This girl takes the prizeBack to the top

Om någon av er vet hur stökig jag är, min familj vet iallafall...bombnedslag var ett ord som ofta användes för att beskriva mitt rum. Men om jag är stökig...vad är då C?...vad finns det för ord efter stökig och bombnedslag haha? Rummet är i ordning nu och vi har lovat att göra vårt bästa för att hålla det så. Vi ska inte bygga på röran, så det måste bli ett jätte projekt att städa till slut. Dock fann vi att vi hittade saker sämre efter städningen???

Haha...det tog henne 10 minuter att komma loss...

Denna veckan har C försökt vara mer vuxen och ta ansvar. Hon har städat mer, beställt nya nycklar, tränat, inte druckit alkohol (tycker inte vardagar räknas, men det tycker hon), pluggat för hon hade midterms nu, rökt mindre, hon torkade golvet och kylskåpet efter att hon spillt klibbig monster, hjälpte till att städa rummet, tömt diskmaskinen, tvättat sina sängkläder, sovit på soffan för att inte få hosta som jag, inte ringt sin mamma för att beklaga sig förrän idag...ahh sen får jag in nämna att hon försov sig, men men...Pappa A kommenterar: "Ahh det är riktigt fint här nu när du har ansträngt dig". C har aldrig varit stoltare...:P...Tack för att du har puttat till denna veckan C ;) ;P

Jag måste dock ge henne credit för att hon fick för sig att städa toaletten för att visa att hon kan ta ansvar. Jag och M har varit inne på spåret att anställa någon för det istället...oh I would pay for that. Jag städar verkligen inte toaletter...nä, jag är inte bortskämd...hade mina föräldrara satt mig på att städa toaletter hade det räknats som childabuse i Sverige och vem vill behandla sina barn som askungen!? Ryser bara jag skriver om det...jag kan iallafall nästan ta i ej nya kökstrasor nu iallafall. Städa resten av lyan kan jag minsann, har bara en gräns...

Älskade morötter...Back to the top


Woho, idag är jag på glatt humör. Just för att idag känner jag att jag struntar i vilket, jag stannar en termin till oavsett vad som händer. Om inget annat så behöver jag ju öva mer på min engelska och nästa termin blir det engelska 2 och speech osv. Kan ju inte jobba i en internationell organisation om jag inte kan föra mig med någorlunda avancerad engelska. Just nu känns det mest som att jag pratar svenska dock och när jag väl ska prata amerikanska så stapplar jag, men blir snabbt varm i kläder...dock mer amerikanska bitte ;)

Kankse hittat ett universiet jag kan tänka mig att gå på som hade jätte bra human rights kurser och hade ett hyfsat pris. Bara ca 16,000 dollar om året ;) FIU låter det bra? Go Florida...suck, vi har skojat om att vi ska gifta oss eftersom vi utlänningar betalar väldigt, väldigt mycket mer.

Fika med Jojjan idag efter class och det var najs och bara sitta där och tjattra och inte gå direkt hem till lyan. Nu ser det ut som att jag ska både till Las Vegas och New York i maj :) San Diego får vi ta i början av juni :) LV och SD kmr att bli någorlunda billigt, det är NY som kommer att kosta, känner att jag behöver en morot eller två.  Får fråga Emilie om hon vet något shysst och billigt boende, hon får vara the NY guru. Får se USA medans jag är här och jag ska jobba som en galning hemma i Sverige i sommar.

Little miss miss...Back to the top

Då är man nästan sjuk igen, så mycket för att göra en come back på gymmet. Alltså jag är inte sjuk, bara fått en jävla rethosta, kan man gymma då? Blev så trött på att hosta att jag tog en påse av något pulver från England som jag brukade ta där i varmt vatten, som te. Missa att detta var ett annat märke, med antagligen annat innehåll...totally knocked me out, sovit halva dagen.

Tessan och jag skypade både morgon och kväll häromdagen :) me like :) ligger båda i sängen (i osmickrande positioner för webcamen) , den ena vaknat och den andra ska gå och lägga sig och tvärtom. Sen ligger hon ganska mycket nu för att hon opererat fötterna stackarn. Tänker på dig. Hon ska vara ledig 6 veckor, jag har sagt åt henne att hoppa på ett plan och chilla här istället innan hon blir galen...would like...me miss miss.

Gillar denna bilden på er tjejer...hade gärnat skypa med andra bruttan på bilden också, men jag vet att du är väldigt busy darling...big boss :) I just miss all of you girls, that's all...

Annars tänker jag mycket på min lilla prinsessa nu också. Jag saknar min syster och mina små trollungar. Har resonerat att om vi inte pratar så har de inte koll på tiden och frågar inte när jag kommer hem och rör inte upp en massa känslor, but I miss miss. Måste fylla på mitt skype konto så jag kan ringa hem till både barnen och till mormor.Var ju lite kul när jag gjorde ett quiz på facebook som sa att jag egentligen borde heta vad min systerdotter heter. Vad kan jag säga...we are alike :)

Me and mini Me...Ahh var nog lite väl tunn förra sommaren.

Min prinsessa...
Nä, om jag ska ta och bruka allvar och lägga grunden till uppsats 3...ska nog argumentera för varför vi behöver FN. I min research essay så ska jag analyser den kommande världsordningen...I'm sucha nerd, men jag tycker det är kul att skriva om detta och förhoppningsvis så kommer jag en dag jobba inom FN eller EU...Amnesty går också bra :)

Allow me to be little miss Giggles...Back to the top

Funderar helt ärligt på att sluta blogga, på att sluta plugga, all ork har runnit ur mig...men det är väl bara som jag känner nu. Andra stunder, som innan har jag knappt kunnat vänta tills jag får bloggat. Tror jag är i en svacka nu för att jag står inför det största beslutet i mitt liv någonsin och inga signs, inget som tycker lösa sig så att jag kan stanna här för alltid.

Allow me to laugh insanly with these girls this weekend för det ska ju firas Valborg ;)

Igår var det redovisning i skolan och jag blir ju alltid tomat röd i ansiktet, men brukar sköta min redovisning ganska bra. Tappade mig helt och började nästan varenda meningen med it's like. Stressa igenom utan att andas, ville bara sjunka genom golvet, but it had to be done. Allt kan ha att göra med en kille som jag börjat prata med i klassen och vips är jag en fnittrig fjortonåring igen. Hur flörtar man ens liksom!? Har inte behövt tänka riktigt på sånt på länge. Han följde mig till bussen iallafall och jag fick en kram...woho...nu avancerar vi Lina...ville skutta hem och började pilla i håret...när blev jag så här brudig.

Aja, är det något som är säkert är det att killar är lagda på hyllan, lika bra, bara bekymmer. Jag ska vara singel i två år, minst, (1 år i juli) ungefär så lång tid det kommer att ta för mig att göra färdigt min utbildning. Förhoppningsvis blir jag aldrig beroende av någon igen...addiction is bad. Apropå addiction, har förbjudit choklad i mitt liv för tillfället haha...tills jag kan knäppa mina jeans igen ;)


Ibland kan man väl inte göra nått annat än att skratta iställetBack to the top

C och jag har hittat tillbaka till vår goof och skratt tillstånd även om bråket i helgen ligger på lur. Det sista hon sa till mig innan vi gick ut var, jag är fan inte kändiskåt...och sen blev hon helt till sig när tjejerna gick förbi och var i närheten på klubben hela tiden. Ahh jag fick sitta med henne när hon rökade flera cigg på raken för att hon vägra flytta sig när the hills tjejena var i soffan bredvid där hon röka. C gick i fredags fram och prata med Stacey i The Hills, det blev envägskommunikation om man säger så.

"Hey" (Stacy gives her the bitch stare and look away)
"I'm from Sweden...I saw you on Tv in Sweden" (En good for you blick)
Kanske inte det ultimata att säga eller haha.

Vad vi skrattat mest åt är när jag klämde Woojins hand i dörren. Där kom några svaga läten från Woojin där bak...nästan så hon viska "aouch my hand...my hand"...jag hade börjat pilla på radion så jag hörde inte det...tills C skriker på mig..."Woodjins hand är fast i dörren"...jag reagerar knappt, tittar på dörren, vad den är ju stängd...C får skrika åt mig en gång till över musiken..."Hennes hand är för fan fast i dörren, öppna"...till sist fick jag öppnat dörren och W fick tillbaka sin hand...men va fan...vore inte en normal reaktion att vara att skrika auoch my hand högt själv. Måste vara en asiatisk grej.

My guys can really cheer me upBack to the top

Anel började sjunga för mig: (Christina Augilera - you are beautiful)

"Ohh Lina...You are beautiful, no matter what grade you get, don't let  that B bring you down" nawww...
Samma dag tittade Max på mig och sa att jag såg verkligen ut att behöva en kram och fick en bamsekram :) Bor med fina grabbar som ibland är som extra pappor...ät grönsaker och bla bla bla...men ändå.

Nya tag med böckerna...

Thanx guys...The sun will come out tomorrow...Back to the top

Försöker hitta motivation nu eller kanske till och med inspiration...en weekend i NY som morot kanske...få ett tecken om vad jag ska ta för beslut om USA vs. Sweden och få plugg gjort. Har skrivkramp och vädret idag suger. Analyserar på tok för mycket gör vi brudar också, suck. TPI TPI...

From one of my favorite kid movies ANNIE :)

The sun'll come out ,Tomorrow, Bet your bottom dollar
That tomorrow there'll be sun!

Just thinkin' about Tomorrow, Clears away the cobwebs,
And the sorrow 'Til there's none!

When I'm stuck a day, That's gray, And lonely,
I just stick out my chin And Grin, And Say, Oh!

The sun'll come out Tomorrow ,So ya gotta hang on
'Til tomorrow, Come what may Tomorrow! Tomorrow!
I love ya Tomorrow! You're always A day Away!


?What's my age again?Back to the top

Igår uppgraderade jag mig till 23 år, inte för att jag var någonstans i närheten av den åldern igår, det är bara på tiden. Max har sagt till mig att ta lite mer ansvar, ahh han gav mig ansvars ordet. Om jag ska vara helt ärlig förstår jag inte, men pappa har sagt detsamma, så det måste ha med någonting att göra...hmm...ska iallafall ta mer ansvar nu när jag är 23 haha :)

Still more amused by TV shows, What the hell is ADD?
My friends say I should act my age, What's my age again?
No one should take themselves so seriously
With many years ahead to fall in line
, Why would you wish that on me?
I never want to act my age,what's my age again?

A My House Friday with the HillsBack to the top

Tog en timme att ta bussen hem, vi gjorde oss i ordning, hällde upp groggen och satte oss i taxin. På någon konstig vänster råka jag klämma Woojins hand i bildörren...aouch...Woojin är min första asiatiska vän haha...det var mitt mål att kvotera in ;) multicultural u know ;) Väl framme vid klubben var där massa filmkameror och nar vakten släppte in oss så sa han "Smile 4 the camera girls", inne på klubben var ännu fler kameror. C och J blev helt till sig, jag har ingen aning om vem var med i the Hills, jag körde på utan att bry mig om det. Blanda en dundergrogg och blev lite ostadig på benen, får väl skämmas i efterhand om de visar mig. Hade bord ganska nära tjejerna, men jag var nog en av få som knappt lade märke till dem. Men hallå Lina, vi stod precis bredvid dem och dansa...gjorde vi? Kan inte bry mig mindre faktiskt.

När vi skulle hem hade C gjort av med väskan (med mitt kort och ID i), jag blev tokig och fick leta upp den, vi det laget var jag lite nyktrare om man kan säga så, lite mindre full kanske är mer korrekt. Men W hade väskan, men C hade tappat nycklarna och hundra dollar innan W hade fatt tag på den. Förr förra helgen tappade hon mina nycklar och förra helgen ytterligare 100 dollar i SB. Vi är nyckelösa nu och C är pengalös för hon har tappat sitt kort för ett tag sedan också. Även om jag blev arg över att hon inte hade väskan, så blev jag tokigare av hennes bemötade och attityd. Hon skratta, ryckte på axlarna och sa, Whatever, jag hade så himla kul tills du kom och fråga efter väskan och jag hade ett bra hångel, bara för att din kväll var misslyckad. En kväll utan hångel är en misslyckad kväll för C...suck...


Om jag känner mig duktig omogen när jag får en fylla som om jag vore 16 och beter mig som 21, så beter sig C som 12 nar hon druckit. Hon sprang ifrån oss 5 ggr, sista gången hoppa hon ur bilen i farten så Max fick bromsa in. Inga pengar, ingen telefon, ingenting. Vi fick köra hem, men oroade oss givetvis, men jag kan inte ansvara för en person på 22 år som springer ifrån oss...funkar inte så. Hon hittade en utländsk äldre taxichaufför som körde henne gratis hem och bjöd henne på fika tydligen. Hon gav honom mitt nummer, stackaren ringde idag och jag bara wrong number. Jättestolt var hon...det kunde lika bra varit en taxi mördare eller en våldtäksman, men nej nej...mycket bra ide när C är igång.

Känner bara att det får vara slut på våra all in fyllor och C får mogna annars får vi sluta gå ut ihopa...jag skämdes så när vakten sa åt mig att aldrig ta med henne till My House igen...och idag skäms jag lite för mig själv, vi hade kul, de andra tycker jag är rolig, but I need to step up closer to my real age too. Det är ju bra att ha en dunderfylla på en klubb full av filmkameror...NOT...C ber om att få synas, jag ber om att inte synas...amen.

Welcome to My House


Ahh där uppe bakom sofforna är en jättebra ide att dansa haha...alla gör det alltså...inte bara jag. Det var på denna klubben som Paris hångla upp Christiano Ronaldo haha...otippat.

A Cutural D tour...Back to the top

Denna helgen skulle vi ta det lugnt, men så ringer party Johanna, vi skulle till My House idag för att det var någon Stacy som hade födelsedagsfest där och The Hills skulle filma. C blev ju eld och lågor, hon älskar the Hills. Jag har inte sett ett enda avsnitt, inte av the City och vad de andra heter heller. Då var det bråttom hem, skulle bara vika av från LA cultural Tour som vi var på för att åka hem och göra vid oss illa kvickt. Orkade egentligen inte gå ut, men tanken på att dricka Monster och Red Bull Vodka fick mig att säga JA.

För dem var det väldigt kulturellt och stanna och äta burritos...

Trodde vi skulle få se LA på denna nördiga touren jag signade upp oss på, men nej, de tog oss till alla "länder" som fanns i LA. Koreatown, Little Tokyo, Little Ethipoia, Chinatown och massa parker. Stressade var dem och vi klev av bussen för att ställa oss en hel grupp och någon läste lågt ur ett häfte om stället...suck. De betedde sig som att de var utomlands för varje del, antar att det är därför de inte reser så mycket, har redan massa "länder" inom staden. Det var pinsamt, tråkigt och allmänt glöttigt...det var precis som det var en tour av innbördes beundran för att de hade öppnat ögonen för andra kulturer...suck...amerikanare. Vi hade kunnat ta dem förbi Swedishshop på Ikea i Burbank vet ja.

De hade sagt att den som kom försent tlll bussen väntade dem inte på, man var på egen hand, så i China Town var vi så hungriga att vi bestämde oss för att missa bussen...mm visst gick ju bra, de ringde min telefon och var jättearga och ännu argare blev dem när jag sa att vi inte ville fortsätta touren, vi ville äta och åka hem. "Not appropriate"...Jag är en vuxen människa på en gratis frivillig bustour, jag lämnar den när jag vill...C kände sig som 10 igen, men jag stod på mig. Hungra ju ihjäl, den etiopiska Sambosan och en äcklig tamale som jag inte åt funkar inte i flera timmar. Nog ätit mer etiopisk mat än Suss nu iallafall haha.Reastaurangen vi käkade på, antar att vi köpte reklamen...men det var det smaklösaste jag någonsin ätit, plus att vi fick ont i magen.

*I'm so Gangsta u can Find me Baking Cookies at Night*Back to the top

Idag har jag legat bakis på beachen i tre timmar och stekt lite...brännt mig lite kanske är snarare mer korrekt. Behövde en liten C paus, så det var bara jag och Max. Sola dock med brillorna på mig nästan hela tiden, så nu är min panna röd, med ett sträck till det vita området där brillorna satt. Vet inte om bilden demostrerar det så bra, men jag har lite pandatendens. Men det lägger sig väl snart igen...lite utan brillorna nästa gång.

Nya brillorna...köpte två par för säkerhets skull haha...
Nu en massa plugg och senare blir det ett dopp i jacuzzin...en lugn lördag.

Some SB memoriesBack to the top

This is how we roll...

 • Innan vi gick ut första kvällen korsslöt jag min svindyra adapter för jag pluggade in vår amerikanska fön i den :( ...värsta var att jag var nykter, klant...det gick inte att ladda min data sen, för den behöver just den adaptern.
 • Väl hemma på hotellet står vå stalker i dörren, ahh vi hade en stalker...en man som öppna dörren och stirra på oss varenda gång han hörde oss ute i korridoren, ibland stod han där och hoppades på att se oss när vi gick till och från badrummet i handdukar eftersom det var shared bathroom. Lebbigast var när han kom gående med Doritos och Sourpunch...det vi har krängt hela helgen!? Han gick förbi busstationen när vi skulle hem också, det är inte nära hotellet. C blev tokig när hon såg han stå där igen och stirra när vi kom hem på natten efter andra utekvällen.

C: WTF are u always staring at us, it's fucking creepy.
Stlkr: I'm waiting for somebody
C: Oh yeah...u have been waiting for somebody for two days...u are waiting for my friends you creep, they don't want you, can u get that.

Han blev inte sårad, nästa dag gick han förbi vårt rum med ett leende när jag släpat ut väskan i korridoren och försökte sitta på den för att den skulle stängas. Can I please help you with that....NO.


Vi var på glatt humör när vi kom in på hotellrummet och var helt CP, allt som sades var kul. Kommer dock bara ihåg två saker. Dessa CP bilderna bjuder jag på...

Drunk nee...retarded maybe ;) and YES my shirt is backwards and inside out...
 • Min mage hade varit helt svullen hela helgen eftersom jag åt som en galning och vi skämtade om att jag och C skulle ha barn. C ville rita på min mage...hmm.
C: Hon ska heta Pärla och jag ska lära henne allt jag kan
L: Okej då Baloo...det lär gå snabbt
C: Hon ska gilla rosa, allt ska vara rosa och hon kommer inte i närheten av något som har med hockey att göra.
L: Hmm...

 • Av någon anledning kastade C min mobil bakom sängen och när jag försöker dra ut den sitter hon kvar i den. Till sist fick jag rubbat den pyttelite, sätter mig på knäna och böjer mig ner i hörnan för att se om jag kan känna den. Till sist kände jag locket, men tänkte att jag får försöka dra ut sängen lite till. Problemet var att jag inte kom upp...Jag satt fast med båda armarna bakom sängen och rumpan i vädret, det började göra ont i hakan som lutade sig i sängen i den konstiga ställningen. Tjejerna hjälpte mig inte upp, det var alldeles för kul att ta foto med min rumpa. Ja, jag hade underkläder på mig givetvis och bildbevisen är förstörda. De hjälpte mig upp till sist, när det kändes som hakan var ur led...det ska väl vara jag till det.
Ofcourse I forgave her...

A,A,A,B...schoolweek overBack to the top


 • I Måndags fick vi tillbaka våra betyg i International Politics. Vår professor var mycket besviken, sämsta resultaten någonsin :( Hon pratade vidare och jag sjönk ner i bänken och tänkte nu är det kört. Det var en person som bara hade 4 poäng, hon sa att personen hade haft större chans om den bara haft som system att kryssa alla D. Vid det laget tänkte väl alla "PLZ don't let those 4 point be me". Jag hade gjort dåligt på multiple choice questions och ni tänker hur är det möjligt, men man blir så paranoid, ibland låter alla fel och flera rätt. Men det var väldigt uppenbart att det inte bara var jag, det var typ HELA klassen. Min uppsats var A så mitt helhets betyg blev B. Sved lite med det B:et eftersom jag haft straight A's i det ämnet hittills.
 • Fick även tillbaka engelskan och där oroade jag mig, trodde B eller till och med C, det kunde ha gått hursomhelst. Jag fick 22/25...What, jag förstod inte, fråga professorn och hon skratta åt mig "Your good Lina, You got an A"...
 • Idag fick vi reda på de andra två, foto A och journalistik A...detta kanske kan gå vägen, men jag är ju bara halvvägs. Jag och C har gett oss tusan på att vi ska ha A i foto. Men jag tror nog att jag kommer att landa på B totalt i de andra tre som final grade. Men jag gillar ju A...som i linA


Not just anyone to hold...Back to the top

I don't want another pretty face, I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste, I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase, you're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste, I want you and your beautiful soul
I know that you are something special, to you, I'd be always faithful
I want to be what you always needed, then I'll hope you see the heart in me


När jag var liten...Back to the top

...kändes det som om jag kunde göra vad som helst, bli vad som helst. Jag hade lätt för allt, jag var som en svamp när det kom till att lära sig, då hade jag nog kunnat lära mig ett språk på några dagar ;) Jag provade de flesta sporter och jag var aldrig sämst, snarare att jag kunde varit riktigt bra. Dock hade jag en fixide om att man skulle vara riktigt bra nästan direkt. Min andra last var att jag hade inget tålamod för en massa träning, jag blev lätt uttråkad. När skulle jag hitta något jag brann för, eller var det bara för att jag inte fick spela ishockey som allt annat var tråkigt!?

I efterhand när jag tänker på att jag blev hänvisad till konståkning istället och ratade det, så finner jag lite ironi. Jag älskade att åka skridsko och jag älskade att dansa, varför började jag inte på konståkning!? Två anledningar, jag var uppväxt på svarta skridsko och taggarna på vita skridskona var för mig helt CP. De hade även konstiga kläder på sig ;) Andra anledningen var väl för att jag skulle inte göra något andra tyckte, specielt inte när jag kände mig diskriminerad.

Jag gav upp allt vad sport hette när jag var för cool vid 14 års ålder, dansade ett tag, men det tog då mycket tid från skolan så jag bestämde mig för att bara satsa på skolan och jobba ihjälp mig på Videomix haha. Ahh det gick ju bra, workoholic! Jag kom inte in på juridiken och hatar mina betyg andra gärna skulle vilja ha. Jag var tvungen att välja något i andra hand igen, något jag skulle utbilda mig till och göra resten av mitt liv...en boll fortfarande i gungning...obviously.

När jag var 18 startade ett damlag i ishockey och pappa fixade genast allt jag behövde, körde mig eller lånade mig bilen. Mina brödrar hade väl då gett upp hockeyn helt och hållet, det var väl dags jag fick lite hockeytid. Jag lade mycket kraft på det, har nog aldrig varit så tränad eller gjort idioten så mycket. Det var kul, fast hemskt pinsamt eftersom jag var "gammal" och inte specielt bra haha, vilket är sött när man är 9 kanske. Men jag var nöjd...tills jag bröt foten i nr 7. Jag fick spelat ett tag iallafall och jag är tveksam på om 7 fortfarande är mitt nr ;)

Läste en shortstory till engelskan som jag ska göra en essay på om barndom och prestation och bara började skriva som jag alltid gör när tankarna springer iväg. Kanske skulle lagt den kraften på uppsatsen istället. Min ribba har alltid varit hög, så hög att jag aldrig ens vågat verkligen kämpa för att nå den, för om jag kämpat, gjort mitt bästa och misslyckas finns det inget att skylla på...dags att växa upp och gå runt min egen psykologi kanske...

Santa Barbara...Back to the top

Tredje dagen var det utcheckning så det fanns ingen möjlighet att sova ut. På dagens schema innan vi skulle ta bussen hem till LA var sightseeing...ja, vi kanske ska ta och se lite av SB också ;) Efter att ha intagit tre double chocolate chip med chokladmjölk (jag alltså) var det dags att ta oss ner och gå längs med stranden. Vi mötte upp Mickans vän Johan och fick en tour av deras skola. Blev lite av en tävling, vems skola är bäst, finast...VÅR. Deras ligger dock vi stranden men en sjuhelvetes utsikt, men det är också allt.

De slitnaste coolingarna i SB :)

Mötte upp Carla och Anel som låg och solade på stranden, det var meningen att vi skulle luncha ihopa, men ett två tre sa hade vi super bråttom till bussen. Det blev inget käk på den där mysiga restaurangen på piren utan ett snabbt intag av nudlar på en thairestaurang i närheten av bussen. Vi kom precis när bussen skulle gå för att få reda på att den var 2 timmar försenad.

Sol, läsning och browniekräng (jag igen, de åt glass) utanför Ralph's och det kändes som en evighet innan vi kom iväg. Bussen var ganska full och det luktade tonfisk. C tyckte det var nasty och hon gillar fisk, gissa då hur nasty det var för mig som inte äter någonting från havet. Urk...

Efter ett tag blev vi så himla CP som vi brukar bli i brist på annat, i trånga utrymmen eller när vi är trötta. Passagerarna på bussen hade nog svårt att avgöra om vi var väldigt berusade eller efterblivna...inget av det, just the way we are...me and C. Väl framme hade vi inget tålamod för buss från Hollywood till SM så det blev en dyr taxi som kostade vad det hade kostat alla oss att åka till SB.

Say hello to my little friend...


De hade satt ut kors över en stor del av stranden på söndagen för att samla in pengar...

Alla butikerna oavsett storlek var utsmyckae som små privata hemtrevliga butiker...det var det som var charmen med shoppinggatan...så sött.

Vår pir rular ju mycket mer ;)

Now back to Los Angeles...tag...

Tusen...1000 inlägg...Back to the top

Ahh då var man uppe i tusen inlägg...fast detta blir nog inlägg 1002. Har nog några inlägg jag skrivit, men aldrig publicerat fakstiskt...en sisådär 10 stycken. Men ändå...blogghora...vad jag saknar är dock kommentarer...det kommenteras mycket dåligt :(

Ibland går USA mig på nerverna...Back to the top

...men jag vet att jag vill stanna här, stanna i solen. Men vad är man beredd att göra för att bo i solen?

De vill att jag ska läsa massa general subjects som inte har med det du vill bli att göra...matte, biologi osv. Vilket förstås är fullkomligt galet eftersom vi gått i gymnasiet ett år längre än amerikanare. Jag bearbetade detta och tänkte strunt samma, jag läser dessa, men då är problemet att universiteten man ska sök till har olika krav på general subjects. Så med anda ord pluggar du med fokus på att komma in på ett universitet...skiter det sig...ja, to bad. Du kan vara i skolbänken i århundraden. Statistiken att inte många går ut 2 år community college är fan inte för att de inte har råd eller för att de är lata, utan för att det är ett spindelnät att komma vidare.

Jag kan söka och gå på ett univeristet först, men jag måste fortfarande läsa samma ämnen för en mycket dyrare peng, därför gör det flesta så att de läser alla kurser de kan på ett billigare community college istället. Inte ens säker på att jag skulle ha råd att läsa på universitet här över huvudtaget som en svensk medborgare.

Jag kunde få översatt mina svenska universitetsbetyg, men vet inte om de kan tillgodoräknas till universitet förrän jag söker dit, dvs, om ett och ett halvt år. Så då ska jag ha läst genreal subjects och major kurser i två år för att komma på att halva min utbildning inte räknas då kanske...suck...suck...Återvänder jag till Sverige då istället har jag ingen nytta av dessa general subjects.

Och inte kan jag hitta ett universitet med mänskliga rättigheter...var på counsling idag, fick lite söksidor...vill hitta ett universitet i Florida som inte är helt CP och som inte är så dyrt. Det är så billigt för amerikanare...vi betalar typ 500% mer i avgift. Om man skulle ta och gifta sig och bli amerikansk medborgare ;), men får man CSN då, får man ens ha dubbelt medborgarskap?

I Sverige vet jag nästan exakt vad jag skulle läsa och så och det är gratis, men Sverige är så kallt och deprimerande...jag vill ju bo HÄR.

Räcker det inte med miljonär?Back to the top

Denna låten är så jävla härlig, älskar hans röst. Better up...we have seen him live när vi var på fashion showen. Bilderna i videon är på han som rappar.

Korven tog sig till gymmet...Back to the top

Ahh korven är vad Max kallat mig på senaste när han påpekat alla ställen jag gått upp i vikt på. Men jag får ta det...sanningen är att just nu hade jag kunnat lura vem som att jag är gravid alltså. Hade ni sett mig hade ni tittat på magen och sagt, grattis, vem är pappan. Men jag kan försäkra er att det inte är så, jag har bara ätit non stop. Har nog inte känt hunger på en vecka. Gissar på att det är för att jag är på rehab från Red Bull och bara känner för att tugga på någonting hela tiden för att inte få abstinens haha...lr nä, det är inte kul. Värre kommer det nog bli nu när jag är på rehab från choklad också...ABSTINENS.

Gick ner till gymmet och efter tre minuter ville jag ge upp att gå på det jivla bandet...men så blev jag ensam på gymmet och kunde flippa lite, dvs sjunga och dansa som en galning. Jag vet...C har också påpekat att jag kan inte ha bandet på tillräckligt hög speed om jag kan dansa och dumma mig så.

Efter 17 minuter gick det hål på vänstra foten...tack Cascada som fick mig att fortsätta...24 minuter, hål på högra foten, detta trots att jag tejpat båda hälarna. En av de största anledningarna till att jag hatar att träna, mina jivla fötter. Gick till 30, träna lite armar och lite ben, sen fick det vara nog, kl var över 11, jag vill försöka vara i säng innna 12 för en gångs skull (kommer inte att hända). Det är så jobbigt att göra en come back alltså...tre veckor sjuk, en veckas midterms, en vecka spring break...var ett tag sedan som sagt. Bättre är det inte att mina mandlar svullna i torsdags igen, gick ner lika fort igen dock, men ändå...kill me om jag blir sjuk igen.

Girls just wanna have fun...Back to the top

Andra dagen i SB så sov jag och M till ett, var dock uppe där emellan för frukost på Subway. Vet inte hur många gånger jag försökte säga "double chocolate chip cookie"...ahh försök säga det när du är bakis och knappt vaken haha. De trodde nog jag var en väldigt IQ befriad utlänning eller efterbliven. "Choc...Chip...choc...doub..." och står där och pekar på kakan jag vill ha i några minuter...kan ha dreglat ;)

Blev en tur till piren för att köpa fudge på chocolate factory och sen lite läsning på stranden, för att sedan sitta och sola lite på vår hotell padio. Det var med tunga steg vi gick till spritbutiken, men tanken på Doritos, Sourpunch och energidryck uderlättade. Ytterligare en hotellförfest med aningen mer stress denna gången, we had a party to attend.

Synd var att vi var roligare än festen haha. Andra dagen festade vi med svenskar som varit där ett tag och de var som ett stort gäng där folk var eller hade varit tillsammans med varandra typ...eller att de hoppades på att vara med varandra...ingen aning. Jag vet bara att killarna var visserligen sociala, men enligt Johan så höll de tillbaka p.g.a. tjejerna som knappt pratade med oss. Vi inräktade på deras territorium! Jag har aldrig tvångspresenterat mig förut tror jag haha.

Grabbarna var besatta av Beerpong och jag hade aldrig spelat så det var på tiden. Bildade ett tjejlag med de enda två tjejerna som pratade lite med oss. Vi hade champagne i våra glas dock...förlora den matchen haha. Senare när Johan spelade så kallade han på mig...antar att jag för tillfället såg uttråkad ut när jag satt där och tittade på. De hade en mugg kvar att träffa och ville att jag skulle kasta. Det vara bara att göra det bästa av situationen, pussade på bollen och kastade iväg den...rakt i muggen...WOHO.

En snygg kille flirtade med mig, men andra stunden var han helt off...OKI...visade sig senare att han hade flickvän och varje gång någon av tjejerna som kände flickvännen kom i närheten så var han inte alls intresserad...fick en förklaring på skumt beteende iallafall...killar...suck. Vi beställde taxi till 7-eleven med några av grabbarna...rena partybussen kom och hämta oss, med en dansstång i...ahh det blev någon vända runt den för min del, jag menar balanssinnet var verkligen på topp. Vandrade hem längs med tågspåret, ingen bra ide eftersom jag gick omvägar dvs från ena sidan till andra sidan, sakta men säkert framåt. Ingen annan väg hem dock. De andra krängde choklad, men hör och häpna, jag ville inte ha...de köpte till mig ändå...de visste att jag skulle ångra mig:) :) :) Now that's friends...How you destroy your life over a fake lottery ticket...Back to the top

Denna killen är fan helt jivla otrolig. Han verkade dock förstöra ett liv han var väldigt olycklig med, så kanske han började om på en lyckligare bana efter detta...stackars fru.

Baby, thought you always be mine...Back to the top

Justin Bieber who!? Den här killen har blivit riktigt stor här i USA nu. Vet inte om ni spelar denna låten hemma, men som sagt den verkar gå varm här. Killen ser ut att vara 14, är 16 och när han blir 20, ahh då blir han säkert mums.

For you, I would've done whatever and I just can't believe we 
ain't together, and I wanna play it cool, but I'm loosing you
I'm in pieces, baby fix me and just shake me 'till you wake me
from this bad dream, I'm going down, down, down, down
and I just can't believe my first love won't be around
.

Baby, baby, baby, thought you always be mine...


Stella won't you take me home...Back to the top


Efter vår lilla hotellförfest där en Bitch redan klockan nio började skrika very unpleasent things through our window kom Carla och Anel och hämtade oss. De skulle ta oss till en födelsedagsfest, tack och lov att hon har bil fast SB är litet (motsäger reklamfilmen hon gjorde dock). C skulle ha cigg på Ralph's, men fick inte köpa. Istället gjorde jag ett försök med mitt ID som säger ja, min ålder haha ;), men det funkande inte, de skulle ha hight, weight and eyecolour angivet...suck..."You need my fucking weight to buy cigarettes, I'm ** years old"...men seriöst, lönt att vara trevlig mot en otrevligt butiksbiträde med DUMMA regler...suck. Anel försökte med sitt pass som anger höjd, men det gick inte det heller.

Det blev fördelsedagsfest i ett hus med en massa, massa svenskar. Grabbarna stod mest och spelade beerpong...suck...jag är ju inte tjejen som står bredvid och hejar precis. Jag vet inte om jag tycker att svenskar är så sociala och trevliga...eller är vi översociala och för trevliga!? C hittade ett hångel och det var som om hennes huvud satt fast i hans resten av kvällen. Hans kompis raggade på mig, C kallade honom gråtröjan, jag kallade honom Ola...han hette visst Tomas haha...Ahh så intresserad var jag. Nej, jag och Mickan socialiserade utan att suga ansikte och fick mer plats till att sova av ruset på hotellet eftersom C körde en bortamatch.


Haha...fick lite fjortis läppstift av C..."Nä, men det är inte fjortis på dig C" ;)

"Ohh...so you are the Birthday boy...well...Happy birthday 2 you....happy Birthday dear ???...Happy Birthday 2 you"

Mot Santa BarbaraBack to the top

Vi satte larmet på tidigt och började packa för vår lilla tripp till Santa Barbara och det var tur det för allt tar ju sin lilla tid. Efter många om och men ger vi oss av i all hast och börjar jogga lätt.

C: Lina, ska vi verkligen springa
L: Ahh, men bara lite, till övergångsstället, tänk kalorier.
Vi joggar lite till...
C: Alltså Lina, vi ger upp det här va?
L: Japp

C tänder en cigg och jag tittar bakom oss, vi hade joggat lätt 30 meter.


My SB girls...

Mötte upp Mickan vid busshållplatsen och blev genast ihjälpratade av en man som bott i Sverige. Trevligt, men vi vill inte prata med dig hela bussresan till Hollywood. En dam i rött hår stirrar på oss och mumlar, en annan man sitter och tittar åt vårt håll hela tiden. Sen var där en kille som tyckte jag skulle sitta bredvid honom när jag klev på bussen...no thank you. Han flyttade närmre oss och började stirra på mig och när jag tar fram ett choklad så kommer han fram och säger typ vad är det där och ser så lycklig ut som om han vill ha mitt choklad. C och M sa att jag skulle sett mitt ansikte och hur jag beskyddade min chokladbit haha.

Killen lämna mig inte ifred, han var lite som han i pianisten, efterbliven, men ändå inte. Han bara sorry, I wanna have a coversation with you, but I can’t think of any more questions. Vi försökte ignorera han, men han bara oh you are so beautiful. Ett två tre så dök han upp igen och sa att han skrivit en låt till mig haha och började sjunga. Ingen dålig sångröst faktiskt, take it away...oh your so beautiful. Han slutade inte besvära mig, men som tur var så skulle han inte lika långt som vi. Det är bara Mexare och Wierdos som åker buss, vill köpa bil NU.

Lite slitna vid lunchen...det var bara att ta en öl på det...

Hemlösa en stund...

Fick ta taxi sista biten för att hinna i tid till bussen och kom 5 minuter innan ;) Wohoo, skål på den. Kommer fram aningen slitna, men blir genast förälskade i lilla Santa Barbara. Satte oss på ett sött matställe för lite intag och sen var det dags att ta sig till hostlet...som var ouhhhh...så vi var hemlösa en stund till tills vi tog in på ett hotell som visade sig vara billigare än hostlet. Vi letade upp närmsta spritbutiken och började förfesta på hotellrummet...woho...

Look what Max got usBack to the top

När vi kom hem från SB så var denna upphängd på vår dörr...den där Max kan vara lite snäll ibland.

Borta bra, men hemma bästBack to the top

Jag säger som blondie i 10 orsaker att hata dig ("I like my sketchers, but love my prada backpack")...I like SB, but I love SM ("But I love my sketchers"..."Thats because you don't have a Prada backpack"). Efter en helg i Santa Barbara är jag mer sliten än någonsin förut. Med tanke på hur sliten jag varit de senaste veckorna trodde jag inte att det var möjligt. Bussen hem var två timmar försenad och vi unnade oss att ta taxi från Hollywood, vilket kostade oss lika mycket som det kosta oss alla tre att ta bussen till SB.

Skummare folk än på bussarna och så får du leta efter. Vi hade även en stalker på hotellet. Fill you in on everything imorgon när jag inte är helt slut i bollen. Nu ska jag nanna i min egen säng och inte i en dubbelsäng skedandes med två förvisso underbara flickor, men ändå. Jag är inte redo för skola imorgon och vill jag verkligen få reda på mina midterms!?

Til then enjoy my new favorite shirt from Urban Outfitters...Lakers are for Lovers...Los Angeles...Go Lakers ;)


Nighttalk just because...Back to the top

Vi är trötta...varit på konsert...väntar på tvätten...och ska till Santa Barbara...


Taylor Swift konsertBack to the top

Idag tog vi bussen till downtown för att se Taylor Swift som C älskar. "Hallå, vet du vem jag älskar mest i hela världen...Taylor Swift" "Hallå, jag kan vara din lillasyster idag" Jag svarar "Hallå, få mig inte att känna mig äldre än vad jag redan är", hon kontrar med "Men det är bara för att jag ser så liten och gullig ut i denna oufiten"...senare när vi sitter på bussen och hon berättar om alla småtejejer som ska vara på konserten så säger jag att vi kör nog på att du är min lillasyster ändå och att jag är här för att jag var snäll och tog med dig.

Alla som gick dit hade klätt sig som Taylor Swift kopior också kommer jag i håliga jeans och en rolling stones t-shirt, ändå fick jag en komplimang för min tröja av en tjej som drog ner byxorna och visade att hon hade loggan tatuerad innaför byxorna...woho. Vi fick en biljett gratis av en full dam, så C satt precis vid scenen. Vi delade på den andra biljetten och jag satt 30m där ifrån, inte illa pinkat. Samma sak hände som på BSB konserten, plötsligt vänder sig massa folk om åt hållet där jag sitter, men denna gången var det inte X factor folket, utan basketspelaren Coby Bryant som satt bakom mig.

På konserten var även Perez Hilton och gästsartist var Katy Perry och jag tänkte nu är C kväll komplett, hon älskar dessa sångerskor. Konserten var lite för lovy lovy för min del, men jag gick därifån och fann att jag numera gillar henne :) Inte illa att ha varit några cm ifrån henne heller när hon gick bland publiken haha. Kvällen var topp 3 i C's liv och hon tycker att jag är en riktigt fin vän som följde med gfast jag inte ens lyssnar på denna musiken. Men vi hade en rolig kväll, dock jobbigt med alla skrikande brudar.

Going to Santa BarbaraBack to the top

Imorgon är det meningen att vi ska sätta oss på bussen till Santa Barbara och inatt tänker jag sova gott, ska försöka trots all framtidsstress...suck. Men det ska bli kul att åka dit :)

Vi vilar inte riktigt från skolan eftersom vi har försökt göra lite photoassignment grejor. Igår var vi på gymmet och skulle ta rörelse bilder på mig när jag sprang på bandet och idag var vi på stranden och skulle ha en photoshoot med Max framför kameran som han ska ha till sin portfolio och vi till vårt arbete. Kom iväg sent så de sista bilderna blev helt förstörda och min kamera antagligen lite mer vattenskadad. De hade ju hjälpt ifall vi hade haft med kameran från allra första början också, men nej, den glömmer jag...bara den som var viktigast.

Kan inte tänka klart just nu, är så trött och frusen efter photoshooten på stranden och i vattnet, så nu säger jag godnatt så ska jag försöka lägga upp bilderna imorgon när jag chillar vid poolen.

God natt mina kära vänner...

Ahhhhhhhhh....Back to the top

Alltså jag dör, jahapp då har man bestämt vad man vill bli i livet, typ, men nu är frågan om var. Jag vill ju helst stanna i USA, men måst ha fönster öppna i Sverige just in case. Sista ansökningsdagen och jag får panik. Kan jag söka program när jag redan läst början på dem i enstaka kurser? Statsvetenskap eller Mänskliga rättigheter som major? Vilken stad? Ska jag vara i Gbg kan jag väl lika bra vara i Lund för det är ju Sverige vilket som. Och ska jag bo en bit bort från familj kan jag lika bra vara i England...suck. Jag bara trycker på allt möjligt och ser hur det blir...panik.

Orkar jag verkligen börja om IGEN...

Bakom mina solglasögon...Back to the top

 • Känner mig moody, känner för en förändring, varför känner jag inte en sak åt gången, utan allt på en gång.
 • Måste söka utbildningar i Sverige så jag har mina fönster öppna som vanligt så ambivalent som jag är, men vet inte var. Lund ("hemma"), Göteborg, Stockholm? Pol sci, mänskliga rättigheter, global studies, law? Kurs eller program?
 • Villkoret för att jag ska stanna här är att jag får ta en class i mitt major på UCLA, ska prata med studievägledaren på måndag.
 • Äter choklad när jag är glad för då bryr jag mig inte, äter choklad när jag känner mig lite låg för då bryr jag mig inte...behöver mellantinget lite oftare för jeansen börjar bli tajta ;)
 • Måste ångras baklänges alltså, har aldrig haft finnar mer än en åt gången lite då och då...nu fick jag flera, hur hanterar jag det, jo med att riva på dem och ta något konstigt medel på dem och det blev stora blemmor av dem istället, ville inte visa ansiktet, but life goes on...
 • I love watching Greek...glömt bort att streama på ett tag...längtar efter nya OTH avsnitt, har hört att det ska lägga ner. Pallar inte Heroes och Gossip girl längre, känns som handlingen är densamma hela tiden.Ah mina solbrillor är ju bokstavligen bortspolade, ska till Venice imorgon och köpa nya. Goofa lite med C's rosa brillor, inget för mig, M snor dem av henne hela tiden. Komiskt när han sa till henne "Har du varit inne på mitt rum och tagit dina solbrillor?"...hmm ahh det är ju hennes. Får inte ha mina Chanelisar för C, hon hatar dem...hon har alldeles rätt, dem är outdated, men en gång i tiden älskade jag dem sååååå...och då blev dem stulna till London av storebror och nu när jag fick tillbaka dem, ahh, inte användbara...

The Ocean is a thief...Back to the top

Idag väckte C mig tidigt, eller tidigt och tidigt, men jag ville SOVA ut. Vi tog oss till stranden, det var så fint, men kallt i vinden. Tog ett tag innan jag tog av mig min hoody. Max och jag spela lite football, älskar den bollen och M gillar att han kan lira lite med mig. Imponerar lite med mina kast ibland, kanske ska se till och spela lite Am football nästa termin ;)

Vi gick ner för att känna på vattnet som givetvis var kallt, men ändå fick jag en liten galen känsla och började springa i vattnet i Baywatch style haha...that's the way to do it. Vågarna var ganska höga och varje gång de slog emot stod skrek jag till. M fråga varför jag fortfarande stod och mesa mig, jag var helt blöt för längesedan...haha...okej då...

Hoppar vågor och fokuserar mig på en mindre våg, men direkt efter kommer värsta jättevågen och jag hamnar under vattnert...drowning deja vu, från när jag var liten och några äldre killar körde över mig med sin madrass för att jag vägra att flyta mig (var ett kaxigt barn), var där under ett tag till min superpappa kommer och sliter bort madrassen så dessa tokar flyger över hela bassängen...sen var det den gången jag var tolv, när vi var i Spanien, strömmen tog mig hela tiden och vågorna kom tätt, jag hann inte upp emellan, trodde jag skulle dö.

Stod där som ett fån i vattnet när Max säger, var är dina solbrillor, suck, the ocean stole them :( Och då undra ni varför jag gick i med solglasögonen, ja det var ju verkligen inte meningen att jag skulle bada, det var otippat. M ville gå längre ut, men jag sa att jag frös och gick upp...Yes, I'm a chicken sometimes. Livvakten hade parkerat sin bil bakom oss på stranden bara för vi var dem enda som bada haha.

Glasses gone...:(

Sen hem till poolen istället, the big ocean is scary, ändå gillar jag det. Lite gamla bilder, glömde ta med kameran idag.
Saturday Sunday...Back to the top

På lördagen var jag duktigt otaggad på att gå ut, men som C sa det "Lina, jag har aldrig sett dig otaggad efter lite Vodka Red Bull, det omöjligt för dig att inte vara på G då"...vi provade och det funkade. Förfesta vi två här hemma hihi...vi är lite tokiga och sen bar det av till Beverly Hills, till en ny klubb där i Hilton hotell, plush eller något. Klev ur taxin där med en hemmagjord grogg i en vattenflaska...oops...fick ställt ifrån mig den illa kvickt. Vi blev inte utslängda ur taxin iallafall ;)

Klubben var dock riktigt tråkig...suck...trots att vi hade två promoters på stället haha...Why settle with one...de har dock lite att lära sig av VIP London. Jag hatar promoters, men de kommer i handy. Tackar vet jag när Fina Fi var Promoter i London, det var grejor det och hon och hennes M är givetvis undantag. Fick läsa dagen efter att folk surat för de inte kommit in på själva Plush där VIP:n var, utan fick hänga i baren utanpå den baren...hmm VIP!? ahh men det var väl trevligt :)...och vad gjorde vi att hamna där, faktiskt inget ;)

På söndagen var man bakis, tror jag, sliten och trött iallafall. En dush, baguette och Red Bull på det så var jag och J på väg till Westfield för att strosa runder och gå på bio. Vi skulle varit fyra, men de andra var inte så krya. Vi kom hem för att pigga upp C sen iallafall eftersom vi tagit en tidig bio. Massa snack, skoj och filmer på TV:n in på småtimmarna. M kom hem sent från San Diego och drog lite av sina helgupplevelser, inte i kort version, finns inte för honom.

Drunk...neee...just seems like it ;)

WTF...vi tror nog vi är skitsnygga på fyllan haha...lägg märke till mina nycklar med nya snöret för att de inte ska tappas bort så lätt...mmm visst...de är borta...miss...och vad tusan gör jag med mitt hår!?...ihh J-LO.You probably think this song is about you...Back to the top

Samlade all mina favorit love and slow songs just nu med lyrics...alla jag kom på :) Lyssna på dem, de är jättebra...I swear.

I will never let you fall, I'll stand up with you forever. I'll be there 
for you through it all, even if saving you sends me to heaven...


Could it be that everything goes round by chance or only one way that
it was always meant to be. You kill me you always know the perfect
thing to say, I know what I should do but I just can't walk away
...

I set out on a narrow way many years ago, hoping I would find true 
love along the broken road. But I got lost a time or two, wiped my
brow and kept pushing through. I couldn't see how every sign
pointed straight to you...


What hurts the most was being so close and having so much to say 
and watching you walk away. Never knowing what could have been
and not seeing that loving you is what I was tryin' to do...


So baby I will wait for you cause I don't know what else I can do.

Don't tell me I ran out of time, If it takes the rest of my life I will wait for you...


You don't know what you got 'til you're missing it a lot, I had to go 
throw it away. I was wrong from the start from the bottom of my heart
I apologize
...

Lost and insecure you found me lyin' on the floor surrounded. 
Why'd you have to wait? Where were you?
Just a little late you found me...


Step out of the vehicle...Back to the top

C körde till Six Flag, hon körde även till Ikea förra gången vi hyrde bil. Känner att det är bäst så bara. Jag kör ju iallafall till skillnad från min mor, men att köra på okända ställen gör mig toknervös...I Schweiz fick jag helt plötsligt för mig att jag kanske kört på en mindre motorväg på fel håll, höll på att dö av hjärtattack, men så var ju inte fallet.

Oftast kan jag köra om jag har någon med mig, i Sverige kan jag för det mest köra själv. Jag har fått för mig, eller nej, det är så att jag har så dålig uppmärksamhet med allt, inklusive körning. Att jag missar lite viktiga grejor ibland bara, som rödljus, avfarter, stopplinjer, hastigheter, garage, parkerade bilar ;) oki not funny...

C blev trött efter vi ätit och ville att jag skulle köra...automatare. Gick inte jättebra när jag körde och lämna bilen förra gången vi hyrde. Till en början gick det inte så bra denna gången heller. Jag vill ju ha en koppling och en växellåda, eller vill och vill, men är van vid. Efter ett tag så tänkte jag inte så mycket längre, fick in vanan lite och kunde fokusera mig på trafiken omkring mig, men tryckte fortfarande ner koppling och växla i luften lite då och då ;)

Nästa dag när vi skulle lämna bilen, så försov vi oss givetvis och försökte leta upp en bensinstation i all hast. Vi fick köra in om bilfirman och höra läget. Nar vi körde till macken var vi frågetecken: "Vad är en gallon?" "Hur mycket bensin får man för 20 dollar?"..."Alltså Lina, vet du ens hur man tankar en bil?"...ahh lite U-svängar senare hade vi fyllt tanken för 10 dollar...now that's cheap, tror jag, plus att bilen drar så lite. Kostar inte så mycket att hyra bil en dag.

25 things I hate about facebook...LOLBack to the top

Haha...ni måste se denna, he is funny...

Six Flags...is rollercoaster land...Back to the top

Fredag och det är spring break...vi hyr en bil och kör till en ritkigt cool nöjespark som heter Six Flags. Kom iväg en timme efter utsatt tid, jag är imponerad, men sen ovanpå det så körde vi fel haha. Six Flags är vad jag kallar nöjespark alltså. Inte många lama bergochdalbanor där inte. Någon sa till mig att världens största bergochdalbana finns där, sen vet jag inte om det är santa haha. Var är det nu de har bilder på topp 10 värsta bergochdalbanorna, är det på Liseberg?

Hursomehelst så var jag, C, Johanna och Jocke där i fredags och flängde runder för att hinna med så mycket som möjligt. Det var långa köer, så det var bara att leka en massa små lekar för att fördriva tiden. Det blev inte åkt så mycket och vi fick inte åkt den nya x-2 :(, den kör så sällan och har mest kö. Medan C och Johanna letade efter spökhuset mot slutet, så joggade jag och Jocke runt i halva parken för att hinna med att åka alla möjliga bergochdalbanor när köerna var mindre. Tycker vi lyckades ganska bra och det var tur att han var med, annars hade jag yrat runder där själva. Lika barn leka bäst :)

Tydligen kunde man stanna till 11 för extra 20 dollar, med typ noll köer, men vi hade delat på oss och glömt mobiler och grejor. När vi väl kommer till bilen där vi skulle mötas var C lack, man låter inte henne vänta, och Johanna ville bara hem. Vi lyckades inte övertyga dem att stanna för att åka x-2 suck, vi som var i farten, kunde åkt bergochdalbana hela natten. Vilken känsla :) Ahh det var bara att hoppa in i bilen och åka och käka. Vi tvinga på J att äta en Cinnamon melt, men jag tror han gilla den haha.

Det var en rolig dag och vi har fått övat magmusklerna lite...rolig crowd med andra ord och vi kommer att minnas långe Steve och hans ledsna puppyeyes ett bra tag ;) haha.

Favoriten Tatsu...:)

Goliath, super snabb och superbrant...:)

Deja Vu...hissar upp och släpper dig i 90 grader...Woho.

x-2 vi inte fick åkt :(

The Last SongBack to the top

Vi tog oss ner till mysiga 3rd street igen i torsdags och bänkade oss framför the Last Song. Den var lite cliche, men på ett sådant sätt som går hem :) Alla kärleksscener var, åhh nu sprutar vi vatten på varandra, skuttar i havet, kastar lera osv. Sen gick det lite snabbt, de hade en nästan dejt och helt plötsligt håller dem hand och kallar varandra baby efter dejten.

Men där är mer till filmen än kärlek...den var väldigt känslosam och C grät och grät. Jag blev ju givetvis också berörd, jag bara gråter inte. Fick skrattat lite åt C och hennes rinnande mascara. Filmen var broken och fin :)

Handling: Ronnies liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade från New York City. Hon slutade med sin begåvning, att spela piano, det hon och hennes far hade gemensamt. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt sin far som hon och hennes bror ska bo hos över sommaren. Hon är arg på världen, men träffar ju denna supersnygga kille till att förgylla hennes liv. Men tragedier lurar i bakgrunden!

Betyg: 3/5 LLL


Som sagt...mycket mer till filmen ;) Australienare...mums..."get in my belly".


I'm never going to run right...Back to the top

Ahh någon dag ska man väl landa...helgen har varit busy. Update soon...just nu känner jag mig bara sjukt sliten och vill bara vara liten. Vara hemma hos mamma och pappa :) Spring Break kanske skulle förlagt till Sverige är känslan just nu...C frågade mig om jag aldrig gråter efter last song filmen och jag tänkte på den dagen jag bestämde mig för att bli sten...inga onödiga tårar...haven't cried ever since...haha inte för att jag känner för att böla, kom bara att tänka på det. Det ska hända något stort och verkligt för att jag ska göra det...knacka knacka, ta i trä.

Känner mig lite som skadat gods idag haha...för lite sömn I guess...och idag har det blivit en zip red bull och ingen mer ska det bli på ett tag nu. Hmm...heard that one before...Dessa kommande dagarna ska jag bara chilla, ha semester helt enkelt, blir nog Santa Barbara till helgen :) wohoo...

I'm never going to run right....


En mindre uppdatering...Back to the top

...en utförligare kommer när det inte är mitt i natten. Bio igår, The Last song, bra. Idag var vi på nöjesparken six flags...så kuuul, vill åka bergochdalbana 4-ever.

Imorgon beachen, städa, eventuellt bio och fest...och jag och C har lyan för oss själva :)...rock on...

Officially on SPRING BREAK...Back to the top

Gick och lade mig klockan typ 4 på natten i natt igen...Red Bullen håller en uppe, plus att min pluggplanering och disciplin är i botten,s å jag fick ju helt enkelt stanna uppe tills jag kände att jag någorlunda kunde grejorna. Journalistik provet gick super och efter det var jag officiellt på SPRING BREAK...oh yeah.

Började med att lägga mig vid vår pool och chilla, ville sova, men det gick inte rktigt. Tog en nap här uppe sen istället. Vidare ner till 3rd street för lite mys, lite shopping och för att se filmen The Last Song. Ingen dålig invigning på Spring Break, hade bara noll ork att börja festa direkt faktiskt, känns lite som att jag redan festat hela veckan...oh I wish.

haha...ser helt förstörd ut...men fick lite färg idag :) eventuellt att jag är lite röd till och med

Imorgon blir det upp tidigt och hyra en bil för då bär det av till 6 flags för att åka massa, massa karuseller. Har hört att de har den fetaste bergochdalbanan i hela världen :) :) :)

När du bara är så störd...Back to the top

...att du själv börjar undra va fan du håller på med. Idag var allt väldigt intressant, förutom att plugga till journalistiken. Blev aldrig någon pluggdate med M som skulle gjort det hela tusen gånger roligare att lära sig. Tog en pratstund på skype, men allt ska ju memoreras också. Så inte nog med att man sniffar på en tom Red Bull burk för att man vet att man inte bör dricka mer och jag fuskar när jag förhör mig själv, vad får jag ut av det!? De andra hade inte tid.

Som jag sa, allt var roligare, tog mig tid att klä ut mig till Max eller skatergirl ;)

Sen letar jag upp den bredaste fulaste engelska accenten jag kan förmå mig att prata och sitter och högläser för mig själv för att göra det roligare. "Im from London mate, it's called football you bloody wanker, ey innit", som tur är var jag själv på rummet ;) Ahh det mesta är roligare än att plugga...två lektioner imorgon och min fjärde midterm, sen är det SPRING BREAK. Har ett 5:e prov efter lovet, den tiden den sorgen. Hmm undrar när man får reda på provsvaren, ahh vi får ju fira ovetandes...kanske bäst så ;)

Haha, Ninja, du skulle aldrig sagt att du gilla mina webcam bilder, men kan jag pigga upp din morgon innan jobb så ska jag ju givetvis göra det :)


Ahh jag skulle ju se hoody ghetto cool ut här...gick ju sådär...efterlyser lite lessons i coolness I guess...

Ahh sen blev det ju en Red Bull senare på dagen, känns lite jobbigt att ha en lover, det känns lite konstigt kring Red Bull nu, undrar om han anar...känner han Monsters piggelin doft på mig..."Cause I know that he knows I'm unfaithful and it kills him inside, to know that I'm happy with some other guy..."

Va fan, plugga nu, nej, ett parti till av arga leken!? Jag störd, nej...A sa att detta var fullt normalt, I'm taking his side.

Min morot blev lakrits...Back to the top

Gick upp tidigt idag för att gå till bokhandeln och eftersom jag inte kom ihåg tredje siffran på Scantron pappret så slutade det upp med at jag köpte fem stycken och ett band till mina nycklar ;)

Appropå nycklar, när jag skulle ta upp mina nycklar idag så fick jag upp en lakritspistol istället :) Ahh, det var ju såhär att M stoppade ner en massa lakrits i min väska när vi lämna deras lya igår och som vanligt glömmer jag ju det mesta. Skrattade och stoppade ner den igen, hade precis borstat tänderna ju. Dock satt den bra att mumsa på när jag nervöst skulle göra politik provet.

En lakritspistol made my day...thanx M

Tänkte att det var minsann fint att det var multiple answers, nej fy för, hade nog hellre svarat på dem fritt. Vet man inte svaret så är det ju bra att man kan chansa, 5 möjliga svar 20% chans. Dock analysera man i sönder påståendena för att inte bli ditt satt och blev helt paranoid. Tre länder, var det inte fyra, treathies, nej det var väl bara en allians...D och E var nästan alltid, all of the above, none of the bove, A and C or B and C. Va fan, ahh man kan ju stirra sig blind, det gick eller så gick det inte, precis som med grammatiken, allt ser till sist rätt och fel ut.

Sen var det essay skrivning på lektionstid...suck...jämförde USA's jobbmoral med Sveriges...topic; compare two conutries based on a story in the book. Det gick också som det gick! Hitta lite mer lakrits att tugga på i väskan :)

Studera skumpa, fira cheesecake och åt födelsedag!?Back to the top

Försökte plugga undan som tusan så att vi kunde följa med och fira Michaela på Cheesecake factory. Tog bussen dit och pluggade the League of Nations då ;) effektivitet...

M, det fin fina fördelsedagsbarnet...Happy B-Day

Vi blev uppbjudna i deras fina mysiga lya på champagne och svenskt gotte...åhh du milde...:)
Ja, ni vet ju att jag blir på lyset på lite, typ en klunk ;), ännu värre om det är champagne, var rund om fötterna redan på väg till cheesecake factory efter 2 glas...sen ett glas rödvin på det till middagen...mmm...Merlot...varit sugen på ett glas ett bra tag. Ahh blev väl lite tramsig ;)...bjuder på det...ahh det gick ju super och plugga sen, men humöret var på topp iallafall :)

Nämen tjena...det växer en planta i din Mojito Rosie...

Det var hursomhelst jättekul, mycket trevligt sällskap och supergod mat
...är mega avvis på M's presenter som ni kan spana in på hennes blogg :) Av oss fick hon ett fyrpack Red Bull med en guldrosett...a gift from one addict to another ;)

Rosie och M's lillebror Jocke lammkött ;) Han höll sötaste talet till sin syster aww...rolig är han också ;)

Ofcourse some singing for the B-Day girl...:)

Jag hoppas du hade en SUPER födelsedag Mickan :) POSS

Jag och Monster är på väg till skolanBack to the top

Hur fan ska detta gå...snooza...nu är har jag ännu mindre tid att plugga...fast egentligen vill jag bara ha detta överstökat. Måste till bookstore nu och köpa en blue book och scantron för att få göra provet...tror ni jag lyssnade på vilken sorts scantron...nope...får köpa typ alla...

Är jag redo att analysera krigen från realistiskt och liberalistiskt perspektiv och varför the League of nations misslyckades?...Wish me luck...

P.S Kära monster, vad glad jag är att jag har hittat dig, din lilla piggelinsmak kommer att pigga upp mig idag...tack för att du finns.

Alltså...Back to the top

...kl är snart halv tre på natten här och jag kan riktigt se Tessan i Sverige trycka på refresh och vänta på ett inlägg...men jag har varken ork lr tid just nu...sorry...säger blogghoran som måste gå in och blogga om att hon inte kan blogga ;)

2 midterms idag, ska försöka få tre till fyra timmars sömn, sen plugg med Mikaela...ska uppdatera er om firandet av hennes födelsedag på mumsiga cheesecake factory också...nä men se nu bloggar jag juh...soon spring break...då ska jag terrorisera er med inlägg...fast då kanske jag är för ledig för att blogga ;)

Nighty night...puss puss...önskar den som i kvällens sällskap blev fett salongsberusad på som vanligt nästan ingenting...

My mind is somewhere else...Back to the top

Kom precis ut ur duchen, tog en break skön break...Jag pluggar eller jag försöker...mina tankar är överallt än i böckerna. Lite musik i öronen dämpar mina roomies röster...orkar inte höra dem prata just nu...ahhh...Ska stänga in mig på rummet nu...ta tag i det. Pratat med mammi...hon har fyllt år...grattis älskade mor, min syster har skrivit till mig :) :) :) och jag har pratat med Nina på skype :) :) :)

Kom fram till att jag har verkligen aldrig varit slitnare än vad jag varit idag, ja ni ser ju själva. Träffa Michaela vid bussen haltandes från mitt skoskav. Haha...skämmdes så sliten jag var, men men, ens vänner får väl se en i better and worse. M fyller år imorgon och de ska till cheesecake factory...jag vill med, men vet inte om jag kan eftersom jag har två midterms onsdag...men jag vill (det är nu jag plutar med munnen och stampar ena foten i golvet som en bortskämd snorunge haha).

Och det är inte bara cheesecake hon gjort mig sugen på, utan både Marabou mjölkchoklad och lammkött haha ;) Aja, hon lova att spara lite Marabou till mig iallafall :) Om jag pluggar riktigt flitigt nu så kanske jag får tid för lite cheesecake...go Lina. Att jag är sliten går fan inte att göra något åt...

Det har varit mycket bekymrade kommentarer om mitt Red Bull beroende...ni behöver inte oroa er, idag tog jag en break...drack Monster istället ;) smakar lite piggelin...har M att tacka för den också haha ;) Skvallra inte till Red Bull att jag skaffat en lover bara...

XOXO

Wohooo...sleepwalker in Brazil!?Back to the top

Gick och lade mig klockan 4 inatt igen för att faktisk sova ända till tre på dagen för att vara uppe hela denna natten. Ska snart till skolan...corn flakes och red bull ti frukost om en timme. Antar att vända dygn är min grej oavsett i vilket land jag befinner mig :(

Käka brazilianskt idag med Carla som är från Brazilien, helgänget var med givetvis, det var jättegott. Jättemysig och trevlig reatsurang med samba dansare lite då och då. Får besökas mer, ligger på Westfield vid Beverly Hills, har en AMC IMAX biograf där också, så dit ska vi och gå på bio. När man beställde fick man betställa minst två sidedishes (the brazilien way, tårta på tårta), me like...tog kyckling, stek med ris, och potatis haha. Mums! Blev sugen på att besöka Brazilien :)

Grammar midterm i engelskan idag...wohooo...let's see how that goes...

Word of the day:
BUNDA...means ASS haha

Rösta på denna Moby musikvideon som jag är med i :)Back to the top

En vän har gjort en video och är med och tävlar om att bli den officiella till Moby's låt Wait for me. Jag och min roomie C är med i den :) Du går in och röstar genom att ange din mejl, bocka av rutan (du behöver inte registrera dig) och bekräfta länken som skickas till din mejl.

http://genero.tv/watch-video/6738/Tack för din röst :)


I pull a sunshine story in the pouring rain...Back to the top

Gjorde denna när jag var hög på socker och Red Bull och komplettera den när jag orkade fortsätta, varav språkväxlingen ;)

Beroende av
: Red Bull, Choklad, Brownies, Ketchup, while in Sweden Festis
Vad tror folk om dig? Va fan dem vill...
Vad får du oftast komplimanger för? For being chill, funny, sometimes brainy and my ass in jeans ;)
Vad säger du för att imponera på någon? Don't think I have a line...if I do, I don't tell ;)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? My texts haven't been working for a long time...think "Buying a Swedka and ofcourse thought of you" or "Lilo, don't forget" or something like that...need to get these texts working, switched phone so I have no messages :(
Var bor du? Santa Monica, LA, CA
Trivs du där? Love it...
Äger du några Converse? Soon, can't decide whether I'm gonna buy black or red...
Sprit, cider, vin eller öl? Vodka/Red Bull, Pink Vodka, Päron cider, Smirnoff ice och Röd vin :)
Brukar du bli för full? Get drunk on almost nothing and then no bottom...so maybe a yes.
Vad har du för mobiloperatör? T-mobile, just switched, my texts ain't working for now...
Är du allergisk mot något? Cream and some icecream...and fake people
Hur svarar du i mobilen? Heeej...
Vem ringde du senast? Missed call from Max Roomie...had to call back...
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? What up? Photoshoot today...
Antal timmar sömn i natt: 5
Sov du ensam? In my bed, yes, sadly ;) in my room no, have a roomie.
Brukar du komma i tid? What is time? I know there is something called a clock...
När mår du bra? För det mesta, men mest när jag får snilleblixtrar, A på prov och får komplimanger och äter choklad o.s.v.
När blev du fotad senast? Igår, idag stog jag för fotandet av andra.
Hur känner du dig nu? Fucked up, crazy speedad, hyper och hög av för mycket socker och Red Bull
Vanligaste färg på dina kläder? Black
Vad tycker du om fötter? Jag hatar fötter, alla fötter till och med mina egna...
Vad saknar du? Familj, specielt mina 3T, vänner, svensk mat...filefrossa på Inferno hade varit fin fint.
Hade du en bra kväll igår? Ohh Yes...a night with my roomies are always fun.
Favoritdryck på morgonen? Red Bull
Rakar du benen? När jag pallar
När brukar du oftast gå och lägga dig? Sent...
Är du blyg? Depends, usually not.
Sysslar du med någon idrott? Gym?
Vill du hellre ha mail än brev? haha mail annars måste jag ju själv svara i brev...palla
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Sort of...
Har du spytt offentligt? Tyvärr...men i yngre dagar...tror där är fotobevis som jag aldrig sett...men det var ju på en toa, med öppen dörr, är det offentligt??? Höll någon upp mitt hår???
Är du nöjd med ditt liv? Yes, but could be better...like knowing more what you really want
Är du bortskämd? Yes, with loving supporting family and friends...and sometimes with getting my way ;) Might stomps my foot occacionally and say "but I wanna" ;)
Vad gör du i morgon? Plugg, gym, photoshoot and eat less sugar.
Vad är det värsta du vet? The backside of the world, poverty, hatred, uneducated people. Broken promises, lies and breaking up.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Över min budget iallafall...tror jag
Vad längtar du till? Springbreak & svenska sommaren
Har du bra vänner och äkta vänskap? I love my friends <3
Hur gammal är du? 22 (24 and 9/12)
Du samlar på? Red Bull Cans!?! Chocolate on my ass...!?!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mostly Daddy, depends on situation, my friends are good on diffrent areas :) and I have my lovely roomie near by always there for me...<3
Gillar du golf? När jag spelar bra!...blir alltid uttråkad dock...
Vilken tid gick du upp idag? Sent...
Har du sovit i din egen säng inatt? Yupp...
Har du strumpor på dig nu? Yes, always, even when I sleep, hate feet.
Är det okej att gråta? Givetvis, men orkar inte med lipsillar...
När grät du senast? Juli 09...
Vad skulle du göra om du vann en miljon? En miljon är inte så mycket faktiskt, antar resa och lägga en pott på ett hus så småningom...
Bär du glasögon eller linser? Hot glasses sometimes when I read so I don't get tierd, otherwise perfect vision when sober ;)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? I wear what ever I like...besides I hate clothes having there brand all over them except monogram handbags ;)
När går du upp ur sängen en helgmorgon? It's weekend...I sleep as long as I can...
Har du piercing? Räknas öronen? Annars hade jag en i naveln, nu är där bara ett hål som aldrig försvinner...
Vill du gifta dig? Hmm...först inte...sen ville jag med den rätta...sen var han inte den rätta så...NO...maybe...
Vill du ha barn? A whole bunch...kommer från en stor familj, syskon är det bästa som finns, men alla ska inte vara biologiska dock...ska adoptera också :)
Solar du ofta? I live in LA and have a pool and a beach near by...what do you think? :)
Är du bra på att laga mat? Har aldrig förtått det här med kvinnan och köket...man vill inte ha mig i köket...men jag har inte fått klagomål på min bakning...där är jag nästan Bree.
Är du flygrädd? Ja om planet störtar, annars är det lugnt ;)
Tror du på ett liv efter döden? Ja om jag vill leva ett liv till annars låt mig sova...
Tycker du om sushi? Ouhhh...Don't eat anything from the sea...
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kväll...sen kväll...;)
Vilken ögonfärg har du? Bruna, med lite grön...very pretty ;)
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Twice...March 07 and when my grandfather died...miss
Biter du på naglarna? Ouhh...nej...men borde kanske, de växer snabbt.
Hur ofta tränar/motionerar du? Motion...vad räknas som motion egentligen? Gå till skolan? Hoppa till en låt? Gymmar lite då och då iallafall...

Jag utmanar...Nenne,Gabbi,Sara,Daniel,Sophie,Emelie,Michaela och Ottilia att göra denna ;)

Chocolateaddict and Easter BBQBack to the top

C frågar mig om jag kan följa med henne ut på balkongen och sitta med henne när hon röka och jag svarade no way. Hon sa att hon visste hur hon skulle få ut mig på balkongen...och jag sa att det var inte troligt. Hon tar fram en bit Lindt choklad som påminner om kinder ägg chokladen och håller den framför mig...givetvis följde jag efter chokladbiten med öppen mun ut...C utbrister "Titta Max, hon är verkligen tagg" (i landet för längesedan/ the land before time).

Max sa att oavsett vilken sak jag berättar om att jag gjort, så kan man fråga..."åt du choklad då?" och skulle antagligen svara ja. De kunde riktigt se framför sig att jag hade en spruta med flytande choklad och injicera i armen...

Påsk BBQ i trädgården...gott...min dag har bestått av 7 cupcakes av 13 på 5 personer, lösgodis, 2 Red Bull, en kycklingburgare, en hamburgare...jag har ONT I MAGEN och är helt speedad.

You find my footprints in the sand...Back to the top

I promise you, I'm always there, When your heart is filled with sorrow and despair, I’ll carry you
when you need a friend...You’ll find my footprints in the sand...


När jag ser denna videon finns det inte ett enda tvivel om vad jag vill jobba med...Mänskliga rättugheter...jag vill vara med och se till att millenium målen uppfylls, basic human rights and needs for all man kind. Det finns heller inget tvivel om att jag kommer att adoptera så fort jag gått ut skolan och kan ha familj...

Detta är dikten som inspirera låten:


One night I dreamed I was walking along the
beach with the Lord. Many scenes from my
life flashed across the sky.

In each scene I noticed footprints in the sand.
Sometimes there were two sets of footprints,
other times there was one only.

This bothered me because I noticed that during
the low periods of my life , when I was suffering
from anguish, sorrow or defeat, I could see only
one set of footprints, so I said to the Lord,

"You promised me Lord, that if i followed you,
you would walk with me always. But I have
noticed that during the most trying periods of
my life, there has only been one set of footprints
in the sand. Why, when I needed you the most,
have you not been there for me?"

The Lord replied, "The years when you

have seen only one set of footprints
my child, is when I carried you."
____________________________


Fotot har jag tagit själv på den vitaste
stranden i världen :) White Haven Beach.

A rocking exercise...Back to the top

Satt här och läste och fast det är mycket intressant och jag blir helt salig av alla filosof och teoretiker namn så kan jag inte fokusera. Jag tippar på att jag har för mycket socker och energi i kroppen efter frukosten och Red Bull.

Tar en paus och sätter på All Time Low och rockar loss. C tycker jag ser ut som en retard haha...en rockig sådan isåfall, men visst, det är inte meningen att det ska se bra ut...Man bara känner musiken, studsar, snurrar, dansar allt du kan komma på och givetvis spelar luftgitarr :) Så har jag alltid gjort...bruka stänga in mig på rummet och hoppa loss till Green Day albumet Dookie på yngre dagar haha. Tänk dig Kirtsen Dunst i Bring it on när hon får den där rockiga låten av killen, fast värre ;)

Prova det vet jag, arg, glad spelar ingen roll...säger bara, fan vilken excercise...varför gå på aerobic liksom? Allt innehållande denna musik och liuftgitarr är mycket roligare...haha folk brukar tycka det är kul när jag sätter igång rock-hopp-snurr dansen på fester...får man ju bjuda på, fast man ser helt galen ut ;)

Nä, om man skulle ta och plugga och låta bli C's cupcakes...börjar få riktigt ont i magen...

Fick Brownie Påskfrukost på sängen :)Back to the top

Var uppe sent inatt och översatte en massa ord, kunde inte sova. C väcker mig på morgonen och säger att hon har en överraskning och jag blir nyfiken, men säger att jag vill sova en timme till. Senare kommer hon in igen, med två pannkakor med browniesmet i och en brownie cupcake och ett glas juice...aww...gull..."Nästan som att ha en gullig pojkvän ju"...<3 my roomie.

Aww...Detta är en av de sötaste godaste frukostarna jag har fått. Vad som toppar med denna fruksot, men som iförsig var middag, var när jag fick makaroner och falukorv med ketchup på som sade R <3 L.

C har bakat eastercupcakes hela morgonen och köpt ett påskägg till sig själv som hon delar med sig av till mig...dela med sig av kalorier är hennes grej...hon är min feeder...men det är snällt eftersom choklad påsk-kaninen jag köpte går inte att äta, jag trodde jag i princip åt all choklad, men denna går inte att äta, jag har verkligen försökt...detta är inte choklad.


Whatever you do, don't scream...Back to the top

 • Du vet att din röv är stor om en svart kille saktar ner sin bil och inte kör förbi för att ta sig en titt. Eller om din roomie säger att jag har en fin rumpa om jag hade varit svart, att min övriga kropp är för smal för min röv. Va fan...allt sätter sig ju där...Suck, jag var ju ganska nöjd...palla bry sig, men får väl ta att besöka gymmet lite då.
 • Varför är det så att när du väl ska läsa en artikel från en kvinna om politik så ska det vara en gender, feminist diskussion? Varför är där så mycket män i politiken? Men hallå, att du skriver denna artiklen är svar nog...SUCK...brudar...
 • Hade en politisk diskussion med C om att Kina kan bli nästa hegemon - Får responsen..."Ouhhh, men jag vill inte hångla med Kineser." Det blev lite högre nivå sen dock när jag fick övat lite genom att hon ställde frågor som jag besvara om 2:a världskriget och varför det inte tog slut tidigare.
 • Handlade en massa gotte till vår påsk dag imorgon, men har nästan redan ätit upp allt, suck...har vi nått mer att äta...jag äter så länge något står framför mig...SUCK...take it away...
Suck, suck, suck...

We are gonna vote for CarlaBack to the top

Carla gör ju en musikvideo till en av Mobys låtar just nu. När jag skulle söka på youtube efter låten till er så kom jag över ett av bidragen och vi hittade hemsidan där videon ska laddas upp. Det visade sig att massa bidrag redan låg uppe och att det skulle röstas fram de sex bästa. Nu måste Carla bli färdig med sin video snarast och lägga upp sin, men när hon gör det, så ska vi alla rösta på den...jag är ju i den hihi ;)

Detta är låten, men detta är inget bidrag till tävlingen:

Har redan sett början av hennes klippande och det ser lovande ut...:) ska ge den till er så fort den blir färdig så ni kan rösta.

POSS

Rosa Engelsk lyx lycka :)Back to the top

För ett tag sen fick jag ett sådant sjukt sug för Pink Champagne Truffle och övervägde på allvar att få min föredetta chef att skicka hit lite, då även Friase och vanilla fudge...mmm. Eller mina rätta ordval var nog,  jag skulle kunna döda för dem.

Letar påskgodis på Ralph's med C och där står den, som en uppenbarelse för bra för att vara sann...kan plugga midterms vara som att gå i öknen utan vatten...en hägring. Jag tog den i handen, den var riktig...CHARBONNEL ET WALKER - PINK MARC DE CHAMPAGNE TRUFFLES och drottningens sigill. För er som inte vet så jobbade jag för dem när jag bodde i London och åt sådana konstant...ahh en bra del av min röv är Pink Champagne truffles haha.

Jag kan inte tro det, de har importerat dem...haha fick 9 truffles för 10 dollar, inte billigt precis. Ville bara säga till alla män runt om kring mig i butiken, att detta är allt de behöver köpa för att deras fruar ska vara nöjda över påsken :) Nu ska jag bara hålla mig till imorgon med att äta dem...hmm klara mig knappt någon timme när jag jobba, hur ska detta gå...men egentligen varför vänta tills imorgon?

Lite Mertz Chur Bzsetzisteiners på detta också så skulle min chokladlycka vara nästan fullständig :)

Igår var vi skådespelerskor...Back to the top

...eller det vet i fan ;)...såg klippen nu på morgonen, det var inte så dåligt. Carla ska klippa lite under dagen, vi får se hur det blir helt enkelt. Det finns en tävling om att redigera en musikvideo till Moby och Carlas ide är super till denna tunga instrumentala låt.

Vi skulle spela hennes partyvänner och vi stöka ner hela vår lägenhet för att få det att se ut som värsta festen. Max skulle vara en knarklangare som skulle få oss att prova droger för första gången...vi sniffa mjöl haha. Det gick inte super för min del...det mesta av mjölet var kvar på bordet när jag sniffa. Vi spela in väldigt sent, så vi förde nog lite oväsen när vi skulle filma i korridren med våra klackar och icensatta bråk...vi fick viska haha.

Vi klädde upp oss och gjorde lite klädombyten, för det ska vara en video om hur den här tjejen (Carla) gick från att festa till att bli en knarkare. Det var riktigt roligt faktiskt, men man blev så sugen på att festa och gå ut när man klätt upp sig och så. Allt jag vet är att jag är ingen skådespelersa så jag bör nog inte vara med för mkt ;)

Drack en grogg för att komma in i rollen lite...problemet var att när man väl hade drickan i bild och vi skulle filma om så måste där vara ungefär lika mycket i glaset för allt klippandet. Det slutade upp med att jag drack tre Red Bull och gick och lade mig först klockan halv fem på morgonen. Är inte den piggaste idag...skulle ha haft vatten i glaset ;)


Ahh sen kan ni ju se att det blev ju en del goofing haha...som vanligt...Team Plaza

Det slog mig precis...Back to the top

...Va fan bloggar jag på engelska för? Allt jag gör om dagarna är på engelska. Läser på engelska, skriver på engelska. Palla, mitt engelska lärande får hålla sig till skolan. Plus att det tar nästan dubbelt så lång tid att göra ett inlägg. Nä, de få amerikanare som läser min blogg får översätta helt enkelt, fast det ibland översätter helt off.

Ni vet uttrycket tårta på tårta...A skulle applicera detta på oss tjejer som bor här nu och kom fram till att Carla som är Brazilanare har bönor på bönor...ja det äter inte bara en grej till köttet, de har bönor, ris och potatis haha. Blev lite av ett frågetecken när hon skulle laga ris OCH potatis till A.

Han fortsatte med att jag är en person som har socker till Red Bull och C klär sig rosa med mer rosa...ahh det blir nog lite tårta på tårta ibland...

Solen skiner och jag sitter inomhus och pluggar, men det är inte som att solen is going anywhere...
Roomie <3

My school SMC...Back to the top

Main Campus


In the buliding on left on pic to the left I have politics and in the right building English and Photo. In the right pic you have the school's little Star Bucks...always crowded...After photo I must rush to the big blue bus taking me to SMC Bundy Capmus for journalism class...Sunset Ride :)


SMC Bundy Campus


On my way home playing with the camera...:)

My street guys...I'm home...thanx for walking with me :)

Are you tierd if...Back to the top

...you wake up and go back to a sort of shallow sleep seeming real only to dream about diffrent methods to write...

...when you're standing in the shower trying to wake up and feel that you are gettig a spot in your face and thinks "I must talk to it later"...what I ment to think was "I must look in the mirror if I see something later"...or something...

...If you still think you walk fast when you start walking over a pedestrian crossing at the same time as the girl next to you...only to see her walk way in front of you...catch up while she's waiting by the next crossing...and walk away again...

...If you text your classmate..."I'm gonna bring your jacket to class, see you soon"...then a couple of minutes later feel so tierd that you take a nap without an alarm thinking that the only thing you need to do today is write the profile. I forgot I was going to class in a minute. J text me "I miss you in class" on C's phone (mine can't text for now) and C wakes me up.

"Lina, don't you have class"...I literally jumped out of bed...
"What time is it"
"4.35"
I rush up and get dressed, spin around, see blurry, take my bag and gonna run out the door.
C askes me where I'm going, there will only be 10 minutes class left when I get there.
"What time is it"
"4.35....Shit, I have never seen anyone this lost"
Ohh right...I go to the fridge for a red bull, sit down and feel like hitting my self...it was midterm review...Well done Lina...

Carla's videos...Back to the top

So I told you guys that A's girlfriend Carla is staying here with us this week and she has these filmprojects of hers, that she is gonna submit to diffrents contests. The first one is intreviews about why you shouldn't drive and I'm in it goofing around and looking fat, crazy angle...or maybe I just don't want to admit haha. My two male roomies and Carla herself is also in it :) The other ones is about nature calling for our help, A is in it. Tonight we are gonna shot scenes for the musicvideo...we are gonna be partygirls...haha...hope we can pull it of...I might have a Red Bull vodka to make it more real ;)

Let's keep our fingers crossed for her and give her some feedback...she would love that :)

Red Bull Addict / Advertiser ;)Back to the top

R was right, maybe I should just make it my profession to drive around in a Red Bull car and promote it. I love that drink and I'm gonna feed on it like crazy this week and next...hmm and on Spring Break with some Vodka ;)

I did my first videoblogg for you guys, but for you only haha...just messing around a bit ;)


I live my life in fragments...Wake upBack to the top

This morning I woke up from the alarm on my phone and for some reason with a twitch and started panicking:
I look over at C and managed to say: "What time is it?, Is it a schoolday? What day is it?"
C looks as confused as me, but after  thinking for a while she said "Wednesday?".
So of to school...

It's a miracle I pass classes (or maybe I should just wait and see ;), but this is class for me...the professor talks, I tune in and out, wake up and think to myself:
Prof:................bomb.......
L: What...who bombed whom?
Prof:................prize.........
L: Who got a prize, what prize, for what?
Prof:..........and that's what is importent for that approch......
L: What is importent and for what approach?

There are certain words that gets through that makes me wake up...or sounds...I joked with C to stop saying my name when calling on me when I'm all tuned out watching TV...she should just say sex or something.


Prof: These are the subjects to chose from for your midterm essay...nr 2. education
L: WTF...what was nr 1?
Prof: Nr 4 identity...
L: What was nr 3?

It's pretty hard tuning in and out all the time...I'm really trying to focus...but all I get of the classes are fragments. Even if I get it on paper I can miss the most important thing on there..."Was that written on the paper?" Like I said...fragments of life...haha I did think for one sec to tell my professor I have ADD ;)

Who is gonna take United states place?Back to the top

Today in class, we were talking about US being the hegemon (dominator) of the world, but that the worldorder will soon change (in 40 years or so). So WHO is standing in line to take the place as a hegemon of the world?

China, Japan, India, possibly Russia or the European Union...so who would you rather team up with?

If you are gonna see to factors incommon like culture, economy, values...degree of democracy...it would be crazy to not let it be EU. US should team up with EU, but to really be in the competition EU must have military force. Let's make that happen...:) Never thought I would say something like that...must have had a big dose of the realistic perspectiv...the influence of POWER...
+
We don't have to be a unipolar hegemon..we could share and let the US be the other hegemon in a bipolar system, we are most likely to get a long an keep it that way...a multipolar system will probably culminate in WW3...we don't wanna see that, and if we do, EU still needs a military force.

I think I'm gonna make this my topic in my reserach paper in English class...analyze this to death :) or maybe I go stick with something in Human Rights, either way the research will be fun and I will gain from it in a level of interest.

I know...I'm sucha nerd...;)

bloglovin
RSS 2.0