Man måste vara huslig även i LondonBack to the top

Igår satt vi ett tag på våra datorer och skickade in lite CV. Det visade sig att många butiker vill att man söker på internet. Helt ärligt har jag ingen aning om vad jag vill jobba med! Ena stunden kan jag vara jättekräsen, men när man får en titt på sin ekonomi och känner sig lite rastlös så önskar man bara att man hade haft ett jobb att gå till.
Efter vår lilla "kontorstid på datan" så gick vi för att handla som vanligt folk. Har blivit lite ätande ute nu och det är dags att bli ekonomiska, med andra ord leva som fattiga. Vi hittade en butik där allt var 1 pund och där var det mesta så vi gick lösa på det stället. Köpte massa onödigt godis och varsin sparbössa i form av en ölburk och coca cola burk för att piffa upp rummet och ha någonstans att göra av alla tråkiga pence. Vi blev chockade av priserna och var tvungna att fråga om det verkligen var 1 pund för alla varorna trots att det stod överallt.
Sen mös vi på uteserveringen till puben här i området för att sedan gå och handla lite i den dyrare vanliga butiken, tyvärr hade de ju inte allt för en pund i den affären.
Igår lagade jag nudlar för första gången...se där! Koka nudlar, fräste upp paprika också lite soja. Vi har kommit fram till att kött är en lyxvara och ibland övertflödigt! Pappa kommer bli orolig när han läser om detta, men jag äter, verkligen och vi är ju faktiskt seriösa med grönsaker när vi nu ska laga mat hemma. Jag och Em har gjort en deal, jag lagar och hon diskar. Helt plötsligt var laga mat hemma mer tilltalande när jag slipper disken och hon ville ju verkligen inte laga mat.
Försökte tvätta också, men råka ha sönder de redan söndriga knapparna på tvättmaskinen så jag hoppas det fixar sig till imorgon, måste verkligen tvätta.
Sen blev det lite mer data och godis förstås för att sedan gå till puben igen för en billig öl eftersom det var open mic night, så vi tänkte kolla läget. Det var ju lite trevligt faktiskt!
Fick även ett telefonsamtal från banken som ville bekräfta vårt möte, kände mig viktig då :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0