My first day of school part 1Back to the top

Jag gick och la mig halv fyra på natten och sen tog det ju en stund innan jag somna, men som jag förutsett så kändes det som att C gick upp precis när jag slöt ögonen. Gick upp 8 och tog en dusch och gjorde vid mig! Tog på mig min svarta skjortklänning och gladiatorskorna och behöll det på efter att Anel övertygat mig om att jag inte alls så gammal ut haha. Hann inte med att köpa en Red Bull, lika bra det. Leta som en dåre efter sal 115 där jag skulle crasha photography och det var typ en gömd sal som inte riktigt gick ihopa med resten av byggnaden, men professorn var sen så det var lugnt. Fick nästan en kick av att inte egentligen tillhöra klassen och "crasha", men det trilla in massa folk hela tiden så sen var det inte längre en big deal...och alla som ville fick bli addade till kursen, vilket gjorde mig lite frustrerad...tycker det sänker kvaliten på kursen för det var många crashare.

First day of school pic :)

Läraren var en sån där skämtare, men ibland vet man inte om han menar allvar eller skojar och det är så jobbigt med sådan humor. Vi spenderade den klassen med att titta på föregående elevers bilder...vissa var jättebra andra inte...kanske inte så bra att inte vara enig med läraren, men jag kan ju inte tycka en bild är fin bara för att någon annan säger det. Dock behövde vi ju inte säga vad vi tyckte högt, så jag tyckte i huvudet kanske jag ska poängtera haha. Kursen verkade inte så seriös, men det var nog bara för att det var första lektionen och professorn kände väl sig tvungen att vara ett underhållande nummer.

Sen var det dags för journalistiken på ett satellitcampus som de kallar det. Så det var bara att gå på en buss till Bundy Campus. Frågade trafikpolisen om vilken buss och vilken sida, men det visade sig att hon sa fel. Jag hoppade på bussen från fel sida och åkte in om området där vi bor och tillbaka till skolan och vidare till Bundy campus. Suck, jag som bara hade 25 min mellan klasserna kom 15 min försent och professorn gjorde det klart för alla senare hur mycket hon ogillade sen ankomst. Jag fick stanna kvar efter klassen och signa in mig på listan och hon fråga varför jag var sen...det var nog lugnt idag, hon ville nog bara låta mer tuff än hon var för att sätta gränserna direkt, men det var ju ingen jättebra början. På Bundy Campus var det precis som att standarden gick upp en aningen både skolmässigt och människorna. Folket på min lektion verkade även vara dödsseriösa, inget fel med det, men jag hatar när det känns som att det är på den nivån att man är skrivande fiender typ...så ingen socialisering idag inte. Suck...jag som vill socialisera. Sen fick vi läxa till på nästa tisdag och ha newsquiz varje tors! Aja inget oväntat...detta kommer att gå bra...tills jag sitter där med skrivkramp en kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0