I'm doing it military style...aim n'shot...Back to the top

Disciplin är något jag har behövt lära mig (inte för att jag gjort det innu). Jag sa till mig själv att nä Lina, allt här i livet kan inte vara kul, livet är inte ett enda stort LOL och man kan inte tramsa runder för att lolla till det hela tiden. Så disciplin är just vad jag övar på just nu. Jag tänker militär...schema...struktur...what doesn't kill u makes u stronger.

Älskar anime, kunde inte låta bli att ha den som profilbild med texten..."Im gna make u an offer u can't refuse"

Mat: Jag försöker verkligen äta rätt och jag äter väldigt mycket sallad nu och på helgerna får jag äta kolhydrater som ris och pasta...och kanske ett choklad ;) (annars dör jag kanske) Annars är det mycket frukt och nötter, men mina flingor får jag unna mig. Alla kränger BJ här som tusan, jag vet att minst 2 kilo är BJ på min kropp så nä tack hur gott det än är. Brownies har jag inte rört I swear, de är 3 kilo på min kropp. Försöker inatala mig att det är rätt äckligt ändå...NOT...funkat ändå tydligen.

Träning: Det är verkligen ett plus att jag har cheerleading och att jag måste släpa mig dit och springa en mile, springa i trappor, träna mage och ben. För efter det så kommer det roliga...dansa. Wassup wassup...Kan jag ta mig till gymmet en gång utöver det så har jag...tada...tränat tre gånger i veckan. Måste tejpa mina fötter varje gång och nu är de helt äckliga för de har haft så många blåsor som jag bara tejpar över...aouch...och tränar vidare med...I have to...no wining.

Plugg: Jag går i skolan mån-ons och mina dagar är typ nästan fullspäckade med plugg mån-tors. Då jag gärna sätter mig i biblioteket minst en gång om dagen och pluggar. Tar det i små portioner så blir det inte jobbigt och inte heller stressigt och kanske undviket jag dessa Red Bull plugg nätter. I'm shooting 4 my AA degree first of all, hopefully with plenty of A.s :) Snart första proven.

Känslor: Känslor dö! Nä, men klart man får känna, men hallå det har gränser. Orkar inte upp ner, upp ner. Orkar inte tänka på oväsentliga saker jag inte vill tänka på men som smyger sig på...kontroll...sten...biatch...I don't care...haha okej, jag ska inte bli en känslokall robot...bara känna lite mindre :P

Jag får faktiskt ihopa det rätt bra så jag har tid till annat. Det känns riktigt bara att vara strukturerad, även om jag inte alltid lyckas, men att jag försöker är bra nog just nu, sen får jag bli tuffare och tuffare tills det blir en rutin. Kul kommer när det kommer och det har jag gott om ändå.

Höger om...dismissed...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0