Santa Barbara...Back to the top

Tredje dagen var det utcheckning så det fanns ingen möjlighet att sova ut. På dagens schema innan vi skulle ta bussen hem till LA var sightseeing...ja, vi kanske ska ta och se lite av SB också ;) Efter att ha intagit tre double chocolate chip med chokladmjölk (jag alltså) var det dags att ta oss ner och gå längs med stranden. Vi mötte upp Mickans vän Johan och fick en tour av deras skola. Blev lite av en tävling, vems skola är bäst, finast...VÅR. Deras ligger dock vi stranden men en sjuhelvetes utsikt, men det är också allt.

De slitnaste coolingarna i SB :)

Mötte upp Carla och Anel som låg och solade på stranden, det var meningen att vi skulle luncha ihopa, men ett två tre sa hade vi super bråttom till bussen. Det blev inget käk på den där mysiga restaurangen på piren utan ett snabbt intag av nudlar på en thairestaurang i närheten av bussen. Vi kom precis när bussen skulle gå för att få reda på att den var 2 timmar försenad.

Sol, läsning och browniekräng (jag igen, de åt glass) utanför Ralph's och det kändes som en evighet innan vi kom iväg. Bussen var ganska full och det luktade tonfisk. C tyckte det var nasty och hon gillar fisk, gissa då hur nasty det var för mig som inte äter någonting från havet. Urk...

Efter ett tag blev vi så himla CP som vi brukar bli i brist på annat, i trånga utrymmen eller när vi är trötta. Passagerarna på bussen hade nog svårt att avgöra om vi var väldigt berusade eller efterblivna...inget av det, just the way we are...me and C. Väl framme hade vi inget tålamod för buss från Hollywood till SM så det blev en dyr taxi som kostade vad det hade kostat alla oss att åka till SB.

Say hello to my little friend...


De hade satt ut kors över en stor del av stranden på söndagen för att samla in pengar...

Alla butikerna oavsett storlek var utsmyckae som små privata hemtrevliga butiker...det var det som var charmen med shoppinggatan...så sött.

Vår pir rular ju mycket mer ;)

Now back to Los Angeles...tag...

Kommentarer
Postat av: Mickaela

Härlig blogg :)

2010-04-22 @ 23:30:10
URL: http://itsababygirl.blogg.se/
Postat av: Mickaela

Ja, de är grymma mina new shoes ;) nästan to die for :) det ska du nog lyckas hitta ett par liknande där borta.. De är ju väldigt populära här just nu iaf :) de var inte de lättaste att gå i, men övning ger färdighet sägs det ju.Kram!

2010-04-23 @ 00:49:27
URL: http://itsababygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0