A walk in mess...Back to the top

Idag har jag skullat handla till tjejmiddagen imorgon och min kusin har hjälpt mig. Men efter ett besök hos mormor och morfar så sade min hjärna stopp, den gick på semester. Jag blev så trött att Sophie och hennes kollegor på CG måste tro att jag är helt jävla störd haha. Sova var allt jag kunde tänka om ens det.

Detta är inte ens hela röran, men jag har hängt in lite i garderoberna :P

Men nej, det finns ingen tid till att sova, jag måste förbereda tills imorgon och tills jag flyger. Steg nummer ett är då att sortera alla min saker. Vet att jag skrivit att jag skullat göra det innan, men hey, it's me. Helt ärligt vet jag inte vart jag ska börja. Min mamma lös av glädje när hon visade min lillebror gamla blåa rum och presenterade det som "the walk in closet" nu när han flyttat, ja det var innan mina grejor :P...nu är det en walk in mess, med kartonger och säckar och massa kläder, skor och väskor på golvet. Tur att jag sover i ett annat rum...hmm som inte heller är helt städat. Ska ta tag i det...jag har inte ens packat upp hela min resväska sen jag kom hem, det är illa. Take it all when I don't see and throw it away.

It's booked, it's happening, it's my ticket out of hereBack to the top

Då är äntligen biljetten bokad. Den 12:e augusti 11.05 så flyger jag och Johanna <3 till New York <3 för en weekend innan vi kommer hem till Los Angeles den 16:e <3. Vi var ju bara tvugna att stanna till i NY...it's my birthday gift to myself :D Det ska bli så himla kul att äntligen få uppleva den staden och bara tanken på att snart vara hemma i LA <3...ihh.

Haha, vi var några riktiga fån som skrev i allting samtidigt över telefon...och bara...oki nu trycker jag, ahh men då trycker jag också. Bara det att min betalning gick igenom och inte hennes haha...ihhhh...va fan...hon fick göra om det så funkade det och jag kunde pusta ut...i någon minut stod jag med en biljett själv till NY haha. Vet inte hur många gånger vi checkade att vi hade samma datum, samma flyg, samma tider...men det är bokat och nu är vi så pirriga i magen att vi inte kan sova.

THIS IS YOUR ELECTRONIC TICKET FOR MS LINA B***

MYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSSS <3Back to the top

Fan vad najs det var att sitta och mysa med några av mina tjejer sådär en tisdag kväll på Torstens (hur fan man nu kan döpa något till det). Shit, vilka pisamma samtalsämnen det blev och jag hörde nog en av de pinsammaste historierna norr om ystad alltså LMAO, dock ej hänt någon i innersta kretsen. På fredag ska jag mysa med dem allihopa (Sara o Klara är bortresta) här ute i mitt föräldrahem. Pappa ska vara grillmästare en stund och jag hoppas på fint väder. Jag hoppas även på fler sådana myskvällar efter jobb nu när jag har så ont om tid <3

Nu har jag ingen Zlatan, men hade jag haft hade jag kört samma måtto som hans fruga. Många mål, mkt mys, inga mål, inget mys...fast det hade ju blivit mys ändå och mottot, man kan inte göra mer än sitt bästa och för mig är du bäst...fan, får väl ta och skaffa mig en sportis. Älskar mys...

Mitt schema tills jag åkerBack to the top

Tors - ledig från jobb, fixa fixa fixa till fre o LA
Fre - B-day :D Styra upp tills tjejerna kmr hit för att äta och umgås
Lör - Antagligen bakis, fixa, inflyttningfest hos Nina, ut i HBG, sova hos Nina
Sön - Jobba
Mån - Jobba
Tis - Jobba
Ons - Jobba
Tors - Jobba
Fre - Jobba
Lör - Jobba, Catrins helg!?
Sön - Jobba, umgås med storasyster
Mån - Ledig...fixa allt det sista till LA, umgås med barnen, fika!?
Tis - Jobba
Ons - Jobba, flyga till Sthlm på kvällen
Tors - 11.05 är jag på ett flyg till NY för en weekend...happy B-day ro me from me.
Den 16:e augusti ät jag hemma i LA igen <3

Som ni ser är där inte så mycket tid, nu blir jag stressad, fan vad mycket som ska hinnas med utöver jobb och vad surt det kommer att bli att jobba 8 dagar i sträck, but it's a countdown.

Mums <3Back to the top

Haha, hittade en bild på en pon and zi tårta. De är så söta! Nu blir det ju ingen tårta på min födelsedag, men om det hade varit en så hade en pon and zi choklad stått på bordet :D


Cleaning up in my life...Back to the top

"I might not know what my future looks like, but I do know that you are not in it"

Idag ska jag ta tag i att börja rensa bland alla mina grejor.
..igen...den här gången ska jag vara hårdare. Vad ska jag med alla dessa saker till nerpackade i lådor. Inte som att jag kommet skicka det till USA om det visar sig att jag vill bo kvar där i framtiden. Lådvis med flytta hemmifrån grejor har jag, är det ens grejor jag vill ha sen om jag väl packar upp det i framtiden!?


Har ni någon gång känt att nu vill bara rensa allt i ditt liv, börja om lite på nytt? Så känner jag nu. Jag började rensa lite på FB, vad ska jag med 400 "vänner" till...really. Efter att grejorna är rensade så blir nästa steg att rensa mitt liv på "vänner". Jag har kontakt med de jag vill ha och de som vill ha kontakt med mig. Forget the rest, I have no room for fake in my life. Wanna stay in my life?...So actually stay in touch...Care a little.


Sporty spice!? Militarystyle...Back to the top

Idag när jag skulle gå ut och gå min 2 timmars "powerwalk" så kom min bror på att jag borde ha en ryggsäck på mig med vikter i. Han tyckte väl inte att det dög med motion idag när han jaga mig runt i trädgården och skulle sätta sina äckliga fötter på mig (fotfobi). "Pappa, pappa, det är ett spöke som jagar mig, säg till han" :P. Pappa och bror har precis varit i Holland och gått Njimegen, dvs, de går 163km på fyra dagar, ja något sådant (varav militär tvätten bakom haha). Att man tar ut semester för att göra det är för mig en gåta.

Men fan vad man kan se sportig ut då ;) Haha och ja jag är ute och går i crocs, bästa skon ever made och den fulaste :P Eftersom mina fötter är fucked up så är de min räddning. Ett par nya införskaffas när jag är tillbaka i staterna och ett par Reebook easytone om de är vänliga mot fossingarna.

Sagt och gjort iallafall, jag gick med en ryggsäck med 5kg sandpåsar. Satan vad ont i axlarna nu, tack och lov att man har i-poden med musik så man orkar lite extra. När jag kom hem från USA så skulle alla vara uppmuntande med min viktökning..."man samlar ju mycket vätska i kroppen och så ju"...haha...I wish. Systers man tyckte inte jag var mulligare utan biffigare...haha, ja man vill ju vara tjej och biff....ahhhh.

Folk, speciellt C har förundrats över hur mycket jag gått upp utan att det satt sig "fel" ställe, ja min mage är fortfarande platt och jag fick stora boobs;)...a miracle skulle jag vilja säga. De kan inte riktigt förstå att jag gått upp 11 kilo sen oktober. Gick ner tre kilo nu hemma och gick upp ett igen, åt inte helt rätt några dagar ;) men jag har nog bara gått ner i bröst, det första som ryker :( De tycker jag gått ner, men ändå kommer jag inte i mina byxor. Muskler säger dem, titta inte på vågen...awww...alla är så söta som försöker uppmuntra mig, men nä det är fett och det ska bort.

Snacka om att vara rutineradeBack to the top


Haha, Nina skulle spexa till det när vi partajade hos henne i torsdags och bjöd in en tjej från ett företag till att visa sexleksaker.
Har inte varit på ett sådant på ett tag. De var väldigt roliga när vi var lite yngre och man blev facinerad. Visst var det kul haha, men vi var nog lite väl "rutinerade". Den har jag, den oxå...åh den...köp inte den, den går i sönder fort, den här är bra, den är kass, har ni inte fått in en sån här med mer fart i innu? :P. Aja, grejorna skickades runt iallafall haha.

Mullvads dildon var ju söt haha...den Tessan håller i vägra jag ta i, fan va nasty den var om ni kan se vad det är :P

Sen bar det ner i hbg stad där vi började med att gå in på Helsing. Vi träffade två amerikanare där som jobbar i Sverige...well well. Enligt Nina pratar jag disgustingly american och borde byta tillbaka till min "heta" brittiska haha. Skäms ibland när jag det blir brittiska i USA, "yay I'm from London" sa en amerikansk tjej hundra gånger, då kunde jag ju inte riktigt hjälpa det, men hon var fan rude alltså. Man blir ju lite mobbad ibland om man säger så, så in med amerikansk accent och ut med brittisk...Harry Potter. Fast ibland när jag blir nervös så byter jag av någon anledning till brittiska haha.

The famous rabbit...why...p.g.a sex and the city. En överenskommelse på partajet var att så bra är den inte :P

De andra tjejerna letade efter mig när jag var på toa så de frågade ett par grabbar om de sett deras vän och dem svarar nej. De fortsätter ändå och förklarar hon har brunt hår hit typ, varpå grabbarna svarar..."aha, ni menar den heta tjejen i blå klänning med snygga bröst"...LOL...made my night ;). In på tempel, dålig musik, svettigt varmt, men ack va kul. Tänka sig, man springer på folk även i HBG. Kebab var dock vad som var på hjärna och inte killar, jag ville ha två kebaber, men fick hindra mig. Hem och sova hos Nina för att gå upp och jobba...sliten var man.

Too much of anything will make you sick...Back to the top

Även om man älskar personer och saker så finns det alltid en gräns. Jag önskade jag kunde nå gränsen där jag typ aldrig mer vill äta choklad, men sen finns det ju en anledning till att min katt heter LaLa.

Nu är jag lite trött på Sverige och speciellt på jobb. Även om jag inte ville lämna LA så finns det dagar då LA och skola står mig upp i halsen att jag vill byta en stund. Vara i Sverige en dag ;) och jobba istället för att plugga. Oki, nu har jag kanske lite mer rastlösa ben än andra, men ändå, för mycket av vad som kommer att göra att det står dig upp i halsen hur mycket du än älskar. Men nu längtar jag hem, hem till LA, till min/vår lägenhet. Max åkte tillbaka idag, lyckosten får ha lyan själv i 2 veckor. Andra hyran man betalar nu för att inte bo där.

Men nu har man vant sig lite vid att vara hemma...inte för att något eller någon skulle kunna få mig att stanna. Nu man snart i "den andra världen" igen, där ni inte "finns". Men trots att det känns, så skulle jag sätta mig på ett plan imorgon om jag kunde, dock inte utan ett farewell partaj ;) Jag är ledig mån och fre, lör för min födelsedag. Sen jobbar jag 7 dagars vecka för att vara ledig måndagen den 9:e, sen jobbar jag två dagar och sen åker jag. Det är inte många lediga dagar kvar...

LOL...even too much of me will make u sick...

Pon and zi <3Back to the top


Wishing songs written by girls n sung by boys!?Back to the top

Många av dessa awww vilken känslig låt är nog skrivna av tjejer alltså, eller så står där en tjej bakom på något sätt. Killar skriver inte låtar så här, och skulle de göra det så är det för att de vet vad tjejer "vill" höra. Seriöst, lyssna på texterna och var realistiskt. Det är så sött att man lika bra kan leta efter en enhörning i skogen. Haha, pessimistisk eller vad :P

Johnossi - What's the point


Joshua Radin - I'd rather be with you

Kan radion sluta tjata dessa låtarna...



Vad gör jag en fredagkväll?Back to the top

Idag bryr jag mig inte ett smack om att det är fredag. Var ute med tjejerna igår och det tog på krafterna att gå till jobb idag. Ska jobba både lördag och söndag, 6 dagars arbetsvecka snart över. Så här sitter jag en fredagkväll och lyssnar på musik och tittar i SMC kurskatalog som jag hämtade av Max idag. Måste planera annars blir jag galen haha. Sen är det ju det här med ekonomin...hmm...att hushålla...fick inte lön idag som lovat så där är 110kr på mitt kortkonto. Där är ju något kvar ;) Till en hel biobiljett :D Sugen någon?

Tiden börjar bli knapp nu. Kanske ska jag lägga ut vilka som är mina lediga dagar från jobb så får ni boka mig haha ;) Nej, men det är ju en del som ska hinnas med. Nä, imorgon ska det göras listor och sorteras bland mina grejor så jag kan börja packa till LA...ja, redan :D

Nä, nu ska det sovas...tänker att det är dubbelt betalt i helgen :D

Where's the world that doesn't care? maybe I could meet you thereBack to the top

Catrin hittade detta bandet till mig <3 gull pop rock...naaaw...

Busted - meet you there

and just when you thought it couldn't get any more cotton candy sweet ;)

Busted - Falling for you


Titta vem som är hos mamma :)Back to the top

Haha...ja det låter väl lite skumt och ha delad vårdnad om ett par katter, men kärleken till dem är iallafall inte slut. R har ju dem för det mesta...dahhh...men nu när jag är hemma så har jag våra små bisebebisar. De är riktigt mysiga, men jag har inte saknat allt hår...suck.

Min son Festis...efter mitt beroende till just Festis :P

Min lilla dotter LaLa...japp efter mitt/vårt choklad addiction...hade det blivit en tredje, vilket det inte hade, men om så hade den hetat Felix efter mitt ketchup beroende haha.

Här hemma hos mormor och morfar får de vara ute i det fria lite också och Festis är ute och ränner as I write och kommer nog inte in i första taget. Mina föräldrar säger åt mig att kalla in min son för han kommer bara när jag kallar haha...gullungen. Har blivit standard nu att jag är deras mamma och de är min dotter och son i alla sammanhang nu :P, vilket gör att det blir fina upplägg för skämt ibland :) Men det är några riktigt speciella katter iallafall och jag är glad för den lilla stund jag kan ha dem <3 <3

Fanimej den sötaste "brannaungen" jag sett...Back to the top


Usel som jag varit på att blogga så ligger jag väl typ helger efter. Här kmr lite från la Karnevala. På torsdagen började vi med tjejkväll hemma hos Gabbsan också fick hon visa upp sin nya lya som inte är så ny längre haha. Där sussade jag även gott den natten. Vänster sida är både min och Crilles...eller jag vill faktiskt ha det till att Gabbi sa "Crille tar din sida inatt Lina" haha.

Tryck var det iallafall denna torsdag kväll...sommartider hej hej. Köpte världens godatse langos på hemvägen och en kille säger till oss att inte äta dem för då blir vi tjocka, Gabbi sa till han att han ändå såg ut som ett krockat skithus och fick ha en trevlig karneval...LMAO. Gabbi skulle byta sin langos mot allt möjligt på folk och sen började vi sälja varandra!?

Tar vad man har...whisky red bull blev det när Dalarna kom på besök en sen kväll. Hört att det är en polsk grej. Fint!

Roligast var när jag på torsdagen träffade en av pappas arbetskamrater och han kunde knappt tro att jag var dotter till min pappa om man kan skriva så. Han bjöd mig på en drink och sa "Du är fan i mig den sötaste brannaungen jag sett". Haha...brannaungen...ja då är har jag ett nytt fack...snygg dotter till en brandman :P


Fredagen kom min Dalatös Jojjan med sin vän Emma, dock efter elva någonting. Jag hade styrt upp min kusins lägenhet att förfesta och sova i. De skulle egentligen till Båstad, men stor risk att Jojjan skulle ha kommit till kubben då. De hade iallafall skit kul här. Lördag dag blev det kubb och grillning hemma hos oss och sen drog dem vidare till Båstad. Själv hoppade man Båstad och satt och mös med några av mina tjejer på Tessans balkong...myssssss. Fick en jävla bra grogg av Tisse Fisse :) Sen var hon en ljuvlig GPS med min telefon som inte har GPS ;) Shaka loss lite hade inte varit fel den kvällen, men vi gick aldrig in någonstans. Tessans soffa var så skön att jag sov till halv ett på dagen...sliten efter helgen eller vad :P


Wanna taste? Skulle packa ner detta om jag kunde...och btw...amerikansk dressing finnes icke i usa, snopna vi blev. En grillkrydda ska ner i väskan iallafall :)

Älskade storebror var hemma en dag :) Behöver jag säga att det är en älskad Corona till höger :P

<3 <3 <3


California gurls at kubbkronan :DBack to the top


California gurls...yahhh


California gurls station, later occupied...




Go Cali gurls...kusin vitamin måste ju vara partisk...

Cider till frukost...mums...

Megafon jävel...haha...Ande var lite jobbig och pinsam nr han fråga mig lite pinsamma saker i megafonen...

Alla lagen vi förlora emot...hmm...alla vi spelade :P

Tog vi det hårt...neehh...vi hade kul och det är det som är huvudsaken eller ;) Cheer...

Back off, I'll take you on, headstrong to take on anyone...Back to the top


All this weakness makes me so sick...Back to the top

I lördags så blev Tessan lite bekymrad över att jag kan vara så "känslolös". Haha...jag kan inte göra annat än att skratta. Jag sa åt henne att lära sig att säga fuck it, men kanske inte i samma utsträckning som jag. När jag har riktiga fuck it dagar, då bryr jag mig verkligen inte om någonting, vilket kan vara lite scary.

Nu låter jag som ett knäppo, men som Tessan sa, jag har ett stort hjärta så känslolös är jag inte, jag bara inte gråter och sånt helt enkelt. Kan vara så att jag tränat sen den dagen jag bestämde mig för att tänka sten och aldrig låta någon eller något ha avsevärd inverkan på mitt liv igen. Tragiskt huh...but it have almost worked so far...påverad blir man ibland, men efter ett tag rycker man på axlarna och tänker jag har bättre saker att göra än att sitta och deppa över något jag ändå inte kan påverka. Barney Stinson: "When I get sad, I stop being sad and be awsome instead"

I’m standing where you left me, you better come get me
Oh my god, this is too intense, It makes no sense,
This isn’t me, all this weakness, It makes me so sick…


Standing where you left me, är en av den som de sliter på när radion är igång, inte mig emot. Har verkligen fattat tycke för den, men fann dock bara i kassa live versioner på youtube inspelat av skrikande tjejer.

I run marathons when I sleep, so do I really wanna go to bed?Back to the top

Igår vaknade jag upp och hade ytterligare en sådan morgon där det kändes som att jag sprungit ett maraton under natten istället för att sova. Jag hade kört bil bättre packad till jobb än vad jag gjorde den morgonen, var helt snurrig och hade en konstig känsla i ögonen. Var inte så mycket till hjälp med kunderna den dagen då min hjärna hade kvalificerat sig som "speciell". Jag gick hem kl 2. Mådde dock mycket bättre bara av att gå hem :P Grillkväll blev det med tjejerna...mys mys...Klaras lounge gillas ;) Men jag kom sent och gock tidigt...sliten...jobb.

Mini me ;) Mostis prinsessa.

Var inte riktigt lika jävligt imorse, men tänkte va fan, jag kan väl vara sjuk en dag, hata denna 6 dagars arbetsvecka, men så resonerar jag liggandes i sängen, ångrar mig alltid sen. Tog mig till jobb och led igenom dagen, är ju ledig torsdag :). Hann inte mer än att parkera bilen så skulle jag över till syster och passa barn <3. De hade alla varit hos frisören så de hade färg i håret och var så fina. Skulle sett T2:s leende när jag viskade till han att han var en riktig snygging...precis som jag vet haha. T1 satt och sura medans jag gav de andra två mat, sen fick jag gå in till henne och göra roliga miner och bitas lite så började hon skratta och kom ut och åt. Jag och T1 ihopa blir som två systrar, båda 7 år haha. Min mamma fick säga till oss att sluta tetas och skärpa oss hihi...jajadå. Älskar min mini me :D

Sen hade mamma fuskat och köpt tre stycken kexchoklad...så taskigt när jag verkligen försöker att äta lite och nyttigt nu. Det slutade med att jag åt alla tre chokladen för att straffa min mamma. Det var nog inte så genomtänkt va!? Gick ut och tog en två timmars power walk sent på kvällen...mys.

All of a sudden there was an angel in my gardenBack to the top

Jag kan inte förstå att du var här, i min lilla stad, i min trädgård. Min underbara LA BFF var här och det var super, men hon lämnade nästan lika snabbt och vad tomt det blev efter ditt lilla inhopp. Jag håller tummarna för dig och att vi åker tillbaka tillsammans...LA utan dig...nä...ska inte ens tänka tanken. Tack för helgen min dalatös :P Snart ses vi igen, leaving on a jetplane...till then I miss u <3

Follow the yellow brick road!?Back to the top

Har ni någon gång tänkt "om jag hade gjort det annorlunda", "om jag hade gått den vägen istället", "om jag hade ansträngt mig mer". Jag undrar hur mitt liv hade sett ut då.

Ibland känns det rent av lite konstigt att jag är snart 25 och gör det jag gör nu istället. Som att jag missade 5 år av mitt liv. Men när Nina belyste allt för mig innan jag åkte och önskade typ att hon var i mina skor så lät det hela inte så pjåkigt. Haha, hon fick det rättare sagt att låta riktigt bra. Jag gjorde ju en hel del fast jag var i ett förhållande och hade en lågkonjunktur. Jag har rest mycket, bott utomlands och har pluggat två år på universitet i Sverige m.m.

Men om man inte gör allt det man vill göra nu, när ska man då göra det? Jag vill inte sitta i framtiden med ett skrikande barn i famnen i ett hus som behöver renoveras, med en volvo utanför och tänka "OM". Då vill jag hellre ha försökt, gjort saker, och även om det går fel eller jag ångrar mig så kan jag iallafall säga att jag provade och behöver då inte tänka "OM". Haha, har väl lite fobi för svensson liv nu, känns som jag redan gjort det, minus barn.

Men ni förstår vad jag menar, leva utan ånger och what if, då är man nog lyckligare sen i det livet man har då i framtiden. Nä, jag ska sluta stressa om min ålder så länge jag inte nollar, men oavsett så är jag 4-ever 25 sen lr ;)

Why grow up too fast, vi går inte i pension förrän vi är 65 ändå juhh.

När jag trodde att jag inte kunde bli nördiga eller "yngre"Back to the top

Igår såg jag Percy Jakson & the Olympians: The lightning thief :) Ja, det är väl en barnfilm, dock från 11 år :P Min syster hade hyrt den till barnen ;) T2 såg den fast han bara är 6, förstod inte så mycket mer än att det handla om gudar och halvgudar och en stulen åskivigg. Han frågade sin morfar ifall han är en gud...naaw. Först när jag kom hem med filmen förstod pappa varför han fått den frågan haha.

En stor del av filmen var ju faktiskt skådespelaren Logan Lerman...åhh vilken snygging...han kommer bli så snygg när han blir äldre. Han är bara 18, men hallå, det är mycket man får göra i Sverige när man är 18 ;) Nä, jag får sluta med att titta på lammkött haha. Har en hel del bra filmer i bagaget redan som Butterfly effect, Patriot och 3:10 to Yuma och number 23.

Jag tyckte faktiskt Percy Jackson var bra och rolig, men jag är ju också en nörd när det kommer till film. Men jag gillar hela konceptet med att vara ingenting och bli någonting, övernaturliga saker, sci fi, revenge osv. Sen spelade dem låten highway to hell när dem skulle ner till helvetet...torr humor i know, like...torrare var min humor när de skämtade om att inte elda pengar i lågkonjunktur och jag började garva, det var vuxet av mig :P


Bad boys are always catching my eyeBack to the top


Charader med en blondin :PBack to the top

Två tjejer står och väntar på bussen när tjej 1 ställer sig spikrakt framför den andra.
Tjej 1: Vad är jag nu?
Tjej 2: Va???
Tjej 1: Ja, vad föreställer jag nu?
Tjej 2: Vad snackar du om?
Tjej 1: Men säg bara vad jag är.
Tjej 2: (tyst)...en stel människa!?
Tjej 1: Men för HELVETE. Jag är ju en PIGGELIN...EN PIGGELIN. Det är kallt ute och jag föreställer en piggelin. Ska det vara så jävla svårt att se?

LOL...torr humor eller vad :P Love torr humor.

Yesterday I got a crush <3Back to the top


Vi var väl en hel del som såg VM finalen igår, älskar finaler. Jag anade från början att Holland skulle ta sig långt och eventuellt vinna, och när Sverige inte är med så blir det de oranje som man fick heja på. Brukade ha på mig en Holland mys tröja för något år sedan, så kanske därför :) Hup Holland!

Sport när den är som bäst ;)

Vad ser jag...jo nr 2...Van der Wiel...jag brukar inte vara sådan, men jag fick nog en liten crush där haha. När han fick gult kort fick vi se att han heter Gregory...naaw...so cute. Jaja, en liten crush får man väl ha :P

Holländarna pratar så roligt, jag kan lite tyska, men när holländarna pratar är det mycket få ord jag förstår, men det är ju deras språk och det skiljer sig väl som svenskan, norskan och danskan kan jag tänka mig.

Look at the date, in exactly one month I will be back in the states :DBack to the top

Så fort jag kan ska jag boka flyg och stiga på detta flyg den 11:e ...wohoo...då går jag på semester. Hoppas verkligen att NY weekend blir av med Jojjan. Vill så gärna se den staden och jag fundera ju på att eventuellt söka till ett universitet där också. Det är ju där UN headquarters är. Åhh tänk att få en praktik där, få jobba där, eller amnesty...ihh...drömma kan man. Åhh vad jag längtar hem nu! Ja gott folk, jag har omedvetet börjat kalla lägenheten i Santa Monica hem :) and I don't mind.


Dreaming comes so easilyBack to the top

Ute och promenerar är vad jag gör nästan varje dag och försöker mig på det här med att äta rätt. Fick inte den finaste solbrännan när jag gick hem från stan idag. Tog denna sköldpaddan 1.20 minuter, men då bor jag också längst ner i denna förort. Ska ut en promenad till nu ikväll som straff för att jag åt lite godis till matchen igår. De satte sour punch precis framför näsan på mig, jag älskar juh. Dock har mina fötter börjat ta stryk, men det återstår att se ifall mina fötter kan vistas i dessa skorna som jag ska önska mig :) Mina hälar ser allt annar än najs ut efter alla dessa promenader, men dessa skorna kändes riktigt sköna.

Ledig nu två dagar efter att ha jobbat sex dagar. Dagarna går, fast jag tycker att de går långsamt. Jag vill bara få mitt CSN beslut och boka mitt flyg tillbaka till LA. Jag och Jojjan har bestämt att vi ska in om NY så då måste jag vänta på hennes beslut också och det är lite osäkert där eftersom hennes ansökan är bristfällig. Sen väntar vi även på Ninas beslut om hon är antagen och även hennes bristfälliga CSN ansökan. Stackarna, blev lite till sig nu när Jojjan läst att de dragit in CSN för 14 000 elever tydligen, då p.g.a. av ej seriöst plugg.

Jag är nöjd så länge mitt GPA är på 3.5, jag ska inte göra samma misstag som innan och pusha mig så hårt att det slår bak ut, dock ej inte sagt att jag inte ska pusha...för det måste man, men inte orimligt. Nä, nu ska det grillas och sen ska jag ut i spåret och drömma mig bort, medans jag promenerar. Tänk allt man kan drömma om alltså :) ;) Dream on...

It's getting hot in here, so take of all your clothesBack to the top

Kommer ni ihåg denna killen? Har aldrig varit så inne på muskelkillar, förutom denna :P Denna bilden hade jag på min vägg när jag var "liten"...tihi...detta är vad jag kalla hunk och GMF..."gammal", men fin ;) Mark Wahlberg är 39 bast nu alltså...skulle fortfarande inte tacka nej :D Anledningen till att jag kom på detta var att hans film fear, när han spelar psyko, gick på femman. Såg filmen the big hit två gånger när den kom för att han var så het.

tssssssssssssss...hot...

FredagsmysBack to the top

Jobbade över igår, igen, och sen kände jag verkligen för att umgås. Känns som att jag bara jobbar, går ut och går och tänker på vad jag äter nu, suck. På morgonen när jag vaknade kändes det som jag sprungit ett maraton under natten. Mina ben gjorde ont och jag var helt slut. Hmm inte så konstigt när jag ställde mig på vågen...jag hade gått ner 0,8 kilo på ett dygn. Min kropp hade nog förbrännt en del under natten, får hoppas det fortsätter så :)

Det blev fredagsmys med tjejerna och vi kastade klot...jag vann :)...like...sen satt vi där runt bordet och käkade godis. Fan fan, jag skulle ju inte äta godis, men plötsligt låg det där marabou chokladet framför mig...en ruta...två...ja och sen fortsatte det. Det blir straff för det i helgen...hmm om jag är kapabel till att straffa mig själv dvs ;)

Haha...saras fb foto från hennes i-phone...mys mys.

Jobbat lördag också och det är så himla varmt i butiken och vissa kunder är bara så dryga, dumma, och jobbiga. Men sen var där en tjej som kom och var jättegullig. Hon skulle skaffa barn själv, pappan ville inte vara med. Vi stod och snackade i evigheter och när hon gick så var det precis som vi kände varandra, hade lust att säga adda mig på facebook haha. Hon skulle komma in fler gånger så man kan ju hoppas att vi pratas vid igen. Girl power till henne!

Jag är chockad...verkligen...och dumBack to the top

Alltså jag borde nog köpa en bok som heter diet for dummies. Tydligen har jag alltid älskat allt som givetvis har mycket fett haha och mycket kolhydrater. Kanske har man sagt lite då och då genom livet att man ska banta lite, gjorde jag det....nä...behövde jag det...nä tror inte det. Nu behöver jag det dock för att komma i mina kläder, så jag har försökt lära mig lite om allt det här med kalorier, kolhydrater, protein och fett.

Kanske ska jag önska mig denna i födelsedagspresent :P

Men hallå...jag är helt blond på detta...jag tittar på innehållsförteckningar och skriker till...ahhh...där är ju sånt i allt och inte lite. Sen kommer det till: vad är kolhydrater och protein?...När jag frågade mina roomisar det för ett tag sen så dumförklara dem mig. Men jag har ju aldrig tänkt riktigt på vad jag äter, så jag har inte behövt veta. Nu måste jag veta, varav jag hade behövt en sån där dummie bok så jag kan sluta skrika...ahh...åt allt. Vet ju inte vad jag ska jämföra med heller...vill helst bara att det ska stå 0,1 på allt ;)

Jag saknar min älskade pasta som varit min drog hela livet, jag saknar min ketchup full av socker och skit. Idag så tänkte jag för en stund att nä, detta är ett skämt, någon har krympt mina kläder helt enkelt :P I wish...Vågen landade på att jag gått upp 11 kilo sen London...varav 8 i USA...damn...1 är borta...de andra är mycket envisa...5 till annars sa jag till mig själv att jag inte får åka tillbaka till LA, sen flytta jag gränsen, och sen sa jag till mig själv att, wtf, som om något kommer att stoppa dig från att åka.

Att tänka på vad man äter är PAIN :( Att gå ut och gå varje dag är PAIN :( Jag bara rullar fram :P

A new day is coming and I am finally freeBack to the top


I won't suffer, be broken, get tired, or wasted,
surrender to nothing, or give up.
What I started and stopped it from end to beginning.
A new day is coming and I am finally free.

Run away, I'll attack.
Run away, go chase yourself.

I would of kept you forever, but we had to sever.
It ended for both of us faster than a--
Kill off this thinking, it's starting to sink in.
I'm losing control now, and without you,
I can finally see.

Your promises, they look like lies.
Your honesty, like a back that has a knife.
I promise you, I am finally free.

Do you think I'm sort of alive? Do I feel? Well sort of...Back to the top

Do you think I'm sort of alive?
Should I set these motives aside?
Do I feel? Well sort of, but not
When you walk your body through mine

What's keeping my tongue tied?
I see when you roll your eyes
I swear any moment you will hear
My spirit explode

When there's fire on the ground
Should it turn my whole world around?
When the wheel's in the lake
Should I think it's a big mistake?
When there's smoke in the sky
Please wake me, I don't know why
When your hand stretches out
Is it way beyond, way beyond my reach?


I don't need no man got my kicks for freeBack to the top

Det är så mycket att fira denna månaden :) Me me me...

1.) Först ska det firas att jag varit singel i ett helt år. Nu behöver vi inte vara exakt på dagen, vet bara att det var i början av Juli. Jag har sagt att jag iallafall ska vara singel i två år minst och de två åren får jag vara ego...ego...ego. Har alltid tänkt på andra, men detta året har varit mig och det har jag förtjänat.

2.) Ser ut som jag flyger tillbaka till LA den 11:e, eller rättare sagt till NY för en weekend och sen till LA.
Jag och älskade Jojjan :D Så jag ska fira att jag bara ska jobba i typ en månad till, men som en galning, 6 dagar i veckan...ihhh...men allt ska gå till bilen jag och C ska köpa när vi kommer tillbaka :)
3.) Sen i slutet av månaden så fyller jag hela 25 bast och det ska firas med mina tjejer och en bbq här hemma hos mamma och pappa i trädgården. Orkar inte ha en stor fest för en massa folk som jag bara säger hej till när jag är hem om. Nä, I want to celebrate with my true friends like back in the days när jag var "liten" och jobba i 4 veckor och lade alla pengarna på en fet fest med mina 30 närmsta tjej kompisar, inte 30 denna gången dock. Lite spex ska vi väl se om jag kan hitta på också som förr. Haha...Känner ni alla regressionen eller :P
Let's celebrate...älskar JULI månad för den är min, den är jordgubbar :)

Freeway is freedomeBack to the top

Fast jag blev motvilligt körd till flygplatsen av Max den 17:e juni så glömde jag för ett tag bort vart vi var på väg. Vi körde på motorvägen med taket nere, vinden i håret och solen i ansiktet. Där satt jag med mina nya converse uppe på instrumentbrädan, brillorna på och grym musik...det var livet...det var frihet. Älskar den känslan...

Varje dag jag kör till jobb så skruvar jag upp musiken och sjunger som en galning och kör lite som en galning. Jag vet att man inte ska köra för fort, men jag kan inte låta bli. Åhh vad jag hade velat vara en race car driver :D
Nu går det inte och vara riktigt så racer som jag vill i pappas volvo...kunde haft lite mer hästkrafter. Tackar vet jag när jag körde audi tt:n, det var fina hästkrafter och en snygg bil...älskar de nya audi.

Men jag får ändå den lilla känslan av frihet när man kör till bra musik även här i Sverige i pappas Volvo ;)...

Time won't let me goBack to the top

Whenever I look back on the best days of my life
I think I saw them all on T.V.
I am so homesick now for someone that I never knew
I am so homesick now for some place I will never be

If I could go back once again I'd do it all so much better

Time won't let me go




I'm pretty blind to be a girl with perfect visionBack to the top

Kommer ihåg när jag var hos optikern och han nästan blev besviken när han inte hittade något fel på mina ögon. Han sa att han brukar alltid hitta något, men min syn var perfekt. Kan man inte tro. Läsglasögon har jag för att inte bli trött i ögonen och sväva iväg mer än vanligt :P

Sen är det ju biten med att vara blind med människor. Men va fan, någon människa som inte är värdig din vänskap kommer alltid att poppa upp bland alla människor man träffar. Huvudsaken är de fina människorna du hittar även om det är tråkigt att få sig en törn.

Hmm...stämmer detta in på mig? :P

På jobb går det bra, men det är alltid någon kollega som ska leka sandlåda...pallar inte det. Men just nu känns det som jag bara jobbar och dagarna är långa. När jag sa det till Gabbsan så svarde hon "Welcome to real life"...unwelcome. Endast en månad till av det "riktiga livet" sen bär det av till LA :). Blind på jobb är jag så in i norden, hittar ju inte saker fast de är rakt framför mig...min ögon har ingen känsla för detaljer suck.

När vi ändå pratar om blind, så vill jag även påpeka att kärleken är blind, för så fort den är borta så ser man saker sååååå annorlunda. Och sen är ju bandet Third eye blind ganska bra :P

This is a decision to live fast and die young so let's have some funBack to the top

Idag är en dag jag inte bryr mig om någonting...förutom att det är fest med bästa tjejerna ikväll :) Här sitter man med en cider och har målat naglarna...suck, hur orkar tjejer. It's hard work :P

Kvart över två idag tyckte jag att jag tänkte i förväg när jag kom på att jag måste handla sprit på systembolaget. Visade sig att de stängde 2...WTF...hur kan den enda spritbutiken stänga kl 2 på dagen och vem kommer på att köpa sprit innan 2 en fin dag som idag? När ska regeringen släppa sin patent på att sälja sprit i Sverige så vi slipper planera att köpa sprit flera dagar innan? Spontan festa är det inte på tal om här nästan juh...det som är så kul :P Fuck  systembolaget! Fick reda på att de stängde 3 i Lödde (och det är inte ens en stad som har öppet längre än oss) så jag körde dit och inhandla mina älskade cider i olika smaker :D och lite shopping blev det på köpcentrat.

Idag har jag promenerat 2 timmar och ätit nyttigt så lite alkohol på detta förtjänar jag...it's been too long :P All the alcoholics put your hands in the air.

We were fated to pretend...

Thank you for the VenomBack to the top


Edward...Jacob!?Back to the top

Twilight eclipse var ju super bra och måste gå och ses IGEN :P Mötte Gabbi på parkeringen som bad mig köra henne till Mc'Donalds haha...jajadå. Vi skulle ju båda möta upp de andra tjejerna på speakers sen. Hon fick ringa och säga att hon stulit mig så att de inte trodde jag var sen som vanligt ;). Päroncider och lite flams på speakers med bästa tjejerna så var vi på gott humör när vi satte oss i salongen och väntade på att filmen skulle börja.

Jag deklarerar för hela salen att det var två minuter kvar tills bion startar ;) en minut över tolvslaget...midnatts bio...fint. Tjejerna fråga mig hur lång filmen var...hur fan ska jag veta det haha...tippa på 2.07, den var 2.05. När filmen startade så började jag applådera och tjoa och fick med mig salongen haha...det ska vara god stämning.

Åhh älskade Twilight :D...förstår inte varför Bella inte kan ha dem båda...Jag hade sett till att ha dem båda ;)

Som vanligt leverade gänget några ljuvliga kommentarer under kvällen :) men allt jag kommer ihåg är Elise kommentar efter att vi sett 1:an..."Ja, man är ju blöt på mer än ett ställe".

 

 


Ignorance is your new best friendBack to the top


bloglovin
RSS 2.0