Just the way you are...Back to the top

Even thou we ain't flawless, u wish that someday u will be that anyway for somebody, all beacuse of love...and like I told u before, love is blind :P Still this song is so cute and it goes out to all my girls...cause u are all amazing and beauiful, just the way you are <3

Crash, boom, bang...Back to the top

Amen, jag har ju en hel helg att berätta om juh...ihh...haha...men det är så sent nu och jag är så trött. Har assignment som ska vara inne redan imorgon natt så jag  borde läsa ut detta kapitlet här nu...men ögonlocken är så tunga. Sov ju knappt inatt och gick upp 6.45. Han dock blev lite chockad...någon kallade mig vid sitt efternamn inatt...tydligen var jag gift i min dröm eller något haha...no time to analyse...let it go...time to go to school.

Skulle crasha typ 4 klasser för bättre schema, två var inte lönt att crasha, den andra var man tvungen att vara i ett program för att få och jag får reda på ifall jag får den jag lyckades crasha på onsdag. Politisk filosofi <3 blev salig av att läsa alla namn på filosoferna. Annars var det tre timmars psykologi mellan 19 och 22...suck...sent...tröttsamt...tuffare än jag trodde, men ok. Har dock kommit fram till att jag nog inte ska ta vatten över huvudet och ska läsa 13 units bara istället för 16, jag får väl gå här en termin till eller något. Bättre att jag fokuserar och får bra betyg än bara samlar units.

Hmm om jag pillar mig i håret så här och försöker se söt ut så kanske jag har större chans att få kursen än de andra...umm...öhh...kanske inte...:P

Vill ju vara här nästa termin ändå om älskade lillebror kommer hit och pluggar <3 Han håller på att bestämma sig :) och jag har redan gjrot upp ett två årigt schema till honom...I'm peoples counsler :) Haha...nu blev inlägget så långt att jag lika bra kunde berättat om helgen :P...soon soon...upp tidigt och träna innan skolan imorgon...dvs om Sandra kan få upp mig...ahh hon bor här lite nu <3

Vi alla håller tummarna att C får sitt pass på posten idag så hon kan sätta sig på ett plan hit DIREKT <3

First day of school tmrwBack to the top

Jag får panik...jag är inte redo...jag dör...ahh kör den ofta nu...jag dör...hmm...det var så äckligt att jag nästan dog...dramaqeen :P

Ingenting tycks riktigt gå som det ska här just nu, speciellt inte när jag inte har ett fungerande kort att handla med...jag och mitt kort...det är ju allt...livet...kontroll...kärlek!? Visakort kom snart...hade haft ett mastercard nu om inte Ica banken hade fuckat. Mest måste jag få rätt på mitt skolschema, måste crasha min 5:e klass...har jag tagit vatten över huvudet med 5 klasser? Ihhh...ni skulle dö om ni så räkningen på att plugga dessa klasser...money flies...

Vill inte jobba heller :P...bara tillfällig känsla kanske...man vill ha det andra när man har det ena lr what...klockan är natten här...do I make sense...

Har skulla pyssla med mina konstverk i lugn och ro också...nope...istället har jag irrat runder som en höna med avhugget huvud...örk...men sant...min kropp är hyper, mitt huvud not so much. Ni ska få se dem alldeles snart...om bara de tre limsticken jag köpt hade funkat...WTF 3 st...trodde först de var enormt barnsäkra...nope...sönder...just my luck.

Wish me luck tmrw...I might just die :P Ohh yeah...min roomie C är inte här innu, hon har klantat med sitt visum...hur ska detta gå?

6.11.am, summer changes n' swiss cheeseBack to the top

Var klockan när jag började skriva detta inlägg och jag har fortfarande inte somnat. Jag är trött, men ändå somnar jag inte. Så här ligger man och filosoferar. Kommer ni ihåg när man gick i grundskolan och varje sommar så växte man, förändrades. Det kanske var lite mer påtagligt då, för att man faktiskt växte så det knaka, men jag undrar om det fortfarande är så. Åkte jag hem till Sverige och hade sommar och är lite förändrad nu när jag är tillbaka? Hmm...

Såg filmen "the Eternal Sunshine of the spotless mind". Tänkte att det skulle vara väldigt skönt att bara kunna radera, men kom inte på något jag egentligen skulle radera om det var möjligt. ALLA minnen, bra eller dåliga har format dig, lärt dig något. Skulle man radera, så skulle man också radera livserfarenhet och ens liv och minne skulle väl se ut som en schweizisk ost...massa hål i livet...kan inte vara bra...eller skulle man känna sig hel ändå för man vet ju inte. Kanske ska man inte radera erfarenheterna, men självaste personen, att man kommer ihåg allt utom personen.

Nä nu får jag sluta flumma och försöka få en blund innan tjejerna kommer hit och drar ner mig till poolen, får vara osocial och sova i solstolen. Brännan blir så fel bara :P

A New York FridayBack to the top

På fredagen åkte vi runder på en tourbus, men hann inte med så mycket. Det var lite kö till empire state building, men vilken utsikt. Sen mötte vi upp Emilie och hennes vän för att ta käka lite och sedan fortsätta vår sightseeing bort till Soho. Vi gick in i en butik och plocka på oss ganska många plagg för att gå ifrån utan att köpa något...fan att vi la tid på det, men kläderna såg ju snygga ut. De avklädda Hollister killarna var inte så tokiga ;)

Senare mötte tjejerna upp oss på vårt lilla rum för lite förfest och vi blev minsann ett litet gäng. Våningssängar är coolt...sov högts upp givetvis...dock lite jobbigt efter några drinkar :P Vi vinglade över gatan med sista drickan i fin fina bruna påsar om och festade loss på empire hotel (hotellet "Chuck Bass" äger i Gossip Girl, de hade till och med en Gossip Girl drink...nerds). Det var inte som att festa i LA iallafall...tyckte det var lite stelt eller var det vi som inte var på humör kanske...IDK...men fin vy var det där uppe på toppen :) Vi tog oss hemmåt i tid för att sova ruset av oss för vårt sightseeing schema kommande dag...tack och godnatt...dunk.


Ihhh...a Firetruck ;)...and a potential hot guy on a bike :P

Now you can see why it's been taking me so long :P a lot of pics and this is only one day :) Will try and upload some more by the pool tomorrow :) and not three o'clock in the night.

Serenity, courage and wisdomeBack to the top


How to train your dragonBack to the top

Ja, ni all vet ju vad som gör mig väldigt lycklig på denna jord...FILM. Äntligen fick jag sett färdigt "How to train your dragon"...bröts ju mitt i när jag började se den på flyget hem till Sverige och sen var ju Tv:n sönder. Igårkväll fick jag sett den igen...hela...and I loved it. Kan ni tänka er att den är tecknad och med drakar, men ändå så trovärdig i dialoger och så...ahh den är härlig att se. Fick ett riktigt buzz haha, men det försvann när jag inte kunde hitta "the last airbender", måste se.

Daddy...I want a dragon :) Haha, just like I badly wanted a deamon after seeing "the golden compass". BTW när fan ska de göra de andra kompass filmerna...ahhhh. Jag vet att det är typ nedlagt, men fixa fixa fixa...nu nu nu. Måste köpa böckerna då.

Inspiration...:)Back to the top

Jag tog mig i kragen idag :) "One of the greatest discoveries is that a human being can alter his life by altering his attitude of mind."

Jag ringde upp tjejerna (som är här) och bjöd över dem kvällstid. Lagade spaghetti och köttfärssås och tog ett glas Rosé. En vecka av detox och eating clean!? firades...2 och ett halvt kilo är borta och jag ska väl se mig som avgiftad snart haha. Sen är det äta "sunt" och träning som gäller, endast. Fått lite kloka ord av faster alabaster också :)

Tjejerna var på Ikea idag, så jag fick en kudde att stoppa i mitt fina fordral...tack

Vad jag har hört så har ni inte så soligt just nu så därför känner jag mig lite skyldig som satt inne hela dagen i strålande solsken. Jag bestämde mig för att vara kreativ, ta för mig något...inspireras...så jag satte mig och klippte ut en massa ur alla tidningar jag hittade i lägenheten och till sist hade jag ord och bilder över hela golvet. Det blev högar till fyra "tavlor", men jag gjorde färdigt en idag...a woman tribute :) Fin va?


Hit me...Back to the top

Jag är i LA och solen skiner som in i...men...jag har ingen kraft, ingen lust att göra någonting, allt är så ansträngande. Det har nog mycket att göra med detoxen, ont i magen, illamående. Sen är det väl att jag inte äter så bra med all frukt och nötter. Har dock redan gått ner 2kg på en vecka, men det är nog detoxens förtjänst. På kvällarna ligger jag och vrider och vänder på mig och får abstinens av att tänka på alla grejor jag ska vänja mig av vid och känner sug efter...blir rena exorcismen ju :P

Nä, så ni får ta och slå mig för jag vill verkligen inte göra någonting, också blir jag ju enormt uttråkad av att göra ingenting och då tänker jag för mycket...evil circle. Blir bara såååååå förvirrad av det amerikanska skolsystemet :(, men oftast rycker jag upp mig när jag väl umgås ute i solen...älskade solterapi. Gå inte inte mot mörkret!


Blogg bloggBack to the top

Haha, dags och blogga om NY lr, började skriva, men va fan, jag kommer inte ihåg. Ska göra ett album till FB, så då går jag igenom alla bilderna och minnet kanske färskas upp lite. Jag må ha semester, men det finns så mycket annat att göra än att sitta på datan liksom. Man tittar in lite snabbt. Fast jag inte legat och pressat så har jag fått riktig bra med färg på armarna. Ska eftersträva min Australien bränna nu innan skolan börjar haha.

Annars är jag bara så sjukt trött och stirrig över skolan, framtiden, u name it. Vill ju att saker och ting ska gå som jag vill. Detox, är lika med ont i magen och illamående och jag har för det mesta ätit frukt och nötter. Dock gick jag två timmar på bandet i fredags och två timmar idag...ihh hade sån träningvärk igår alltså. Men vad skönt det känns och gymma...resultat nu tack så jag kan komma ur den tjockisdräkten :P

Ska uppdatera om våra utlykter så fort jag orkar, värmen gör väl en lite trött också kan jag tänka mig. Filmkväll med tjejerna igår iallafall och beachen imorgon...ohoh.

Christopher Paolini...write faster ;)Back to the top

Efter att ha väntat väldigt länge på bok 4 i Eragon serien så googlade jag ett releasedatum med pirr i magen. Men där fanns ännu inget att skåda. Jag läste tredje boken när jag bodde i Schweiz, typ 2008. Ahh man vet ju att det tar lång tid att skriva en bok, och de är så detaljrika, det är en värld han bygger, en värld jag älskar att läsa om, men jag vill läsa den NU.

Det började ju med att de gjorde Eragon filmen och man fick upp ögonen för storyn utanför USA's gränser. Som en New York Times best seller kanske man skulle haft koll innan, men det var så jag upptäckte dem iallafall. Att göra den filmen var dock ett av de största filmmisstagen. Böckerna var långt ifrån färdiga och viktiga detaljer är utelämnade från film 1 som senare skulle behöva användas i en eventuell film 2 osv. Får bli en remake sen när alla böckerna kommit:)

De får gärna ha Ed Speleers när de gör om filmerna sen som huvudroll igen, han är född 88 så det ska vl kunna gå :) He is totally cute ;)

Jag hittade bok två, "The Eldest" i bokhyllan på hoteller där jag bodde i Thailand där folk lämnat böcker (bästa med backpackers, de lämnar böcker :) Men det var i Bangkok och jag skulle bara vara där en natt och man skulle läsa dem där. Efter att ha påbörjat boken kunde jag inte släppa taget. Vilken värld :) Den åkte ner i min väska och följde med mig över hela Thailand :) Jag övernattade på hotellet sen igen på hemvägen och ställde tillbaka den tror jag, eller iallafall kompenserade med andra böcker jag hittat på vägen :) Rätt ska vara rätt.

När jag var i Schweiz kom den tredje och "sista" boken "Brisingr" ut och jag läste den med iver för att finna att det i slutet stod att det blivit ändrat från tre böcker till fyra för att berättelsen hade blivit förlängd...ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, så snopen jag blev. Kill me vad jag längtar efter den fjärde, när den väl kommer så är man väl glad att den är i fyra delar.

Läs dem :) Istället gick man senare in i Twlight världen vilket lindrade abstinensen...någon annan bok värld någon har att rekomendera?

"You are stronger than you realize. Wiser than you know. What was once your life is now your legend...When darkness fall,  a Dragon will choose it's rider..."

Naaw...jag är en glädje spridareBack to the top

Efter att ha läst inlägget om att det nog inte är så kul att chatta med mig så fick jag detta gulliga svaret:

"men du har fel i din blogg, d e skit kul o chatta me dig för att bara höra om allt de fina i LA gör att jag kan åxå drömma bort mig en liten stund och komma ifrån min verklighet , vilket jag faktiskt att jag åxå blir gladare direkt =)=) så me andra ord funkar du som en glädje spridare till mig =)"

Jag vet att några av mina vänner är glada för att följa min blogg :) Om jag kan ge er bara en uns glädje eller drömmande så ska jag göra det :) Ni är så goa <3Look what this nerd bought...ohh yeahBack to the top


Haha, killen i butiken bara "is it a gift", där stod jag i svart skjortklänning och pärlor..."no, it's for me" :P trodde han inte hihi. I know, I'm so nerdy that I'm cool ;)

Har fått hämtat mina älskade röda Tom's också som jag skulle fått med mig till Sverige. De säljer som smör i solsken, men de har varit undanlagda till mig nu i nästan 2 månader...woopido...så sköna...så coola...och köpet hjälper barn i Afrika :)

Have you ever seen a girl wearing girl baggy jeans, a Star Wars t-shirt and pearls...rock on...mina roomisar är inte vana vid att se mig klädd så chill...well I have many sides :) C, ta dina rosetter och ha dem för dig själv, jag hittade Rolling stones tröjan bakom din säng. Gick ner på mysiga 3rd st så här och åt med gänget <3

FIU...I found my university :)Back to the top

Har nog pratat om detta universitet innan, men ihhh jag blev helt lyrisk av att se alla kurserna. Jag kan läsa diplomacy, human rights, politics med fokus på olika delar i världen som EU och Kina och international law...alltså jag dör. Men frågan är om jag verkligen vill bo i Miami...vill jag det...älskar ju LA, men come on det blir väl dags att röra på sig sen ändå :P Catrin har sagt att hon flyttar till FL med mig vart jag än ska haha...FIU nästa...kan jag komma in? Jag har mejlat dem :D


The golden panters haha...sounds good...

shhhhhhh...godnatt...var tystaBack to the top

Idag blev det bbq med gänget, jag åt bränd mat, ska inte lita på när andra grilla någonsin igen. Städning har det också blivit...usch...och sol och mys på balkongen förstås.

Skulle aldrig ha stirrat upp Max nu på kvällen med alla kurser när han är helt slut i bollen från att ha slitit hela dagen. Counseling har gett dem IGETC som de ger alla förvirrade studenter, så att de läser en massa onödiga kurser så att skolan tjänar pengar. Den är till för elever som inte vet vad dem vill läsa eller vart de vill göra en transfer. Max har snöat in sig och gått efter den fast han vet exakt vad han vill. När jag visade vilka papper han skulle gå efter istället, plus UCLA transfer requierments så kom det fram till att han läst nästan hela förra terminen i onödan och addat fel kurser denna. Jag ska inte säga något, jag kan ha läst 2 kurser i onödan förra terminen, men då skulle jag ju bara stanna en termin. De går in på electives, men inte på mitt AA som jag vill göra färdigt till vintern. Nu sitter dem där ute och stirrar, men hallå jag ska sova :P

Counslern va imponerad av mitt överlappning schema på AA och general pepperna haha. Men jag måste läsa matte...suck...döö...sen hade jag tittat fel på överlappningsschemat så jag måste göra om mitt kursschema IGEN...suck...måste crasha. Detta är en djungel och de vill tjäna pengar på att elever inte vet och att de olika grupperna inte går att överlappa. Inte undra på att så många droppar college här, de ser ju inget slut och läser bara ämnen de inte vill läsa. Fucking GE...jag har gått på svenskt gymnasium retards... :P

God morgon, god morgonBack to the top

Ännu en dag jag vaknar upp till mega skolsken, ska till skolan nu på counseling och förhoppningsvis steka lite vid poolen sen...har ingen bikiniunderdel dock :( hittar ju ingen ny bikini suck...kräsnast på denna jord när det kommer till det. Men ingenting kan få mitt humör att tryta nu känns det som...jag går ut på vår balkong och känner för att luta mig på räcket och skrika "I'm the queen of the world". Vi har topfloor balcony som har the best location som utsikt över hela gården med palmer, pool, jacuzzi osv. I fuckin love it!

Bilderna gör ju inte vår balkong rättvisa, inte heller utsikten, tagna med datakameran, men ni kan få en lite taste på var jag gillar att sitta och käka min frukost.

Ahh, va fan, jag vet att jag är sliten som fan haha...förhoppningsvis ska lite semester ändra på det. Kasta i mig fem piller nu i morse, blev ju nästan mätt på det :P Nu börjar magen prata som in i norden...detox is on i guess.

Håller på att packa upp lite då och då, en enda röra här nu, men det kommer efter hand ;) Tjejerna är installerade på mitt nightstand iallafall...gull...och jag känner för att äta body butter krämen de gav mig haha...den luktar ätbart :P

Puss och kram på er...wish u were here with me

Det är nog inte så kul att chatta med mig :PBack to the top

De jag chattar med blir inte alls jealous ;) men det går att glassa nu när det inte är skola. När skolan börjar är det faktiskt inte så glassigt, jag måste ju faktiskt plugga också :P

"haha...de har byggt ett nytt stort mall här i SM, vilket var toppen, åt på en reastaurang på toppen med fin fin utsikt, kostade oxå haha...vi fattade inte hur menyn funka, såg billig ut...den tabben gör vi inte igen :P:P, men annars är det 3rd street här i SM som är den mysigaste gatan i hela världen enligt mig, så fin med barer, reastauranger, street peformers, butiker och biografer :)":)

"har ni inte lärt er när de e fin utsikt så kostar de =)=) hur e vädret ? badar ni inte o sånt ?"

"mitt rum är en enda röra har inte riktigt packat upp innu, försöker göra det efter hand, men sola på balkongen, ligga vid poolen och hänga med tjejerna är roligare...vädret är toppen, riktig happy terapi alltså...om jag blir på dåligt humör här så tittar jag på en palm, andas in lite avgaser, tittar på solen och tänker fuck it, im in LA bitch."


If I keep it up like a lovesick crackheadBack to the top

Sitter uppe fast jag vill sova för att kunna ringa banken i Sverige när de öppnar halv 9. Tydligen är mitt kort med bland några som blivit utsatta för kopiering eller något. Det funkar att ta ut, det funkar på reastauranger, men inte i butiker, declined, fatta vad pinsamt. Nu har jag tagit ut så jag klarar mig tror jag och kortet ska spärras och jag ska få ett nytt, som tur är så är mitt ica bankkort redan på väg...no fees..yay. Hmm har en del kort nu :P

Som vanligt är man optimistisk och ska börja om på en ny kula. Vitaminer, detox, fettförbränning. Jag och Max var och handla på vitamin shop idag. Hmm jag ska kränga typ 13 piller om dagen nu i två veckor, kan ju fan inte vara bra. Men 8 av dem är en burk med 14 dagars cleansing haha, sen är det vitaminer och omega. Vad duktig jag är papap :) Rensa gifter och bli sund var det ja. Imorgon ska jag på counsling i skolan och köpa shorts så jag kan börja gymma, fick ju inga sådana grejor med mig juh. Max ska terrorisera mig om jag inte går till gymmet...ihh so much for vacation :P

Alltså spana dessa söta små vecko piller burkarna som jag och M köpte...haha, nu lär jag komma ihåg om jag tog dem eller inte...förvirrade lill jag.


Annars är det två väldigt kärlekskranka flickor som umgås...lite mys hade inte varit fel, men det är väl en fas haha, snart är vi i vårt esse igen...;) och när C kommer lär hon väl se till att vi verkligen inte tänker på sånt :P

Nothing comes close to the golden coastBack to the top

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, varit lite busy, men det blir NY inlägg snart, precis fixat med all bilder och nu ska de laddas upp, ahh jag har tusen bilder och Jojjan 3000 haha. Hon köpte en systemkamera där och lekte lite med sin nya bebis haha.

Cool man är i NY, min nya keps som kommer att dekorera mitt rum. Alla sprang runder i sina I <3 NY t-shirts, som vanligt måste jag gå emot strömmen och tog på mig samma tröja fast med I <3 me haha, vilken narcissitisk dag :P


Nu är jag hemma, det var så skönt att vakna upp i min säng här i LA och vara på semester. Ändå var det en del att fixa. Fick aktiverat mitt amerikanska nummer ikväll, jag fick tillbaka mitt gamla...så go han var och jobbade över en halvtimme för att fixa det till mig :) men han skulle ju fixa det under dagen men hade inte hunnit. Frihet att ha mobilen tillbaka.

NY var toppen, för en weekend, men LA är home.
Jag bara ler hela tiden, känns som att man "lever" igen. Här är strålande solsken och hot hot hot. Redan fått en bränna av att bara chilla i solen lite idag. Åkte iväg på ärenden med Max i hans bil nercabbad och fick ett märke efter bilbältet haha. Sa jag att jag love being here again :P men givetvis kommer jag snart att sakna er igen...men det här är mitt liv, jag lever min dröm, jag har tagit mig hit, det här är mitt liv :)

I'm in New YorkBack to the top

Jag lever :) Åker runder i hela NY hela dagarna...whii...big city girl :) Planet blev aningen försenat, seg väntan, hade ett kilo övervikt men det sa dem ingen om. Jag och Jojjan satt på planet och såg samm filmer samtidigt haha..tryck nu, och nu. En dam vänder sig om och säger åt mig att "stop pushing my chair", ryckte nog lite hårt. Som vanligt är vi inte riktigt friska i folks ögon.

På hostlet gick vi i princip i däck på en gång och vaknade klockan två på natten....umm...vi skulle ju ut med Emilie. Vaknade igen klockan 6 lite väl pigga. Tydligen har vi gym och pool på hostlet så det var bara att bli aktiv så där tidigt på morgonen...yupp jetlag I guess. Sen låste jag ju ute mig från rummet i handduk...pinsamt...oväntat...nej...jag bara stod utanför vår dörr och skrattade, Jojjan hade ju gått någonstans så ingen kunde öppna. Efter en älskad cream cheese bagel till frukost bar det av. Vi bor riktigt bra, ett två och vi är ute på broadway, ett två och vi är i Central Park...lovely.

Får fortsätta och berätta om allt vi besökt senare för nu bär det av igen...frukost över...men idag ska vi besöka the UN building och jag är i extas, tänk att få jobba där, jag vill...Johanna förstår inte vad det är med mig och den där byggnaden...oki, oki, peace out.

Goodbye Sweden, hello New YorkBack to the top

Idag har man jobbat flitigt, sen blev det mys och mat på Inferno med lillebror, kusin och vänner. Tack alla för att ni tittade förbi och höll mig sällskap och sa hej då. Nu sitter jag här klockan tre på natten och nojjar över vad jag eventuellt kan ha glömt. Allt är i stort sätt packat utom datan jag sitter och skriver på.

Imorgon ska jag upp klockan 7, handla lite på CG och åka till jobb med bagaget. Jobbar från 10 till halv 6, sen kommer mormor och hämtar mig och kör mig direkt till flygplatsen i Ängelholm...visst ja, ska skriva ut vägbeskrivning...se där. Väl i Stockholm har vi nu bestämt för att det blir middag och sova och inte fest, landar 20.40. I NY landar vi klockan 2 på dagen och ska ta in på vårt hostel precis vid Central Park där vi har eget rum :) Åhh längtar så...snart står jag där...in the big apple.

På återseende allihopa, ska försöka uppdatera lite på bloggen eftersom där är internet på hostlet. Hör ni inte av mig så kan jag var upptagen eller så är det ett skumt hostel...ihhhh.

If she wanna rocks, she rocks, if she wanna roll, she rolls...Back to the top

...if she wanna stay, she stays, if she wanna leave, she leaves...she doesn't care how she gets there, as long as she gets somewhere...

Nu har man varit igång hela dagen med en massa ärenden. Några kvar på väla imorgon så det blir lunch där. Min väska var typ packad, men sen var jag tvungen att göra om den i högar av priotering 1 och 2...hög nummer 2 gick inte ner :( Väskan är 21 kilo och jag får ha 23...fan ta de nya reglerna. Innan fick man ha två väskor med typ 25 kilo i var. Nu ska man bo i USA i typ 1 år innan och då hinner man ju samla på sig lite, men ja, man får väl ordna det på något sätt.

Ni skulle garva om ni såg mig sortera...allt skulle slängas...mm visst...dessa gamla byxor kan ju vara bra att måla i någon dag haha, dessa har jag ju lagt så mycket pengar på. Det mesta har jag använt en eller två gånger, eller faktiskt aldrig. Mamma blev tosig när hon såg kläderna jag skulle lämna med prislapp fortfarande på, rev av dem, nöjd nu :P Hon tvinga mig att slänga skor...ahh...om man har seperations ångest från skolådorna, tänker då hur det var att slänga skorna...grät nästan :P

Är livrädd att jag ska glömma något. Kvällen har varit stressig av att rensa allt och packa som jag skulle tagit tag i för länge sedan. Alla jag velat träffa och säga hej då till har jag inte heller fått klämt in. Om jag ändå varit ledig på onsdag. Lite vin blev det ikväll igen, bra mot nerverna, resfeber antar jag ;) Mamma är rädd att jag ska bli alkholist haha...well, den dagen jag dricker en morgon lovar jag att lägga in mig ;) om jag inte är i vegsa dvs ;)

Fick säga hej då till morfar idag...han hade inte mycket ork så jag bara lade mig bredvid han och höll han i handen. Efter ett tag så kom han inte ihåg och tittade på handen och undrarde vem han höll i handen och sen såg han mig och sken upp igen...varje gång som om jag är en ängel som kommit på besök. Han kommer iallafall ihåg mig varje gång <3 älskade morfar <3.

R var här och hämtade katterna idag också...ensamt det blev...mina små hårbollar...tack LaLa för att du tyckte min resväska med kläder var skön att jag nästan fick packat ett kilo katthår också :P Kankse kan ni bo hos mamma nästa sommar igen <3

My rolling t-shirt is missingBack to the top

Jag kan svära på att jag packade ner min rolling stones t-shirt när jag lämnade LA, men den har inte gått att skåda någonstans sen dess...åhh vad jag älskar den, den är så skön. Hoppas, hoppas att den är hemma på rummet i LA. Är det något jag har glömt hos någon (för det är ej oväntat) så hör av er haha :P Plattång är hos kusin :( måste hämtas. En väst hos Sara som hon kanske vill bli av med...det är vad jag vet...någon som har mina solglasögon? Ett par byxor?


Mina första mobiler :PBack to the top

Rensat en massa grejor här hemma och hittade en låda med massa gammal teknologi som mor och far sparat av någon anledning. I den lådan hittade jag mina två första mobiler...öhh stenar :P Min första guldiga ericsson och sen 3210 hahah...åhh älskade snake...som man blev spelberoende...jag vill ha snake på min mobil nu...måste finna sen application för det juh ;)

...get back up when it knocks you down...Back to the top


Halleluja lock and loadBack to the top

Idag är jag ledig, typ. Har tusen ärenden att springa och folk att träffa. Tyvärr får folket som vill träffas lämna plats åt ärendena för nu måste jag få något gjort. Jag har ett helt hus att städa innan jag åker och en massa förberedelser. Jag är livrädd att jag ska glömma något. Säga hej då till morfar kommer att ta på krafterna idag, eftersom nu känns det ganska säkert att det är sista gången jag ser honom. Ville inte att vi skulle säga att jag ska åka tillbaka till USA för han har ingen koll ändå. Nu när han vet, så vet han också att det är sista gången och då bli han så ledsen. Jag vill inte göra honom ledsen. Nä, nu ska jag ta itu med allt, låter er veta hur det gått och snart blir det inlägg från NY istället :)After three glasses of wine :PBack to the top

Tjejerna är i Båstad och familjen åker till Gotland på söndag så jag har bestämt mig för att det är familjehelg...gud vad jag stavar bra (rättat) ;) Ätit med mor och far idag igen efter en halvdag med Tilde som modell och födelsedags shopping...hon fick både en massa örhängen och en klänning av mosti. Efter tre glas vin...två till pappa, så slängde vi oss i sofforna och tittade på filmen alla talar om Grace. Alltså det är en av världens bästa filmer...så real...så rolig. Pappa och jag har ju redan sett den en miljon gånger så vi skrattade i förhand om man säger så.

Tänk ändå att det ska krävas en livomvälvning för att sadla om och förändras och göra det man vill...en seperation/skilsmässa eller whatever. Men tänk om man var rätt för varandra men i fel tid, att man kanske bara behövde förändras, vara själv, göra det man ville ett tag.

Chatta med älskade Sandra igår och hon bara, men om du behöver mys så skaffa pojkvän. Min kommentar blev att om jag skaffar det så är det för att jag ser en framtid med människan, annars är förhållande uteslutet. Vill inte låta pessimistisk nu, men jag ser inte framför mig att jag träffar en superkille och tar en strandpromenad och pratar om allt och känner 4-ever. Det är just därför jag nog inte heller är redo att träffa någon ny. (en klunk vin och eftertanke) :P Jag får nog radera detta imorgon ;), men när jag fortsatte och chatta med Sandra, så kom där ändå lite hopp i form av att jag skrev...jag undrar vem han är, vem det är jag ska träffa och vara med i framtiden...haha...man är väl en romantiker deep down ändå ;)

Jag jobbar på stavningen, haha och papi är nog lite trött på mitt fyllesnack hihi...jag fråga han om han tyckte det var patetiskt att jag var 25 och singel...fan jävla 25 års kris...jag visste det, ville inte fylla år...men det tyckte han inte...får väl återkomma med den när jag är 30 ;) Tills dess rekommenderar jag alla att se alla talar om Grace haha.

No matter where you are at in life, how old you are, what you have, what you don't have, you can always make a change...just make it happen, don't be stuck...and never ever be completely satisfied or comfortable cause thats when you lose track and get stuck...love with all your heart, but just know that is the best thing and the worst thing all tied up...cause it's in blindness... L.B


I think I better leave right now...Back to the top

Hade helt glömt bort denna fin fina låt med Will Young. Alla vanliga var dock upphovsskyddade så det blev en live...men åhh så fin.

I'm here, just like I said
Though its breaking every rule I've ever made
My racin' heart, is just the same
Why make it strong to break it once again?

And I'd love to say I do, give everything to you
But I can never not be true, so I say

I think I'd better leave right now
Before I fall any deeper
I think I'd better leave right now
Feelin' weaker and weaker
Somebody better show me how
Before I fall any deeper
I think I'd better leave right now

I'm here, so please explain
Why you're openin' up a healin' wound again
I'm a little more careful, perhaps it shows
But if I lose the highs, at least I'v spared the lows

Now I tremble in your arms
What could be the harm
To feel my spirit calm

I wouldn't know how to say
How good it feels seeing you today
I see you've got your smile back
Now you say your right on track

But you may never know why
Once bitten twice is shy
If I'm proud perhaps I should explain
I couldn't bear to lose you again


B-day med familjenBack to the top

På söndagen hade jag lovat mamma och pappa att inte köra bilen till jobb eftersom det säkerligen var extra kontroller efter festivalen. Upp och skulle sätta mig på bussen, men de gick lite knepigt, vilket slutade med en powerwalk runda ner till knutan med C. Jag var klädd för jobb och fick höra av C att jag minsann såg ut som skit...hon såg ut som walk of shame :P Ännu värre tyckte hon min power walk stil var haha, får väl hålla med :P svinga mig fram med armarna, men jag kan ju inte gå snabbt så nått fick ju göras. Vinka henne hej då, bussen gick inte hela vägen, en power walk till, var i fin form när jag kom till jobb, not.

Ändå var jag sjukttrevlig på jobb haha. Trubbel med att ta bussen tillbaka till hbg för att hämta grejor och bil, gjort ett fint jobb med staden juh :P...Sen skulle jag ju hitta bilen jag parkerat en mil bort...någonstans. Kom precis i tid till mitt kalas, men var tvungen att skutta i duschen annars hade jag dött.

T1...gullungen vet hur man använder partyhattar...pratade som Darth Vader...vi fick henne att säga "Luke, I am your father" och blåsa ut, fan vad vi garva.

När dte är kalas med familjen så blir det sött och påklätt ;) Mormor hade bakat hallontårta...tack den var god, men efter alla dessa år borde hon lärt sig att jag är jordgubbar och choklad.

Mina fina presenter :D Så fint när folk känner en, show me the money :P

Detta kuddöverdraget hittade jag på jobb och sa "jag gillar det, det är som att där står love lina, jag älskar allt med L och hjärtan" haha. Skulle dock kosta mig 500 spänn..hmm så gärna ville jag inte ha ett kuddöverdrag...fick det ab min chef när jag fyllde år :) Till höger har vi älskade T2...mostis snygging :)

Lillebror och flickvän...naaaw...söta...spillde ut pasta på parkeringen gjorde dem, var en fin pastaröra nästa morgon när jag skulle köra till jobb eftersom det regnat hela natten haha.

Männen i mitt liv :) <3 T2, papi, T3 <3

Kusin vitamin med barnen...

Vissa tyckte det behövdes sovas middag på kalaset...T3 hade hoppat i sin nya hoppeborg hela dagen med sin kompis, kan förstå att han decka, men vad är kusin vitamins ursäkt?

Tack familjen <3


Any moment you will hear my spirit explode...Back to the top

Mitt humör pendlar nått fruktansvärt, men det är bara för att jag är stressad över att jag åker snart och ska glömma något och att jag har grejor att göra och folk jag vill träffa, men istället står jag och segar på jobb...och det är seeeeegt. Jag vill träffa vänner istället, men snart är det semester, dock inte med er :( Mardrömmar har jag också och det värsta är när du bär med dem till verkligheten. Som när du somnar om och det är samma dumma dröm. Idag har jag varit tokarg på en av mina vänner för något hon gjorde i min dröm...sjukt haha.

Imorgon, fredag lyckades jag få ledigt halva dagen så jag kan ha en T1 dag med henne. Lovade att jag skulle vara hemma på hennes födelsedag för längededan, men så blir det inte. Istället så ska hon på modelcasting imorgon och sen ska vi mysa runder i Malmö. Ska bli så kul att hänga med mini me om hon håller temperamentet i styr haha <3

Nu är jag typ färdigpackad redan! Skulle knappt ha några kläder med, men ändå blev det en hel del. Nu ska jag bara beta av listan över saker att göra innan jag åker och ja Nina, ditt USB är med i planen :P

Ett glas vin för att lugna nerverna :P
Pappa fick inget för mamma haha, stackare, får zippa på mitt glas då. Nu är det mys och god mat med mamma och pappa <3Hard work workBack to the top

Kom hem till ett tomt hus. Mor och far är och njuter med vänner i en småbåts hamn, najs. Jaja, får väl mata mig själv då. Har blivit bortskämd med att det står mat på bordet när jag kommer hem :) Jobb tar på krafterna, eller det finns inte mycket att göra, men sover så dåligt att det känns som jag har grus i ögonen in på eftermiddagen. Åt flingor på väg till bilen idag och tog med tandborsten till jobb haha. Har sett till att jag slutar 18 varje dag på jobb istället för 19, fyra jobbedagar kvar denna veckan. Men snart semester :D

Men det fanns Corona i kylen som jag fick av tjejerna i fredags och jag tänkte att det finns ju alltid något att fira så jag tog en time out med en sådan i trädgården och blicka ut över äng och skog. Livsnjutning kallas det :P Älskade barndomshem <3 Nu ska det packas för jag åker om en vecka, som jag har längtat...ihh...men man har vant sig vid att vara hemma nu, ha er omkring mig...I will miss...

I'm so much like you, restless and wreckless, I need a clueBack to the top

...so show me a sign. I feel like making a move, 
real geographic, change in mood.
We'll let go of everything we know
We don't have to look back now..
.

 


Analyzing is my education...nahh it's a chickgeneBack to the top

Nu har jag analyserat det här med killar i ett par dagar :P Jag har brytt mig så ytterst lite att jag har helt enkelt trott att jag bara kan leka lite, men jag tror inte att det är så lätt...jag är för snäll haha och oslampig om jag får uttrycka det så. Därför tog jag ett beslut för ett tag sedan att faktiskt inte "träffa någon" när jag är här i Sverige. Tänk ifall det slutar med att man faktiskt gillar personen och jag hatar när människor kommer in i mitt liv och lämnar det...så många som lämnas bakom när man reser, flyttar och för att det inte leks på lika villkor.

Sen kom jag nog lite i en 25 års kris haha, helt plötsligt blev jag rysligt sugen på en pojkvän, vara seriös. Men nej, nej, det innebär känslor och det orkar jag inte. Haha, precis som jag bara kan gå utanför dörren och skaffa en pojkvän, men ni förstår vad jag menar. Mina vänner tror att jag sabbar lite av att vara fokuserad på att vara singel i ett år till, men hey skulle HAN dyka upp så gör han, men ja, jag kanske missar för jag orkar inte, det är jobbigt. Jag vill inte gå igenom allt det där igen.

Hmm slutsats...Lina dejtar inte för att hon vill inte få känslor för någon för att inte gå igenom heartbreak en gång till...svår en...not. Så jag kör SOLO...Celi...bat!?

1: X är jobbigt
2: Killar är jobbigt...jag ska bli celibat...umm är förresten redan det haha :P
1: Du och jag baby! :P
2: Får väl besöka en sexbutik denna terminen :P
1: Ja, det får vi göra, jag vet en bra en ;)


A triple celebrationBack to the top

Nina har flytta hemmifrån och till staden Hbg, gillas för jag har redn sovit där 2 nätter haha :) Det blev inflyttningsfest på lördagen hemma hos henne, mycket trevligt. Madde fyllde 26 så det firades ockås, och att jag fyllde 25 dagen innan :)


Snyggos...

Catrin roomie kom till hbg för att festa med oss...hon tyckte vi var mycket mogna haha...ja vi är 25, men släppa loss kan vi göra ändå ;) Det värsta var när jag var så lat på fyllan att jag inte tog bort mitt gamla nagellack och tog C.s som stod ute på balkongen för att måla över...ja, där i mörkret såg det rött ut, men i ljuset var det ill rosa...mina naglar var färgen jag hatar och igenom lyste min gamla röda nagellack, det såg för jävligt ut, men jag förtjäna det :P

Sötis...

Maddes B-day gift från Max hahah....

Naawww...Nina tyckte jag och Maddes skulle firas på hennes inflyttningsfest så hon hade köpt vars en tårtbit till oss och fick alla att sjunga <3


Nya klänningen som jag gick ut i med prislappen fortfarande på. Trodde Tessan ryckte av den, kände inte den, men där var den när jag tog av mig när jag kom hem till Nina efter klubben.


Wasn't funny anymoreBack to the top

En vän hade ju frågat en sån där application på facebook en massa saker så jag klicka in för skojs skull fast det är helt lame. Skratta åt svaren jag fick, enligt dem quizzen ska jag redan var gift och ha barn och vara död och mina sista ord skulle vara "vem, är du och vad gör du i vår pool?" haha. Inte möta en främling i poolen då :P

Men vad som inte var kul var när jag klickade på vem älskar dig och det kom upp R.J...då var det inte kul längre...it's the universe mocking me.  Det sjuka är att jag klickade på en application för ett år sedan som hette typ vad är namnet på din framtida man och får upp R. Nä, aldrig mer facebook quiz säger jag...

There was a time I wasn't alone against the world...everything comes to an end...I wish you were a stranger, I could disengageBack to the top

I never knew, I never knew that everything,
Was falling through. That everyone I knew,
Was waiting on a cue, To turn and run,
When all I needed was the truth.

But that's how it's got to be. It's coming down to,
Nothing more than apathy. I'd rather run the other way,
Than stay and see, The smoke and who's still,
Standing when it clears.

And everyone knows I'm in,
Over my head.
With eight seconds left in overtime,
She's on your mind.

Let's rearrange. I wish you were a stranger,
I could disengage. Just say that we agree,
And then never change. Soften a bit,
Until we all just get along.

But that's disregard. You find another friend,
And you discard, As you lose the argument,
In a cable car, Hanging above,
As the canyon comes between.

And suddenly, I become a part of your past.
I'm becoming the part, that don't last.
I'm losing you, And its effortless.

Without a sound, We lose sight of the ground,
In the throw around. Never thought that you wanted,
To bring it down. I won't let it go down,
'Till we torch it ourselves.


From AM to PMBack to the top

Skulle adda klasser idag eftersom de släpper alla klasser som de nationella eleverna inte betalat och då fiskar man. Jag måste ju göra om hela mitt schema. Gick tidigare på från jobb och allt och satt redo klockan sju. Visade sig att det var 10 PM kurserna släpptes, alltså ska jag adda klasser klockan 7 på morgonen och här sitter jag klockan halv två på natten och lyssnar på musik, chattar och bloggar...skärpning...eller så är det så att jag håller på att slå om till LA tid redan :P suck...känner att det blir en Red Bull innan jobb imorgon...det är så gott att jag kan börja gråta haha...rehab is over...

Max tyckte det var skitkul eftersom han är i LA nu och uppdaterar sin status med saker som sticker i ens ögon. Tänk om jag bara längtar hem så mycket till LA att när jag kommer dit så kommer jag bara sätta mig på sängen och bli helt tom.

Ego quizBack to the top

På tjejmiddagen testade jag mina älskade vänner med ett egotest (faktiskt pappas idé). Begrunda dessa lite och se om ni känner mig :P Uppdaterar inlägget sen med svar och Gabbis fina kommentarer :) Elise tog hem vinsten med full pott fast hon inte läser min blogg. Tessan fick en halv poängs reduktion och låg tätt efter. Alla gjorde bra ifrån sig <3

1. Vad har jag opererat?

A. Fot    B. Bröst   C. Blindtarm

2. Vad är det mest sannolikt att jag lyssnar på för band?
A. The Muse   B. Yellowcard   C. Black eyed peas

3. I vilka länder har jag varit bosatt?

A. England, Australien, USA   B. USA, England, Schweiz   C. USA, Schweiz, Australien

4. Vad heter mitt gosedjur som reser med mig världen över?
A. Nalle Puh   B. Carebear   C. Stitch

5. Vad heter sjukdomen mina roomisar har diagnostiserat mig med?
A. ADHD   B. ADD   C. AKB (random valda bokstäver, blev dock översatt till alkoliserad kåt brunett lol)

6. Var har jag INTE jobbat?

A. Cherry Casino   B. ICA   C. Bio Maxim

7. Vad är mitt mellannamn?

A. Pernilla   B. Johanna   C. Victoria

8. Vad pluggar jag som "major"?

A. Journalism   B. Political science   C. Business

9. Vad tittar jag helst på för film?

A. Skräck   B. Action   C. Sci-fi

10. Vilka är mina tre laster?

A. Red Bull, choklad, ketchup   B. Coca cola, chocklad, ketchup   C. Kaffe, choklad, ketchup

Där var två frågor till, men de handlar om grabbar ;) not for u guys :P

Me Birthday with me gurls...Back to the top


Jag började min födelsedag med att givetvis vara uppe vid tolvslaget, på fb haha. Sen kunde jag inte sova så när klockan var fem så hade jag knåpat ihopa ett nytt skolschema...hmm. Sen var det upp tidigt, handla mer mat, sprit, det ena med det andra och fixa allt tills tjejerna kom. Tack och lov för mamma och pappa. Sen hade jag ju inte räknat med att leta efter min födelsedagsklänning i 2 timmar. Jag tänkte att jag måste ha tappat förståndet, den kan inte bara försvinna, hur fan lyckas jag. Pappa trodde det var en t-shirt min bror glömt och hade slängt den i tvätten haha...well, so this time it wasn't me...

Fyllde jag 25 eller 5 :P...mamma duka grönt, jag ville ha svart haha...oväntat.

Tjejerna började anlända i grupper och varje gång jag öppna dörren så sjöng dem för mig...<3. Sen fick jag bästa presenterna...hanky panky trosor, body butter med kakao flavour med förklaringen, kan du inte äta det så kan du smörja dig i det. 150 dollar på 4-ever 21 och en jättefin ram med foto på dem allihopa att ha i USA <3 <3 <3 KÄRLEK.


Pappa var grillmästare och vi åt gott...mums...kött, potatisklyftor, rödvinsås, pepparsås och grillade grönsaker. Till efterätt hade jag gjort min smulpaj som börjar bli lte berömd nu :) Folk älskar den, whiii något jag gör bra :)

Partyhattar kan användas till mycket :D

Pirat Tulle och fina Li

order girls, order...:P


Non bio Babysis...<3


Älskade Nina...<3 Ninis och Linis


Elina har vi inte sett på länge, så kul att du kom söt <3

Det var en mycket trevlig kväll med mycket härligt sällskap och ja rosé är fint haha. Tack mina underbara vänner <3 <3 <3 Puss på er...


So do I look 25 now ;)Back to the top

I fredags så var det MIN dag :D Började med att jag i princip satt uppe hela natten. Ahh, fem på morgonen satt jag och gjorde ett nytt kursschema till hösten. Bästa tejejerna firade mig på kvällen. På lördagen så hade Nina inflyttningsfest och firade lilla mig lite till :) och idag så har jag haft kalas för familjen. Smörgåstårta...mums.

Tack så jätte mycket för alla gratulationer och presenter, det värmer i hjärtat <3 <3 <3 Bättre uppdatering om helgens bravader kommer snart :)


Puss puss

bloglovin
RSS 2.0