Ingen risk att de misstar mig för mamman...Back to the top

Igår tog jag T1 till simmet och på vägen in i bilen så skruvar jag upp jay jean låten down och påpekar hur bra den är...T1 lägger till "ja den är ASBRA" också sjunger vi ikapp. Ska väl inte säga nåt...sa väl också as och skit i den åldern kan jag tänka mig.

Väl på simmet skulle jag ta av mig strumporna och gå barfota...öhh...jag har fotfobi och hatar badhusgolv. Säger till T1 att hon kunde väl sagt till mig att ta med badskor haha. Får till sist av mig strumporna tar en titt på duschgolvet och stannar upp och ser ut som jag skulle gå på spyor lr nått. T1 tittar på mig och  förklarar för mig att jag kan bara gå igenom hallen och ta dörren direkt in i badhuset istället, hon klara sig själv. Sagt och gjort...trippar på tå in i badhuset och jag vill fastslå att jag nog såg lite dum ut, men papporna uppskatta min närvaro ;)

Går direkt till kiosken och handlar gotte och T1 är det enda barnet tuggandes på godis innan simmet. Själv sitter jag där under hela simmet och mumsar på mitt gotte och klottrar i ett anteckningsblock. Efter simmet hade vi kul med fönen i omklädningsrummet...skulle köra fångad av en stormvind, men kom på att hon är 7, förstår nog inte riktigt skämtet hehe. På vägen ut ur simmet skulle hon bära min väska på axlen och låtsas prata i min telefon...ja det är inte lätt att ha en cool mosti ;) Efter simmet blev det en vända till hemmakväll för mer gotte och sa till henne att kränga så mycket hon kan i bilen för det som blir över får hon äta på lördag som det egentligen är meningen. Gottergris till moster, gottegris till systerdotter!

Ja, alla fick ju veta att jag var mosti för T1 tycker om att säga det, MEN det är ju inte en chans att de trott jag var hennes mamma ändå...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0