WTFBack to the top

Haha, jag kan inte förstå att jag inte har bloggat sedan den 2:a December, så länge har jag nog aldrig varit borta från bloggelibloggen. Jag har verkligen inte känt för det eller haft tid för det, eftersom det varit så upp och ner och så mycket plugg haha. Men nu är det lov lov lov...och jag är lat lat lat :D

As uncertain as before...Back to the top

So here is the deal...jag ska flytta.

1. Men för att jag ska stanna här och flytta inom Santa Monica krävs att två saker klaffar. Mina betyg blir översatta (just nu) och att något av det blir godtaget av SMC så jag kan ta ut ett AA degree efter nästa termin. För att ta ett AA degree måste jag också läsa matte, vilket jag kan inte har behörighet till på rätt nivå på SMC, så jag och Jojjan och andra ska göra det på UCLA om där finns plats.

2. Klickar detta, så antingen åker jag hem med detta degree (så jag får ut nått här), eller så gör det att jag kvalificerar till FIU och jag kan flytta till Florida till hösten, the dream. Ska prata med dem imorgon.

3. Skiter sig punkt nummer ett, så har jag ingen anleding till att lägga pengar på en termin till för jag kan inte slösa mina limited CSN pengar på college och kommer jag då in på FIU senare, så har jag inget CSN till det. Istället är det då the option att plugga i Sverige, i Göteborg då till hösten. Men...om jag skulle komma "hem" i Februari för att allt skiter sig, så vet jag inte vad jag ska hitta på hela våren suck. Får väl komma på någon grym plan som helst ska innebära attt inte komma hem till Sverieg för tidigt :)

I really don't want to come home, but sometimes you got to keep it realistic and "smart"...which is boring, but still I got to think...reason...det är bara det att flytta hem känns lite som att skriva på sitt eget dödsstraff...oki jag överdriver, men you get the point.

Why didn't I make up this schedule soonerBack to the top

Så dags att göra detta schemat med lite mer än två veckor kvar i skolan haha. Det var en uppgift på cheerleadingn, men dahhh, varför göra den i slutet? Kyckling är ju på schemat eftersom jag ska ju försöka att inte äta annat kött och någon lördag måste jag ju få partaja och äta chocklad :) men ahhh, stor risk att jag skulle kunna hålla detta haha, men det lilla hade kanske räckt.


ThanksgivingBack to the top

På thanksgiving så samlades vi Plaza svenskar och firade en svensk influerad thanksgiving. Det blev ingen Tuyrkey eftersom killarna som skulle fixa det var ganska sena på det. Istället blev det kyckling och Maddes köttbullar med fetaost tillsammans med potatismos...mums. Vi alla var i MATKOMA.

Jag och C skulle ta med kladdekaka och kakor, men kladdekakan som hon gjorde blev inte så kladdig och smakad inte så svenskt pga ingridienserna. C bad mig passa kakorna i ugnen medans hon duscha....Why man?...Sry I burnt the cookies :/, men vi hade inte "bakat" dem änå :P  Hon blev lite arg och sa "jag visste det", men really, vem som känner mig ber mig passa något i ugnen.

Kvällen var mysig, men jag försökte hålla mig undan spökhistorierna. Vi avslutade kvällen med Remeber the Titans, som jag skulle hoppa för att jag redan sett den och gå och lägga mig istället, men nope...jag fastnade...den är så bra alltså.

Na na na na, hey hey heyyy, goodbye...


bloglovin
RSS 2.0