So What...Fuck it...Hakuna Matata...Back to the top

De ord som är bra, gör att man blir glad.

Det är långhelg här nu, vilket innebär att det inte är skola på måndag...woopidoo. De två sista skolmorgnarna denna veckan gick jag till skolan i mina mysbyxor och en monster i näven med sugrör i till frukost. En tröja med huva som jag bara vill gömma mig i tillsammans med mina solglasögon. Jag måste ju gå till skolan, men det är tidig morgon och man pallar inte...men givetvis går jag...men vill fan inte bli sedd haha. Nä, så här i slutet av terminen bryr man sig inte riktigt om hur man ser ut...förrän man faktiskt vaknar och undrar hur fan man går klädd.

Max vänner har bott här ett bra tag nu och alla vet att det kan ta lite på krafterna att ha huset fullt. De är i San Diego i helgen, de ville att jag skulle följa med, men vila och ha lägenheten bara jag och C var alldeles för frestande nu när der varit så crowded. Mysdag med C har det blivit. Började dagen med ett träningspass haha...skutta runder i underkläder till awsome music...det är träning det. På gymmet var jag igår...applåd...men mina fötter alltså...kasta skorna tvärs över gymmet och träna vidare i sockarna...gjorde ont, men inte ondare än skorna.

Hmm tiden här börjar rinna ut...snart kommer jag hemmåt för att stanna och jobba 2 månader...vet inte hur jag ska känna faktiskt...men varför känna.

Over and out...

Swedish girls...why are you do got damn hot!?Back to the top

Kolla in denna remixen om swedish girls by Mikey Mic LOL..."Swedish girls, why are you so got damn hot?"..."Jag vet inte"..."Jag älskar dig"...

Schoolwork and Mexican foodBack to the top

Ahh...drunknar i skolarbete...nee inte egentligen, bara det att jag har skjutit upp lite saker som jag mejlat professorerna en minut i 12 på natten haha och har både skrivkramp och prestationsångest. Nu kan jag iallafall fokusera mig på min nördiga research paper, sen är det bara finals kvar. Får se om jag kan hålla uppe mina A :P

Mitt "häng" med min klasskamrat gick bra. Vi körde runder i LA i två timmar och checka staden, men slutade upp på City walk som ligger vid universal studios, fast utanför. Tog inte med mig kameran, ville inte vara nördig. Jag fick provat mexikans mat...wohoo Lina...det var faktiskt gott. Enda problemet med att titta på menyn var att jag fick förklara för honom att i Sverige går mycket på denna menyn under ordet tacos haha. En margarita och Mexikansk öl på det var fint och jag var i fin form när vi spela airhockey ;)

Well I guess I like Mexican...:P

Imorgon ska det "hängas"Back to the top

Imorgon ska jag hänga med min klasskamrat...hitta på något. Alltså jag dör haha...för vad betyder det liksom? Ahh vi får la se hur det går.


På återseende...Back to the top

Det känns lite konstigt att folk kommer och går i ens liv. Jenny var här på besök, Madde var här på besök och sen var det en annan fantastisk tjej som faktiskt inte var mitt besök, men som blev en så otroligt bra vän på kort tid. Manikyr, pedikyr, skitsnack...girlie stuff med en tuff brud. Nu har Sandra också åkt :( People always leave...

Vi sa att det var minsann inte hejdå, utan på återseende. Men när det klickar så vill man ha personen i sin vardag...Sandra jag vill ha dig här. På återseende min käraste ;)

Bröst i fokusBack to the top

C och M har länge snackat om mina bröst, jag har inte riktigt förstått varför. Ja, bröst blir större och mindre hela tiden. Först nu har nog polletten trillat ner lite haha. C har ett tag nu kommenterat att jag kanske ska köpa en bikini i större storlek och Max tyckte det såg ut som jag gjort en boobjob när vi badade i jacuzzin.

I Las Vegas hade Jojjan spanat in mina tuttar haha och jag fick mycket beröm, rättar sagt mycket stirrande och kommentaren "det är inte många jejer som kan få igång mig". Sa till henne att mina bröst är inte alls stora och hon gjorde sin point när hon sa att man kunde slå ihopa hennes, Sandras och Michaelas bröst, så hade jag fotfarande större. Jag viftade bort det!

Senare på en klubb skulle Jojjan presentera mig för en kille och presentationen blev såhär "This is my friend Lina, she has so good looking boobs, you can think she did a boobjob, but they are real, I swear". Hmm, kanske ingen dålig presentation enligt er, men jag kände för att lämna mina bröst där för dem att prata med och gå bort i baren själv.

Det har först nu gått upp för mig också haha...de är huge för att vara mig...men efter att ha ställt mig på en fungerande våg igår, så kan det också konstateras att jag har aldrig vägt så här mycket i hela mitt liv, så det är inte så konstigt att brösten har gått upp. Max kommentar blev "Men du, om du ska gå ner lite, så gå inte ner i bröst"...LOL, det första som kommer att ryka är brösten, så är det alltid...önska jag kunde ha kvar dem ;)

Besök är både bra och dåligtBack to the top

Att ha besök är jätteroligt, men även dåligt inflytande eftersom de är semesterfirare och kan vara just lediga och göra saker man gör när man är ledig. Själv har man super mycket plugg, men dras med av semesterfirarna.

I onsdags knackade det på dörren igen och Max tre vänner var tillbaka från sin lilla Road Trip. På torsdag så lagade de mat till alla och då ingick det att dricka rött vin :) Vem blir fullis och lägger sig senast? Jo jag...oväntat...nej...

På torsdagen skulle vi ta det lugnt...käkade thaimat, promenerade på 3rd st ochs skulle gå på bio, men det fanns ingen bra. Grabbarna satt och drack öl på yankee doodle...och ett två tre hade man en öl i näven....och ja tar man en första...vi lirade lite biljard och så, men det skulle det var min fejk birthday...24 år...fredag...så vi gick till Cabo Cantina för att jag skulle få sjunga "I will survive", men Daniel ändrade det till Billy Jean!? Jag fick heta Linda den kvällen för DJ:n..."happy Birthday Linda" fick massa drinkar av grabbarna och blev as kalas, men i fett trevligt och roligt  sällskap :)

Gick och lade oss sent, blev väckta tidigt och bakis för att vi skulle till Six flags och åka rollercoasters igen...woooohhhhhooooo...blir 7 bast igen på det stället ;) Go Lina it's your b-day...nu är vi hemma...alla helt slut, men ändå gick folk precis in genom dörren med nyinköpta öl...

Denna fina flikkan lämnar oss på söndag så detta är vår sista helg...måste ta vara på den <3

Dessa brudarna slår klackarna i borden...Clear my headBack to the top

I helgen har jag motstått allt festande och hållt mig borta från alkoholen. Har inte känt mig mänsklig sen före spring break och när benen börjar ge vika och du inte kan framkalla en klar tanke så är det nog dags att kasta in handduken och verkligen vila. Allt jag har velat på senaste är att sova och äta, allra minst plugga, vilket har gjort att jag halkat bak lite känns det som. Var ska man börja liksom? Har bara känt att jag skiter i allt de senaste dagarna och inte ens lily allens fuck you var good enough...nä istället spelade jag dope die motherfucker haha...gjorde mina roomisar lite oroliga...japp vad hände med min glada poprock!?

Lite grejor att ta itu med:
  1. Äta nyttigt och träna, har aldrig vägt så här mycket i hela mitt liv, konstigt nog ser jag ändå inte så "tjock" ut. Men ändå...förstår bara inte hur jag kan få ont i magen av att äta ett äpple och inte 12 brownies. Tror inte min kropp klarar av hälsosamma saker. De har så mycket fett och socker i allt här i USA, att gå upp verkar oundvikligt.
  2. Jag vet att jag varit riktigt dålig på att blogga...jag menar det är över en vecka sedan nu jag var i Vegas och har fortfarande inte uppdaterat om vårt skoj där. Har varken haft tid eller lust, men jag tror jag är tillbaka snart :)
  3. Ska lämna in våra journals på engelskan imorgon och det är mycket arbete, men även om jag sliter med det såhär dagen innan så kan jag trösta mig med att jag är säkert längst i klassen och att mer än hälften kommer inte ha med sina imorgon eller lämna in dem ofullständiga. Min kommer givetvis att vara fullständig :) Ta tag i skolan för fan Lina!
  4. Få översatt mina betyg för att se ifall det är lönt att jag stannar för ett AA degree...jag mejlade dem idag...på onsdag ska vi adda nya klasser...det är bra om jag vet vilka det är.
M och C försökte dra med mig till gymmet, vilket behövs och sen till jacuzzin, men plugg plugg plugg kommer före...

Mot Las Vegas...Hot Swedes WeekendBack to the top


En punk tjej utbrast "OMG, you look like real Barbies, Can I play with you?"

Det blev lite tufft att gå upp fredag morgon och ta sig till Vegas efter torsdagens festande, men vi var faktiskt iväg innan tolv, men tog en jivla tid innan vi var ute på motorvägen. Road trip till Vegas med dessa brudar är fan kul...bra musik och carshake hela vägen. Konstigt nog lyckades vi få napp av att bara vara fem snygga brudar i en bil på motorvägen....sjukt. Grabbarna körde upp bredvid oss och veva ner för att räcka oss en lapp haha...jajadå.

Ahh vi trodde först där stod 1, så vi tänkte lönt att skryta, men där står tydligen 7...

Vi checkade in på Hooters och en kille bar upp alla våra grejor, och det var grejor. Tog lite tid innan han kom med grejorna dock så vi gjorde oss en otjänst att lämna spriten där också ;) Alla skulle göra sig i ordning och vi fick göra upp ett dushschema...löshår får dusha först för det tar tid...jag dusha sist, tydligen tar jag minst tid på mig ;)


Lite förfest på hotellrummet sen bar det av. Vi hann precis ut genom dörren och någon skulle ta foto med oss...jaha...det var ju hans bachelor fest. När vi gick igenom kasinot sa en av tjejerna "alla stirrar på oss"...ville svara att det bara var så det kändes, men när jag tittade mig omkring hade folk bokstavligen slutat spela för att vända sig om att titta på oss...wierd. Utanför ville fler ta foto med oss och till sist blev det fan i mig en mindre kö. "Sorry, we got to go now"...


Sex and the city girls!?...

Off till Coyote Ugly...tog en snabb titt på den 50 meter långa kön, men det blev direkt in VIP för oss :) Shaka loss på scenen lite och drog vidare till Rok som hade bra musik. Tjejerna hade hittat ett VIP bord där vi fick gratis dricka och sen drog vi vidare igen. Men vid det laget had vi tappat de två M:en, så det var bara jag Jojjan och sandra som drog till the Bank at Bellagio. De släppte inte in mer, det var sent..."We know you got the power to let us in"...we got in ;) Maybe my jeditrick worked ;) Sen drog vi hem för att dela säng på hotellrummet, men sängarna är så stora så det märker man inte av. Maddes extra säng vi betala extra för hade vi ingen nytta av dock, den förblev tom ;) Now this is just friday...there is more coming...

Well ofcourse we went on stage at Coyote Ugly ;) and this geek was so lucky to do a shoot from Maddies boobies lol...

My friends are so fucking HOT...

The hot blonds attack on the only brunette...

You always have time to stop for some wrestling...

This is what boys are good for when your feet hurt...

Like this pic because I look so truly happy :D

A margarita karaoke thursdayBack to the top

På torsdagen kom Madde  till mig för att sova över och följa med mig och brudarna till Vegas. Senare på dagen kom även Max tre vänner som också skulle sova hos oss och det är lika med party I guess. Öl vid poolen, öl till basketmatchen och ner till Hooters där Jojjan och Sandra joina.


Vidare till en karaoke bar och drack gigantiska Margaritas och blev lite runda under fötterna. Haha, vårt gäng tog i princip över karaoken lol. Anel har filmat så jag antar att de ska göra ett klipp av det sen. Det va så sjukt kul! Fick höra att jag var så härlig och hade bästa inställningen till livet haha...oki...inte för att jag prata om inställningen till livet, men jag kan väl vara riktigt rolig ibland :P


Sen blev det efterfest hemma hos oss och vi körde nattdopp i poolen allihopa, fast det är förbjudet efter 10. Jag gick upp tidigare, behövde fyllekäk, spaghetti och massa ketchup. De andra hade gjort sig en tjänst om de gått upp då också, nej istället åkte de fast. Men jag antar att de hade mysigt i jacuzzin...who can blame them ;)My biggest fan...Back to the top

Tisse Fisse är mitt största fan....det första hon sa till mig när vi skypa igår var att hon drömde att jag hade uppdaterat min blogg...haha...och det hade jag minsann efter att varit borta från den i typ fyra dagar.
Vi hade ett litet samtal som gör det lite lättare för mig att komma hem i sommar. Hon belyser saker så himla bra...ahh så jag är väl lite mer redo att komma hem i sommar nu :)

Idag var Maddes sista dag och vi har varit på Yankee Doodles och ätit och det blev en dyr historia eftrsom vi splitta notan rakt av. Försökte slinka hem och sova, men de höll mig kvar haha, riktiga underhållare mina vänner. De vet att de kan hålla mig kvar med lite alkohol. Har ingen ursäkt för att jag drack idag...en öl vid poolen, en strawberry daquarie i baren när vi vänta på bordet (resonera att det var som en skål jordgubbar) och sen bjöd madde på shot och öl, det var ju hennes sista kväll. Oki...men skål för att det är tisdag ;)

Värre upp var att jag gick och lade mig två inatt efter att ha pratat med Tessan. Kom precis iväg till skolan, somna nästan på foton, drog en halvtimme tidigare och skolkade nästa class. Jag var in kontaktbar. C försökte prata med mig och jag fick be henne hålla käft på ett väldigt snällt vis, för allt hon sa irritera mig och gjorde mig arg. Det var absolut inte henne, det var ju jag, men ändå, då behöver man verkligen sova. Gick hem och lade mig.

Lyckades ta mig ifrån utekvällen lite salonsberusad precis efter tolv och nu bloggar jag haha...kanke hittat tillbaka lite  då ;) Uppdaterar mer imorgon om Vegas och så när jag ligger vid poolen med semesterfirarna ovan :)

Natt natt

Var fan är orken?Back to the top

Bloggat vödigt dåligt, men jag har inte känt för någonting på senaste, allt känns som måsten igen, eller så är jag bara cranky för att jag ska hem om en månad och en vecka och vara hemma i två hela månader....lr så behöver jag bara vitaminer. Kände knappt för vegas först, men hey....visste ju att det skulle bli kul ;)

Gå till skola idag var pain...kunde knappt gå eller prata...klara mig dock och när jag kom hem blev det skype med familjen. Fick äntligen pratat med mormor och morfar och mamma och pappa :) Min brors vän är här och sover på vår soffa och Madde är här sista dagen imorgon, vill inte att hon ska åka redan juh...besök är kul. Nu har jag skypat med Tessan in på natten...<3

Natti natti...försöka sova lite nu...MIA - Born free blev bannad på youtubeBack to the top

Vet inte om denna videon fått mycket publicitet i Sverige, men den blev först bannad på youtube. Typ en genocide video...där de dödar alla rödhåriga brutalt...om ni inte pallar början så hoppa till när de kör ut i öknen, brutalt, men bra specialeffekter och videon gör ju ett statement...låten är ju inte något att hurra för dock.

Hemma från en underbar helg i VegasBack to the top

Well, well, då kom man hem sent igår kväll efter en låååång bilfärd från Vegas. Vi var mer än slitna, men var på skratt och partyhumör i början av bilfärden. Hamnade i bilkö, och ett par grabbar satte upp sitt telefon nummer i rutan, så vi körde med bredvid dem och messa en stor del av bilfärden. De vill köra av och äta med oss, men vi fick dem at tro att de skulle festa med oss när vi kom till LA...lr det var nog meningen först...men ahh tidsfördriv. Tusen sms på telefonen...

Vi skulle äta och göra vid oss snabbt för lite drinkar när vi kom hem för det var Jojjans födelsedag, men några timmar till i bilen killed that buzz. Max 3 vänner var fortfarande här och A's flickvän, så det var fullt hus. Åt en sen pizza med Madde, sen gick vi i däck...finally...när jag vaknade på morgonen kunde jag inte röra mig...beordrade kroppen, men nej nej...that's what a weekend in Vegas does 2 you....uppdatering kmr med insamling av allas bilder...

Tack tjejer...super lyckad helg :) ;) :P

She's out of my leagueBack to the top

Var ett tag sedan jag såg denna, men har glömt att göra recension. Kändes lite som att jag tittade på svenska hundtricket ibland med flygplatsen och karaktärerna. Kan en 5:a verkligen få en 10:a? I denna filmen händer just detta, men hur kommer det sig? och kommer det att funka? Filmen var rolig, men även här har man redan sett det roligaste i trailern...dock inte pinsamheterna med hans ex lol. Denna behöver inte heller ses på bio...

3/5 LLL

The Bounty HunterBack to the top

De är skilda, hatar varandra, hon har begått ett brott, dyker inte upp i rätten. Hennes X är en Bounty Hunter och får pengar för att ta in henne.

Båda skådespelarna i denna filmen är ju allt annat än fula. Gillar Aniston, hon är så snygg, men ibland så har hon ett uttryck som hon kör med lite väl mycket. Filmen var rolig, men det roligaste har man som sagt redan sett i trailern. Kan vara rolig att se en kväll man inte har något bättre för sig, men absolut inte att lägga pengar på att se på bio. Visste jag ju dock redan innan, men följde med i tron att vi skulle se Clash of the Titans...lurad...kanske därför detta inte är en av mina bättre recensioner ;)

2/5 LL

Svenskt godis...svensk mat...we are familyBack to the top

Jag har bannlyst godis i mitt liv nu, ska försöka hålla mig enda tills jag kommer hem till Sverige :) MMM...visst...appropå...blev precis riktigt sugen på MMM...Marabou. Just nu känner jag för sommarsmaken, älskar ju både choklad och jordgubbar. Men när jag googlade efter en bild så fick jag upp Marabou Passion...Is this for real? Åhh vill smaka. Annars kmr jag nog inte lägga någon ansträgning på polka smaken.

Jag tycker de borde göra Marabou Brownie ;) lr som föreslagit innan...Marabou Red Bull :) :) :)
Anledningen till detta godis sug var att jag såg att det nu fanns Polly Summer berries...ohhh...Sen har jag länge suktat efter ballerina kladdekaka enda sedan jag fick nys om dessa...åhhhhh...sen hjälpte det ju inte att C googlade svenskt lösgodis igår och vi började jämföra godissmaker...Alexandra skrev om köttbullar, potatis, brunsås och lingon i sin status innan idag...ihhh...blev så sugen....det och filefrossa på Inferno är två av de första sakerna jag ska sätta i mig när jag kommer hem...mums. Kanske kan jag se till att hela familjen är hemma hos mor och far på middag...systers familj, lillebror, mormor o morfar, farmor, faster :) :) :) ohh älskade familj.

Konstiga är att C påpeka att vi ska hem och en och en halv månad...det är ju snart...vill hem, men ändå inte...

Jag tänker på dig...Back to the top

Vaknade upp till dåliga nyheter idag, har tänkt på det hela dagen. Enda tills slutet av engelska lektionen när jag stod och prata med den där killen i min klass :) Jag blir sån nörd alltså...som sagt fjorton igen...retarded eller något, som om jag inte kan föra en normal konversation. Kom på att jag till mestadels pratat med killar (jag vill ha) vid intag av alkohol haha...så jag jobbar visst fortfarande på den nyktra biten ;) Han fick mig att skratta och le iallafall och en liten stund tänkte jag inte på den dåliga nyheten.

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan är bara 8, men jag är såååå trött, har verkligen ingen ork över. Ska gå och köpa vitaminer imorgon. Hmm...vilka var det nu man skulle ha igen!?

Jag har tänkt på dig hela dagen älskade vän och kommer att fortsätta att göra det.

Get in my belly...mumsBack to the top

Ahh den där porriga Wenthworth Miller som ni sett som Michael Scofield i Prison Break...jag menar MUMS. Ögongodis på hög nivå eller vad.


CatrIna...CatLina...LinTrin!!!Back to the top

Ahh...det är ju det här med Brangelina, TomCat osv...så Catrin och jag får bli CatrIna...CatLina...LinTrin??? Yeah yeah...WHATEVER...se bara där är ett exempel på hur C påverkar mig.

Det slog mig nu hur mycket vi influerar varandra genom att i princip nästan sitta ihopa vid höfterna. Hon har börjat knarka Monster energydrinks (hon gillar inte Red Bull, hur är detta möjligt) och om denna människan pratar som en speedad tvättbjörn annars, så ska ni se henne när hon druckit en sådan...om jag ibland blir hyper så är hon hyperhyper. Men mitt energydrycks drickande (prova och säga det snabbt ett par gånger) har tydligen påverkat henne.

När jag finner mig själv säga saker som "WHATEVER" eller "LAV YA" med ett peaceteckens så är det som om jag är C för en sekund. Hon är min egen lilla Paris Hilton haha...När jag titta på TV:n nyligen och såg en snygg kille och utbrast "Ohh, ska vi hångla" fann jag att det gått för långt. Den frasen är C i ett nötskal...det ska avvänjas med mer än Red Bull och choklad med andra ORD. I videon nedan presenterar jag hennes mest kända fraser.


Vampyrer, sol och curry :)Back to the top

Hade Vampire Diaries maraton igår, låg i sängen hela dagen. Orkade inte ens laga mat, det blev en burk ravioli, har inte hänt sen backpacking i Australien. Det var så äckligt att jag dränkte maten i ketchup och t.o.m då var det äckligt, men jag åt det ändå...palla liksom...hade ju fler episodes att se snarast, inte tid att fixa annat käk juh ;)

Idag har vi flutit runder på våra nya madrasser i poolen och solat lite. Givetvis har det även pluggats. Fått ihopa det mesta av uppsatsen som vi ska ha med som draft imorgon eftermiddag. Tror dock att jag valt ett alldeles för brett ämne, men det kan ju inte skada att skriva en sida extra heller.

Yeah I know...I'm a lazy ass biatch...

Annars är det min mage som fortfarande är helt CP, en ballong och jag kan inte placera vad det är som jag äter som får det att bli så...håller mig till teorin att min mage inte tål nyttigheter. Annars var dagens middag thaimat...curry...mums...älskar thai curry :)

Skola imorgon nya tag...veckans morot...VEGAS i helgen...woho...

Varför sparkar vi inte hungriga barn i magen istället!?Back to the top

På eventinfon till Scandinavian Valborg Party så stod där att de sålde majblommor och jag tänkte gud vad sött, en sådan får jag komma ihåg att köpa. Majblomman har ju varit med så länge och jag är stolt över den. Zooma dock in mig på formuleringen "for child poverty in Sweden" och tänkte vilken miss, vi låter som en jättefattig land nu, vi har ingen direkt child poverty, de måste mena "Swedish collection for child poverty in the world".

Jag gick in på majblommans hemsida där det stod: "Vi arbetar för att förbättra barns villkor och bekämpa barnfattigdomen i Sverige. Vår vision är att alla barn ska få vara med och dela gemenskapen med sina kamrater i skolan och på fritiden. Majblomman lämnar inte barn i sticket utan kan ge ett bidrag som gör att de kan få följa med på skolutflykten just idag!"

Är detta ett skämt!? Varför sparkar vi inte bara världens alla barn utan mat, medicin, tak och föräldrar i deras hungriga magar istället???


Heja Sverige...vi får åka på utflykt...hoppas där är choklad i matsäcken...

Crazy little party girl...Back to the top

och då menar jag inte mig själva haha. Jojjan är the party girl, crazy and I like it. Igår skulle vi på Scandinavian Valborg party i highlands Hollywood. C o Max skulle massa ärenden så jag förfesta själv. Jacuzzin funkade inte IGEN...suck...så jag tappa upp ett varmt bad istället, musik på datan och givetvis rödvinet.

Rena svärdet i stenen att få upp den alltså. Sluta med att jag satt på golvet och höll krampaktigt i flaskan och drog den åt mitt håll och max i öppnaren åt andra...haha...mirakulöst nog inget skvätt. Efter en halv flaska Califoria Merlot så var jag aningen woosy haha...ack vilket roligt bad. Man kan rocka i ett badkar och göra något liknande till all my single ladies dansen...skvätte lite vatten kanske.

Hursomhelst så låg jag där och kände mig som Julia Roberts i badkaret i filmen Pretty woman (förutom den prostituerade biten) låg där och sjöng högt. Sen skar jag mig fett när jag helt plötsligt skulle raka benen där på fyllan och blodade på golvet utan att veta om det. Slutade upp med att jag istället kände mig som en alkoliserad Meg Ryan i When a Man Loves a Woman. Det var lite kämpigt att göra sig i ordning haha.

Max kom hem och gjorde vid sig illa kvickt och vi drog på förfest hos Jojjan och det var entertainment på hög nivå ska jag be att få tala om...som jag skratta. Går eventuellt in mer på det senare haha. Kom sent till partyt, folk höll på att gå i princip, men de slog ihopa valborgs festen med en annan fest. Och på något sätt hamnar vi alltid i VIP sektionen som var vid DJ:n på scenen denna gången, och ja, där stod vi och dansa loss. Sen körde jag och Max hem, men först lite fyllkäk på Mc'Donals, jag som inte ens gillar det.

Vampire DiariesBack to the top

Har inte kunnat logga in på min blogg på två dagar. Gjort mig lite frustrerad haha, men bara lite. Har legat hemma och kurat mig tors kväll och fredag dag...hmm kändes som en evighet. Blivit helt hooked på Vampire Diaries, fast jag är lite trött på hela vampyrgrejen nu faktiskt haha, men ändå. Skulle göra ett kapitel i engelska boken för varje avsnitt, klara det en gång, sen glömde jag fakstiskt bort. Ligger bakis nu 8 på morgonen, trodde den var mer. och ska se ett avsnitt till och cravar apelsinjuice.

 


bloglovin
RSS 2.0