Chokladprovning o visningBack to the top

Idag har jag provat en massa choklad nere i källaren och inte nog med det, jag drog en fuling att jag inte provat innu och fick med mig en hel påse hem också till Emelies förtjusning.

Jobb går bättre, men även om minchef är chill så är hon inte så pratglad. Hon är nog van vid att sitta i den butiken själv dag ut och dag in. Men nu trappas handeln och förbredelserna upp inför jul så nu lär vi vara fler i butiken.

Hade ett förslag idag på hur vi skulle paketera effektivast, men det var inte uppskattat, utan istället för att ta emot förslag så ska det göras den långa offektiva vägen. Blev lite lack innerst inne för man märker när vissa människor inte kan ta till sig en ide om den inte kommer från dem själva. Så i mina arga tankar fick jag lite storhetsvansinne och tänkte att jag hade minsann drivit butiken på ett annat vis, och det ett bättre vis, vilket jag helt ärligt tror på faktiskt.
Ibland får jag bara en sådan våg av uppenbarelser hur vissa arbetsplaster hade kunnat vara bättre från alla möjliga håll som PR, effektivitet, system, butiksdisplay osv.

Efter jobb tittade vi på ett rum i lägenhet vid Brick Lane, men läget var nog det enda som var bra för området, huset, lägenheten och rummet var katastrof. Ska titta på ett annat rum i mile end på lördag och en i sheperds bush, själv bor jag gärna i bush.

XO

Roliga observationer som glömmsBack to the top

Varje dag så gör jag några roliga observationer som jag genast tänker att jag ska skriva upp till er att läsa på bloggen. Men är de verkligen så roliga om jag glömmer dem tills jag hamnar framför datorn om kvällarna!?

En observation som sitter fast på min näthinna var när jag var på ladys room i cabot place mall där jag jobbar. Där inne står en inte allt för fräsch kropp med ryggen till som har blekt hår...rosa tröja...glittriga leggings och rosa uggboots. Jaja, tänker ni då...människa vänder sig om och är en tanta på 50 bast.

Jaja..min mor är 50, men hon är minsann ingen tanta och tack och lov att hon kan klä sig för denna rosa tantan på toan didn't pull it off...tragic case off trailortrash/ålderskris/badtaste...


Kopparbergs cider...JADÅBack to the top

Jag kommer att förfesta på kopparbergs päroncider imorgon. Japp, dessa godingarna hittade jag i fyrpack på sainsburys och jag högg dem direkt utan att tveka.

Älskade svennecider...

Roliga kostymerBack to the top


Hur roliga är inte dessa kostymerna då...skulle du våga!?


PruttkuddenJag kanske bara ska ta och klä ut mig till en ketchup flaska :)

Vad ska man klä ut sig till?Back to the top

Och när ska jag hinna inhandla det och var???

Imorgon kväll ska vi på fet halloweenfest på No.5, så mitt första möte med klubben blir en halloweenfest. Frågan är bara hur seriösa de är med utklädnaden. Har funderat på om man ska klä ut sig till något så att man även kan se normal ut om det behövs.

Lite förslag ;) Lutar nog mot Dark Angel dock (är nog lättast att få tag i ett par vingar, plus att även om jag hade kunnat pull off några av dessa kostymerna så hade väl bror låst in mig)
Vad tycker ni, några förslag?

Alla ni bitches som var på Chris BrownBack to the top

Jag är så avvis...
Verkade som Sophie och Emelie var där om man ska tolka facebook feeden rätt...Bitches ;)

Hans konsert måste ha varit awsome...coming to england!?

Jean Sean ft Lil'Wayne - DownBack to the top

Even if the sky is falling down...

Detta är låten jag har på mitt huvud just nu och kan lyssna på om och om
...


En ensam kvällBack to the top

Idag började Emlan jobba när jag slutade, så vi har inte träffats alls idag. Så ikväll har jag rummet för mig själv :) Inte för att hon är störig lr något, men ibland behöver man känslan av att bara vara själv. Sitter bara på min dator ändå och ska streama. Ska påbörja OTH s7 nu :) Behöver fylla i en milslång universitetsansökan också, men kommer aldrig til skott och nu är helt plötsligt klockan mycket igen...

Msåste ju lägga sig i tid nu när man jobbar...

The tubeBack to the top


Tunnelbana är genialiskt även om den är ohygienisk och ibland trång och kvav.
Om det någon dag kommer att komma en ny pest, så kommer den att spridas i tunnelbanan. Att sätta sig på bussen i rusninstrafik i London är en av de dummaste sakerna du kan göra om du inte vill gå upp riktigt tidigt och vara onödigt ute i tid. Tunnelbanan är också full och jävlig men tar åtminstonde inte lång tid och tågnätet är så smidigt. Bussen kör knappt och stoppen är täta med trafikljus emellan, vansinnigt.

Du bara går på och av på en station och på ett annat tåg för att ta en anna linje som tar dig dit du vill. Har en tubemap i alla väskor och jackor nu :) Bara bipar ditt oystercard in och ut och behöver knappt stanna upp, det går snabbt och det flyter. Fasar för den dagen min linje är under constrsuction bara.

Love and hate the tube...

Jobb är jobbBack to the top

Hihi...jag har bara jobbat tre dagar och det känns som fler, men jobb är jobb och det är oss få förunnat att jobba med något som man brinne för så mycket att det inte känns som jobb.

Idag har jag som tur är varit och packat lite nere i källaren och diggat till min i-pod. Fick packat en hel del på den tiden jämfört med killen som är anställd för att stå där nere vissa dagar. Hoppas på att få vara där nere mycket mer och komma ifrån den stiffa butiken lite då och då, men det är inte så troligt eftersom jag är den heltidanställda som ska hjälpa till i butiken.

De här askarna är de vi säljer mest av och som man gör en  hel del rosetter på, speciellt i champange. Finns även i rosa!

Ni anar inte hur äckligt trevlig, pryd och snobbig man är när man står där i butiken och allt jag förväntas säga och göra. Jag får gå in i en roll helt enkelt och bara köra på fast jag tycker det är lite jobbigt ibland. Jag vet själv hur det är när man går in i en pryd liten butik där man lätt blir obekväm. Jag kan se hur vissa vissa kunder reagerar när min chef kör sitt program och då vill man ju inte själv vara en sådan som gör kunder obekväma.

Sålde inget till  fel pris idag hihi...och jag har lärt mig kassan. Blev lite nervös när jag hade butiken själv i en hel timme, men jag blev bara mer bekväm  och bättre i min roll då. Pinsamt idag blev min hostattack när det börja kittla som fan i halsen och sen måste jag memorera pralinerna...och det är en hel del, men nu ska jag iallfall lägga manken till.

Det blev en bagel till på lunchen idag och kmr säkerligen att bli fler ;)...MMM

Cream Cheese BagelBack to the top

Idag unnade jag mig en cream cheese bagel på lunchen, det var längesedan. Blev tokig i dessa när vi var i USA och ville ha en varenda morgon. När vi kom hem såg jag till att vi alltid hade cream cheese i kylen och köpte med mig bagels hem från Lund ibland. Antar att jag hade en fas som vanligt när jag blir hooked! Mmm...

Tjejen som skulle gjorde den råkade lägga lax på den eftersom jag sa cream cheese classic också hade de en salmon classic till specialpris så hon tänkte fel. Hon bredde en ny till mig, men lade på samma paprika som vart på laxen så lukten från bageln var fisk och ni vet hur mycket jag hatar den lukten. Ville gå tillbaka och byta, men åt den ändå, som tur är smakade den inte fisk. Ville inte ställa till det för henne för det visade sig att hon var ny på jobbet och det har man ju lite sympati för nu...

Själv sålde jag en chokladask för 21 pund istället för 15 pund idag, som om den inte redan var dyr nog :)

XO


En andra ny på jobbet dagBack to the top

Idag var andra dagen på jobbet och även denna dagen gick bra. Trodde inte det skulle vara så mycket att göra, vilket det inte är, men mer än jag trodde. Idag fick vi leverans och jag toppade upp och flyttade om lite i butiken. Matthew blev glad över att jag fann nöje i det eftersom han såg leveransen som en pina och var trött. Jag vill bara ha något att göra!

Matthew var slut i bollen efter att ha spelat in sin 1800-tals kärleks/zombie film som han ska försöka få upp på Cannes film festival nästa år. Han är skådespelare/producent, har iallafall eget filmbolag och skådespelar i sin egen film. När han berätta om filmen visste jag först inte vad jag skulle säga, jag menar zombies. Var tvungen att tänka efter...jag är väl i London och inte LA. Men tydligen har han fått med "gandalf" skådespelaren i en snutt i filmen och har folk som vill investera, så för hans skull hoppas jag det går vägen. A very english bloke!

Annars ska det toppas chokladaskar inför jul och imrn ska jag stå i källaren och fylla askar med min i-pod i öronen. Ska bli skönt och inte bara vara i butiken. Men det är inte så konstigt att jag inte blir chokladsugen när choklad är jobb...


Charbonnel et Walker - My new jobBack to the top

Så idag gick jag upp för att ta mig till mitt heltidschockladjobb och kände mig nöjd. Dagen har varit trevlig! Men det är ju alltid nytt och roligt när man kommer till en ny arbetsplats. Att ta sig dit var inga problem och jobbet var inte heller något problem. Sen kan man ju lägga till att butiken har fått kunga familjens signum och det är tydligen grymt.

Har gjort en hel del rosetter idag och jag vill inte låta präktig som jag alltid gör ändå, men jag höll på att dö när jag såg de andras rosetter. Den andra tjejen var också ny så hennes fick jag försöka låta bli att störa mig på, jag har också varit ny på det och det är ett helvete. Men min chef har jobbat där ett tag och gör riktigt fula rosetter som jag bara vill rätta till. De knyter dem inte bara fult, utan helt fel eftersom de inte går att rätta till när man drar i dem för att de är knutna bakvänt. Jag antar att jag är sjukt arbetsskadad med detta efter att ha gjort minst 200 sådana om dagen i Schweiz.

Nackdelen med jobbet är att butiken är jätteliten och jättekall så jag måste köpa två tre riktigt varma jobbtröjor. Personalrum finns inte så man har sin rast på en bänk inne i gallerian och får bränna pengar på att gå och handla sin mat varje dag. Så efter en frysig men trevlig dag är jag hemma igen och värmer mig under täcket en jobbedag rikare. Tröttnar säkert på det snart, men ska ju bara göra det fram till jul typ. En bra grej är att jag inte är sugen på choklad efter att ha jobbat och stirrat på det hela dagen, vilket är bra för jag har tryckt choklad som en höggravid kvinna på senaste.
En minibild på butiken jag jobbar i :)

Work is work and money...XO

A twist of workBack to the top

Igår åkte jag in till stan för att ha utbildningsdag på Odeon bio. Efter att ha tagit mig dit i en fucked up söndagstrafik i över en timme så var det inte exakt "the welcome wagon" de rulla ut på Odeon. Det visade sig att hon som skulle ha hand om oss inte alls var som killen som anställde mig, hon var en riktig drake.

Jag hade fått information om att infinna mig för utbildning, men tydligen skulle jag ha med både pass och NI nr och eftersom jag sagt till han som anställde mig att jag bara varit i London snart 3v så är det omjöjligt att jag har ett NI nr, då detta tar extremt lång tid. Jag sa att jag hade ett möte bokat, men hon trodde inte mig och tvinga mig att åka hela vägen hem för att hämta brevet där det stod att jag hade en tid. Jag koka inombords hela vägen hem och tillbaka. Rickard upprepa redan var jag tänkte när han sa att jag skulle be dem stoppa upp sitt jobb någonstans, antar att vi svenskar inte är vana vid att bli misstrodda.

Efter 2 tim var jag tillbaka och de andra två de anställt, en lilja 4-ever och en k-fed hade nästan gått igenom allt redan. Jag åkte tillbaka endast för att bevisa att jag inte ljög för jag var så arg att jag inte ville ha jobbet mer, men lugna ner mig och kände efter lite till. Ville ju inte dissa pga ilska! Kände mig hemma bland alla filmskyltar och posters och gick med på slutet av utbildningen, men något inom mig skrek NEJ. Snobben i mig tog väl över min chilla sida och jag såg jobbet för var det var och att jag skulle ha det bättre, tjäna bättre och bli bättre behandlad på de andra jobben jag blivit erbjuden.

Låt oss säga att du som svensk blev anställd på ett ställe och det visar sig att alla andra på stället är "polacker" (ett uttryck för en viss sorts arbetare inte nationaliteten i sig) så får du dig en tankeställare. Mycket av jobbet gick ut på städning (hata) och sen kom där restriktioner på gratis biljetterna, vilka filmer, var och när och mitt NEJ ekade ännu högre i huvudet. När vi väl skulle skriva ut våra kontrakt från datan så tog jag mod till mig och sa ifrån att jag ångrat mig och berätta om mitt andra jobb som jag lyckligtvis inte fått tag på för att tacka nej till. Hon höll med om att det var bra betalt! Jag minndes också att tjejen som jobbade på Odeon när jag besökte bror första gången när jag var 19 hatade det, men jag tog för givet att hon inte var filmnördig nog. Nä, jag kände att jag lika bra kunde stå i en stiff chokladbutik och faktikst tjäna pengar och betala för de biorna jag vill gå på när jag vill, var jag vill. Jag tror det var ödet att de inte svara i telefonen när jag skulle ringa och avböja chokladjobbet...

Nä, K-Fed och Lilja 4-ever får ha det jobbet för sig själva...

Me me meBack to the top

Allting kretsar kring mig, jag är centrum och allt annat omkring mig ska och behöver anpassa sig kring mig.

Hihi...skämt åt sido, men det är så mina brödrar ser mig. Vad fint det hade varit om det hade fungerat så, då hade allt och alla i universum varit slavar under min väg.

Kom och tänka på det nu när jag i mitt huvud svor över att högskoleprovet är imrn, den dagen jag verkligen inte orkar prestera. Kan dem inte ha det en dag jag kan och dessutom presterar va?

Det snurrarBack to the top

Japp, det bokstavligen snurrar i mitt huvud nu! Är det verkligen värt mödan att ta sig ända ut ti Hammersmith för att göra ett ännu sämre högskoleprov än innan, plus att betala för det igen i mitt panka läge?

Vi har även hittat en jättefin lyxig lägenhet i Notting Hill för en jättebillig peng i månaden, så vi hoppas att annonsören slår oss en signal imorgon. För då slår vi genast till!

Imorgon måste jag göra det pinsamma samtalet till jobbet i chokladbutiken och förklara att jag inte vill ha det. Vad jag inte ska förklara för dem, men för er är att det är ett sämre jobb, där jag har färre och mer utspridda tider och sämre betalt, men är ett jobb jag nog kommer att stortrivas på.

Jag valde Odeon Cinema :) Filmörden! En halv pund mindre i timmen, men gratis bio till mig, familj och vänner, plus 50% i mat/godissektionen. Jobbar jag kvällar betalar de taxi hem till dörren, det ni. Ska försöka att få mer tider där annars får jag dryga ut det med catering, men jag har kommit fram till att detta jobbet gör mig lyckligast, plus att då kan jag recensera filmer till er innan de kommit i Sverige. Bra va!

Just nu ser det ut som att jag kmr att bo och plugga här minst två år framöver och det gör mig nervig, men det är nästan som att plugga i sthlm anyway. Sen tänker man på jul, hem lr inte!?

En liten tanke går åt kärleken...the battlefield...saknar jag han!?

Snurr snurr snurr...Em sussar gott jag får väl strema bort tankarna så jag kan somna, hon lär ha svårt att få upp mig imrn. Dumma hjärna på högvarv...

En chill fredagBack to the top

Egentligen skulle vi gå ut med Fi idag och spana en ny hett klubb, för min del iallafall :), men Em kastade in handduken och det kanske var bäst för mig så. För det första vill man helst gå ut två eftersom Fi brukar vara lite upptagen och stressad på klubbarna, plus att man vill  inte ta nattbussen hem själv.

Men vad som var bra var väl att jag nu tagit mig i kragen och ska sova i någorlunda tid och ta mig upp och kanske göra högskoleprovt imrn. Varför jag fortfarande säger kanske är att de inte hade plats för mig att skriva, men att jag står i kö om någon inte kmr. Jag har kölapp nummer tre så chansen känns inte så stor, men upp tidigt med choklad och banan för att palla dagen ska jag. Anmälde mig i Sverige, men det är för dyrt att flyga hem att göra det så istället måste jag betala avgiften en gång till här. Japp, kanske kunde haft lite framförhållning!

En annan anledning till att det är bra att stanna hemma ikväll är att jag är tokförkyld och hostar som bara den, vill bara inte inse det. Så istället blir det gotte, universitetsansökningar och kanske lite stream. En lugn fredagkväll här i London med andra ord...

2 sides of everythingBack to the top

Varför måste jag vara så ambivalent, så negativ och positiv, så jävla 2  sidig. Fråga mig om någonting och jag analyserar det från 2 håll. Fråga mig vad jag känner för någonting och jag ger dig ett paradoxalt svar. Saker är ju oftast inte svart eller vitt, det finns en gråzone liksom, men ibland är saker faktiskt svarta eller vita, men då tenderar jag att göra det svart och vit på en och samma gång. Är ju uppväxt med "BOIS" ju, men come on.

Jag är kapabel till att både älska och hata på en och samma gång och med andra känslor kan det variera från dag till dag, timme till timme. Creepy! För det gör att jag aldrig kan bestämma mig för vad jag egentligen vill och känner. Detta gör beslut och framtidsplanering väldigt svårt!

Jag har tackat ja till 2 jobb och söker skolor i tre länder och kallar det att hålla fönster öppna, men hur många fönster ska man vädra!? Är det ens rätt fönster? Kanske blev jag vilsen när det tog slut, kanske har jag varit det hela tiden, men jag vet en sak och det är att min värld vändes upp och ner och jag beräknar inte att få den ordningen tillbaka på länge. Men just nu gillar jag mitt upp och ner perspektiv, hmm...tror jag :)

Jobbade på kändisfestBack to the top

Igår blev jag och Emelie inringda till att jobba på en VIP klubb som servitriser, men eftersom jag är förkyld ville jag inte servera på en sådan klubb och gå och hosta och snörvla. Lite senare skickar G att han har ett jobb i garderoben till mig på samma klubb så jag kan snörvla hur mkt jag vill. Han är så go! Vi fck båda panikhandla varsin vit skjorta och jag fick tressa hem, slänga på mig rätt kläder också bar det iväg.

Första timmarna städade jag i garderoben, det var som att lägga passians lr nått för jag parade ihopa all nummerbrickor på galgarna osv. Det tog ett tid innan gästerna kom och då hände jag in jackor i en halvtimme för att för det mesta bara stå och le så jag fick ont. De kallade festen clohe partyt, så jag tänkte att det kanske först var designern, men det var tydligen en film som visats på filmfestivalen igår kan jag tänka mig. Så förbi jackrummet går Julian Moore och någon som hängde in jackan säger "Loved your movie". Kliche!

Sen står jag där och Em kmr ut till mig och berättar att Mamma Mia paret är där och hur snygga dem är. Jag var dock fast i garderoben utanför festrummet så jag var inte riktigt en del av festen. Festarragörerna kom förbi och flörta lite dock ;) Till sist får jag faktiskt se Amanda för att hon skulle till ladies room med sina 2 vänner och hon var jättefin, men gud vad kort hon är. Moore var också kortare än man tror! Em var ute och röka när de lämna klubben och såg alla paparazzi fotograferna slänga sig över dem och följa efter deras bil.

Kvart över 2 inatt fick vi sluta och det var gött eftersom vi fått tiden 3 lr längre. Em sa att hon dött om Rob Pattison, micha Barton och Kate Moss hade varit där, visade sig att de redan varit där nu när jag letade bilder.

Letar nytt boendeBack to the top

När vi kom hit så var allting frid och fröjd med boende, men sen börjar tjejen som står på lägenhetskontraktet att packa sina grejor och R misstänkte att hon skulle flytta. Mkt riktigt så får vi alla ett mess om att hon ska flytta i början av dec vilket innebär att där inte är kontrakt på lägenheten och att vi antagligen måste flytta eller om han som äger lägenheten gör någn deal lr hittar en ny som står på kontraktet.

Jag och Emelie hade ändå tänkt leta nytt boende med närmre till tuben eftersom vi tar oss till jobb på olika ställen nu osv. Bussen tar lång tid och är inte att räkna med för står trafiken still så står den still och du får gå upp mer än i tid för att vara säker på att komma i tid.

Idag fick vi mess igen om att flyttgubbarna kmr den 2 nov och tar med sig hälften av möblerna i lägenheten, i vårt fall, alla möblerna i vårt rum. Så efter 2:a nov har vi inga sängar. Så leta boende börjar bli prioritet ett nu, men det är okej nu när jag fått jobb. Så nu ska bror, J the flatmate, suss, jag och emelie leta lya ihop ser det ut som.

Imorgon är ska bli en riktig fixardag! Suss ska söka jobb, vi ska söka lägenheter och skicka in ansökningar till utlandsuniversitet. I Suss fall här, i mitt fall här och i USA.

Gotta solve this problem...and give my brother a kick in the as cause he aint helping much even though his as could be better of by doing just that.

Fått flera jobb...vilket ska jag välja?Back to the top

Först står man utan jobb (hela 5 dgr) ;), sen tar man ett catering jobb som ger lite extra i fickan för att söka vidare och vänta och vänta. Har varit på några intervjuer nu och de är så sega, men nu blev det ketchupeffekten, alla ville anställa mig redan på mån.

Att välja på:

Byron: En classy hamburgerrestaurang som ska öppna i Soho. Personalen är jättetetrevlig och fast det är fint så är det också ett chill ställe, älskade atmosfären. Gick på intervju i fredags och provjobbade i lördags, men eftersom han inte hörde av sig sön, mån som han sa så antog jag att de inte var nöjda med mitt provjobb. Sen fick jag mess idag om jag ville börja på måndag.

Fördel: Gilla personalen o atmosfären
Det ger dricks
Är i "centrum"
Full tid

Nackdel: Vet inte om jag vill jobba i restaurangbranchen
Det är ett jättestressigt jobb
Lär gå upp i vikt

Charbonnel et walker: Var på intervju igår och fick jobbet idag! Det är en lyxig butik som säljer lyxig choklad :) Och de har som krav att jag måste prova chokladen ;)

Fördel: Jag kan och älskar det här med choklad och rosetter
Bättre lön än i andra affärer, bättre grundlön än Byron.
Det ligger i lyxiga business canary wharf
Fulltime temporary så jag behöver inte ljuga om hur länge jag stannar.

Nackdel: Ingen dricks så lönen är alltid fast.
Det är en liten ,liten butik, kmr få klaustrofobi.
Är rädd att där är för lite att göra och att tiden ska gå långsamt, men d är ju trots allt juletider snart.
Jag kmr kanske att gå upp i vikt, klara mig i ju i Schweiz.

Sen har vi Odeon Cinema
och jag som älskar film, men det är bara lite mer än parttime, men hade ju kunna väga upp det med catering jobbet jag har nu. Där är det ju oxå fast lön och så, måste ta reda på exakt vad bara. Sen betyder ju gratis film väldigt mkt för mig :)

Jag är ju inte direkt pengakåt så jag vet inte hur mycket dricks betyder och jag kan ju inte veta i förväg var jag ska trivas tyvärr, för huvudsaken är att jag gör det.

Vad tycker ni? Please help me...

Parodi på svenska hollywoodfruarBack to the top

Robin har gjort det igen, men inte själv denna gången. Denna tjejen är sjukt grym på att imitera de svenska hollywoodfruarna att det är läskigt, läskigt roligt:)Inte ur fläckenBack to the top

Igår jobbade vi ett 10 timmars pass, men det var lugnt för det var bara bankett, så allt vi skulle göra var att stå och se service minded ut lr gå runder och samla in glas. Det enda jobbiga på IOD där vi båda trivs alldeles ypperligt nu är att där jobbar en man som är ungefär som han italienaren i Road Trip, Excusa! Han är riktigt obehaglig, men vi ska ju inte jobba där så ofta.

Ikväll ska jag på arbetsintervju igen för en chokladbutik ala swiss och på fre har jag intervju för Odeon Cinema. Det ska nog lossna nått snart!

Var uppe ett tag inatt på datan så idag har jag sovit länge och har inte rört mig ur fläcken och ska inte göra det förrän det är dags att göra sig redo för intervjun. Där är ju en he del serier att se en tisdag :), måste nog ha något att äta förts bara.

Couples RetreatBack to the top


Ville inte alls gå och betala värdefulla pund för att gå och se denna filmen på bio, men jag ångrar faktikst inte det i efterhand, så den måste ha haft inverkan på mig då. Ett par som funderar på att skiljas får med sina vänner på en semester till paket pris för att de vill jobba på sitt förhållande. Det visar sig att de andra paren som följer med och inte har "problem" även får jobba på sina. Fick många goda skratt av denna filmen, men jag tror att den även ger insikt och identifikation till relationsproblem, så watch out!

3/5 LLL

Ännu en party helg i LondonBack to the top


I fredags var vi ute med ett par austarliensare och vi började kvällen med att komma riktigt sent. S som hade planerat värsta guideningen av Notting Hill. Det blev en trevlig kväll på Westbound tror jag det hette som totalt tagits över av australiensare. De dansade lite tokigt och vi tänkte att det är väl trevligt att de kan bjuda på sig lite tills vi förstod att de var seriösa. Lägg ihop alla dansstilar (även indiandans), plussa armhävningar, skutt och golv för att sedan ta minus taktkänsla, så har du en dansande australiensare. Det var tydligen deras grej att sätta väskorna på mitten av golvet och dansa runt dem på de mest tokiga vis.

Förfest med lillebror och Andre som var på besök.

På lördagen hade vi sjukt ont i fötterna men tog oss ändå för att dansa lite på Vendome med bror, Fi och M. Så även detta blev en riktig partyhelg. På söndagen vägrade jag gå ur sängen så ont i fötterna jag hade! Tänkte nu ska jag fan aldrig mer gå ut eller iallafall hoppa över lite, men det ser ut som att vi ska ut redan på ons igen...no pain, no gain lr vad säger man...


Love happensBack to the top


Man kan väl säga att denna filmen handlar om sorg och kärlek. I detta fallet handlar det om en man som förlorat sin fru och nu hjälper andra att komma över sin sorg genom sin bok och seminarier när han i själva verket inte själv är i närheten över sin sorg. Det är då Jennifer Aniston kommer in i bilden och lyser upp hans ögon. Man kan väl lätt poängtera att den faller in bakom alla de andra kärleks/komedi/drama filmerna. Går att se, är förutsägbar, men fruktansvärt trevlig, ja dessa kärleksfilmer är så trevliga. Hmm, är ironisk men ändå inte! Jag gillar dem...

3/5 LLL i kärleksbetyg

Jag och EmelieBack to the top

Emelie är min roomie a.k.a. sambo här i London och det är bra att komma från samma stad, fråga mig inte varför, men det bara är så. Vi går än så länge riktigt bra ihop, men det är klart man blir lite trötta på varandra om man hänger 24 tim om dygnet, inte ens kärlekspar klarar det. Men vi behöver varandras stöd och det är riktigt skönt att vara två faktiskt.

Med mig till London har jag min Stich (mitt gosejur) och kände mig aningen nördig, men det har blivit en tradition att han följer med. Det visade sig dock att Emelie hade med en liten krambjörn så det gick jämnt ut, plus att hon kallas stitchi så hon blev nöjd över mitt val av gosejur. Till en början med var vi lata och åt snickers till frukost, vilket var alldeles utmärkt för oss båda, wierd. Vi traskar även båda runt i våra söta inneskor, men att poängtera är att vi har helt olik killsmak, bra va ;)

Vi har redan våra interna skämt och fina minnen, men så är det väl när man intensiv bondar. Vi har kommit fram till att jag ska göra om mina senaste 4 år och är 20 igen precis som henne, men jag kommer väl ifatt snart igen :)

Visst ser jag ut som 20 igen ;)

Nä, nu blir det nog snart att ta hårsprayet och hårborsten som microfon och börja studsa runder i sängarna igen..ja så glöttiga är vi när vi blir på G ;) Glöttigast är när vi sitter i våra sängar med datorena lr jag är där upp och lagar mat och vi skriver till varandra på MSN...hihi.

Avril Lavinge - My happy endingBack to the top


Let's talk this over, It's not like we're dead 
Was it something I did?, Was it something you said?
Don't leave me hangin',In a city so dead
Held up so high on such a breakable thread

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be
You were everything, everything that I wanted (I wanted)
We were meant to be, supposed to be, but we lost it (We lost it)
All of our memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending

You've got your dumb friends
I know what they say, They tell you I'm difficult
But so are they, But they don't know me
Do they even know you?
All the things you hide from me, All the shit that you do

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were doneA struggling London love...Back to the top

Har skrivit en hel del nu om allt som är bra med London, så det är väl dags att berätta om baksidan oxå. Tror dock inte att vi haft det hälften så svårt som andra eftersom vi lyckades med två utgångar på grymma klubbar, bio, konsert, jobb och boende på en v.

Folk blir lite imponerade och japp vi har ju varit i farten, men tyvärr är vi oxå väldigt hårda mot oss själva och så fort man kollar till ekonomin eller något inte går som man vill så börjar man snegla åt Sverige igen. London är en stor, stor stad och det är både fördel och nackdel. Men jag älskar att ströva i staden på kvällen när lamporna lyser för det känns som en julskyltning varenda dag :)
Men man måste verkligen kämpa här för även om du skaffar ett jobb så är det verkligen inga bra löner och här finns inget som heter OB. Men om du hittar ett jobb och det blir pengar över så är här grym shopping och utgång tillgänglig. Hur man känner för staden pendlar helt enkelt, men jag antar också att vi inte riktigt "flyttat" hit innu. Det har man gjort först efter först lönen och den helgen man känner att man kan stanna "hemma".
Just nu kör vi verkligen bara på och när man blir trött och inte får önskat resultat känns saker tufft. Efter en förvisso awsome utekväll när man sitter på den jivla bussen hem och det värker i fötterna och du är så sjukt trött så tänker man "De ska veta att det inte bara är en dans på rosor, London har sina baksidor också", men hmm, ska jag gnälla över att jag såg het ut, dansa  som en galning och inte har råd att ta taxi :) Som sagt va, glimtarna mot Sverige kmr i trötta lägen lr när man spanar ekonomin, men då är man ju inte alltid vid sinnens fulla bruk lr!? Men nä jag ska klara detta och inte åka hem till min säkra bubbla...så vidare jag inte verkligen vill.

XO

Andra London arbetsdagenBack to the top

Även andra dagen på jobb gick bra fast vi blev lite sena. Tog bussen riktigt tidigt för att komma i tid, bara att det visade sig att det inte var tidigt nog eftersom bussen knappt rörde sig i morgon trafiken. Skulle jobba på ett mångstjärnigt hotell, kolla dock aldrig ifall det var 5, men det löste sig. När vi kom dit hade de inte haft briefing och alla bara stod i köket och polera bestick och glas.

Det var en bankett vi skulle jobba med vilket innebar att 250 personer stod i ett rum och networka medans vi gick runder och servera drinkar och små munsbitar. Emelie servera munsbitar och jag hade clearing, vilket innebar att jag i någon timme gick runder med en bricka och tog folks tomma glas. Man såg vilka som va glada för spriten eftersom reaktionen på vissa när man gick förbi var att det drog de tomma glasen intill sig precis som jag ska minsann ha en refill, men egentligen hade det bara varit att gå och ta ett nytt glas med dricka i i baren.

Med andra ord vard det inte så mycket att göra, men brickan vägde en del och det gjorde ont i handleden. Det var bara att cirkulera i rummet och se snygg och trevlig ut i princip, och hade man tur så fick man ett tomt glas att gå ut med i köket. Inte så dåligt att få betalt för det! Ska nog inte räkna med att ha det så ofta. Träffa två jätte trevliga tjejer från nya zeeland också, men vilken accent. "Lift är left! och innan jag faktiskt hörde att de sa new zeeland...hihi.


London bioBack to the top

Var på bio häromdagen med Emelie och Suss och såg Love Happens som jag får recensera senare. Som vanligt åt vi på chop chop, min favorit reastaurang just nu trots att borden är små, där är smockat och personalen är otrevlig. Jag bara älskar deras chicken fried noodles och färskpressade äpplejuice. Nudlar hemma, nudlar ute, jag gnäller inte, gillar nudlar tydligen. Hur kan nyligen börjat äta detta fenomen :)

Suss anmärkte på att jag ofta säger tackar istället för thank you när jag handlar och jag menar på att de fattar ändå för att tack sägs ju vid ett tacksamt tillfälle. Suss tror inte på det, men jag förklara att även om jag sagt "kap kun ka" lr nått så hade hon fattat att jag mena tack. Efter diskussonen i kassan vänder jag mig om och säger ett riktigt skånskt tackar till kassörskan. Whatever!

Suss beställde en small popcorn och påpeka hur stor en liten popcorn är. Mitt svar blir "finns den inte i XS då?". Hon tittade på mig som om jag var sjuk i huvudet och sa att det var inte så intelligent sagt. Emelie höll dock inte med, hon tyckte det var en snillereplik. Vi är nog inte så genomtänkta när vi är trötta bara, men vi fick garvat så mycket att jag fick ont i magen.

XO

Tror det kallas syskonkärlekBack to the top

Lillebror kom till London igen för att besöka över helgen. Men att bo med båda mina brödrar igen är allt annat än trevligt. De känner nog att de kan vara lite extra spydiga nu när inte pappa är i närheten. Vi har verkligen bara gnabbats! Men vi är lika spända och goa alla tre och jag tror att det kallas syskonkärlek...

Om min storebror hade kunnat lyssna på vad man säger. Scenario, jag säger någonting hundra ggr under ett samtal, han babblar på, lackar för att jag brustit i informationen jag faktiskt har lagt fram.

Om min lillebror bara kan shoppa det jag säger till han att shoppa för sitt eget bästa och coola ner några grader.

Själv...jag kan ju vara lite mindre kaxig, men annars är det inget fel på mig ;)

All American RejectsBack to the top

Igår var vi i Sheperds Bush och såg All American Rejects. Det var slutsålt, men de stod utanför och sålde biljetter. Sa till föräljaren "If these are fake I will find u and kick your ass" (with a real british accent). Stämmer, börjar snappa upp denna accent som jag innan vägrat. Vi köpte biljetterna gick och köpte varsin sub och en gigantisk smirnoff ice flaska och satte oss i parken och njöt. Det här är livet sa vi! Ibland är vi så sjukt nöjda med var vi är och gör. Ett riktigt jobb är allt som fattas!
Showen var jättebra, men bandmedlemmarna kunde juh varit snygga. Men det är väl musiken och uppträdandet som räknas eller!? Sångaren i bandet sjunger jättebra live, väldigt likt de inspelade låtarna, vilket är bra, för vissa artister är bara falks marknadsföring. Det blev mycket fuck från hans sida och han skutta och ålade sig över hela scenen. Första låten kom han ut i en randig fångdräkt som sedan åkte till att bara ha ett par vita jeans under. Han var så benig och senig att man önskat han behållt kläderna på. Vi fick rockat iallafall...yeah.

Min första jobbedagBack to the top

Idag skulle jag upp tidigt, vilket inte hade varit ett problem om jag hade kunnat sova. Em kom hem lite i tre inatt och var helt slut efter sin första arbetsdag så vi snackade lite så jag vet inte hur sent jag somna. Gick upp i tid iallafall och drack en redbull, men det tog ett tag innan jag hittade byggnaden jag skulle jobba i.

Det var ett stort rum vi skulle servera och vi var mycket personal. Där kommer jag och ska servera för första gången, men ska låtsas att det är gång hundra. Men det gick ganska bra faktiskt, jag överlevde och tyckte till och med att det var kul lite då och då. Fick en adrenalinkick av det! Spillde lite sås, råka servera med vänstran en gång och man ser så tydligt att man gör fel då, men men no biggies. Nu är jag en erfarenhet rikare och imrn ska vi jobba igen! Suss ska söka jobb på samma ställe imrn, får se hur det går.

Efter jobb satte jag mig med en tidning och min i-pod vid fontänen på piccadelly circus och bara njöt av att vara i London eller iallafall någon annanstans...

Solsken och jobb i LondonBack to the top

Idag gick vi upp tidigt och det var riktigt painful ska jag säga er. Drog täcket över huvudet och kände att det inte var lönt för mig att gå på arbetsintervjun vi hade idag eftersom den var hotell och servitris inriktad och jag är i engelska termer "sales assistant" erfaren. Em drog till med att jag hade erfarenhet i branchen och helt plötsligt blev en 2v praktik på stekpannan i nian ett 3 månaders sommarjobb 06. Gjorde inget fancy av det, utan var ärlig med att jag inte var så erfaren och ändå fick vi jobb. På sjätte dagen har vi fixat jobb! Em började jobba redan 4 tim efter intervjun och står i skrivande stund och häller upp vin på 5 stjärniga Mariott hotell, tror jag det heter.

Imrn ska jag "plate waiter" på en privat gentlemansclub på Regent st, och det är fancy smancy. Är ordentligt nervös eftersom jag ska improvisera mig igenom den dagen. Em har visat mig hur jag ska bära tallrikarna och jag är ju service minded så det kan ju gå vägen, återstår att se dock. Så idag fick vi jobb och solen sken så vi kunde sitta på uteserveringen och bli varma utan våra jackor när vi firade med en middag ute på Spaghetti house. Dyr Pasta som jag senare ångrade då maten hade samma värde som ett par skor jag hittade och fick strunta i att köpa eftersom jag firat tillräckligt redan. Ska ju faktiskt jobba något oxå innan man börjar bränna :)

Man mår som man förtjänarBack to the top

Fy för vad vi mådde när vi vaknade söndag morgon. Suss väckte mig med mess kl 13 med texten "Hur mår vi idag då?", jag som drömde om Beckham. Antar att hon syftade på messet jag ansträngde mig hårt för att skriva under natten som löd "U guys really missed out on a great night, we partied like princesses :) I love u, ich liebe dich, zlatan ibrahimovich. Nighty night darlings. XO". Vad fantasifull man är sådär lagom rund om fötterna och på väg hem efter en underbar kväll. Mitt svar på messet blev "Like a beaten servent, but its worth it".

Kunde knappt gå upp imorse och hela min kropp känns som ett enda blåmärke nu andra dagen efter och mina tår känns konstiga efter en helg i högklackat. Med andra ord mår man som man förtjänar. Ska nog med Fi ut imrn igen dock :) U only live once...

Party the London wayBack to the top

Helgen har varit helt galen alltså och inte för att det har flippat, utan för att vi har festat som prinsessor i  helgen. Vi möter upp Fi fredag kväll och går till en bar som heter Diva Beach där hennes underbara och snälla pojkvän M bjöd på drinkar. Fi berättade även om sin perfekta födelsedags present...ett par Louboutin skor. Med tappade hakor kunde vi inget annat än att instämma om att det är perfekta presenten...lr vad säger ni tjejer?
Sedan drog vi vidare till flashiga club Jalouse, gick förbi hela kön och gick in gratis. Väl därinne flödade gratis drinkar och du stod aldrig tomhänt, det såg gentlemannen M till. Folket på stället såg riktigt bra ut, men det kan bero på att en del av dem var fotballers och A&F modeller ;) Kvällen var med andra ord ljuvlig och många gånger tittade jag och Em på varandra precis som att vi inte kunde förstå att vi var där.
Fi frågade om vi var på att gå ut på lördagen också och givetvis var vi det. Men först var vi på Zoo bar och såg fotbollen, bara svenskar och danskar i princip. Fais och Suss ville inte gå ut efter det så jag och Em åkte mot Vendome själv och mötte upp Fi. Hon hade kvällen till ära tagit på sig sina Louboutin skor, och som vi kastade trånande blickar på dem. Som kvällen innan gick vi förbi kön, in gratis och stod aldrig utan drink i handen.
Jag kan säga att jag har ont i fötterna, men det är också allt jag har att anmärka på. När jag läser igenom detta så låter det lite skrytigt, men jag bara berättar som det är. Ett stort tack till Fi och M!

Barack Obama får nobelpriset i fredBack to the top

Jag har mycket förtroende på att saker och ting ska förändras med denna mannen i spetsen och tydligen har många andra det också. Vi får se vad framtiden utvisar, just nu är det bara läge att gratulera till denna utmärkelse.
Me and Barack Obama :)

Man måste vara huslig även i LondonBack to the top

Igår satt vi ett tag på våra datorer och skickade in lite CV. Det visade sig att många butiker vill att man söker på internet. Helt ärligt har jag ingen aning om vad jag vill jobba med! Ena stunden kan jag vara jättekräsen, men när man får en titt på sin ekonomi och känner sig lite rastlös så önskar man bara att man hade haft ett jobb att gå till.
Efter vår lilla "kontorstid på datan" så gick vi för att handla som vanligt folk. Har blivit lite ätande ute nu och det är dags att bli ekonomiska, med andra ord leva som fattiga. Vi hittade en butik där allt var 1 pund och där var det mesta så vi gick lösa på det stället. Köpte massa onödigt godis och varsin sparbössa i form av en ölburk och coca cola burk för att piffa upp rummet och ha någonstans att göra av alla tråkiga pence. Vi blev chockade av priserna och var tvungna att fråga om det verkligen var 1 pund för alla varorna trots att det stod överallt.
Sen mös vi på uteserveringen till puben här i området för att sedan gå och handla lite i den dyrare vanliga butiken, tyvärr hade de ju inte allt för en pund i den affären.
Igår lagade jag nudlar för första gången...se där! Koka nudlar, fräste upp paprika också lite soja. Vi har kommit fram till att kött är en lyxvara och ibland övertflödigt! Pappa kommer bli orolig när han läser om detta, men jag äter, verkligen och vi är ju faktiskt seriösa med grönsaker när vi nu ska laga mat hemma. Jag och Em har gjort en deal, jag lagar och hon diskar. Helt plötsligt var laga mat hemma mer tilltalande när jag slipper disken och hon ville ju verkligen inte laga mat.
Försökte tvätta också, men råka ha sönder de redan söndriga knapparna på tvättmaskinen så jag hoppas det fixar sig till imorgon, måste verkligen tvätta.
Sen blev det lite mer data och godis förstås för att sedan gå till puben igen för en billig öl eftersom det var open mic night, så vi tänkte kolla läget. Det var ju lite trevligt faktiskt!
Fick även ett telefonsamtal från banken som ville bekräfta vårt möte, kände mig viktig då :)

Snyggaste kvinnan på jordenBack to the top

I några år nu (sedan Dark Angel) har jag tyckt att Jessica Alba är den snyggaste kvinnan på hela jordklotet. Jag är inte gay, inte ens bi, men vem uppskattar inte skönhet som denna. Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, så jag låter dem tala.
Nå, vad säger ni?

Abercrombie and FitchBack to the top

Första dagen när vi gick runder i stan och delade ut CV.s så fick jag en brilliant ide om att vi skulle leta upp Abercrombie & Fitch eftersom vi blev lite killtokiga när vi gick där på trottoaren och skulle visa varandra vad vi hade för smak på killar. Det tog ett bra tag innan vi hittade det eftersom vi skulle av regent st ner på en gata och följa den till en byggnad som inte ser ut som en affär och det var det ju inte riktigt heller.

OMG...jag har trott att där skulle gå runder typ tre lättklädda personer av varje kön, men affären var invaderad av snygga arbetare. Det var som att gå in på en klubb för där var nersläckt, hög musik och luften var tjock av parfym. Vid dörren står två snygga killar på var sida och precis innanför står en kille utan tröja. Vi blev totalt generade av detta upplägg eftersom vi inte kom för att handla kläder precis eller visste att det var så pass. Överallt och då menar jag överallt där inne stod snygga killar och tjejer i röd flanell skjortor, jeans och flip flops. Hur kan de ha råd med så mycket personal? Har hört att det inte är så bra betalt så det måste ju vara att man står där av ren status. Som munnen smakade parfym när vi gick ut därifrån istället då!
Är faktiskt inte så inne på väldigt rippade muskler. Jag är så svensk och säger att "lagom" är bäst så ganska många av killarna faller bort på det. Men sen var det de som hade ansikten som riktigt manliga hunkiga änglar...grr. Fann mig själv säga til Emelie, "såg du käkarna på den där killen", också lite skäggstubb på det...lovely. Kanske ett återbesök nu när vi vet hur det ser ut så vi inte blir så generade nästa gång. Tjejmodellerna var riktigt tunna med små bröst, skönt att sillisarna hållt sig borta någonstans.
En väldigt naughty tanke är att vara anställningsansvarig på Abercrombie & Fitch :) Fast då hade det blivit lite ändringar för när jag googlade för att få bilder till detta inlägg var där många killar, men inte en enda jag tyckte var riktigt snygg. Nä, mer Michael scofield, Jesse metcalfe (trädgårdmästaren i DH), Beckham, Brad Pitt och swedish and american vikings ;) Vad objektifierande jag känner mig...

Intervju andra dagen :)Back to the top

Sov riktigt gott inatt efter 41 tim :) Idag sov vi ut, betala vår hyra, plus en hyra till i deposition, så vi är i princip panka. Men att leva fattigt är svårt! Imorgon ska vi storhandla det nödvändigaste så att vi inte köper saker ute. Blir nog mkt nudlar ;)

På banken idag så vill dem att vi skulle komma på möte för att öppna engelskt bankkonto. Vi sa att vi ville vänta, men han sa att vi bör ha det nu när vi går på jobbintervjuer. Grejen är den att det har verkat som det är svårt på folk att öppna konto och Suss trodde knappt sina öron. Hon fick gå runt till olika banker för att till slut få öppnat ett medan vi blir nästan motvilligt värvade. Vi kanske såg rika ut när vi överförde våra pengar. Så bankmöte på fre!

Efter vi varit på banken så ringde min telefon. Det var från Barrats shoestore och de ville att jag skulle kma på intervju kl 4. Kl var då 14.36 när jag lade på...blev sjukt nervös, och det var tur att vi redan var på väg in till stan. Snacka med managern i en hel tim och han sa att han ville anställa mig, att jag hade den rätta personligheten och skulle gå bra in i hans team, men mitt klantiga svar på hur länge jag skulle stanna här fuckade till allt. På frågan hur länge jag skulle stanna svarade jag " I dont know". Efter förklaringen att jag inte skulle dra inom det närmsta lättade det lite, så vi får se om det blir något, annars har jag ju tagit lärdom av intevjun iallafall.

Han var lättsam, men väldigt strikt och hård, blev nästan skrämd först och tänkte at jag inte ville ha jobbet, men när det lättade blev jag snarare taggad att ställa mig och sälja skor direkt. Man ska tydligen vara som ett förklätt rovdjur när man går runder där i butiken. Det negativa skulle nog vara att jag hade blivit kär i för många par skor och kanske inte haft en lön att plocka ut ;)

Det roliga var när han fråga när jag kom till London och jag svara "yesterday". Hans respons blev "Yesterday, and you already have an interview with me today, damn". Det var den sista cv:n jag lämnade igår som ringde idag!

Bless U darlings ;)

Då har man flyttat till LondonBack to the top

Har inte sovit en blund inatt eftersom det blev extremt mycket att göra på måndagen. Natta systers barn och var hemma kvart i tio för att äta kvällsmat och ta tag i det sista innan flytten till London. Det tar sin lilla tid!

Kvart i fyra blev jag hämtad och vi blev körda till malmö/svågerstorp för att ta tåget då flyget gick redan kl 7. Det visade sig att min ompackning blev goda 18 kilo, vilket var tur för Emelie som packat en hel hockeytrunk på 27 kilo. Hon fick mina två kilo tillgodo men fick betal 345dkk för 5kg övervikt, plus att hon fick checka in i odd sized luggage...haha.
Incheckaren fick syn på våra handbagage och ville väga dem oxå. De vägde 10 kilo och jag tror det är 5 som gäller, men eftersom kön hopade sig lät hon det passera. Fy vad vi kämpat med denna packning så vi har fått betala för den i muskelvärk och onda händer också.

Vi var jättertrötta på planet, men när vi väl kom på tåget var vi på G igen. Fick en kick av att anlända i London och packa upp våra grejor på rummet. Vi hade båda med oss vasitt gosedjur, hihi. För att göra rummet ännu mer hemtrevligt och girlie ska vi hänga upp posters på snygga killar, har bara kommit underfund med Edward Cullen än så länge dock. This is great! Sen var vi i stan och dela ut CV och tog sedan bussen till Sheperds B för att äta med Suss. Nu sitter vi i våra sängar med våra datorer och lyssnar på musik. Vi är inne på 38 timmar vaken tid och jag hoppas på en riktigt god natts sömn.

Det regna när vi kom hit, men vinterjackan jag behövde i Sverige behövdes minsann inte här. Vi åt till och med utomhus ikväll (oki, där var värmelampor), men ändå. Tack o lov att den bitande kylan inte är här riktigt än och att man blir varm av att gå i sin tunna jacka.

Love from London

Skinny Pooh and the lost voiceBack to the top

I fredags kväll under Tessan och Elises tjejmiddag började min röst att svika mig. Lör mrn när min chef sa godmorgon fick jag fram "pip". Jag fick anstränga mig till det yttersta för att göra mig förstådd igår och idag. Folk tittar lite underligt på en men på jobb behöver de ju min hjälp och måste lyssna, medan de som inte behöver min hjälp retas. "Va sa du, va sa du"! Min röst är borta!

Msn:a med Suzz och undra om jag kunde blanda ner den där honungen alla snackar om i varm oboy, socker på socker är liksom min grej. Te och så smakar bara förpestat vatten och nu sitter jag här med mitt honungsvatten eftersom mjölken var slut. Det smakar pi, men jag dricker det för varje klunk känns som sammet i min strupe.

Jag skriver ti Suzz: "Känner mig som freaking Winnie the Pooh, men fast det smakar pi så känns en klunk som ett mirakel på stämbanden så det är bara att Puha på"

Suzz: Oki...Puh

Jag tänker efter och skriver: "Skinny Puh"

Suzz: U said it...haha.


Så nu ska jag få ner min vattenutspädda honung och kanske hade Puh varit några kilo lättare om han anammat detta, men Puh ska ju vara Puh.

"Skinny Puh"

Fy för vilken helgBack to the top

Det har varit en helt snurrig helg som har varit både i Lina anda och inte. Jag kan tyvärr inte förnya mig helt så jag är precis lika snurrig som innan, men jag har partajat, jobbat, partajat och jobbat. The old Lina hade inte gjort det. Kanske ska kalla bloggen adventures of new Lina ;)

Trodde helgen skulle vara hårdare faktiskt för att jag gick all in med dricka och tid. Det lär väl slå mig närsomhelst antar jag, har väl fortfarande lite redbull i systemet. Berättar om helgen snart, ska få tillgång ti lite bilder först tänkte jag.

Annars är det filmkväll i dag, Fast and Furious också ska jag packa till London. Måste veta kilona snarast så jag vet hur många Felix tomatketchup jag kan få med ;)

Donna Karan - Be DeliciousBack to the top

Gick ju runder och luktade på parfymer på flygplatsen och hittade nog en jag kan tänka mig att köpa. Ofta luktar jag runder och dras till parfymer liknande den jag har nu. Har bara en parfym för jag hittar ingen annan som mäter sig med den. Kan dock tänka mig att ha två efter att ha luktat på den ljusrosa Donna Karan - Be delicious. Synd att man inte kan förmedla dofter via webben!

Sen har vi den gröna Be delicious som har en frisk doft av äpple, att man snarare vill äta den än spraya den på sig, fast om man vill ha effekten av att folk vill äta på en så är den ju utmärkt.

Annars är det Hugo Boss Women orginal som är "the one and only" för mig, allt annat är kopior av doften, luktar konstigt lr är goa dofter jag inte vill ha på mig bara.

Love

FlygplatsenBack to the top

Igår var jag lite väl tidig på flyplatsen och dessutom i min pyjamas. Ja ni läste rätt! Det blev lite stressig på morgonen eftersom jag skulle hinna till södra delen av London till min bror innan 12 så jag satte mig på bussen i min pyjamas (mjuskisbyxor, t-tröja och en hoody utanpå). Men väl hos bror var det snabba pix och ett två tre så var jag på väg till flygplatsen i pyjamas "lite väl tidigt" enligt bror. Dahhh, det var ju meningen att jag skulle dusha och byta om hos han innan.

Hade några timmar att döda på flyplatsen, så det blev dyrt internet och pafrymluktning och lite telefonpratande. Lite väl parfymosande var kön genom säkerthetskontrollen lång och jag hade en barnvagn som körde på mig bakifrån hela tiden. Tur att hennes barn var så sött att jag inte kunde fräsa. Hon förstod nog inte att hon körde in i mig för när hon väl såg det så var det "oh Im so sorry dear".

I kontrollen tog de min väska åt sidan och spanade in min nya I-pod. Hon sa: "Oh...is it the new one, oh...it has a camera and it's so light". Kunde ha varit en riktigt bra apple reklam!

bloglovin
RSS 2.0