The time traveler's wifeBack to the top

Hanling: Henry (Eric Bana) har en gen som gör att han reser i tiden, men kan inte kontrollera när och var. Trots att han konstant försvinner försöker han i nutid ha ett så normalt förhållande som möjligt med Claire (Rachel McAdams). Claire har känt Henry hela sitt liv eftersom han vid 37 års ålder började resa bakåt i tiden och besöka henne från det att hon var 6 år. När hon stöter på Henry vid 28 års ålder vet hon vem han är, men han vet inte vem hon är, men de kan ha ett förhållande för att hon redan vet allt.

Denna filmen var romantisk och bra, men lite förvirrande. Problemet med time tavelling är att man inte vet vad som kommer först...typ hönan lr ägget frågan. Hur det kommer sig att han reser till just henne, har han sett det i en framtid? Men om han inte hade rest till henne hade hon inte varit i hans framtid.

Hursomhelst så var filmen bra och Erica Bana som ni bara måste komma ihåg från Troy är bara så bra och givetvis såå snygg. Rachel McAdams gör ett lika bra performance här som i dagboken även om dagboken är vassare som film. Förutom att filmen kändes trasslig och jag fattades lite klarhet så är den helt klart sevärd och kärlekskrank blir man.

Betyg: 4/5 LLLL för att skådespelarna är så bra :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Såna filmer får, som du säger, alltid det att snurra runt i hjärnkontoret på en. Denna filmen ska jag inhandla så fort den kommer ut. Så jag hoppas verkligen att den är bra.

2010-01-13 @ 00:16:26
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0