Facebook addictedBack to the top

Jag får inte göra status uppdatering på FB på en vecka typ, så jag lär väl bli bättre på att blogga då ;)

Ahh det har väl inte undgått folk att jag är Facebook addicted, men jag är ju långt ifrån den enda. Det är ju det här med statusar. Jag blir så lat på att blogga så det är som att jag bloggar i min status ibland. Just därför blir min statusar onödigt långa, men det är ju de som bryr sig om mig som jag vill ska läsa, inte resten av folket som skiter i och läsa när de ser hur lång den är haha.

Jag har länge velat städa FB, men det är svårt, det är ju ett kontaktnät, men jag är ju lite personlig och vill kunna vara det. Jag hade inte använt FB om det varit för att vara bara shallow liksom. Jag känner faktiskt mina 400 vänner typ, men come on...det är inte så att vi pratar eller ens skriver Happy B-day. Det känns som vissa addar bara för att typ säga kolla så många vänner jag har eller för att kunna snoka.

Hur som helst, så återstår det att se om jag klarar detta. Det har gåt 24 timmar och det kliar i fingrarna, men det är ju så stupid så detta ska klaras och kanske avvänjas som smått. Ni blir skonade i en vecka :P

Hot...it's freaking hotBack to the top

Det har varit värmebölja här nu. Vi har haft upp emot 45 grader. Man fungerar knappt i sånt väder och vad man än gör så får man inte glömma att dricka, eller äta för den delen fast man tappar matsuget. Att svettas som en dåre är ju inte heller det roligaste, som tur är så brukar jag inte svettas lika mycket som många andra, för att jag är otränad kanske :P

Poolhäng hela måndagen...Klart att jag ska springa på den söta killen som bor här som jag haft följe med hem innan, som jag aldrig ser här annars, när jag står och väntar på hissen med håret i en knut på sidan av huvudet, i hela ansiktet och stående rakt upp. Inte satt bikinin rätt heller...tack och lov att jag hade shorts...ahh...det var nästan döden just då faktiskt. Hissen gick igen och jag hann inte lägga in en stöt...as if I could or would dare haha...umm...hade det varit lönt så som jag såg ut :P Max sa att jag säkert så slitet gullig ut...hoppas :P


Jag älskar att det är varmt, men come on, en bris lite då och då, men jag gnäller inte ;) De andra dagarna det är varmt så är vinden så kall att jag klär på mig hyfsat med kläder ändå. Men gud vad jag älskar värme och sol <3...kanske dock lite mindre än den värmen vi har nu...men jag har hellre värmebölja än kallt :) Hört att det snöat i Sverige redan, dock way up, men ändå :/ stackars er.

Är inte så ofta vid poolen, dels för att den inte är uppvärmd och är på tok för kall, dels för att där kan man inte sola topless...har fobi för bikinimärken. Nope, istället fläker jag på balkongen och grabbarna får höra av sig innan de kommer hem.


Tänk om jag hade kunnat gå runt i shorts, bikini, shades och flip flops året runt...<3

For the love of BeerBack to the top

(Assig. 3 för comm class)


I have grown up with a beer lover. My dad! (not the alcoholic kind of love). Maybe it’s because his father was Danish and Danish people are known to love that beer a little more for some reason. ”Sweety, Could you get daddy a ‘daddy yum’ in the fridge?” (guess that would be the translation). When I was younger and went over to Denmark with my friends and their families they would buy stuff for themselves for their money, I would buy beer for my dad (that of course my friends parents made sure I delivered). I was hardly old enough to carry a 24-pack beer, but I was then the best daughter in the world and who doesn’t want to hear that? What was with the yummy fluid in those bottles that we weren’t allowed to drink till we were 16?


The brilliant Heiniken Walk in Fridge commercial:

Men love beer as much as girls are suppose to love a walk in closet full of shoes, bags and clothes. So they get a walk in Fridge. Fair enough!


But it was not just my dad, everywhere around me everything said; MEN LOVES BEER. The movies; ”What’s with this chick, she has beer flavored nipples or what.” (10 things I hate about you). The Beer commercials are probably the worse brainwashers of them all. When I finally got to taste beer I was surprised over how men can love something so disgusting. Maybe it was a man thing! But I met guys that felt the same way, but learned how to drink it because men drink beer. Heck, even I learned to drink it, but with a lot less love. In Switzerland a lot of the guys drank beer mixed with sprite or if they drank non mixed beer, a Corona with lime. I found myself thinking ”That’s for chicks!” They weren’t manly enough for me, they might as well have been wearing a pink tutu.


So maybe my fathers love for beer was inherited from a beer loving nation, but what about today? Why do I feel men are programmed into loving beer, why do I feel programmed to associate beer with a real man? The videos below are funny beer commercials that says just how much men loves their beer and then I mean LOVE.


Miller light girlfriend commercials:


They love it more then the new found girlfriend...

It's easier to say I love you to a Beer...

It's easier to explain why you love Beer than explaining why you love your girlfriend...

So much that you would save the Beer instead of your girlfriend? What?

Pieces of me latelyBack to the top

  • Förra veckan var mitt stora problem att äta själv på skolan så jag fick vara väldigt intresserad av en bok för att inte se ut som att jag inte hade vänner haha...vilket i-landsproblem...fick panik när ingen var i skolan. Idag ringde jag för att kolla om någon var i skolan igen, men tänkte fuck it, jag vet att jag har vänner, vem bryr sig liksom...let's eat...
  • Jag har även lärt mig att min cykel (the red hustler) inte är så bra för "look no hands" eller för kjolar. Jag har flashat mina trosor för stora delar av SM när jag cyklat runt på senaste.
  • Jag älskar min politiska filosofi klass <3...ahh jag vet jag är helt störd tydligen. Börjar nog få en liten crush på läraren för att är så smart och han ser ut som en man som jag kan tänka mig att vara med när jag själv är i den åldern, så det är inte så att jag skulle go old haha.
  • Haha och jag tyckte det var superkul att Alle kom ihåg att säga "Ska vi hångla"...Cat lärde han det...enligt henne viktig svenska att kunna.

Ahh lite hångel mellan lektionerna hade inte varit helt fel ;) men man ska nog inte involvera sig i skolan...focus...det är inte jättelätt att fokusera på cheerleading class när där är typ 100 football guys på gräset. Många av dem ser ut att vara snygga i sina gears...men när det tar av hjälmen vill man ofta att de sätter på den igen :P...nej nu ska jag inte vara sån. Haha, några i cheerleading laget har tjingat några spelare fast de aldrig pratat med dem eller ens kommer att göra det...hands off. Lite svårt när vi inte får titta eller prata med varandra during practise, annars hade jag frågat nr 85 om han är taken haha ;)


Cat inredde lite...Back to the top

Catrin fick inredningsflipp häromdagen och började flytta runder möbler. Jag tyckte korgstolen och bordet stod bra på balkongen för där användes det iallafall. Nu pryder de bara, och ahh dekorationen är ju inte riktigt i smak med vad vi andra gillar. Det ser absolut mer hemtrevligt ut, men blommiga kuddar, leopard duk, adrey hepburn och ballerina bilder och annat pink fluff blir lite väl.


Imorgokväll ska vi till Target, får se om vi addar nått mer till inredningen då. Jag hade behövt en lite nyrå faktikst för all amina skolgrejor och så.

I met Yellowcard...woop woopBack to the top

Häromdagen så likade jag Yellowcard på facebook och får då uppdateringar från bandet i min feed. Redan samma dag stod det att de skulle spela på Hot Topic store i Santa Monica...ahhhh. Givetvis stack jag dit och jag och Jojjan gillade den lilla intima spelningen i affären.

Haha, han sa att han skulle fixa biljetter till deras konsert till oss och tog Jojjans nummer....hoppas...men risken är inte så stor. Han sa "and maybe we can hang out some time"...fy vad man kände sig som en groupie då. Han säger nog så till många tjejer, men jag är ingen groupie, jag är där för att höra musiken.

De har konsert i Pomona i november och vi ska försöka be there...men annars är jag sjukt avvis på alla som kan åka över till UK och se både Yellowcard och All Time Low som ska spela ihopa där. Two off my favorite band juh :/ Men nån dag ska väl de oxkså spela här.Full moon n fresh airBack to the top

Här sitter man nattetid o myser på balkongen och tittar på en full moon. Tyvärr inte så mycket stjärnor...så ljust här...mys.


You're so funny...Back to the top

Innan har jag hatat när folk kallar mig smart...nu hatar jag när folk säger, du är så rolig. Varför?
Till en början med när jag började plocka upp livet igen så blev jag totalt överraskad när folk skrattade åt mig...kan jag vara rolig? Nu får jag höra det ofta...men det är väl roligt att vara rolig?...ahh förvisso...MEN jag har börjat tro att när folk säger "du är så rolig" så menar det egentligen att jag är "weird" haha.


You probably think u'r cooler than meBack to the top


Cat: "Jag hatar när man ser en musikvideo och artisten är ful. Jag ska aldrig mer se videos"

Vad jag störde mig på var att hans låt lät så gullig, nördig, men när man såg hans riktiga video så går han runder som om han själv tror att han är cool, vilket blev helt fel bara. Med videon var låten inte gullig längre, så jag har bara låten postad.


A sleeping wreckBack to the top


Varje kväll är jag super trött och tror att jag ska få en riktig god natts sömn...not happening.
Här sitter jag på datan igen. Försök sova tänker ni? Done that, det är inte jättekul att ligga i mörkret och stirra. När jag väl somnar så vaknar jag hela tiden, rör mig hela tiden, drömmer konstigt och folk som inte är önskade i mina drömmar är där. Riktigt konstiga drömmar och mardrömmar är något mitt huvud är bra på tydligen.

När jag väl måste gå upp på morgonen så är det tufft, men jag tänker jag ska klara denna dagen så går jag och lägger mig i tid ikväll för då kommer jag vara så trött att jag måste sova bra...och så fortsätter det till jag har sovmorgon på helgen och sover för länge :P

Tror jag saknar att sova bredvid någon i en stor säng kanske :/

Lost in translationBack to the top

Idag har vi pratat om ifall amerikanare kan missförstå vad vi säger fast vi pratar hyfsad engelska. Delvis för att man kanske gör en direct swedish translation i huvudet (många gånger av ren vana så man tänker inte på det, låter rätt) och hur man väljer ord och ton. Vi svenskar anses ofta vara rude och själv tycker vi inte att vi är rude, men det är sättet vi säger saker på, vi är ju väldigt chill. Sen att man är uppväxt på olika sätt i olika länder kanske gör att man tolkar annorlunda.

När jag pratar med A så känns det som att det mesta som kommer ur min mun låter helt konstigt när jag väl har sagt det. Sen kan det ju också vara att jag blir smått förståndshandikappad i hans närhet av någon anledning. Vi är klasskamrater denna terminen också, men vi hänger inte mer, bara sådär, utan förklaring. Behöver jag en? Varför tar jag inte och gör en analys på det :P

Bieber Fever at the VMA's och jag var där höhöBack to the top

Vi tog oss in till the VMA's, men kom en timme försent för att få gratis biljetter till att sitta på läktaren till röda mattan. Det vara bara att bita det sura äpplet. Tjejerna blev helt tokiga av att se in på röda mattan och se Keisha lr vad hon nu kallar sig :P De hade byggt upp en scen utanför och det visade sig att Bieber skulle uppträda där...jamen då tittar vi väl på det. Ut kommer han ur sin trailor och går och sätter sig i bilen rakt framför oss och sitter där i evigheter och väntar på signalen. Bilen startar, kameror överallt och jag klagade inte, typ älskar den där baby baby låten, there I said it. Den gör mig så glad av någon anledning. Guess I caught a bit of that Bieber Fever!

2010 MTV Video Music Awards

Mjaou...my little CatBack to the top

C har blivit mycket för mig under våran tid. Hon är som en bästis, som en pojkvän och som en irriterande lillasyster. Vi drar inte alltid jämnt, vi bråkar, hon är stökig och bortskämd, men gud vad hon kompenserar i skratt. Denna människan får mig att skratta så mycket att jag kommer att leva länge om "ett skratt förlänger livet" applies. Jag tänker alltid shit jag måste berätta vad hon sa eller gjorde för er, men jag glömmer ju alltid bort för våra äventyr är allt annat än korta. Ikväll sover hon hos sin Johanna och jag har rummet själv...gött, behövde få pluggat och ha lite space, men inte för mycket, utan henne är det lonely.

M och A sa häromdagen: "Ni har alltid massor att berätta när ni kommer innaför den där dörren, precis som hela ert liv, allt ni gör är ett äventyr"..."Är det inte det?"...Ohh well händer det inte nått kul, så kör vi bara på tills vi viker oss av garv. Love it! We are so mature :P

L: "Haha...detta är din cykel C...haha" (visar henne en rosa barncykel med pom poms på handtagen)
C: "Kul, det värsta är att du sitter där och skrattar åt dig själv"
L: "Denna då" :P haha (visar henne en hello kitty barncykel)
C: "Mmm...visst, skitkul....(paus), "men du den är faktiskt jättesöt, finns den i större?"

I'm doing it military style...aim n'shot...Back to the top

Disciplin är något jag har behövt lära mig (inte för att jag gjort det innu). Jag sa till mig själv att nä Lina, allt här i livet kan inte vara kul, livet är inte ett enda stort LOL och man kan inte tramsa runder för att lolla till det hela tiden. Så disciplin är just vad jag övar på just nu. Jag tänker militär...schema...struktur...what doesn't kill u makes u stronger.

Älskar anime, kunde inte låta bli att ha den som profilbild med texten..."Im gna make u an offer u can't refuse"

Mat: Jag försöker verkligen äta rätt och jag äter väldigt mycket sallad nu och på helgerna får jag äta kolhydrater som ris och pasta...och kanske ett choklad ;) (annars dör jag kanske) Annars är det mycket frukt och nötter, men mina flingor får jag unna mig. Alla kränger BJ här som tusan, jag vet att minst 2 kilo är BJ på min kropp så nä tack hur gott det än är. Brownies har jag inte rört I swear, de är 3 kilo på min kropp. Försöker inatala mig att det är rätt äckligt ändå...NOT...funkat ändå tydligen.

Träning: Det är verkligen ett plus att jag har cheerleading och att jag måste släpa mig dit och springa en mile, springa i trappor, träna mage och ben. För efter det så kommer det roliga...dansa. Wassup wassup...Kan jag ta mig till gymmet en gång utöver det så har jag...tada...tränat tre gånger i veckan. Måste tejpa mina fötter varje gång och nu är de helt äckliga för de har haft så många blåsor som jag bara tejpar över...aouch...och tränar vidare med...I have to...no wining.

Plugg: Jag går i skolan mån-ons och mina dagar är typ nästan fullspäckade med plugg mån-tors. Då jag gärna sätter mig i biblioteket minst en gång om dagen och pluggar. Tar det i små portioner så blir det inte jobbigt och inte heller stressigt och kanske undviket jag dessa Red Bull plugg nätter. I'm shooting 4 my AA degree first of all, hopefully with plenty of A.s :) Snart första proven.

Känslor: Känslor dö! Nä, men klart man får känna, men hallå det har gränser. Orkar inte upp ner, upp ner. Orkar inte tänka på oväsentliga saker jag inte vill tänka på men som smyger sig på...kontroll...sten...biatch...I don't care...haha okej, jag ska inte bli en känslokall robot...bara känna lite mindre :P

Jag får faktiskt ihopa det rätt bra så jag har tid till annat. Det känns riktigt bara att vara strukturerad, även om jag inte alltid lyckas, men att jag försöker är bra nog just nu, sen får jag bli tuffare och tuffare tills det blir en rutin. Kul kommer när det kommer och det har jag gott om ändå.

Höger om...dismissed...The Red HustlerBack to the top

Jag har köpt en ny bebis, ett nytt skötebarn, som jag antagligen kommer att misslyckas med att sköta. Japp, har redan repat the back fender...suck. Cyklade hem den enda från Culver City, inte för att dte var jobbigt, men vägarna här är inte alls och då menar jag INTE ALLS anpassade för att cykla. Det är svårt att vara grön i denna stad.

Jag var ju helt inställd på en svart cykel med röda fälgar, men och de fanns i hela butiken, men för killar. Du kan få rosa fälgar...WTF. Jag sa till han: "I shouldn't be punished just cuz I'm expected to buy pink as a girl, I want Red rimms even if it is 4 boyz". Han pratade med chefen och det blev fixat. YES! Haha, sen ville jag inte ha vit sadel för det var det inte på den de visat så han satte på en svart gratis också fick jag den vita med hem om jag ångrade mig.

Problemet är nu att man vill knappt lämna cyklen, den är så fin och shiny. Jag känner mig supercool när jag cyklar på den haha. Folk kan nog se hur cool jag känner mig och hur glad jag är över min nya cykel, dels för att jag faktiskt cyklar haha och för att de skrattar lite åt mig, men håller med att den är sjukt coooooool. Det blev namnet the Red Hustler eftersom "everyday I'm hustlin" sketchen på youtube har blivit lite av ett internt skämt. Biber Fever funkade inte riktigt för mig, inte heller black mumba (kill bill). Skulle låtit er kma med förslag juh :)

Cat köpte ju en illrosa...oväntat...naj

Wouldn't wanna be perfect...Back to the top


Can't be friendsBack to the top


Look? what this girl don' did to me, she dun cut me off from a good good love.
She told me that those days were gone, now I'm sitting here going half crazy

Cuz I know she still thinks about me too
And there ain't no way in hell that I can be just friends with you

And I wish we never did it, And I wish we never loved it
And I wish I never felt so deep in love with you and
now ain't no way we can be friends.

The way it felt, no faking it, maybe we were moving just a little too fast.
But what we've done we cant take it back
Now I'm sitting here half way crazy

Ain't no tellin what we could have been,
And if I knew it would end like this,
I never would have kissed ya, cuz I fell in love with ya,
We never would've kicked it, cuz now everything's different
I lost my only lover and my friend that's why I wished we never did it


How the f#c# did I end up in the closet???Back to the top

Hur mycket socker var där i den där fudgen?...yes girls, I ate the whole thing...yum...extra gym sen :P Jag kan inte sova och jag har ingenstans att ta vägen...med andra ord inget att göra. C kunde inte sova om jag skrev på datan, men jag höll ju på att chatta med D, haha och våra samtal är typ oändliga har det visat sig haha. I vardagsrummet ligger Anels kompisar så jag kan inte gå ut där och på balkongen är det ju kallt. Nä, nu ska jag ta och ligga kvar här i garderoben med mina kuddar och mitt täcke och påbörja ett manus...tell u about it later om det faktiskt blir skrivet. Tack och lov för walk in closets annars hade det inte gått ;) Miss my bed dock :/

Peace, love and understood writing from the walk in closet...


The Cat is asleep and I'm a Speedy LiloBack to the top

Cat har gått i däck, men jag har överskottsenergi. Hmm vad göra? Sverige har inte riktigt vaknat på FB. Så jag har ju bloggat lite...yey. Väntar på bilder från Jojjan så ska det nog se till att bloggas om vårt VMA äventyr :) Haft så himla kul ikväll med nya gänget. Massa svenskar har flyttat in här på Plaza...vi är pionärer. Riktigt svensk gäng :P I'm in America and talk Swedish typ.

Thank god 4 music...n earphones when ur roomie is snoring ;)

Haha, det är en söt kille från Canada som bor här som jag har haft följe med hem nu varje onsdag. Vi visste inte att vi bodde på samma ställe första gången, så jag gick precis bakom honom halva vägen hem...blev lite wierd...så till sist skoja jag ju till det som vanligt och sa "It feels like I'm stalking you", varpå han bara "No, no, I don't think you're stalking me"...haha..."relax, a joke". Sen dess har vi slått följe istället haha. Jag vet, jag är pinsam, har dåliga skämt och lines, men vi pratar ju nu :P

Pinsammaste skämtet måste ha varit när jag följde A en bit och vi var lite runda om fötterna och han bara vänd om nu, du får inte följa mig så här långt. Har du din telefon och jag bara, nej. Varpå han insisterar på att följa mig tillbaka och jag kläcker ur mig "No, no it's oki, I'm a Ninja" och sätter upp min händer Ninja style. Cat höll på att dö när jag berättade det. Hon bara, jag hoppas inte han hört dig skratta också för då är du illa ute haha. Ahh det var nog det :P

Lilo n' Stitch...

Nä nu ska jag gå ut och se om grabbarna är vakna...jag vill umgås...yah I know...stackars dem :P
(update; everybody is sleeping...ahh...n guest are sleeping in our livingroom...now what...I'm gna hang with myself...ahh...Sweden wake up)

Bruno Mars...The Grove is GroovyBack to the top

Idag tog vi oss till The Grove för att se Bruno Mars " I wanna be a billionare"..."beautiful girls all over the world"..."just the way you are". Vi kom precis i tid, för vi hade tydligen fel tid. Åhh jag dör så söt han är, what a smile :) Ja, ni kan ju se själva :) Hade Sandra på telefonen när han sjöng just the way you are. Vår låt <3...vi fick goosebumps. Grymt var det när de började spela White Stripes låt Seven nation army och jag och Linda började stämma in direkt...oh oh oh oh oh oh.


Noodles...Jag köpte fortune cookies till alla...måste ha det juh. En dollar för en påse, men man ska ju inte behöva köpa dem.

Vi gillar cheesecake factory och Abercrombie ohh yes...speciellt när där är en kille med bar överkropp i ingången och snygga butiksbiträden...mums.

Cheesecake frosseri på hög nivå...tre timmar väntetid för bord, så de köpte i disken och vi satte oss på ett mysställe. Jag köpte fudge istället :) Live bandet började spela och vi alla stämde in till Stand By Me...Sounded lovey! :P


Sen dansade vi loss till Livebandet och jag fick en tamburin av bandet. Han tackade de vackra svenkska tjejerna gör vår dans och stöd haha.

Linda slöt upp med oss idag eftersom hon är på besök idag...så kul att ses. Vi blev ett riktig härligt gäng (sakna jojjan dock) och vad gjorde det att vi tog bussen...we know how to entertain ourselves and the rest of the bus apparently ;) Woop woop...

I'm on a horse...Back to the top

(Assig. 2 till com class) I had a hard time finding something to analyze this week, because I want to write about something that actually caught my eye, something that makes you remember a while after you’ve seen or read it. So I thought, have I seen anything like that? Yes! A commercial that really caught my eye a while back was the Old Spice commercial. No, not because there was a ripped guy in a towel :P

I usually ignore commercials when I watch Tv, but this one had me hooked. Let’s break it down! A ”good looking” guy comes out off the shower in a towel and says ”Hello ladies, look at your man, now look at me...sadly your man isn’t me, but he could smell like he is me”. The commercial sort of states that the man in the commercial is a man we want our men to be. Then he pulls up the perfume Old Spice that looks like a Tetra Pak wine. There was no time to think about that, the commercial continues.

 

The scene changes quickly. ”Look down, back up, where are we? On a boat with the man your man could smell like.” The perfume turns into the tickets to the thing you love, then to diamonds (a girls best friend!?) and back to the perfume. ”Anything is possible when your man smells like Old Spice and not a lady”. So when your man smells like old spice he can afford tickets and diamonds? The commercial suddenly represents classy, appealing to a girls ”desires” beyond the man. It also sort of states that all other perfumes for men aren’t manly enough.

 

Then from nowhere he is holding the perfume and says ”I’m on a horse” and he is sitting backwards on a white horse. What? Why? Because it’s something so random and out of place that it’s funny and weird and it made me laugh and remember the commercial. The commercial was fast and kept changing, but somehow I was with the whole time and I knew what the commercial was about. Some commercials have a way of just being witty, keeping your attention, but often I miss the product. The Old Spice commercial succeeded in keeping my attention, knowing what the product was, made me laugh, remember and post it on my facebook with a LOL.


So would I buy the product or make ”my man” buy it? Probably not! The design on the perfume wasn’t appealing and the name ”old” and ”spice” are two words I wouldn’t associate with a perfume that smells good. But maybe, if I ran into the product I would definitely smell it just for fun because I seen the commercial and maybe the smell would convince me. The message is clear, your man ain’t a man, ain´t the man, ain´t classy enough if he doesn’t smell like Old Spice.


Go get them, fight fight fightBack to the top

I tisdags så kom vi till klassen för att träna som vanligt, men coach surprisade oss med att vi skulle cheera på en volleybollmatch. WTF! Efter 4 klasser typ! Let's cramlearn some cheers girls...öhh oki. Vi fick blåa pom poms och allt. Ni hade dött av skratt om ni sett mig.

Coach försökte typ döda oss med träning i onsdags. Vi sprang en mile som vanligt och sen skulle vi springa upp och ner i trappor plus 4x4 benövningar som dödar alltså. Sen efter det så är det stretch, cheers och dans. Var helt död, men ändå är man glad närman går därifrån för man orkar typ alltid dansa och man blir glad av det :) Har jag inte bättre kondition och ett najs ass till jul så vet jag inte vad jag gör.

toe touch typ...jag ska ju vara glad om jag lyfter från marken :P

På tordagen möttes vi upp några tjejer från klassen och tränade lite.Vi ska ju "uppträda" på homecoming, ett stort fotbolls event på skolan..suck...om 4 veckor. Pinsamt! Vi ska klara att hoppa upp i en toe touch tills dess, hon måste ha skojat. Stretchar allt jag kan, men man är ju ett kylskåp. Le är något jag glömmer att göra och det är väl obligatoriskt eller :P


G curtis and Sam AdamsBack to the top

Haha...de brukar skriva namnen tvärtom eftersom G är feat Sam, men nu är det G vi promotar här hallå ja. G är Sandras pojkvän som jobbar i musikbranchen och nu har det tagit fart om man säger så. Han är nu på tour och hon saknar han nått så fruktansvärt, men idag ska hon få se hans konsert och träffa honom tack och lov ;)

Sjukt skön och rolig kille. Vi blev alla utslängda ur apple store första gången de skulle visa videon för oss haha. Vakten ville visa sin authorithy eller något. Nu har videon till deras låt "still I rise" släppts iallafall och det är en skön truddelutt som sätter sig på huvudet. Sam hade behövt sola och byta linne tycker jag men det är ju låten som räknas :P Check it out!


Cheerleading på hög nivå...lr? :PBack to the top

Idag när vi kom till class så var vi inställda på att springa en mile som vanligt, men det visade sig att coachen surprisade oss med att vi skulle cheera på en volleyboll match. WTF! Vi har haft typ 4 lektioner. Hon bara, ni får lära er dessa ramsorna nu på 10 minuter så kör vi. Tack och lov så skulle självaste cheerleading teamet vara med och dra det tunga lasset, men ändå.

Skolans corsairs pirates cheerleading team och vår coach längst till vänster...vi har helblåa tröjor och shorts som visat innan...som typ säger cheerleader under construction haha.

Det var kul, men nervöst. Sa till coachen att jag hade butterflies i magen haha. Så med blåa pom poms i handen så körde vi alla ramsorna. Ibland så rycks man med och baar yeah go team, men ibland känns det lite ratarded...kommer nog ta lite tid att vänja sig vid det här amerikanska fenomenet. Börjat bonda lite i klassen iallafall :)

Innan matchen började så fick vi ställa oss upp med ena handen på bröstet till amerikanska nationalsången...hmm kändes lite konstigt...men seden dit man kommer right. Inte hade man blivit utsatt för det som utlänning i Sverige, det hade ju varit på tok förnedrande...suck...förstår inte hur det kan vara så tabu i Sverige med nationalsången...det är inget rasistiskt med att hylla sitt land i sitt land.

He is just not that into youBack to the top

För ett tag sedan, närmare bestämt i London så såg jag filmen He is just not that into you...hihi anldningen till att jag tar upp det är att vi satt och titta på tv och de körde den vanliga "är han du mot dig så gillar han dig" mantrat till en liten flicka. C sa till mig att se den och när jag sa att jag sett den så fick jag ett..."men då borde du ju veta bättre".

I sommras skulle tjejerna vara supportive när en kille inte hört av sig och ja det lät lite kul.
Vän: "Alla är inte online hela tiden"
Jag: "Vem fan är inte online på 2 veckor"
Vän: "Han kanske har dött...seriöst om en kille inte hör av sig till dig så har det nog hänt något."
Jag: "What...nu tar ni väl ändå i, tjejer let's just face it...som i sex and the city när Miranda kommer på att He is just not that into you, men det är snällt av er att ni försöker :P"

Hade ju varit lite lättare att läsa signaler från killar om de inte var dubbelt budskap i dem...varför ljuga när man inte behöver liksom? Jag är väl lite retarded när det kommer till sånt I guess när man var av marknaden så länge :P Jag har allvarligt talat inte pallat analysera, men kanske ska man ändå se the signs liksom haha. Så jag googlade quotes från filmen och garvade lite haha.
-------------------------------

Mother: Connie, do you know why that little boy did those things? Because he likes you.

Gigi
: Girls are taught a lot of stuff growing up: if a boy punches you he likes you, never try to trim your own bangs, and someday you will meet a wonderful guy and get your very own happy ending. every movie we see, every story we're told implores us to wait for it: the third act twist, the unexpected declaration of love, the exception to the rule. but sometimes we're so focused on finding our happy ending we don't learn how to read the signs. how to tell the ones who want us from the ones who don't, the ones who will stay and the ones who will leave. and maybe a happy ending doesn't include a guy, maybe it's you, on your own, picking up the pieces and starting over, freeing yourself up for something better in the future. maybe the happy ending is just moving on. or maybe the happy ending is this: knowing after all the unreturned phone calls and broken-hearts, through the blunders and misread signals, through all the pain and embarrassment... you never gave up hope.

Gigi
: We are all programmed to believe that if a guy acts like a total jerk that means he likes you.

Alex: So trust me when I say if a guy is treating you like he doesn't give a shit, he genuinely doesn't give a shit. No exceptions.

Mary: I had this guy leave me a voicemail at work, so I called him at home, and then he emailed me to my BlackBerry, and so I texted to his cell, and now you just have to go around checking all these different portals just to get rejected by seven different technologies. It's exhausting.

--------------------------

Alex: I really gotta go to bed.
Gigi: Is that an invitation?
Alex: What?
Gigi: Oh god, That was cheesy.

-------------------------

Mary: He MySpaced me.
Nathan: Ouch!
Mary: Oh.
Joshua: Oh girl I don't know about that... My trampy little sister says MySpace is the new booty call.

----------------------

Gigi: Hey sorry to bug you again! Uh quick question.
Alex: What's going on?
Gigi: Ok I'm making out with this guy, PG stuff. but he mentions he's going out of town so he's gonna be out of touch.
Alex: Run.
Gigi: But maybe he is going out of town.
Alex: To where? New Guinea? Where's he gonna be that he's gonna be out of touch?
Gigi: Opens bathroom door - Where are you going out of town to again?
Gigi: Pittsburgh
Alex: Run.
Gigi: So what now I'm just supposed to turn from every guy who doesn't like me?
Alex: Uh. Yeah!
Gigi: There's not gonna be anybody left.

----------------------

Alex: I dunno... I like you
Gigi: [She's taken aback] You do?
Alex: Well, yeah, okay, don't start doodling my name on your binder, okay.

Gigi: ... I'm the exception...
Alex: [whispers] You are *my* exception.

------------------------

It sort of ended happy anyway...ohh I'm sry...I forgot to write spoiler alert :P


Im a bad blogger I know...sryBack to the top

Har så mycket mer att berätta om och jag är bak bak bak i skrivandet. Vi har hittat på en del nu och det har varit litta plugg, så bare with me ki....jag bloggar så fort det blir tid över snart.

C ya...

Beverly center...I've been badBack to the top

I fredags tog vi oss några tjejer till Beverly Center för att gå på fashionshow. Jag hade plugg och tog buss en timme senare dit, så jag missade första showen och "kändisarna". Ahh tjejerna såg Stephanie Pratt, Janice Dickinson, Will.I.am, Lisa "Vougue" Love och Mena Suvari...jag överlever nog. Har sett två av dem iallafall haha. Tyckte faktiskt att jag såg David Beckham körandes i en riktig snygg svart Audi häromdagen eller bara en riktigt grym kopia, men det leendet alltså...ihh.

Nu vet man iallafall var det snygga folket håller hus. Kanske vara det bara för att det var fashionevent, men så många snygga amerikanare under samma tak var unbelivable. Direkt när jag kom in i mallet och sprang på Catrin vid Starbucks så tappade jag hakan och bara stirrade på en kille...sry, men han var så snygg, nästan halvgudsaktigt haha ;)


I love shhhhhhhhooooooooooeeeeeeesssssssssss...ohh how I wish I could walk in them :P

Alla skoaffärer körde med grymma rabatter eftersom det var event och jag hittade två par. Kunde inte gå ifrån dem, jag var tvungen att göra dem mina...I know, bad Lina...men de var ju billiga, var för sig, ihopa låter det inte lika billigt, men det bar fortfarande billigt, I swear...behövde verkligen dem, I swear. Stövlarna jag egentligen ville ha på Steve Madden kostar 250 dollar och jag kunde få 20% rabatt, men nej, där höll jag mig, får hitta billigare boots helt enkelt. Kängor vågar jag inte ge mig på, är rädd att jag ska se butchig ut haha, men de som Sammy köpte var så snygga på henne. Buss dit och hem tog 4-ever! Men Beverly Center gillas :D

Puss puss...

My first American football game...Back to the top


Hahah jag började skriva på engelska först...Det var dåligt väder här i lördags, men vi tog oss till skolan för att se vårt skollag, som vi tidigare inte visste fanns, spela match. Tog på mig min halsduk för jag var så rädd för att frysa haha...freezy nr 1. Tog även på mig blå under kläder haha...go big blue...I'm so supportive :P Hmm, det var ju trevligt att sitta där på läktaren alla tjejer, men vi var mest fokuserade på vad cheerleading teamet gjorde för att vi håller på att lära oss samma.

De hade ett hundra avbytare förutom de som var på planen...hela planen är fylld av spelare när vi har cheerträning. Laget var inte speciellt bra, inte heller är dem snygga...vi får ta oss till UCLA och se nån match eller något :P Vi handlade innan matchen och en kille i kassan bredvid var tvungen att gå ifrån sin kassa för att säga till mig "I just feel the need to tell you how gorgeus you are"...."thanx!?"...kunde det inte varit en snygging och inte ett stirrande wierdo.

LP på VMA's på söndag...ihhhhBack to the top

Linkin Park har enligt sitt tourschedule EU tour till mitt stora förtret. Men på söndag är det MTV video awards här och jag och tjejerna ska försöka ta oss en titt. Fick reda på att Linkin Park ska göra ett framträdande, men dock filmat från en hemlig plats i LA, vid ett famous landmark. Jag blir knäpp, de är här men jag får inte se dem!? Om jag inte gissar på rätt landmärke dvs. Nope, platsen avslöjas minuten de framträder på VMA's. Hade så gärna velat se mitt favvoband juh. Jag är i LA men får likförbannat se det på tv. Vi ska var där när de kliver på röda mattan är dte tänkt, vi och en miljon till. Fan vad pinsamt om jag tjuter till när Justin Biber kommer eller nått, man vet aldrig haha. Nope, det ska väl till en del för att imponera på mig.


I have given sallad another try, still feel like a rabbitBack to the top


Idag skar jag sallad...jahapp tänker ni då, men det är fan en bedrift. Jag köpte ett salladshuvud, skar det och åt...med en massa dressing, paprika och kyckling. Mamma tyckte jag var sååå nyttig...not...men dressing och sallad är väl bättre än spaghetti och ett ton ketchup. Jag lagade mat iallafall och nu är kylen stashad med sallad och kyckling...det gick ner iallafall. Salladen jag äter i skolan älskar jag, så därför försöker jag med det även på hemmaplan.

Miltärfasoner ska det bli nu, åtminstonde lite mer disciplin är väl vad jag menar med det. Schema ska jag göra upp för mig själv varje vecka, vad jag ska äta och göra typ varenda timme av dagen för att vara så hälsosam och produktiv som möjligt. Blev för mycket sitta och hänga läpp nu dessa dagarna...tack och lov så såg jag säsonspremiären på Nikita. Vilket badass...ahh kan hon göra de hon gör (ej verkligt, jag vet), så kan väl jag iallafall följa ett jivla schema. Blev peppad iallafall :)

Back in line soldier...

Drink, give, do goodBack to the top

(I min kommunikationsklass så ska vi blogga och analysera media och dess reklam en gång i veckan på wordpress, jag tänkte att jag publicerar det här också, hoppas professorn tycker det blev ok :/ )

I went to the school Cafeteria to buy water and found that there were different brands to chose from . Suddenly I realized that my choice of water mattered. All this because of the water GIVE with their appealing texts on the bottles. So I bought the bottle Give love to protect our environment, because especially that text got through to my councusness. The picture inside the bottled showed a man watering a tree as an image of our planet.

“Natural spring water on a mission…Give love is all about our everyday choices each one of us makes to help protect our natural enviorment…recycle…join us and give a little love back to your piece of the planet…you just gave 10 cents to a local charity protecting the environment.”

These bottles with their different charity messages can appeal to many different people. Nature was mine, but maybe breast cancer would be your reason to buy GIVE water. ”Give love, drink give, do good.” Don’t we all want to do good? I set out to buy water and now I can do good doing so? The message is clear, the companies values are clear and it’s constructed to appeal to our do good will, maybe even guilt or passion. From this they will profit and give a small amount to a local charity.

So I guess I gave this water purchase a second thought, but how about I give it a third. After my do good purchase I drank the bottle in five minutes, knowing I had to buy another bottle later on. That will make me dispose of at least two plastic  bottles a day and I’m supposed to drink a couple of liters for my own good. Such paradox! I bought the bottle to help the environment, but instead I just gave the environment more plastic to deal with. Even thou it might have been better buying this  GIVE bottle, bottled water can never be enviormental friendly. As a Swede used to drinking water from the tap I have always thought that clean tap water in I-countries was given. Here selling water is a business, in Sweden it would be like trying to sell sand in Sahara.

A call for clean drinking water in the tap is the only way to deal with that environmental issue. Still I’m proud that SMC has deliberately made the choice to have the GIVE water in the cafeteria.


Borde nog läsa denna...Back to the top

...för att lösa mitt humör. Folk säger att den är riktigt bra, får klicka hem den med npgra skolböcker, den och kompassböckerna som jag ska ha tid att läsa när!?I wish...Back to the top


Och här bor jag...Go big blueBack to the top

Måste faktiskt erkänna att jag aldrig sett nyheterna här innan, men idag gjorde jag detta. Jag tittar förundrat på vad som händer där borta i USA...bla bla...LAPD...shit...det är inte längre där borta, det är här och här bor jag. Mord, polisbruatlitet, kidnappning, mord, tornado, mord...ohh yeah och enormt ignoranta, skeptiska och outbildade männsikor.

Idag blev det skola exakt hela dagen, suck, är redan bak på läsningen. Har en del att läsa i helgen. Cheerpractise tog kål på mig idag alltså. Det var så tufft...haha...men nu måste jag gå dit och träna 2ggr i veckan...hade jag sprungit annars..no way...min "jag springer inte" policy är out the window...en mile varje träning m.m. Jag dör...slim och tränad då förhoppningsvis :P

Hem och se premiären av Hellcats...cheerleading serie...ahh borde inte slösa tid på det i know, men jag vill bara in i film och tv världen just nu...för i den vanliga världen tänker jag på tok för mycket, har svårt att hålla mina negativa tankar i shack just nu. Skolstart ovanpå det...yay...börjar bra. Nog därför jag inte bloggat heller. Vampire diaries seriepremiär imorgon och OTH också...ihhh.

Nä inte fan trodde vi att det skulle komma en dag jag skulle utöva cheerleading...haha har ni sett detta kylskåpet, men hey jag är långt ifrån sämst :) Blir nog dock jag som lyfter folk haha, många nätta tjejer, så denna köttbulle får fan utgöra grunden haha.

Coisair Pirates...white and blue...fight fight fight...XOXO

Jag känner mys...Back to the top

Jag känner mys...det blir en del mys med tjejerna och ja det är ju mysigt att sitta i bubbelpoolen, titta på film, käka, snacka skit osv...men nu snackar jag om mys, mys med en kille. Jag känner mig väldigt mysig haha. Just nu känner jag bara att det skulle varit så skönt att ha pojkvän. Men let's face it, pojkvänsmaterial växer inte på träd.

Men sen kommer den andra aspekten, det är tidkrävande. Kanske inte behöver vara jätte tidskrävande, men jag gillar att lägga kraft på personer jag tycker om. Sen är det dramat, det behöver ju inte vara drama, men saker händer, speciellt när man lär känna varandra i ett nytt förhållande. Nä, jag har varken kraft eller tid haha...men åhhh mys.

First week in school suckedBack to the top

Skulle egentligen bara gå i skolan måndagar och tisdagar så som mitt schema var ursprungligen, men ändå har jag nästan varit i skolan hela dagarna varje dag för att crasha om mitt schema.

Ahh min Puff, mitt retard är tillbaka :D, kom i torsdags, så allt är ordnat för henne :) Har tänkt på att med många andra människor hade jag kanske varit puff, men med mig är C puff haha...say what...

Efter ett lotteri fick jag pol sc 52 klassen...yes...jag som har sådan otur i lotteri...verkade som en kille i klassen blev nöjd av att jag var en av dem som kom in genom dörren igen. Jag säger inget flirtande i klassen för detta är en skriv och prata klass i politisk filosofi <3 och lär jag känna en kille så kommer jag få tunghäfta i klassen så nonono ;)

Så då droppa jag min pol sc 2 i komparativ politik som var en upprepning på det jag läst i Sverige, men lämnar mig fortfarande med pol sc 1 på short term i slutet av terminen, vilket kommer att bli så tufft tillsmmans med tre vanliga klasser, så nu försöker jag få en pol sc 1 som whole term klass också, men det är fullt, but I will keep trying.

Sprang på A av alla 30 000 elever, som inte hade hört av sig något mera sen dagen jag kom hit, men tydligen var hans telefon i sönder, men ändå. Lika förvirrande som alltid. Jag är bara av åsikten, antingen är man vänner eller inte. Lägg inte kraft om du inte menar det. Detsamma gäller alla mina andra vänner. Man kan inte bara ha mig när man känner för det, när det passar att få sig en dos av Lina, it goes both ways...ki.

Långhelg nu iallafall...lediga på måndag, labour day...woop woop...:D

Las Palmas partajBack to the top

Igår så gick vi ut, var helt ärligt inte speciellt taggad, men taxi in till Hollywood blev det. Hade bara druckit en halv grogg när vi begav oss, det skulle bli en "lugn" kväll för min del. Folket såg avsevärt mycket bättre ut på Las Palmas och Christina Augilera och Craig David var där tydligen. Tjejerna såg X-tina, hon var jätte sliten och jättefull och typ deckade i soffan...hmm. Gör inget att jag inte såg henne...jag inte här i LA för att gå på kändisjakt. Utan att ha druckit nått avsevärt så fann jag ändå mig själv trilla på arslet på klubben, så jag har säkert ett blåmärke till (hjälper inte ens att ta det lugnt tydligen). Golvet var så halt, också var det en backe...tre killar hjälpte mig upp hahah...hade ju räckt med en :P

Där var en kille som betedde sig som han var kung vid bordet som tydligen var skådespelare (är inte alla det här). Fann mig själv tänka...Undra vilken tjej som får han ikväll...och jag tittade mig omkring för att gissa, men han var mer intresserad av sig själv än tjejerna som cirkulerade kring han. Promotorn skulle köra oss till en efterfest och den här skådespelarkillen hoppar in i bilen. Det blev ingen efterfest med T.I, stället såg shady ut haha så vi stack och åt frukost på K24, skulle tydligen vara ett poppis fyllekäks ställe. Skådespelarkillen hade skådespelat i några avsnitt i några serier...whii...jag är så imponerad att jag måste ha dig...nope. Det är precis som att man måste vilja ha dem...jag säger är en kille intressant är han intressant oavsett vad han gör.

Just nu är jag så trött på klubbandet och då har jag klubbat en gång sen jag kom hit haha...lr jag får nog räkna förra torsdagen på rockklubben :P så två...men trött är jag på det sen förra terminen...kanske bara så jag känner just nu dock.

Last weekend was a bit umm...höhö (1)Back to the top

I torsdags ville Johanna ut med två snygga killar som hon uttryckte det och vi var två snygga tjejer som skulle med dem ut...ville inte alls gå ut, inte en torsdag. De skulle till en rockklubb och efter lite tjat fick jag tagga. De kom hit och jaaa, inte var de snygga enligt mig och de betedde sig mer tjejigt än mig och Johanna. "Everybody thinks I'm gay (pose), but I'm not"..."Oh I sooo wanna be a nurse"...hmm dude rannsaka dig själv. Som tur var följde vår vän Joseph med så vi kunde sitta och skratta ihopa haha.

Hade en öl i ena hande och en vatten i andra handen på väg in i taxin och tog tag i handtaget för att häva mig upp i minibussen. Tappa greppet och flög rakt ner i dörröppningen och slog mig som FAN...big bruise on my ass and back, big bump in my head...aaaaoooooooooooccccccccccchhhhhhhhhh. "Hmm Joseph could you hold my water when I try to get in", the beer I wouldn't let go off ;) Rockklubben var lite väl rock och jag fattade varför de tyckte jag hade klätt upp mig för mycket fast jag tyckte att jag var rock. Kvällen avslutades i West Hollywood på en gayklubb...grabbarna Jojjan tagit med passade in väldigt bra :P

Guess I'm a Cheerleader now...Back to the top

Hmm...ville egentligen inte berätta detta för er haha...men ja, jag har cheerleading som class denna terminen, vilket skulle ha blivit min 6:e, men nu har jag bestämt mig för att bara ha 5 klasser. När jag kom dit och såg cheerleading teamet tänkte jag vända och gå haha...Go Coirsairs...stretch...clap...lift.

När läraren började snacka om att vi skulle springa en engelsk mile varje class (1,6km tror jag, hatar att springa), tänkte jag nu droppar jag den, men kom på att det är 2 träningspass i veckan jag isåfall MÅSTE ta mig till och när diciplinen tryter så vet jag ju att jag får betyg...så det var bara att börja lära sig att sträcka armarna i olika cheer positions. Det var kul faktiskt haha...men jag dör om någon ser mig...really. Det är dock en bra klass att ta för både träning och socialisering...sen att the track var full med football guys var väl inte fy skam :P

Började plugga till pol sci 2 idag för att komma på att jag redan läst detta i Sverige och det är det jag försöker översatt in i systemet..ihh...så nu har jag mejlat en professor för att se om jag kan ta en annan klass istället, måste dock fortfarande göra läxan idag...suck. Hoppas mitt schema löser sig...PLZ

C fick inte sitt pass i brevlådan och kommer att missa hela onsdagen också, hon är redan droppad i minst en klass...hur fan ska detta gå :/ inget jag kan göra heller liksom.

GO TEAM...haha ska se om jag kan ta några bilder lr något :P

bloglovin
RSS 2.0