A New York FridayBack to the top

På fredagen åkte vi runder på en tourbus, men hann inte med så mycket. Det var lite kö till empire state building, men vilken utsikt. Sen mötte vi upp Emilie och hennes vän för att ta käka lite och sedan fortsätta vår sightseeing bort till Soho. Vi gick in i en butik och plocka på oss ganska många plagg för att gå ifrån utan att köpa något...fan att vi la tid på det, men kläderna såg ju snygga ut. De avklädda Hollister killarna var inte så tokiga ;)

Senare mötte tjejerna upp oss på vårt lilla rum för lite förfest och vi blev minsann ett litet gäng. Våningssängar är coolt...sov högts upp givetvis...dock lite jobbigt efter några drinkar :P Vi vinglade över gatan med sista drickan i fin fina bruna påsar om och festade loss på empire hotel (hotellet "Chuck Bass" äger i Gossip Girl, de hade till och med en Gossip Girl drink...nerds). Det var inte som att festa i LA iallafall...tyckte det var lite stelt eller var det vi som inte var på humör kanske...IDK...men fin vy var det där uppe på toppen :) Vi tog oss hemmåt i tid för att sova ruset av oss för vårt sightseeing schema kommande dag...tack och godnatt...dunk.










Ihhh...a Firetruck ;)...and a potential hot guy on a bike :P

Now you can see why it's been taking me so long :P a lot of pics and this is only one day :) Will try and upload some more by the pool tomorrow :) and not three o'clock in the night.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0