It feels like Exorcism...Back to the top

Varje gång jag väl ska sova ska jag vara glad om jag sover en timme i sträck utan att vakna...det är så sjukt jobbigt...inte bara har jag vänt totalt på timmarna...jag sover lite och vaknar hela tiden...vrider och vänder mig som om jag är med i Exorcisten filmen och är besatt av djävulen...kanske förklarar varför facebook säger att jag är 98% djävul :P Lite mer ängel kan jag väl få va...?

Notice the text on the picture :P


Ta hit vigvattnet så jag kan sova....klockan är 8 på morgonen nu...kom hem 4 och jag avundas alla som sover i denna lägenheten eller sover över huvudtaget. Men sen sov jag igårkväll 8-11...var uppe hela natten, plugga, såg get him to the greek (sjuk film) och gick och somna klockan tolv på dagen och gick upp klockan 5 på kvällen. Sen skulle jag nog inte druckit vodka red bull ovanpå detta :/

...och nu börjar jag få den där sjuka "växevärken" i benen igen...gnäll gnäll, men helt ärligt, S sa till mig idag att jag kommer nog bli knäpp om jag inte sover mer och rätt...i believe him...cranky och knäpp...

LMAO...say something stupid n' get a song...Back to the top

Haha...sitter uppe igen, kan inte sova så jag sitter här och garvar åt några klipp på youtube. Så här kan man också bli känd i USA :P och sen få en egen låt LMAO...catchy...make sure you see the real one and the song kay...

So this is actually a real news story and you are gonna wait for the brother to talk...han är en kändis här nu haha...
Sen fick han en sång som faktiskt är sjukt catchy...haha...


'

Denna killen är så sjukt hög, men sjukt rolig om man uppskattar sådan humor, kan vara lite seg, men vänta in tills han börjar super böla haha...OMG...Double rainbow...what does this mean...remix hahah...HAHAHA...jag tycker de är skitroliga, men jag har ju också sjuk humor :P

Homecoming...Go SMC CorsairsBack to the top

Jag har ju glömt att berätta att jag vi hade vårt stora performance på en fotbolls match lördagen innan jag åkte till Sverige tror jag det var haha. Som vi cheerade, skrek, dansa och gjorde stunts...GO SMC...kick haha. Några av tjejerna var där och hejade på mig, stod med ryggen emot men jag hörde dem skrika "Go Lina" haha...min egen cheergrupp på läktaren :)

Jag fruktade stuntsen lite. Av någon anledning skulle vi ha två olika flyers. En från orginal cheergruppen och en från klassen. Man tycker ju att orginal cheerleadern borde kunna sina grejor, men nej, när vi övade så sparkade hon mig i huvudet, hon om nån borde ju kunna kontrollera sin kropp...säger bara aouchhh, blev helt nockad och röd. Varenda gång hon skulle upp förväntade man ju sig en spark sen juh. Därför var det så härligt när vi skickade upp M som nybörjar flyer helt perfekt...in YOUR face biatch. Vi håller in your face till att vara bildligt inte bokstavligen..let the new girls show you how it's done :P

Universal horror nightsBack to the top

Helgen innan jag åkte till Sverige var vi på universal studios horror night. Jag förstod nog inte riktigt vad jag signat upp för eftersom jag inte ser scary movies och försöker helt enkelt undvika skräck. Jag trodde det skulle vara lite som vanligt, fast Halloween utspökat och speciella spökhus, vi funderade på att försöka sälja våra biljetter...chickens haha. Chainsaw massacer monsters attackerade en direkt när man kom in. En attackerade mig och jag skrek och sprang och krama Johannas mage så jag inte skulle se han, men då tyckte han bara det var roligare och väntade på att jag skulle titta upp., brummandes med sin motorsåg. På så vis lärde jag mig att det inte jagar dig om du inte visar rädsla...be cool...be cool.

Vi klev på ett tåg som visade sig vara ett horror tåg, klev ju på för att de andra gjorde det och det tog oss till ett spökhus, men först gick man förbi massa inglourious bastards,  chainsaw monsters. Jag och C vågade inte gå in och fick bli eskorterade tillbaka till tåget...haha chickens...på vägen tillbaka stod alla dessa chainsaw actors och hade paus och väntade på nästa tåg av folk. Vi gick förbi dem och jag skojade till det lite och hoppades att de skulle lämna oss ifred haha. Vi gick förbi och C börjar nypa mig i armen och sa åt mig att titta bak, jag vägrade, men till sist gjorde jag det ändå och då stod alla dessa Inflorious bastard monsters och posade scary för oss med sin motorsågar....det såg riktigt maffigt ut...önksa jag fått en bild av det.

Efter ett tag var man inte rädd för skådeseplarna på gatan, utan jag hade fokus på nått annat...MAT...haha...jag gick ju inet in i de blodiga husen så jag hade väl kvar min fin fina aptit :)

My CostumeBack to the top

U never have and never will again see me this cute haha. Imorgon lördag så är det Halloween partaj och den här gången står jag minsann inte över. Lite Halloween skoj är jag berättigad till. Lite vodka red bull också :) Jag ska vara Dorothy in Wizard of Oz...follow the yellow brick road. Till skillnad från vanligt så ska jag gå emot mig själv och vara super duper söt haha.

Me tmrw lol...all in...


Prova en del kostymer, eller rättare sagt man fick bara prova tre (Cats 3 passade inte så hon kunde inte köpa, knepig säljsteknik), jag fixa till mig fyra provningar, men tre av dräkterna visade man halva rumpan. Max tyckte juh att jag skulle köra på dem haha. Biträdet tyckte jag var så söt i min hot Hermione Harry Potter dräkt och det tyckte jag med, men lite mer längd tack. Då svarade hon "Ohh don't worry about that, it's Halloween"...WTF det är okay att visa rumpan på Halloween? Nej tack!

Yupp the nerd in me really wanted this one...:P


Halloween här borta måste vara rena eyecandyn för grabbarna när alla tjejerna tävlar om att vara porrigast haha. Jag trodde att de kostymerna jag gilla var porriga men nope det kan alltid visas mer tydligen...

Like the left ones aren't hot enough...Armystructure...fun comes after hard workBack to the top

Jag ha så fasansfullt mycket att göra och jag fasar för mitt psykologi prov på måndag och att jag missat lite i politik 52 klassen. Men ni säger att jag kan göra det, så då ska jag fan i mig också göra det. Det är dags för armystructure again och bo på biblioteket. I'm gonna do this, men ibland blir man så trött.

Tror det regnar skönt utanför nu, det låter så iallafall :) Kan inte fatta att jag sprang runt i linne och shorts idag efter att ha bylsat på mig i Sverige. Hoppas vi har fint väder länge. Spanan in min vinterjacka igen idag, men de säger att jag inte behöver den, men jag är ju sån frysis.

I can do it...

Blogg bloggBack to the top

Nämen se jag bloggar. Denna latmask får se till att hålla er uppdaterade juh. Klockan är snart fyra på natten här och här sitter jag med politik, psykologi och nu bloggar. Sov kvällen och gick upp natten, upside down är mitt liv just nu, men ahhh jag har ju alltid varit lite bakvänd.

Resan till Sverige var kort, men jag fick träffat familj och vänner och fick mig en dos :) Men jetagen på båda hållen lär nog ta tid att komma över. Egentligen skulle jag varit på Halloween fest, men som sagt jag somna och sen har jag mycket mycket plugg att ta itu med och prov lördag. Varje lördag i 8 veckor faktiskt nu när intensivkursen börjat...suck. Men det är intressant läsning...har bara problem med proven.

Blir lite negativ och känner att jag kommer får dåliga betyg, men jag kan ju inte ha den inställningen. Just nu vill jag baar bli färdig med SMC och fortsätta med framtiden :) Ska gå på ett seminaruim om jobb inom political science och höra om arbetsmarknaden...gäsp...haha. But it's my thing!

It will only get better from here...right!?

It was time 4 a time out...Back to the top

Det har regnat i LA lite nu, riktigt film väder och ändå måste man släpa sig till skolan...suck. Jag fick A på vår assignment i pol sc och A på provet på communication iallafall. Psykologi provet tog död på mig dock, har ju klarat det, men det är långt ifrån ett A. Fan, jag hade ju pluggat ganska duktigt måste jag säga, men jag var inte riktigt på topp att göra prov klockan 10 på kvällen som ett vrak hög på koffein och ingen sömn. Kunde man se det på mig, nej, masker bär jag bra. Men ursäkter finns inte, jag gjorde dåligt ifrån mig och får plugga bättre.

Jag sover knappt, dricker koffein, men lade av med det nu i dagarna för ett tag och tänkte att jag skulle sova bättre då. Nope, jag var bara ett trött retard istället som bara stirra på den lilla text jag skrivit på datan. Jag kände att jag började nå gränsen till "I don't give a fuck" och när jag når den gränsen så menas det att jag verkligen inte bryr mig, jo en annan dag när jag kan ha pajat för mig själv.

Så jag bestämde att det var dags för en TIME OUT...det har varit tordag och jag sov hur länge jag ville, hade inga obligationer och kunde göra precis vad jag ville...en dag to don't give a fuck helt enkelt haha.  Den dagen var behövd som en time off, men det hade varit roligare om jag inte fått värsta huvudvärken och äcklig mat och sett ut som att jag var helt nerdrogad. Jag var så trött och sliten att jag kanppt kunde hålla ögonlocken uppe och bete mig ordentligt. Inte många samtal idag har made any sense. Vad gör jag nu? Sitter uppe nattetid och skriver...suck...improvement soon plz.

We need 2 make our own mistakes I guessBack to the top

"Tell me the words 2 say, the road to take...JK...I won't listen"...borde vara min facebook like haha. Folk försöker få mig att se klart ibland...Jag lyssnar, kanske, men tar jag till mig...NEJ. Borde jag ha gjort det...yupp, probably, det hade varit lättare då, men vissa gånger har det ju faktiskt gått bra för att jag lyssna på mig själv, gick min egen väg.

Men ibland står man där! We all need to make our own mistakes, go our own way I guess...som pappa sa till mig när jag deklarera att jag skulle stanna här..."Gör som du vill, det har du alltid gjort och kommer alltid att göra."...återstår väl at se om det var en bra plan..

That's not how our song goes...Back to the top

Jag crushar på denna låten just nu. Handlar om hur vanlig kärlek inte är som i filmerna, ska nog analysera det till min nästa communication inlägg hihi...nörd. Men den är supergo och inbäddningen till officiella videon var borta, men  se den på youtube för den är lite rolig.

 

Sry I wasn't straight out of a movie...We will never be strangers kissing in the pouring rain, that's not how our song goes...it goes like THIS, my moves were rusty and I bought you a 12pack...:P
and so you left earth to be an angel in heaven...Back to the top

I söndags morse så fick jag ett samtal halv 8 på morgonen...det var från mamma...jag visste direkt. Morfar har gått bort. Det kom inte direkt som en chock, jag hade förväntat mig detta samtal när som, men ändå är det som att få ett slag i ansiktet och det kändes så final. Han har alltså lämnat...

Jag hade velat vara hemma, men jag minns iallafall min sista stund med morfar när jag sa ett indirekt hej då, jag ville inte att han skulle gråta, att han skulle veta att jag lämnade. Han var så trött och jag kröp ner i sängen bredvid honom och tog hans hand. Han tittar alltid på mig som att jag är en ängel som dyker upp i hans synfält. Vad han inte vet är att det var han som var ängeln. Efter ett tag så tittar han på sin hand och undrar vem det är han håller i handen och får syn på mig och skiner upp på nytt...hej morfar <3

Älskade morfar tack för att du fanns, tack för Lommas marknader, tack för min "grekiska" kusin, tack för att du träffade min mormor och gjorde henne lycklig. Tack för allt ditt fina stöd till mig och vår familj, för du var en av oss, blod spelar ingen roll, det är kärlek och vilken fin kärlek du gav <3

Sture Nordström <3 An angel to me on earth, an angel to me in heaven <3 Älskar dig...

A bit heavy 4 nowBack to the top

Här ligger man mitt i natten och bloggar till communication, way in time, mitt i natten. Produktiv när jag inte sover iallafall. Det är lite tungt just nu och jag vill vara hos min familj, men jag återkommer snart.

Tonight will be the night that I will fall 4 u...Back to the top

Min nya favoritlåt, den är sååååååå fin <3

The best thing about tonight's that we're not fighting
It couldn't be that we have been this way before
I know you don't think that I am trying
I know you're wearing thin down to the core

But hold your breath
Because tonight will be the night that I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind

I won't live to see another day
I swear its true
Because a girl like you is impossible to find
You're impossible to find

This is not what I intended
I always swore to you that I would never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed
But I have loved you from the start

So breathe in so deep
Breathe me in, I'm yours to keep

And hold onto your words
‘Cause talk is cheap
And remember me tonight
When you're asleep


Easy ABack to the top

Ni måste bara gå och se denna filmen...vi älskade den. Den är rolig och humorn är nördig och smart och långt ifrån sweet dude (även om det också är kul). Denna tjejen råkar ut för ett rykte som bara blir värre och värre och istället för att bekämpa ryktet så rider hon på det och driver med det...riktigt kul. Att hon är en snäll människa gör bara att folk och hon själva får henne i värre och värre dager. Även om ett rykte gör dig synlig från osynlig, så är ju inte all publicitet bra publicitet lr?

En rolig låt i filmen är Natsha Bedingfields "I got a pocket full of sunshine", vilket har satt sig på våra huvuden och som internskämt nu haha. Vi har till och med spelat in en lite musikvideo så där på fyllan, får se om max klipper ihopa den haha. Nu i efterhand vill jag inte riktigt vara med...jag och filmkameror går inte ihopa. Att vi sjöng bucket istället för pocket först var ju faktiskt lite roligt haha.

"I got a...I got a...I got a pocket full of sunshine"

See the movie
4/5 LLLL

Fuck this...I'll be a stripper...Back to the top

I'm dropping out of college to be a stripper...umm...or!? Ibland känns det som att man bara skulle lagt lite mindre press på sig själv, haft lite mindre krav. När skolan känns tuff och tråkig så undrar jag om jag bara borde göra livet lite enklare.

Med det sagt så är det ju inte livet som strippa direkt enkelt. Krävs en hel del skills att snurra runt den där stolpen och en hel del pride att svälja när man ska vara ett sexobjekt, men kanske tar man pride i känslan av att få visa upp sig. Jag hade en fanatsi om att kämpa mig igenom law school och betala för det genom att strippa när jag var mindre...ala movie style. Men livet är inte en film och det hade nog inte blivit en flashdance version...

LinaBina stripper style...

bloglovin
RSS 2.0