag är riktigt trött. Jobb, kudde, jobb, funderar på en lugn helg.

En kväll med JojjanBack to the top

Ikväll kom Jojjan på besök...hihi...jag har redan gett henne ett smeknamn, på tok för långt annars :) Var sjukt trött, men det är kul att socialisera och man måste ju kunna umgås en jobbedag. Det blev inte så mycket filmtittande dock, utan mest massa snack, lovely. Bror min hade hyrt filmer och köpt doritos och poppe, han kan om han vill.

Hursomheslst en trevlig chill kväll och jag är i säng innan tolv idag iallafall och ska upp 8. Imrn jobbar jag dubbelt, först 20-17 i LaLa butiken och 18-23.30 på IOD. Fick ställa upp lite på mitt gamla jobb, de var kort med folk, plus att extra pengar är aldrig fel. De fråga till och med om jag har vänner som vill jobba, Jojjan ville så jag ska ringa dem imrn. Någon som behöver jobba lite?

Imrn kmr jag pimpla Red Bull...

XO XO (Lillian har förklarat att man måste skriva det 2ggr annars ser det konstigt ut, dessa britter alltså)

No regrets...Back to the top

Ibland kan jag bli lite bitter på att jag lade 5 år av mitt liv på ett förhållande som i slutändan inte funkade. Men det var/är ju en underbar person som jag lade tiden på, men jag är arg på mig själv för att jag var en sådan lovefool, men jag var hans lovefool. Men man lär ju sig av allt, just denna läxan av alla livsläxor tog 5 år, hoppas jag lärt mig något bra. Hursomhelst så är nedanstående ganska sant lr...

Chokladmissbruk - dag 2Back to the top

Har precis kommit hem från jobb och har en bror med PMS som möter mig i dörren och börjar skrika och gapa. Tur man har ett rum att stänga in sig på, dåre. Jag kan klappa mig på axlen idag igen för det har inte ätits choklad idag heller, men det har varit så himla svårt ska jag säga. Känner mig som en crackhora, och med det uttalandet så undrar jag fan hur det egentligen känns att vara en crackhora.

Ska köpa en sån här tröja till min bror så jag kan få en varning nästa gång han känner för att skrika så jag bara kan springa till rummet direkt och hålla för öronen.

Jag borde ha kommit underfund med mitt missbruk när jag köpte tre feta chokladbars och tryckte in i fejjan tipp som täpp och undra var de tog vägen och Suss och Fais och t.o.m. Em titta konstigt på mig. Släng till ett paket choklad digestive där oxå....

Nä, vet ni hur jag kom till insikt att jag är en chokladmissbrukare
. Jo när jag tog hem en hel påse choklad från jobb för att skicka hem till min familj. Vad jag gör är att jag börjar äta av denna chokladen trots att jag stått på jobb och tryckt choklad hela dagen. Jag skämdes, det skulle ju skickas till Sverige. Nåja, där är en del kvar så det blir en leverans iallafall, men ändå. Hands in the cookiejar!

Eftersom det inte finns Felix här så har jag smått gjort mig av med ketchup beroendet, trots att även Heinz går åt.
Men jag kan lika bra ha pesto på lr rättare sagt vill ha det på och då är ketchupberoendet under kontroll. Men sen är jag tillbaka i Red Bull träsket och det kan jag inte sluta med nu när jag är så trött och busy.

Im nothing but Choclate RedBull addicted bitch
(och med det skrivet så undrar jag varför det inte finns redbull choklad, gud va yammi det hade varit)

Choclatesober 2 days...

Love the lie...Back to the top


Plus minus noll i axelklappningBack to the top

Idag på jobb rörde jag inte chokladen, lr rörde är kanske fel ord för det måste jag ju göra, men jag åt inte. My first sober choclateday :) Ska ta tag i detta missbruk...hihi. En klapp på axlen!

Vad som inte är en klapp på axlen är att kl är nu 23.38 London tid, en timme till för er och jag sover fortfarande inte. Varför kan jag inte lägga mig i tid en enda kväll? Dagarna har för lite tid, time flies! Tjejerna är på dubbeldejt ikväll och var aningen tipsy när de lämna. Blev tillfrågad ifall jag skulle med och jag tackade nej med kommentaren att jag ska upp kl 7 imorgon. Ems svar blev: "vaddå"!

Vi har kört stenhårt på den, göra vad vi vill, stanna uppe/ute hur änge vi vill, lever bara en gång, vi kan sova när vi är döda grejen. Inte konstigt våra immunförsvar har varit låga och att jag kännt mig givetvis trött, men också moody. Ingen klapp på axlen om jag inte lägger mig innan 11 en jobbedag. It's time to actually sleep in time another day except for tomorrow, aint got the time! Ironic huh...ZZZ

Min måndag som känns som söndagBack to the top

Igår kom tjejerna hem stupfulla mitt i natten :) Jag gick upp och höll dem sällskap lite och sjöng med i snickeboa vevan. Det är fint att veta att vårt besök har det trevligt och det har varit kul för Em att ha sina godingar här.

Sov in rejält på Söndagen, menar måndagen ;) till ett om jag ska vara mer specifik till F ringde och väckte mig. Det blev ett chockat garv från han eftersom han inte förvänta att väcka mig efter kl ett på dan. Samtalet bröts och jag somna om 5 min till. Har vaknat tusen ggr och då menar jag tusen ggr inatt. Emelie har hostat non stop och vi delar säng nu och jag sover fruktansvärt lätt som det är. Sen har vi en skola utanför och alla föläldrar och barn anländer (för det är ju mån) och det är så lyhört. Sen ville Lina O få upp Em som sover som en sten och kom in på rummet tre ggr, den hon väckte var inte Em. Sen ringde pappa vid 10 och väckte mig och ja, så jag bara stanna i sängen.

Varit lite moody idag också, men det är nog sömnbristen, så fort jag får energi kommer även allt det positiva. Guradian angel har bara spelats tre ggr idag :) och det har blivit lite känslosorteringssnack med Emlan. Så fort vi är moody så har vi kommit fram till att prata om det istället för att trycka på det och det hjälper.

Lade pengar på en burgare idag eftersom tjejerna skulle äta det, kan ju inte titta på när de äter en sådan och stå och koka pasta själv. Hämta papper för att registrera mig hos en GP fast det är Em som borde göra det nu när hon är sjuk.

Sen data, data, data, äntligen och vad har jag fått gjort inget...bror kom och fråga om jag skulle ta en paus från datan...han fick ett snäsigt...ALDRIG...räckte det inte att han förstörde min kväll igår. Har två episodes av heroes, greek, gossip och OTH som väntar nu. Men en annan dag, nu ska jag sova...öppnar butiken två dagar i rad nu och jag ska försök att inte äta choklad och dricka mycket vatten :)

Me in a nutschellBack to the top

This says a lot about me, u could think i made this one :)BoendesituationBack to the top

Hihi...har glömt att berätta om vår boendesituation! Den 2:a nov så flyttade Run med alla möbler som tillhörde henne. I allas rum var det deras byrå och de gnällde över det, men på vårt rum var det mer.

En hylla, byrån och vår älskade helfigursspelgel. Så med ännu mindre plats i garderoben vi delar och grejor på golvet så har vi även sen dess delat säng. Japp, hon tog sängarna också så vi fick ta den stenhåra mindre dubbelsängen under trappan och dela på. Mysigt värre...NOT! har dock inte varit så farligt som jag trodde förutom inatt när Em hostade en hel del. Vi var eld och lågor och leta boende ti höger och vänster, men nä vi orkar inte...

Här är internet till den 10:e då hennes kontrakt går ut helt. Vi pruta lite på hyran och bor kvar tills dess sen blir det väl hostel en stund kanske, vem vet. För några dagar sedan flytta Johan, precis lagom till vårt besök så de har hans rum nu och sen ska Em ha det rummet så då har vi egna sängar i egna rum för mindre hyra :)

Så nu är det bara jag, Em och Rickard i en fyrarummslägenhet. Så jivla gött ska ni veta, så det är inte alls illa att bo kvar. Beroende på vem som tar över och om här är internet så kanske det går med dec ut. De lär ju inte hitta någon att fyll aupp rummen med innan jul (knacka, knacka, ta i trä).

Ett steg närmare SMCBack to the top

Hej Lina, Vi bekräftar härmed att vi mottagit din ansökan till Santa Monica College i Kalifornien med start i februari 2010.

Skickade brevet med min ansökan i sista stund på eftermiddagen i fredags och var lite nervig. Det har nämligen varit poststrejk här och de har varit lite bak med posten. Trodde knappt det skulle kommma fram till fredag denna veckan så bev aningen surprised när jag fick ovanstående bekräftat redan på måndagen.

MoodyBack to the top

Idag har jag varit sjukt Moody! Sov lite inatt eftersom vi kom hem sent 2 inatt från Bush och jag skulle upp nio för att åka till jobb 2 timmar tidigare för att tuben brukar vara stängd och klabba på helgerna. Dock klabba den inte på min sträcka idag och jag kom till Canary Wharf mer än en timme tidigare. Hade min i-pod i öronen och slutade sätta your my guardian angel på repeat och lyssna på något peppigare, drack en red bull och tog fram min kamera. Vad kul man kan ha med lite koffein, bra musik och en kamera. Morgonen blev helt plötsligt helt underbar och Canary Wharf var min Canon playground. Pics later!

Lillian och jag hade butiken själv idag, us young newbies och det var kul. Dock blev jag lite Moody på vägen hem igen! Vissa saker måste lösa sig helt enkelt, men ibland kan inte ens dunkande musik i öronen hålla vissa tankar och känslor ifrån en och det blir inte bättre när musiken i i-poden är för känslosam.

Börjar känna att jag är färdig med London och det är inte ens slutet av november, men det är väl bara dagen mood och att jag är trött efter att ha sovit väldigt lite på senaste tiden.

Over and out

BesökBack to the top

Besök är mycket trevligt även om det var Ems vänner som anlände i torsdags så det har varit fullt hus, men har mest varit på jobb.  Appropå besök så tycker jag att det är dags att jag får lite besök och just nu kan mitt köra besök få ett helt eget rum...woho.

Weekly updateBack to the top

Denna veckan har i princip bara bestått av jobb och på jobb har jag bara krängt massa choklad. Får byta namn till Fatso sen, så illa är det! Jobbet är chill och går annars väldigt bra och pga mina chokladpaketerings skickligheter så behövde inte min chef anställa de tre personerna till som skulle göra det jobbet, stackars dem personerna dock. Hon var mycket nöjd idag med den lilla paketerigen vi hade kvar och då har jag bara packat någon timme då och då. Men jag är en sjukt effektiv svenne ju ;)

Hela sex dagar har jag jobbat denna veckan och på något sätt kändes torsdag som fredag, fredag som lördag och lördag som söndag och söndag som måndag. Antar att min lediga måndag imorgon kommer att kännas som en söndag.

Fredagen bestod av svenneförfest här hemma som var så kul att vi kom försent till klubben och de ville att vi skulle betala, vilket egentligen kanske inte är så big deal. Hade bara för mig att Fi sagt att tjejer aldrig ska betala, men efter en viss tid var det ett faktum tydligen, men då hade vi redan dragit vidare till en annan klubb. Gjorde dock ingen skillnad eftersom det tog hela min 20 punds sedel där också och det var inte ens en klubb i klass med de vi brukar gå på. Em gillade stället och det var väl bra att vi gick på ett Em ställe för en gångs skull. Det blev en trevlig kväll ändå!

På Lördagen var det lugnt och stormigt väder och vi tjejer åkte över till F i Bush för lite käk på mitt favvoställe chop chop,lite tv tittande och skitsnack. Myspys! Söndag var det jobb för min del och tjejern åkte till Camden och sitter där och blir allt mer larmade as I write...

XO


It's my computerBack to the top

Nu har jag äntligen fått tillbaka min data! Just nu är vi fem personer som bor i lägenheten sen Ems två vänner anlände i tordags för ett kort besök och alla använder MIN data. Kom hem lite innan sju idag efter att ha jobbat en söndag (utan OB, finns inte här) och fick börja med att städa undan för fy fan vad här såg ut. Sen satte jag mig ner för att ha en helkväll med min data, blogga, streama, japp och bara vara uppkopplad till omvärlden helt enkelt när min bror kräver datan för att lämna in en ansökan som FN soldat som hade deadline idag.

Givetvis kan jag inte säga nej, men det tog timmar! Har hjälpt han med ansökan, så jag var lite sysselsatt iallafall, men jag fick ha mycket tålamod. Och hur tacksam är han för att få låna datan och mitt ordförråd...just det, tacksamhet är inte hans starka sida. Jag skulle vara glad att jag fått hjälpa han....arrgh. Jag fick tillbaka den vid midnatt, efter fyra timmar, det var hela min kväll åt helvete. Det kanske inte låter så farligt, men jag har jobbat sex dagar denna veckan, denna chilltiden var jag förtjänt av.

Från och med nu kan datan bara lånas när jag själv inte behöver den. Det är min data!


Charlotta Flinkenberg skriver läsvärdigtBack to the top


Länge har jag surfat runder i denna bloggvärld och undrat över vad som driver den.
Att några bloggare helt enkelt har väldigt intressanta liv som läsare önksar de levde kanske. Varför annars denna uppståndelse kring dessa unga bloggare och ännu yngre läsare. Jag har hittat få bloggar jag vill återvända till för att de helt enkelt inte är läsvärdiga för mig. Jag bryr mig inte när Frida 16 gick upp på morgonen för att skriva att hon ska till skolan när det känns ganska självklart. Jag vill inte se en massa bilder på henne i push och rosa läppstift och lyssna på hennes "visdomsord". Jag skulle inte ens vilja ta råd från mig själv som 16 åring idag! Outfits och mode i alla ära, men alla bloggosfären kan inte vara modebloggare, kom med något mer tack.

Idag gick jag in på Charlotta Flinkenbergs blogg och fick värsta överraskningen när jag läste hennes inlägg där hon ger tips på hur man blir en toppbloggare. Det var det bästa jag läst på länge! Stuket på detta inlägget vill jag beskriva som en ironisk sanning. Du skrattar åt ironin, men vet att den är sann! Tackar Charlotta för ett skönt inlägg som bjuder på insikt och skratt...

Läs inlägget själva här: http://charlotta.chic.se/charlottas-insiderguide-11-budord-for-att-bli-en-succebloggare/comment-page-4/#comment-5304

Backstreet Boys konsert i LondonBack to the top

När jobbet börja gå mot sitt slut igår hörde jag min nya kollega Sandra som började igår prata med sin syster om att sälja en biljett. Det visade sig att de skulle se Backstreet boys, men deras kompis blivit sjuk och skulle sälja biljetten billigt. Efter att ha fått reda på att det var en sittbiljett, eftersom jag stått hela dagen på jobb, och att jag bara behövde åka ett stopp på tunnelbanan så slog jag till :)Så knappt en timme efter beslutet står Lina på O2 arenan för att möta upp Sandras syster och se BSB för andra gången i mitt liv, kan ha varit tolv år senast. När vi satt oss ner så börjar helt plötsligt publiken skrika som tusan och vänder sig åt det hållet vi satt. Då visade sig att x-factor artisterna hade sin VIP loge precis bakom där vi satt. De började filma den skrikande publiken så om ni ser x-factor showen där man kan följa vad artisterna gör så är jag den personen sm fortfarande sitter ner och skakar på huvudet. Tjejerna kunde inte sluta titta dit...wierd...dessa Jedwards är i tidningen här varje dag, har dock inte sett programmet själv.Konserten startar och helt plötsligt undrar jag vad fan jag gjorde där.
Där står fyra forna medlemmar av 17 år gamla BSB och dansar och sjunger på scenen. Gav mig inte väldigt mycket och konserten kändes inte alls så påkostad. Jag behövde bara värmas upp lite dock för när låten all i have to give come stod jag upp med de andra och sjöng med för hjärtans lust. Vad som var coolt var att de hade klippt in sig själv i olika filmer som man fick se en snutt av medans de byta om. Howie i fast and the furious, AJ i fight club, Brian i enchanted och Nick i Matrix. Skitglöttigt och skithäftigt...ridiculous som man skulle säga här fast med positiv innebörd. De avlutade med straight through my heart och när man gick där ifrån hade jag trots allt fått den där adrenalinkicken.Kom hem halv ett inatt och tack och lov att Marla hade bil för kön till tuben var hemsk. Upp igen kl 7 och här sitter jag nu och ska se film och äter godis, börjar inte förrän 11 imrn. Nedan bjuds på lite av mina BSB godingar, vissa är tracks som inte släppts på singlar men är bland mina favoriter...listen and weep.


FixarkvällBack to the top

Idag slutade jag klockan fem eftersom det var jag som öppnade butiken idag. Och även om jag kom hem mitt i natten efter BSB konserten så är det inge jättechill kväll. Har tvättat, diskat och lagat mat! Nu har jag även knåpat ihopa "my personal letter" till min ansökan som skickas iväg imorgon :)

Har lite mer att fixa här hemma eftersom vi får fint svennebesök av Ems två godingar imorgon. Det kommer att bli riktigt skoj tror jag!

(Lina snälla säg att min jacka är i din resväska) Japp, i helgen kommer vi att vara två Lina så jag låter snällt den andra Lina använda namnet i helgen eftersom hon är gäst hihi...själv ska jag jag heta LJ denna helgen för det är vad min engelska post säger...Miss L.J B***** (har ju alltid velat ha ett smeknamn så det finns en baktanke med överlämnandet hihi), så jag kan väl få ha ett smeknamn denna helgen iallafall. Pallar inte heta Lina B, boring!

See U soon ladies...

Sunday...JD and Turk is guyloveBack to the top

Såg precis filmen I love you man! De reducerade förseningavgiften på de andra filmerna om jag hyrde nya så why not :) Grejen med manlove lr guylove och då pratar jag inte om att vara gay utan mellan två bästa vänner är bara hilarious. JD och Turk är de ultimata BF.s och jag bara tänker på när de sjunger låten guylove i ett episode av scrubs. Längtar så tills de säpper säsong 8. Har inte tänkt på att streama scrubs eftersom det var min och R.s ritual att se det om kvällarna på dvd. Önska vi kunde gjort det även om vi inte är ett par längre, det var vår thing ju.Gick till 1 pund store och hamstra söndags gotte och jag lär mig aldrig. Har väldigt ont i magen just nu och ändå kommer jag säkerligen göra samma sak nästa sön.
Nu ska jag streama lite för kl är inte alls mkt och Em har en date med Edward. Köpte de första två twilight böckerna till henne efter jobb häromdagen och nu är hon fast :)


Over and Out

Världens bästa pappaBack to the top

Idag är det fars dag och jag tillägnar min pappa ett inlägg här på bloggen :)
Och nu skriver jag inte detta för att smöra, men jag tycker helt ärligt att jag har världens bästa pappa. Japp, mamma tycker att jag har honom på en pedistal. Men så är det när man ser upp till någon och min pappa är den som verkligen vet hur jag fungerar och alltid får mig att skratta. Mina föräldrar har verkligen lyckats med den dära trygg och älskad biten hihi...

Daddys girl...

Lör - SönBack to the top

Lördag och söndag har jag bara chillat och relaxat, chillaxed ;)
Låg i sängen hela dagen igår med datorn, hade en del OTH att ta igen. Framåt sen kväll börja det spritta lite i kroppen på mig. Skulle jag ta på mig en partyblåsa och gå ut för det är ju bara helg en gång i veckan ;) Innerst inne vet jag att jag måste vila eftersom jag känt mig småkrasslig på alla vis sen jag kom hit och inte riktigt låtit mig själv chilla. När det väl var dags att gå och lägga sig  hade jag så ont i ryggen av att redan ha legat ner hela dagen hihi...lite kompensering för att stå hela veckan på jobb. Hyrt lite nya filmer att se om kvällarna i veckan  så jag antar att vardagen börjar göra ännu mer antågande.

Vad händer i veckan då...jobb, jobb, besök av Ems vänner, jobb och förhoppningsvis mega-svenne-tjej-party i helgen.

XO

My girls...Back to the top

Ibland har man stunder som man verkligen behöver sina vänner. And I need u right about...now.


En rödvinskväll, spelkväll, tjejmiddag, fika eller bara en filmkväll, vad som bara det är med er...

Fredag...Back to the top

Väl hemma  igårkväll så lagade jag ris och värmde upp currysås :) Jag kan svära på att det var ris när jag hällde i det i kastrullen, men var det var sen vet jag inte, kanske gröt...örk...vi åt det ändå. Em klagar inte för hon hävdar att hon skulle laga maten sämre, tvivlar på det. Måste ha de här exakta måtten på vatten och ris!

Em korkade upp rödvinet med sin jobbekorkskruv och hällde upp det graciöst. BTW hon ska servera på nobelmiddagen :), grattis Em. Vi började klä upp oss för att  gå till No.5, där skulle vi möta upp Fi, men när vi kolla våra mobiler vid ett tiden i garderoben så stod där att hon var tvungen att jobba och inte kom, så vi tog ut våra grejor för att dra till ett annat ställe där en vän höll till. Em ville passa på att dra hem då eftersom hon skulle jobba dagen efter på en rugbymatch medan jag ville festa vidare. Vi hade varit ute i 1 och en halv timme bara och då vet jag inte ifall hon inkludera tiden i taxin där.

På taxichaufförens GPS såg det andra stället ut att ligga nära så jag började traska på oxford st helt själv, fan vad kallt det var och jag hittade inte så bra, inte helt oväntat va. Jag gav upp och fyllekäka på Subway och tog bussen till Victoria för att vänta ett tag på bussen hem. Jag höll på att frysa ihjäl. Fick upp värmen först nu framåt sen morgon och kommer säkerlighen att bli sjuk, men har bara mig själv att skylla för det...dumma Lina!

Äntligen helgBack to the top

Nu när man har mån-fre jobb så lever man för helgerna. Kommer att jobba över lite någon av veckorna så jag jobbar 6 dagar i veckan, jag får se det som att jag tjänar in de dagarna jag var ledig. Hoppas på en någerlunda bra lön och det snarast, men måste vänta enda till den 26 nov.

Öppna butiken gick hur bra som helst och det var så skönt att ha butiken lite själv. Matt kom sent, allt är så chill runt honom. Han kommer sent och låter mig gå tidigare! Jobbar med han tre dagar näsa vecka och två av de dagarna är även Jillian där...fina jobbedagar :) Har redan börjat kalla oss de tre musketörerna hihi...

CHOKLAD!


Konstig känslaBack to the top

Igårkväll fick jag bara en jättekonstig känsla, precis som något inte stämmer. Ibland får man ju den känslan att man har glömt något, men denna känslan var annorlunda. Är allt bra där hemma, är allt som det ska???
Den försvann dock men rödvinet, men jag måste säga det kändes creepy...

På jobb igår så dog Matts mobil och hans klocka stannade samtidigt (klockan har nytt batteri), så vi kunde ju inte låta bli att se filmdramatiken i det hela...det är ju vad som händer när någon dör lr nått juh. Vi skrattade åt det, men på något sätt slutade vi ganska snabbt att skratta och jag sa till Matt att ringa sin flickvän...just in case.

Creepy...

Gaso(LINA)Back to the top

Denna låten har jag på min i-pod och om ni undrar varför så är det för att den är peppande men också för att det är den enda låten som är i närheten av att sjunga mitt namn :)

Nope, där finns inga songs som innehållet namnet Lina vad jag vet, men så många andra namn, så jag har helt enelt tillägnat den mig. Tror vi har stått på någon fest någonstans och sjungt bara LINA delen av låten hihi...vad de sjunger annars, ingen aning ;)
Denna har jag använt som pepping här innan mina arbetsintervjuer som suttit som gjutet btw ;) Go Lina...


Mognar jag!?Back to the top

Jag kan inte sluta att kränga choklad! Slå mig på fingarana för nu har jag gått och förälskat mig i champange chokladen och fudgen. VA, först grönsaker och nu choklad med alkohol...håller jag på att växa upp ;) Snart kaffe också lr...Nä det vägrar jag även om jag gillar att gå runder med varm choklad från starbucks och låtsas att det är kaffe för vuxenpoäng hihi...
Hanterar inte smaken även om jag skulle vilja ha koffeinintaget, men varför skaffa en till last.

Over and out

Imorgon öppnar jagBack to the top

Fatta, imorgon så ska jag öppna butiken, JAG. Har ju öppnat kära vidjan många gånger men det är alltid något med första gången. Jag ska öppna en butik i London! Ska upp tididgt, 7 för att vara exakt och hoppas på att trafiken flyter på. Sen kanske jag får snyggt besök :)

XO

Remember these girls...Back to the top

Gjorde en liten nostalgi trip down memory lane och hitta några gamla godingar, frågan är dock om de är så goa längre...hihi.

Vi var Solid Harmonie på smästjärnorna och sydde gula hiphop byxor som i i be there for you videon och sen blev det baggyjeans till i want you to want me. Kan ni förstå att jag/vi har kunnat danserna i dessa videosarna...LOL...jag svär, plus att vi la till, vi var grymma.


Som sagt har nog varit alla dessa på småstjärnorna lr nått :) Nerdy haha...några av dessa hade inte ens kunnat bli kända idag. Nostagi iallafall...

Beyonce - Broken hearted girlBack to the top

Som vanligt stod jag lycklig inne på HMV på min rast och ögonshoppa film när personalen satte igång denna låten. Jag frös till is och bara stirra och lyssna på texten! Den är verkligen så himla vacker att den ger dig gåshud. Beyoce är så himla bra!
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me , so tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart you're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face , and even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl

I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around, and still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart, but you're the only one

And yes there are times when I hate you
But I don't complain, cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
Yeah yeah yeah, oh ohh...

I don't wanna be without...

En månad i LondonBack to the top

Idag är det exakt en månad sedan jag och Em kom till London och jag vaknar upp och har skitont i halsen. Får sjukanmäla mig och ta mig till sjukhuset där jag satt hela dagen. Den goda nyheten är att Em fick ett heltidsjobb på en cool restaurang idag och börjar redan imorgon.

London baby...

Detta firade vi med att se den romantiska filmen "the holiday", göra pestopasta och korkade upp en flaska rött vin (går till denna penicillinen).Men nu har jag riktigt ont i magen faktiskt, kan bero på att jag även krängde mer än en halv BJ också. Fick lägga pengar på en sådan nu när jag är sjuk! Ska dock jobba imrn, har inte tid att vara sjuk.

Hmm...Inte så svårt att gissa vilken tallrik som är min.

Sen har vi bara suttit med våra datorer och dj:at och kört våra psykade dialoger. Gabbi kunde inte ha parat ihop oss bättre :)

Våra vinglas...fint ska det va :)

Skrev att vi såg filmen på face och får ett mess av käraste Tessan:
Hej babe! Är filmen bra? Fan vad fin han är, mums ;) Vi saknar dig oxå hjärtat! Grattis till en månad av mod och självständighet förresten! :)

Alla älskar the holiday och Jude Law, mums är bara förnamnet. Hursomhelst så värmde detta mess och dessa ord oerhört och det är som att man är närmre varandra när man får ett mess och personen vet vad man gör här borta i eng. Puss på dig gumman!

1 English month

I remember the spiderman kissBack to the top

I början när man sörjer någon så kan det vara svårt att minnas utan att börja gråta. Men efter ett tag kan man tänka tillbaka och istället le eller rent av skratta. Jag har nog nått den punkten just nu!

Jag kommer ihåg att jag skulle vara cool och lära mig att åka snowboard i Schweiz. Jag var kass och redo att ge upp, men R fick mig att fortsätta försöka. Men vad jag verkligen minns är när jag trilla och slog huvudet så himla hårt att jag trodde hjärnan lossna och kan ha börjat gråta. R tog sig fram till mig illa kvickt för det såg nog ganska illa ut! Jag låg i backen med snowboarden neråt och han fick huka och krypa fram till mig med brädan uppåt så när han oroligt började pussa på mig där jag låg i backen övertygad om att jag skulle dö så blev det en riktig spiderman kyss.

Och när vi åkte släde och inte kunde bromsa och åkte in i en stenvägg så vi fick kasta oss av släden. R slänger sig över mig för gud vad rädd jag blev. Lite chockad fick jag den romantiska förklaringen att han älskar mig och måste skydda mig, att det var bättre han tog smällen. Eftersom han var där på sportkontrakt så hade det varit bättre att det varit jag som brutit något, men som tur är bröts inga ben. Det fanns alltså en tid då vi skulle bryta ben för varandra...


Vampire's assistantBack to the top


För ett tag sedan var jag, Em och bror och såg Vampire's assistant för att bror så gärna ville se den. Det är ju lite av en barnfilm får man ju säga och man får döma den där efter. Som barnfilm är den helt okej med alla sina karaktärer, som jag fann så himla osmakliga dock. Men filmen har en bra berättelse och sin action!

Men det är så att det håller på att utbryta ett krig mellan vampyrer och vampaniser, den senare suger blod för att döda. Två nära vänner hamnar i mitten eller rättare sagt på vasin sida av denna strid och på så vis också emot varandra.

Var beredda på att detta är ytterligare en berättelse indelad i flera filmer så att du får inget riktigt avslut, utan måste tålmodigt vänta på fortsättningen.

2/5 LL

SjukelisjukBack to the top

Idag har jag suttit hela dagen på en akutmottagning och väntat på att en doktor skulle ta en titt på min hals. Framåt kvällen var det klart och jag fick penicillin och ska förhoppningsvis jobba imrn. Hoppas svullnaden på mandlarna lägger sig snart. Var nog ute i god tid för de är inte i värsta stadiet innu.

Doktorn blev som vanligt chockad av att titta i min hals och då får jag förklara att mandlarna knappt är svullna, att jag har stora mandlar. Han fråga om jag funderat på att ta bort dem och jag svara att den tanken har varit uppe många gånger då jag hade halsfluss ganska ofta ett tag och fick spotta i en spann för att jag bokstavligen var oförmögen att svälja. Aset till doktor jag gick till när jag väl tog tag i det sa att jag behövde mina mandlar och att de minsann inte var så stora. Varför får då alla andra doktorer en chock när de ser dem och undrar varför jag inte tagit bort dem?

Bort ska dem så fort jag är hemma i Sverige och har tid att göra det för de har varit lite besvärliga i en månad nu, men slog till först nu. Ska tydligen vara en riktig köttig operation iallafall...

Lady Gaga - Paparazzi (på svenska)Back to the top

Denna tjejen är galen, ja vi vet. Jag missade dock att kolla upp den svenska dialogen mellan Lady Gaga och vår egen Alexander Skarsgård i denna videon, men nu är det gjort. Hon låter jätteroligt och dialogen är lite off, men hey de pratar svenska.

LG: Älskar du mig?
AS: Klart jag älskar dig!
LG: Puss puss
AS: Kom hit...Litar du på mig?
LG: Självklart!...Sluta...sluta
AS: Titta in i kameran...Jävla fitta!Miss U...Back to the top

Igår hade jag en riktig sakne dag. Jag saknar mina vänner och hoppas på att någon av dem kommer på besök snart. Nina, Anna, Tessan och kanske Gabbi har anmält intresse, men jag vet, man ska ju ha pengar oxå. Hade varit så kul bara!

Sen saknar jag min familj, men jag ska klara mig utan att pappa håller mig i handen. Sen fick jag reda på att T3 inte längre har sina lockar som en ängel och blir nyfiken på ur gullungen ser ut nu. Vill zappa mig hem och leka med min 3 T ett tag och bli kallad mosti. Mosti miss T3!

Och eftersom jag hade en sakne dag så tänkte jag även på han, saknar jag han lr inte, men han fanns i mina tankar iallafall.

Sen skulle jag aldrig ha låtit Suss flyga hem några dagar till Sverige för några dagar blev kanske tillbaka till jul. Vi har verkligen skrattat ihopa på senste tiden. Should never had let you board the plane bitch...

Känner sig blödig, men hade jag inte saknat er så hade jag väl inte varit normal. Om jag ändå kunde vara en kall Biatch ;)

Miss U...lot's of X.es and O.s

Halloween lördagBack to the top

Det blev en dubbelutgång denna helgen, det är ju inte ofta man får klä ut sig. Det bar av till en förfest i Notting Hill där vi fick skära pumpor traditional way, men vår blev inte så bra. Försökte säga till Em att pumpan hade tre tänder, men hon sa att den hade två. Först dagen efter såg vi hur den andra såg pumpans smile...hmm.

Kill the pumpkin...

Lick the pumpkin...

På väg till förfesten när vi äntligen kom på bussen så skulle Em fram och fråga var som var närmst Portabello Rd att hoppa av när en kille utan biljett kilver på bussen. Han ger en förklaring och busschauffören släppte på honom, men börjar genast förklara sig för Em som stod där vid hans sida och skulle ha en vägbeskrivning. Det slutade med att hon fick förklara för honom att hon inte var en riktig polis...LOL.

När vi väl hoppat av var det en bit kvar, men så pass liten att taxichaufförerna inte vill köra oss. På vägen möter vi två fotografer som ställer sig i fotoställning och frågar om de får ta foto på oss och utan att vänta på svar så börjar de avfyra sina bilder. Det kändes jättekonstigt, precis som de var paparazzis och vi var något riktigt hett att fota.


Sen bar det av till en stor bar som var hyrd och jag och Beaver hamna i en liten dispyt om vem som gjorde låten freak me baby. Han visste tydligen att det fanns något orginal, men jag och de vi sjöng låten för gissa på another level så tekniskt sett hade jag rätt, för jag har inte fel ;) Fuck the orginal ingen hört. Den där ninjan är en riktig retsticka så han fick lite stryk av Em för hon var minsann ingen strippa förklädd till polis.

Det var en tjej som hade ungefär likadan kostym som jag fast med minivingar. Min undersåte alltså, vilket jag tydligen gick fram och sa till henne...hihi. Men visst körde jag kostymen bättre!? Att min gloria är högre på bilden vet jag inte ifall det betyder att jag är snällare lr mer evil, säkerligen det sistnämnda ;)

Ytterligare en trevlig kväll, men vi var riktigt trötta på våra kostymer och alla kommentarer som följde med dem sen.

XO The Angel of a Devil and Miss Policeofficer (no more)


Halloween fredagBack to the top


I fredags fick vi köpa sista minuten outfits efter jag slutade jobb. Butiken var svår att hitta, men vi fråga rätt kille om vägen för det visade sig att han också letade efter butiken och hade sin i-phone gps. Ville ha svarta vingar, men det fanns bara röda kvar, men det blev bäst så faktiskt. Så efter att ha förfestat på lite kopparbergs cider så tog the Angel of a Devil och Miss Policeofficer taxi till No.5 och mötte upp Fi och Johanna. När vi hoppa ur taxin var ingen i kön utklädda så vi stoppa ner våra grejor i väskan, men där var någon mer inne på klubben, men dock få. Vi är svennebrudar och bjuder på oss själva så självklart åkte utstyrseln på lika fort igen.


Vakten sa till mig "Ohh...you're no angel".

Folk försökte ta Ems hatt och sa "arrest me" och till mig gick de fram och fråga "are u an angel or a devil?"och jag svarade "Both, my mother is an angel from heaven and my father is devil and so they gave me earth". Man får ju säga att våra utstyrslar var framgångsrika eftersom så mycket folk kom fram till oss och kommentera, fast det blev lite jobbigt i längden.

På bussen på vägen hem sitter vi som vanligt på upper deck längst fram och sätter upp våra fötter när bussen gör en så hård sväng att jag åker av sätet och ner på golvet och över en äldre asiatisk man med hitler mustach. Med knäna i golvet och mitt huvud böjt över hans knä så blev det en ganska pinsam ställning flera av er säkert känner till. Tog ett tag innan jag ens förstod att jag ramlat och fick ur mig ett sorry och reser mig. Mannen säger " oh its ok", ja det kan jag tänka mig att han tyckte. Em skrattade resten av vägen hem och i sängen tills hon somna. Nästa dag kunde hon brista ut i asgrav när som bara av tanken på när jag trilla. Jag höll hårt i räcket resten av resan och ska göra det även de kommande hur jobbigt det än är. Em tyckte han var torr och skulle ha slängt till med ett uttryck som "håll i hatten", men det hade bara varit mer generande om det nu går.


XO The Angel of a Devil

Angel of a Devil and Miss PoliceofficerBack to the top


Första jobbeveckan överBack to the top

I fredags fortsatte jag att kränga choklad :) Inte bra...inte bra! Managern började senare så jag, M och L hade det ganska chill i butiken. Sen var jag nere och packade lite i källaren, vilket är jätteskönt.

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade gett ett förslag på hur vi skulle packa effektivare och hon dissa. Tydligen behövde hon bara sova på saken för när hon ringde till butiken nästa morgon så sa hon till M att han skulle säga till mig att visa J mitt sätt för det var väldigt effektivt...haha.

Så nu är en hel vecka avklarad :), det enda som oroar mig nu är att jag får lön i slutet av nov och knappt har några pengar att leva på tills dess :(

bloglovin
RSS 2.0