Fucking Nordkorea och finanskrisBack to the top

Nordkorea ska avfyra en raket inom de närmsta fyra dagarna och hävdar att det är en kommunikationssatellit. Sydkorea, Japan och USA tror att det handlar om ett förtäckt robottest och har samtal om en gemensam kamp att nedrusta Norkoreas kärnvapenprogram, när det är ett G20 krismöte för att stabilisera ekonomin. De behöver kanske lite stänk av finanskrisen där borta i Nordkorea så de lägger ner sitt rakettrams och tillsammans med resten av världen fokuserar på krisen.

Men Nordkorea är inte som andra länder i världen då detta är en av få diktaturer kvar i världen, även om dessa gärna kallar sig demokratier. Ingen pissar i det landet utan tillåtelse och blir matade med lögner de tror på för de kan inte tänka själva. (Man måste klippa sig varannan månad annars tynger håret hjärncellerna). Tack för skapandet av detta diktatur kärnvapenmonstret USA, Sovjet och Japan. För det är sant, Nordkorea har själv bekräftat sina kärnvapen och berättat att de testsprängt en underjordisk kärnvapenladdning. Vad får dem att tro att de har rätt till att göra något så farligt som kan påverka resten av världen?

Och om raketskjutningen nu är så oskyldig varför har man då hotat att skjuta ner eventuella spionplan från USA och bomba det övervakande Japanska fartyget och andra stora mål med dödlig utgång. Säkert att det bara är en kommunikationssatellit?

Annars är det i övrigt vilda demostrationer i London där G20 representanterna träffas, vi kan bara hoppas att de för en gångs skull kan hålla sams och komma över sin girighet och nå ett bra gemensamt belsut. Låter illa med den här krisen, kanske borde bli här i Schweiz för här märker man inte va den. Kommer jag att göra det när jag flyttar hem till Sverige tro?

Fick även läst att Norden inte är representerat i G20 mötet. Varför? Det gör mig förbannad att vi inte är där och reprsenterar för vi hade kunnat tillföra så mycket. Hallå Volvo...safetywinner ;)

Fuck off Nordkorea och finanskris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0