Stella won't you take me home...Back to the top


Efter vår lilla hotellförfest där en Bitch redan klockan nio började skrika very unpleasent things through our window kom Carla och Anel och hämtade oss. De skulle ta oss till en födelsedagsfest, tack och lov att hon har bil fast SB är litet (motsäger reklamfilmen hon gjorde dock). C skulle ha cigg på Ralph's, men fick inte köpa. Istället gjorde jag ett försök med mitt ID som säger ja, min ålder haha ;), men det funkande inte, de skulle ha hight, weight and eyecolour angivet...suck..."You need my fucking weight to buy cigarettes, I'm ** years old"...men seriöst, lönt att vara trevlig mot en otrevligt butiksbiträde med DUMMA regler...suck. Anel försökte med sitt pass som anger höjd, men det gick inte det heller.

Det blev fördelsedagsfest i ett hus med en massa, massa svenskar. Grabbarna stod mest och spelade beerpong...suck...jag är ju inte tjejen som står bredvid och hejar precis. Jag vet inte om jag tycker att svenskar är så sociala och trevliga...eller är vi översociala och för trevliga!? C hittade ett hångel och det var som om hennes huvud satt fast i hans resten av kvällen. Hans kompis raggade på mig, C kallade honom gråtröjan, jag kallade honom Ola...han hette visst Tomas haha...Ahh så intresserad var jag. Nej, jag och Mickan socialiserade utan att suga ansikte och fick mer plats till att sova av ruset på hotellet eftersom C körde en bortamatch.


Haha...fick lite fjortis läppstift av C..."Nä, men det är inte fjortis på dig C" ;)

"Ohh...so you are the Birthday boy...well...Happy birthday 2 you....happy Birthday dear ???...Happy Birthday 2 you"

Kommentarer
Postat av: Nina

Svenskar är osociala om man jämför med resten av världen och gärna lite bättre än alla andra. Så skönt att slippa det när man är iväg:) By the way så passade du i läppstiftet!

2010-04-20 @ 14:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0