So kiss me...Back to the top

Just nu finns det en gullig kille som jag vill pussa på så gärna att jag knappt kan titta på han. Haha, det går ju alltid så himla bra när man beter sig konstigt runt en person man gillar...eller inte. Pojkvän är inget jag är ute efter, men åhhh pussas lite...;)


Drama...Back to the top

...it seem like people need it, like they have a crave for it, even though they say they don't want it. I guess there is good drama and bad drama...Could just all drama get as far away as possible right now, I had enough...stop making hens of every feather...chill...fuck it...ki.


Iceskating <3Back to the top

I fredags var jag och min cheerfamilj, J och flera andra på Hooters och käkade. Sen drog några av oss vidare för att åka skridsko...äntligen. Det var en mysig liten rink som kunde varit lite större, fick ju svänga hela tiden :P Åka fort är ju lite lättare på raksträcka, men åhhh freedom. Åkte mest baklänges dock för jag tog foto på alla med deras kameror osv haha.

Some of them skated for the first time and some for the 2nd...they were great at it :)

Cheerfamily <3

It's like I only have good looking friends lol...

Thought Vin needed some more speed haha, he got a bit spooked when I pushed him..."Too fast"..."U know how to break?"..."No"..."Ohh...You gotta learn"...the wall did the breaking for him :P

Cute, cosy little rink huh...the ice was actually pretty bad, but still fun :)

Race yah...Ben totally cheated, but it doesn't matter cause I still won ;) Trying to do two person spinning with J, yeah, tried it with Ben too, but there was not much spinning going around lol. It's super fun if u get it up hihi...nerd.

Pulling the train lol...


Why do the laces have different color on the skates? Cause I broke my the foot with the white laces and they had to cut it up, only switched on one skate...memorable lol :P.  C asked me "so what tricks can you do?"...umm...I'm not a figure skater lol...still I managed to spin a bit ;)

So cute...

Men down moahaha...

All and all a great cosy evening with great people <3

Welcome to my life...Back to the top

Jag tänker inte sugar code någonting, inte tänker jag heller försöka hålla detta inlägget roligt för mitt liv är inte så roligt just nu och har inte varit på ett tag. Det senaste året har jag varit så hög på livet att det var väl lite svårt att komma ner en bit. Jag mådde super av mitt lilla militärschema i början av terminen som jag inte lyckades hålla så länge :P

Jag sov dock dåligt redan innan jag fick morfars dödsbesked som inte var oväntat, men det triggade väl någonting i mig. Jag blev tvungen att ta mig till Sverige för att bearbeta detta och var sen glad att vara tillbaka i LA, men sömnproblemen blev värre, vilket leder till en massa grejor, bl.a. att det går sämre i skolan hur mycket man än försöker. Jag har en ribba, har alltid haft, sänkt den lite, men va fan...ska jag inte ens nå den?

Det finns nog ett saying som går typ såhär...bad news never travels alone lr något. Det har varit lite skum stämning i lägenheten denna terminen, alla har varit mer eller mindre bitchiga, även jag. Det är svårt att få ha sitt dåliga humör för sig själv i en lägenhet med 4 pers. Det ena på det andra, bad news bad news...slap slap. Livet har ett ironiskt approch of kicking you when you are down.

Igår bråkade jag och C ordentligt! Vi har superkul ihop men vi är varandras motsatser och vi ser inte på saker på samma sätt. Vi bråkar absolut inte på samma sätt, vad kan jag säga, jag hade tre syskon att bråka med konstant, jag är inte konflikträdd, jag är inte heller rädd för att visa hur arg jag är. Men jag kan glömma bråket lika fort. C är väldigt fragile, gråter, surar. Det är inte att jag är utan samvete, men måste ett bråk ta så mycket kraft...för mig är det ett utbrott sen är det klart. Så funkar jag, går inte att ändra, precis som jag inte kan ändra hennes response.

Ikväll är det möte med roomisarna som gäller, har behövts länge, men kommunikationen är som vanligt dålig även om jag efterlyst den. Medans de har gått och fattat egna beslut så står jag där och kallar ett möte när de redan i princip bestämt sig...umm...med allt det jag fått höra av C dessa två dagar och nu detta så känns det som att vi är tillbaka i sandlådan. Hursomhelst så vet jag att jag måste flytta efter jul...hade velat flytta NU.

Frågan är var? Någon annanstans i SM, LA, Australien, London...my last options is Sweden, men isåfall blir det gbg som en last resort.


I still catch a grenade 4 you <3Back to the top

Nu går vi vidare bland Bruno Mars låtar. Denna låten och videon är så heartbreaking och gullig och ja, deprimerande. Man gillar låtar lite mer när man kan associera. Även om det känns som att en person i mitt liv fick mig att känna mig som trash och ibland fortfarande kan få mig att känna så ibland så skulle jag fortfarande catch a grenade för honom, men vet också att he couldn't care less.                            

All I want for X-masBack to the top

is you...<3

I dushen häromdagen tänkte jag på vad jag önskar mig i julklapp. Tänkte vänta på en eventuell sponsring till nya telefonen, men jag var ju i akut behov av en ny och den var faktiskt inte dyr. Nä, istället är det enda jag kan komma på att jag vill ha är choklad. CHUR BZETZISTEINERS från Schweiz och choklad från CHARBONNEL ET WALKER, strawberry pink champagne, fraise och vanilla fudge...<3 får ta och skicka efter det, så hmm då ger jag julklappar till mig själv.

Jag kommer inte hem till jul, vet inte heller vad jag ska göra till jul. Jag och Jojjan ville till Mexico eller Hawaii, men det är verkligen superdyrt över jul...jul...jul...

What's cracking...Back to the top

Det har inte hänt så mycket på senaste faktiskt...eller saker har hänt, men jag har inte bloggat om det bara för att allt verkar så oviktigt just nu, varit lite allvarlig på senaste väl. Smack in the face när jag ringde Florida admissions och de inte kunde svara på nån av mina frågor och sa att det är bara att chansa...allt känns som en wild shot här nu.

Vi partajade förra helgen och jag gjorde det väl mitt mission att vara otrevlig mot störiga killar som raggar...de är så dryyyyyga. Ni vet vilka typer jag pratar om. This is all in one night...

"Would you like a drink?"
"Yah, maybe you will look better after one"
I drink up and say..."Sry...you don't"...and still he tries...OMG


The worst joke I have ever pulled to get rid of a guy:
"What's your name?"
"Lina"
"Oh hey Lena, looking real pretty there on the swing"
(He was totally ruining my moment on that swing)
"It's Lina, with an i" (get tired of saying that) "u know as in the Carolina states...yeah I'm a federal matter" (too much American politics lately, but still I was really trying to be really lame and boring)
What's worse is that he laughs and asks me to stop swinging and come and talk to him...umm...nooooooo.
"Nah, I don't think so, I'm just gonna enjoy swinging a bit more"
"Oki, whenever you are done, make sure you come and find me"
"Nope"


"Playing 20 questions with me acting like you wanna get to know me ain't gonna get you anywhere" Took his sunglasses and left the jacuzzi. He got them back...still trying.

"OMG, you are so cool and awsome, I think I'm falling in love with you. You know I only believe in having the best things in life and here you are, just look at you"
If that guy could have heard my thoughts...fucking wierd creep...He walked up to me later again for lik the 5th time.
"I love you, can I have you number?"
"NO"
"Can I have it and call you as a friend"
"No, I don't really believe in being friends with guys"
"Hahah, me neither...so can I have your number"
"NOOOOO"


Is being rude causing the opposite effect?

G said, damn Lina, you are fiesty today...I guess I was, but come on, I'm just so tierd of that kind of guys...and I'm not up there when I say, they are not worthy of me or my time...

 My new screensaver <3Back to the top

Saknar denna prinsessan väldigt mycket, man kan väl säga att hon stal mitt hjärta första gången jag såg henne. Vi kommer överens ibland och ibland inte, kanske för att vi är på tok för lika ;) Började pyssla så här mitt i natten i ett nytt program, men nu får jag ta och lägga mig efter myskväll med Jojjan, sett A sorcerer's apprentice, sådär. Imorgon ska jag upp och gå på en lecture om the UN och de ska prata om potentiella internships...åhhhh kära dröm...bli sann.

T1...Älskar digYou'r gna pump our gas someday...Back to the top

Cheer, cheer, go team...go Corsairs...haven't really graspt that I'm actually cheering lol...but it makes me happy and occationally gives this lazy ass a work out...

I rock :)...at least I like 2 think so and what I think is what matters :P

Yeah and I'm so gonna rock the try outs lol...or not...:P

Handhug...and a cheerkiss <3 ;) :P

When life close a door...Back to the top

another one opens, right? or a window?...

Jag försöker att få saker att funka just nu, verkligen, men det funkar inte att försöka få det att funka om det makes any sense. När saker inte är i min kontroll eller när min hjärna sviker mig...min hjärna skrämmer mig lika mycket som den facinerar mig. Typ en månad kvar i skolan och jag har så mycket att göra och jag har inte tid att ha känslor om någonting, men när saker inte går som man vill.....arrgghhhhg...häromdagen ville jag bara kasta in handduken.

Anything that's worth having, is sure enough worth fighting for, quiting is out of the question, when it gets taugh got to fight some more...

It's father's day <3Back to the top


Sigthseeing and tryin out beer all over London with dad :)

Det ska ju inte behöva vara fars dag för att man ska uppskatta sin pappa, men jag tar väl dagen i ära och uppskattar min papi extra mycket idag, för han är faktiskt den bästa pappan i hela världen...han är awsome...han är typ en av mina bästa vänner så chill han är. Han är också typ den enda som riktigt vet hur jag funkar :P Han är också en av de smartaste och roligaste människorna jag vet, älskar hans torra humor och hur sur jag än kan vara så ser han till att få mig att skratta.


My superdad :) We had an awsome time at the waxmuseum in London...

Haha yes we did :P


I'm superproud of him and he is really the coolest, especially on his Harley, that is his new baby...As he puts it: "There are only two types of firefighters, those who ride Harleys and those that wish they did"


What can I say...I'm a Daddy's girl...

I love you dad...

Din lilla prinsessa :)


 Always Coca...I mean PepsiBack to the top

I fredags spelade vi in en Pepsi commercial. Grabbarna går ju hela tiden med i olika tävlingar och gör riktigt bra grejor nu när Max köpt ny kamera. Jag har postat några på FB!


I fredags fick dock jag vara med :), men det fanns inte plats till scenerna när med mig och Carla sen för den fick bara vara 30 sec :( Max skulle typ vara väldigt störig när alla vi pluggar och blir irriterade...så ahh på min lediga dag när vi spelar in en reklamfilm skulle jag se ut som jag plugga...ironic huh...and I wasted time doing it...

Ska lägga upp alla deras reklamfilmer sen så ni kan se dem...de är awsome haha.A forgetful mind...Back to the top

You guys remember the scene in Joey when he looks at a red thread tied around his finger and says like, by lookin att this thread around my finger I know I was suppose to remember something, but I just can't remember what lol...Yah, I'm not far from that. Sällan jag glömmer saker och då menar jag även viktiga saker. Ibland skulle jag bara vilja typ dissikera min hjärna och se hur fan den funkar. Banka huvudet i väggen skulle jag vilja göra, för det hade ju sett riktigt friskt ut juh...not...probably hurts too.

Scenario: Vi ska göra en photoshot som är viktig för bra betyg, Max's portfolio osv. Allt är planerat och fixat, kör way off, betalar dyr parkering och vad händer, jo Lina har glömt det viktigaste...Kameran.
Hur gärna vill jag komma in på FIU, hur bra hade det inte varit att vara amerikansk medborgare? Jag glömmer ringa universitetet och glömde the greencard lottery...tokig blir jag på mig själv.

Detta var en av ADD diagnos grejorna jag passa in på väldigt bra...suck...tappa bort och glömma viktiga saker.

Men när min hjärna är skärpt, då är den awsome...när den inte skenar...Guess I'm tryin to make a political jk...:PBack to the top

As I read my book I now see that Sarah Palin has already used my planned political approach as "the self-styled average hockey mom" lol...

So I guess I have to marry a good guy, good looking hockey star, produce some mini us and reshape it to "The stylish, little more than average hockey MILF"...:P

Just a little less warm...Back to the top

When I left Sweden I promised to never ever again say it's cold in Cali, just refer to it as little less warm, guess I forgot how biting cold Sweden can be. Men nu sitter jag här en torsdag kväll i biblioteket, efter att ha skjutit upp plugget hela dagen och fryser som in i Norden. AC'n här inne är CP. Är det en varm dag och man har på sig lite kläder, så måste man i princip planera varma kläder för att sitta i bibblan.

Detta har nu förstört mitt skridsko mood och nu vill jag bara mysa <3 men har ingen att mysa med :( Jojjan kommer nog kanske över sen för att puffa och krama på min arm haha...Jag frågade henne häromdagen "Why aren't you a boy?"...Hon svarade "Why aren't you a boy? Do you know how much sex we would have"...lol

Well, it's just that...being original is dead...Back to the topNär jag var yngre, haha, mycket yngre, så ville jag bara gå motströms, inte det lättaste i ett Svensson samhälle.
Det hade varit kul att klä sig likadant ett tag och jag gick över till lite "snobbigare" stil. Fortfarande gick alla till typ H&M och köpte i princip samma saker. Jag sa till min poolare då, "Alltså jag känner för att typ färga håret svart och bara klä mig så chill som det bara går, not give a fuck". Är nog lite tillbaka i den fasen...gamla förtryckta tankebanor...I Sverige försöker alla vara dessa orginella fashionisterna, men de ser alla likdana ut, fast de är skitsnygga.
En sak som är skönt med att ha lämnat Sverige är att jag känner inte lika mycket klädkrav här. Preppy klär jag mig sällan, jag vill bara klä mig chill...det bli dock inget svart hår och piercingar haha...fy fan vad jag sett ut...

Jag vill bli vegetarian...jag vill, men jag äter ju knappt frukt och grönsaker. C sa "Men va bra, då kommer du ju knappt äta något och då blir du ju smal"...hmm...Jag ska bli bätter på frukt & grönt och bara äta fågel...vilket jag i nästan princip redan gör...så är man ju lite vegetarian :P Gott folk, det hjälper faktiskt miljön att till och med att vara vegetarian bara vissa dagar i veckan, skära ner på köttet...Go for it.

Jag vill inte vara någon jävla material girl, jag försöker att hålla mig borta från det, men ahh, det är ju inte det lättaste. Jag har köpt ny telefon, det var ett måste alltså...skor är ju min svaghet...men jag är trött på att ha massa saker hängades i garderoben som jag aldrig använder, ibland med tags på...jag ska ifrågasätta allt jag köper, utom enrgidrycker ;) Free from wants and needs...Jag har enormt sug på att skaffa motorcykel
...men det har jag haft länge, men man vill ju få plats med poolarna och kunna köra till Ikea, att skaffa bil först är mer realistiskt...varför måste jag vara realistisk :P

Önskar inte alla tjejer att de skapat ett awsome tjej rockband när de var yngre...Las Bitchas skulle ha gjort det haha, men vi var väl för Cooooooola för att ha tid med det.

My future NHL players <3Back to the top

Ibland får jag lite pikar om min ålder och det är alltid någon som ska dra upp det där med den biologiska klockan, men jag har redan tre barn. Mina 3T! och om de är de enda barnen i mitt liv, plus fler syskonbarns sen förhoppningsvis, så får det vara så. T1 vill bli modell och komma och bo med Mosti i USA <3 och om de andra 2 T:na tar sig till NHL så kan de också komma över och då lär deas föräldrar komma med. Vi sneglade lite på hus när vi var i Florida -07 haha. Family <3

Stor och liten :)

T2 och T3...<3

Love that T3's shirt is below the knees :)...T2 imponerar på mosti med sina skills :)Don't wanna play anymore...So how about you and auntie go to the Cafeteria and eat Candy...
Yeaaaayy...


All you can eat och ändå kramar han puckon som om jag ska stjäla den. Han tittar över på mig och säger "Fick du också godis mosti"..."umm...JA" haha /vi kan väl säga så ;)...snacka om att inte ha en aning om vad pengar är...gullunge.

De andra barnen frågade sina föräldrar om de också kunde få godis och så och fick svaret "Nej, det är tisdag"...barnen sneglade på oss "Men de äter ju godis"...föräldrarna "blänger" lite och svarar "De gör ett undantag bara för att deras moster är hemma från USA, så de låtsas att det är lördag idag"..."Precis"...LMAO...
Love spoiling my T's...<3

Can't wait 2 go iceskating <3Back to the top

Idag sitter jag i biblioteket som vanligt, får inte gjort speciellt mycket som vanligt. Om jag ändå hade kunnat vara effektiv på rätt tid. Efter att jag pluggat idag funderar jag på att belöna mig med en runda på isen. All by myself <3...me the ice, hopefully not a lot of people...skate...clear my mind...swich swich...

Mina har olika snören sen jag bröt foten haha...


Tomorrow I'm going with the gang, ska bli så himla kul...då får jag kanske iallafall åkt två gånger med skridskona jag tagit med, hoppas de är slipade...

The Graduate get away...Back to the top

You know when you get that feeling that just says fuck it, fuck this...I wanna get away...the feeling that you stuck in another bubble...the feeling that you need an adventure...

I just wanna buy an old convertible, put on a pair of torn jeans, an oversized T, my converse, a leather jacket, crank up the radio and drive off...cruise the states...sleep under the stars...whatever...


Dads response was, Don't even think about it, nice car...What happened to do what you want, you always have, always will...I guess that applies when school is still involved lol.

S wrote...after graduation...which seems fair enough...just not as spontanious...so if i graduate from SMC and get into uni in FL, I will drive there :) If I don't, I drive there anyway and fly wherever from there...so that's why I call this dream graduation get away...


Talk about detail lol...my get away outfit...imgaine wearing this, crank the radio up, have the wind in your hair and feel so full of life...lol I will get tierd of that 2 I guess :P

The get way outfit ;)


The get away music...out on the road to nowhere, we got our minds together, we won't turn around. So let's crank the radio up, can seem to get enough, we are lost inside the sound and we're never coming down...


/


Get in the car with me, Let's GOOOOO...

The speed so fast, I felt like I was drunk...Back to the top


So remember when were driving, driving in your car
the speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone
Be someone
...

I'm just saying I'm suffering in an interesting way...Back to the top

Jag bor i biblioteket, men för det mesta får jag faktiskt ingenting gjort, speciellt inte när jag pluggar "med" någon haha...empiri är roligare än teori. Men det jag pluggar är faktiskt intressant, it's just that it's too much...

Hjälper inte riktigt att vi läser Nietzsche nu heller. Han säger att det finns ingen sanning, ingen gud, ingen mening med livet, bara will power och att power är att övertyga andra att din sanning är sann, fast det är lika osann som allt annat. Får mig att tänka destruktivt haha...

Om jag ska ta och få dessa tre kapitel av politik och min miniessay färdig så jag får sova i tid inatt...vill sova nu, men Monster brought me back to life, sometimes you need the heavy artillery when school is kickin your ass...

Ninja I know u missed my fucked up ego photos before u go to work lol :P

Can't belive I'm tanning in November...Back to the top

Det var värme hetta här precis igen...love that it's November and you can walk around in shorts. Vinden börjar bli lite kylig nu igen, men jag kommer nog inte behöva en vinterjacka, eller egentligen gör jag det för att jag är en freezy, men jag kommer inte gå i en om inte andra gör det haha.

Hoppas det blir fler riktiga soldagar för dessa spenderade jag i biblioteket typ...if that helps the in ur face it's sunny here a bit...;)

Cheer try outs :PBack to the top

Coach sa idag på träningen att hon ska ha cheer try outs i December ändå för att hon hade behövt peta folk från teamet och mina cheer vänner började poka på mig. Ska jag våga prova?

Men då måste jag ligga i med att träna jumps och stretcha som in i norden, detta med allt skolarbete. För att inte tala om all tid det kommer att kräva av en att vara med i det riktiga laget, jag menar skolan går ju först...

Min cheerfamilj får mig alltid på gott humör iallafall...<3 vad kul det hade varit ifall hela min cheerfamilj blivit uttagen :)

Blir jag uttagen får jag en av de där porriga cheer outfitsen :P

All this weakness, makes me so sick...Back to the top

So on bad days I miss you, some good days too, but that's only when I associate and think, damn you would have liked this. I guess that's ok, although that weakness makes me so sick...but I do, I really do miss that awsome person I fell in love with, my BFF...but you no longer exist...How much I would give to see you smile, hear you laugh, hear you say honey, hear you say I love you...but you no longer exist...and I hate you for it... 

 


Tmrw when u wake up all ur problems r back 2 stayBack to the top

No worries, sniffar inget kokain, bara en skön låt. Men haha, jag sniffade mjöl när Carla skulle spela in sin musikvideo till Moby, hon tog inte med det, men haha...åhh jag skulle vilja se det. Håller mig till mitt chokladberoende, som också är bad på sitt sätt I guess...


Suck it up...Back to the top

Livet går upp och ner här, det sista jag haft tid med är att blogga. Efter Sverige hade skolarbetet lagt sig på hög och jag missat saker så det var bara att ta i extra hårt. Veckan/orna efter hemkomst har varit ett helvete och jag har precis börjat sova om nätterna igen. Men jag tänker att jag har åtminstonde inte snökaos och löpsedlar om idol...it would kill me...

Håller tummarna för bättre rutiner nu, I must step it up, men du vet man blir så trött på att suck it up, bita det sura äpplet. Jag förtjänar lite kul, inte ett huvud som snurrar och skolarbete som aldrig tar slut. Snart, snart ska jag se till att ha lite kul, skratta så att jag får ont i magen. Det har varit så allvarligt den senaste månaden...

Vet inte vad det är med mig men humöret pendlar friskt, ibland är det som om jag sitter och väntar på att något katastrofalt ska hända...kanske för att slippa tänka på framtiden...som ger mig panik...för aldrig går det som man vill i livet...

bloglovin
RSS 2.0