Twilight Eclispse by midnightBack to the top

Ska se Twilight Eclipse med bästa tjejerna klockan tolv på natten. Givetvis ska man se den första timmen på dygnet man får lova att se den :) See you tomorrow Edward and Jacob ;)

Hade lite problem med att hitta heta bilder på dem tycker jag...har mitt intresse svalnat?...eller så behöver man faktiskt dem on screen...ja så är det. Längtar...


Ledig...en måndag...great...notBack to the top

Min lediga dag var en måndag...super...alla jobbar. Lite ärenden på datan och sen var det dags att sola ute i trädgården och tvätta lite samtdigt. Sen in till stan för att visa mitt student ID på banken, hur kan jag ha glömt detta innan...lönsamt liksom.

Ringde Ica banken och skulle säga upp den...glömde bort den helt efter Thailand och Australien. vad som är det dumma är att jag betalt för skiten men inte nyttjat den när jag var i Schweiz eller England. Missa jag och säga att det inte finns någon uttags avgift på det kortet och att jag betalat 35kr per uttag på mitt VISA. Alltså typ uppe i tusental nu...suck...tänk Lina tänk. Skulle få ny kod och så nu och använda det i USA.

Allt går om man vill :P nästan iallafall...

Sen fika jag med lillebror och Andre, de hade tid :) Fina samtal med lillebror...he thinks I'm sucha bitch ;)...ungen hoppa in i bilen i förarsätet och drog fram en egen nyckle...WTF...det var jag som hade bilen...sen tyckte han det var så kul att låsa bilen när jag öppna den hela tiden när jag skulle köra därifrån...syskonkärlek :P

Kvällen avslutas med panik över skola och flygbiljetter...kunde inte låta bli att titta på flygbiljett redan nu. Lugna mig lite över en tallrik jordgubbar.

Never coming downBack to the top


Out on the road to no where, but we got the time to get there
We won't turn around, so let's crank the radio up
Can't seem to get enough, we're lost inside the sound
We're never coming down...

I've given you too much, but I'm takin back my loveBack to the top

You've made yourself cold. You take these things if they mean so much to you, I gave you your dreams cause you meant the world. You already know I'm not attached to material. I'd give it all up, but I'm takin back my love.

Såg denna videon igår på natten när vi druckit lite rödvin och djävuls sidan dök fram i mig haha. Jag hade tyckt det hade varit oerhört härligt att få ut de aggressioner jag hade i en av faserna efter seperationen genom att ta i sönder "våra" grejor. Fick ju inte ut så mycket av delningen ändå, eller jag hade snarare ingen nytta av grejorna just då eller nu för den delen, så för mig hade de lika bra kunnat slås i sönder :P

 

Jag kommer ihåg att jag skolka från skolan, ställde mig i kö utanför SIBA med alla spelnördar för att köpa ett X-box 360 till honom i julklapp. Ett problem bara, de släpptes just då typ bara 1500 i hela Sverige och denna butiken fick kanske 5 eller något. I've got one...connections :P Men det är också en av sakerna jag helst skulle ha tagit i sönder. Men va fan...jag kan aldrig vara arg länge så det var då det, men visst ger videon en lust att slå i sönder saker!?


MidsommarBack to the top

Härlig midsommar med ett par av bästa tjejerna i gänget. De andra skulle iväg med sina män...ogillas :P Det var en mycket fin och trevlig sommardag och kväll och det får göras om snart även om det inte är midsommar. Tack för en super kväll girls :) och en eloge ska ni ha för den goda maten.

Gabbsan fixa med sparrisen och salladen med bönor, rödlök, fetaost och olja.

Widdan tyckte inte vi hade tillräckligt med vitlök på bordet så baguetten omvandlades till ett mycket gott vitlöksbröd. Det kan aldrig bli för mycket vitlök ;)

Gabbsan tar lite paus från köket, måste ju kolla lite fotboll, ta en öl och hångla med Edward ;)

Jag fick inte vara i köket (bäst så) så jag fick vända kött på grillen...grannens fågel började tjuta som ett brandlarm och jag tänkte genast...it wasn't me...jag är ju inte ens i köket...men förstod snart att det var fågeln :P


Skål...glad midsommar :)

Potatis klyfter i ugnen, grillad sparris och fläskfile och god god bearnesås och vitlökssås...mums.
Åt tills jag nästan sprack...bästa maten på länge :)
Sen var det ju dags med traditionell kubb givetvis :D Tufft motstånd...

Min fina och väldigt jämna bana sådär efter lite vin och Widdan stod för paus underhållningen :)

Team Klara och Lina :)

Lagens förfriskningarna längs med terassen, jag spelar mycket bra kubb ihopa med rödvin ;) Och sen har vi den segrande pinnen på kungen. Vi vann vars en gång, vi kände inte för en bäst av tre, det var dags för att äta jordgubbar väldigt sent :)

Sen kom farbror polisen för att vi sjöng sommartider hej hej för högt...eller så kan det vara så att de stoppa en av många rattfyllerister på midsommar...kör någon på midsommar? En bil på vägen är skumt :P Jag skulle cykla hem...sov hos Gabbi istället...det blev lite kyligt och sent.

Think I got it...just maybe :PBack to the top

I think too much! Skolsystemet i USA är helt upp åt väggarna cp. Det är inet konstigt att det finns så många college drop outs. Med alla general subjects och transfer requierments så läser ju ingen vad de egentligen vill läsa. Men jag ska stanna där hur jävligt skolsystemet än är. Political science ska vara mitt major fast det för närvarande är liberal arts på SMC, de har inte pol sci som major. UCLA tar bara in på fall, så då ska jag se till att ta mig ut och jobba på båt med utgångspunkt i Frankrike nästa vår och tjäna ihop pengar till university :) Vad sägs om det? :D...som vanligt är jag väl lite väl optimistik. Ska söka tio ton stipendier.

Jag vill bara inte vara kvar här...nu gnäller jag igen. Men jag har ett nytt liv nu och jag ska få det att funka.

Det lutar åt en one way ticket back to LA...

Wild Mike, Wild Mike...Back to the top

Haha, barnen tittade på filmen bondgården och vi alla älskar knas Mike som på engelska heter Wild Mike. Om man ändå hade en Wild Mike på sina fester, vi borde bjuda honom. Hmm...kanske är det han jag försöker härma ibland ;) Pröva att studsa till detta :P Mamma tyckte jag skulle act my age...what's my age again?
Knas Mike, Knas Mike, Knas Mike...wohoo...wohooo.
Blev väldigt besviken på att det inte finns en Wild Mike grupp på facebook :P ;)

Gotta love BeyonceBack to the top

Denna bruden är en sann artist alltså, och riktigt het. Diggar denna videon till Why don't you love me :) Känner dock att när man ser videon ihopa med texten så har den lite dubbelt budskap kanske. Anyway she is cool :P

Maybe you are just...plain dumb...

Glad midsommar på er allihopa :)Back to the top





Krans i håret ska det vara...Nu ska jag iväg och umgås med hälften av bästa tjejerna och ha en toppen midsommar...jag önskar er detsamma.

Puss puss

Workweek done, now play...Back to the top

Första dagen på jobb var super, jag var hel taggad när jag körde till jobb den soliga tisdagen. Onsdagen var dock riktigt seg och torsdagen räddades av att jag mötte upp C (japp min LA roomie) på Väla. Vi hade ju varit ifrån varandra en hel vecka haha. Sötisen skrev det som sin status på facebook. Blev en snabb lunchträff där haha...lovely.

Varje dag innan jobb har jag gått upp tidigt och gått ut och gått. Pappa är imponerad, speciellt när han kom ner imorse och jag stod och kokade ägg. Han tyckte att jag kanske var lite väl seriös, men är man fetto så är man. Känner mig lite duktig :P Fick dock lova han att jag inte skulle se ut som förra sommaren. Mamma är däremot lite skeptiskt och sa "Hur vet jag att du inte står och kramar ett träd i skogen en timme istället för att gå". Jaja, har min i-pod laddad nu iallafall...love...there is a singing, dancing maniac walking in the woods ;)

Ska jobba super mycket nu när juli börjar...ahhh...det är pengar iallafall. Vad som är roligt med jobb är kundpsykologi. En kund kommer in på morgonen och skäller på min boss och blir så sur att hon lämnar butiken. Senare så ringer hon och då är jag "good cop" haha. Givetvis ska vi fixa detta, men vi får göra det på detta sättet. Till sist väntar kunden gladeligen på en reservdel i 4 veckor och tackar för hjälpen haha. Kund nummer två fick med sig ett larm hem och ringer till butiken aningen irriterad, när jag pratat färdigt med henne så tackar hon så mycket...what...tog ju inte precis bort larmet via luren :P Jag är så äckligt trevlig ibland när jag jobbar hihi.

Hade utbildning idag, killen som utbilda var ganska söt så jag lät han prata bort en timme av min arbetstid haha...najs...gick dagen lite snabbare. En annan grej är att vi måste börja banna heta pappor från butiken alltså...japp det tycker jag :P Fattar inte hur det kan ha sådan effekt på tjejer, jag menar det är ju inte som att man vill bli styvmamma precis.

I might take Ninis with me back 2 LA <3Back to the top

Nina ansöker till SMC imorgon...inget är 100 innu, men det är ett första steg...vi har pratat om att åka till USA tillsammans sen vi var små kottar och "råka" stanna för evigt ;) Att Ninis vill med mig tillbaka till LA och ska söka till SMC gillas STARKT <3


Japp, jag har en SMC hoodie haha...I'm so cool :P....

The three brunettesBack to the top

Igår gick jag upp 8.30 och körde samma ritual, frukost, tidning och över en timmes promenad i skogen. Tog emot när jag gick ut på ängen först och tänkte, nä jag vill inte gå ut och gå. Men då blev jag riktigt förbannad på mig själv, hur jävla lat är jag egentligen? But I did it :) Utan i-pod denna gången också :( Laddade den hemma hos lillebror igår, men glömde den...suck...hur kan man glömma något som man anser vara så himla viktigt!?

Mina brunetter <3 <3 <3

Handla "nyttig" mat med mamma och pappa. Vi tog med cyklen bak på bilen för att jag skulle vara duktig och cykla hem. Cykla båda hållen var ju lite att ta i ;) När jag kom hem så sa pappa "Cykla du?...oki...trodde du skulle ta taxi". Ja, jag cyklade faktiskt och det var en riktig skön kvällstur, give me some credit...taxi...så lat är jag inte hur mycket jag än hatar att cykla.

En maträtt utan pommes och med älskade pepparsås och cider <3 <3 <3

Sen åt jag god svensk mat på speakers med ett glas svensk päroncider...mums...älskade cider och pepparsås. Satt där och snackade skit med bästa tjejerna Nina och Tessan som avnjöt vars ett glas rosevin. Haha...vi...lr jag snackar som om vi inte har folk omkring oss på uteserveringen...börjar med alla tabu ämnen och avslutar med att prata plugg och att man lever bara en gång...hihi...tänk om jag var den som tjuvlyssna på våra konversationer haha. Tjejerna fick mig verkligen att känna mig hemma och vara okej med det...de tre brunetterna var återförenade :D

Försökte ta bilder som om jag vore en främling för staden...inte så lyckat...landets krona...




I swear I did bike, I did not just take a photo ;)



Im off...Back to the top

to my first day of work party people...wohoo...jag hoppas att det blir en rolig dag fast det kommer att bli lite intensivt att ta in allt igen efter att ha varit borta i nästan ett år. Men det löser jag på en dag ;) De har byggt om butiken också...najs...

Ha en super duper dag allihopa...och Ninis du har lite att tänka på ;)

Puss puss

When people know you too well...Back to the top

Att vara runt folk som känner en väl igen kan vara på både gott och ont ;)

När jag skulle ut och gå idag så sa pappa till mig "du, så försöker du gå lite snabbt, kallas powerwalk"...jag må vara en sköldpadda som inte kan gå snabbt, men jag vet vad powerwalk är. När jag kom tillbaka var jag helt slut i benen och fick kommentaren "Nu måste du stretcha annars får du träningsvärk, vet du hur man stretchar?" av pappa. Jag har tränat innan, även om det är svårt att tro :P
________________________________________________________________________

Ska fika med Tessan och Nina idag och ringer Tessan för att göra lite planer.
Jag: "Jag tänkte cykla in, så jag är nog i stan tidigare och går lite i affärer"
Tessan "Lina...!!!"
Jag: "Jaaa....(trodde hon skulle anmärka på att jag skulle cykla, att det var lite väl optimistiskt)
Tessan: DU, komma tidigt, nu tar du väl i.
Jag: "Haha...ja men jag tänkte det"
Tessan: "Då räknar jag med att du kommer tidigt då"
Jag: "Umm...nä...alltså räkna inte med det...åhh...ja jag tar tillbaka det helt då"

"Lina, Lina, alltid lika sen, säger hon att hon kommer snart så är det ett problem"
_______________________________________________________________________

Öppna skåp och kyl hela tiden igår och mammas kommentar blev "Lina, det spelar ingen roll hur många gånger du öppnar, innehållet kommer inte att förändras, du kommer inte att hitta något godis"....Jajadå.
T1 säger "Lina, jag vet var det finns sockerbitar"... oki riktigt så illa är det inte haha...

Remembering SundayBack to the top

Dagen igår var mycket låååång eftersom jag gick upp redan klockan sex, vad mycket man får gjort med dagarna när man går upp tidigt.

Eter promenaden igår var det dags för att titta när T2 spelade fotboll. Det är inte så svårt att lista ut när han blir uttråkad för då började han snurra och göra kullerbytor där på planen...in his own little world som moster. Sparka lite boll på sidan med T3, alltså den ungen är född till att spela boll. Han är två år och skjuter redan som om han vore 7. Jag är väldigt imponerad. Sen lite häng med T1 för att sedan köra och handla med mormor och mamma som släppte av mig hos lillebror. Haha...hans flickvän tror nog att jag är lite koko...ahh men det är jag ju...lite ;) Lillebror sa till henne "Som du ser så säger min syster precis vad hon vill och gör precis som hon vill".

Lillebrors nya lägenhet :) Again...what...I haven't been here before....:P

Sen kom Gabbi och hämtade mig i hennes pappas nya svarta och silvriga Audi...liky...så blev det en massa gotte och mys med henne, Sara och Tessan <3. Åt så mycket godis att jag höll på att kräkas, så pappa fick komma och hämta mig. Planen var att äta så mycket svenskt godis som möjligt innan måndag när jag ska börja bli "sund". Måste ju få i mig lite svenskt godis innan jag börjar, saknat så <3 När jag kom hem vid 8, tror jag det var, så gick jag nästan raka vägen upp och lade mig...zzz.

Lägenheten var fin, men ostädad så jag kunde inte fota mycket mer. FYI så är det min Star Wars tavla som ha lånat...viktigt att påpeka haha...not...hade han lånat alla mina nerpackade saker hade han inte behövt köpa mycket till lägenheten.

Hittade delicato bollar i hans skåp, men han tog dem och lade dem ovanpå kylen där jag inte kunde nå dem :( å inga stolar hade han att stå på...ja där stod jag och hoppa och han och skratta. Hittade en lång kniv att ta ner dem med för han lovade att jag skulle få en om jag fick ner dem...haha...fick ner dem en bit...men sen tog han dem sista biten för han tyckte det såg lite farligt ut när jag stod där med kniven. Han kunde bara gett mig en från början :P

Flubber took a early morning, once in a life time, walk...Back to the top

Vaknade 4.30, försökte sova mer, gick upp kl 6 för att äta frukost och läsa tidningen, sen var det dags för en timmes promenad i skogen. Nothing like the woods, fresh air, singing birds, bugs and spider webb. Ni måste erkänna att detta var väldigt hurtigt av mig, men kommer nog aldrig att hända igen, så tidigt på morgonen menar jag :P Mamma var imponerad...fick ett "oooooh"...coming from my mom it's like standing ovations ;)

Sa till Gabbi igår att jag kände mig som flubber, men hon sa att flubber är nog bättre än stickan jag var när jag lämnade. Suck, kunde inte se hur smal jag var då, precis som jag inte kunnat se att jag är flubber tills nu.


Som vanligt är det som att resa tillbaka i barndomen när man är ute och går här.
Jahapp, där har man fiskat grodor hundra gånger, där stack jag mig på ett bi första gången, där inne hade vi utflykt med skolan...wohooo. Gick inne i skogen och helt plötsligt låg där en död mus mitt på stigen...synd, den var så söt...gick en bit till och där låg en till...mysko...i en sekund tänkte jag starta en crime scene investigation, men kom på att jag är fan inte 7 år längre haha...trip down memory lane messes with your head.

Det värsta med att gå i skogen är när grenar bryts och det prasslar i gräset. Jag tänkte att är där ett jävla vild svin där inne så ska jag klättra upp i jut det där trädet...yeah right, som om jag kommit upp i det trädet och även om jag hade, så hade det inte varit fort nog haha. Låt mig inte möta ett vild svin eller har pappa skojat om det!? Han har ju även sagt att jag var ett troll som de hittade ute i skogen...

Jag gick UTAN I-POD, den är död, fick inte med mig laddaren för Anel låna den...suck...conclusion...one hour in the woods without an i-pod means I'm totally sain haha. Det spelar ingen roll hur mycket kraft du använder när du stirrar på din i-pod, den laddas inte ändå, just so you know :P Starting to believe that there is no force ;)


Cooking, disciplin...teach me :PBack to the top

Är så sliten att det finns inte, men idag lagade mamma goooood middag så jag fick rycka upp mig. Pannbiff, sås, potatis och lingon...mums...och svensk mjölk på det. Syster med man och barn var över också...gud vad jag saknat de små liven. De såg extremt coola ut sina LA t-shirtar jag köpt :) Lillebror tittade in senare och pappa är inte hemma denna helgen :(

Peace tecken var det tänkt...såg inte att T2 gjorde ett annat tecken och T3 försöke med sitt pekfinger haha...gullunge...och det går inte att missa att T1 tappat tänder.


Märks att man är hemma och blir lite omhändertagen igen och att mamma inte är van vid att ha oss barn hemma. Skulle värma lasange när jag kom hem igår och mamma började värma den, sen skulle hon känna så att den var varm när jag tog ut den. Nä, det var den inte så jag fick sätta in den igen och tog ut den igen...hon skulle kolla ifall den var varm igen och då säger jag "Mamma, jag vet för tusan hur man värmer mat i en mirco". Jag började äta och lasangen var fortfarande kall...hade jag rest mig och varmt den mer så var det ju bevis på att jag inte ens kan micra mat, plus att vem orkar.

Idag frågade mamma om jag kunde hjälpa till med maten...blev det så...nä...for the best...när jag väl dök upp och fråga om hon ville ha hjälp så frågade hon om jag kunde tömma vattnet till potatisen utan att bränna mig..."Klart jag kan, är väl inte tafatt"...jag brände mig...ställde tillbaka potatisen utan vatten på plattan så att de brändes lite. Jag har sagt att det är bättre att jag inte är i köket...oki...


Först nu har jag förstått hur pass mycket jag gått upp när jag inte kom i mina fetto jeans...Tessans kommentar..."Ohh...aouch". Nä, här ska inte ätas onyttigt...till jag hittade O'boy...min lillebror tittade på mig när jag höll O'boy paketet...jag stirrade argt tillbaka och sa "Don't you fucking judge me"...haha..fan vad vi garva...disciplin...vad är det för något? Lär mig...

Mami: "Va, är mjölken redan slut, ja det märks att Lina är hemma igen" Haha, då ska hon känna på ketchupen...till mitt försvar var flaskorna nästan slut...


Oh no a fuck you sign...do I have bad influence on the kids? Nahh...they knew it already ;) Världens bästa mosti är hemma :P

What's the worst thing that can happen on a plane?Back to the top

Nahh...not snakes...not terrorists...a busted entertainment system...I would fight those snakes and terrorists with Jackson and Ford any day, just let me watch my movies. How to train a dragon bröts i mitten och ja, det är en barn film, men jag gillade :(

Killen som checkade in mig tyckte att jag var så trevlig att han rev min biljett och placerade mig i sätena mot väggen, där man har mycket leg space....najs. Sätet bredvid mig var tomt, tills en kille bestämde sig för att så skulle det inte vara, bättre det tomma sätet var på andra sidan honom och han bredvid mig...suck. Han var chill, så vi snackade lite och jag vet ganska mycket om hur man rökar weed nu haha...vilken pundare. Han var en amerikansk mexicanare som ÄLSKAR Sverige. "I can't belive you're Swedish, I have always wanted to meet a Swedish girl" lol. Han visste om free healtcare, han visste om Zlatan och Ljungberg, men mest gillade han svenska Death metal band...!?..."sorry don't know anything about that". Japp, jag tror han ville gifta sig med mig där på studs för att han ville så gärna flytta till Sverige haha. "Sorry".

How much I enjoyed the plane...arghh

Ah flygresan var pain som ni förstår, benen höll på att vika sig när jag var på Heathrow...allt som allt tog resan bara si sådär 20 jävla timmar...och jag ville inte ens hem. Höll på att dö när jag hörde några svenska tjejer på tåget, de pratade så drygt, jag var så nära att be henne hålla käften. Mamma och mormor hämtade mig vid tåget <3, mamma gav mig mat och vi satt i köket och snackade lite...det blev ingen fest...jag gick och lade mig tidigt...sov 20 timmar haha...har rest mycket men har aldrig haft en jet lag på detta sättet innan, eller så håller jag på att bli sjuk.

Home...Give me credit for still looking good after traveling 4 20 h...hmm maybe in another light ;)


Died a little when I didn't wake up in my bed in LA this afternoon...


Snart flyger detta rödljusBack to the top

Var på stranden igår och blev röd...ahh...man kanske inte ser det så mycket på bilden. Hoppas inte att jag börjar flaga på planet bara...låt mig behålla brännan PLZ.

och så här frustrerad är jag för att jag ska hem....ahhhhhhhh...riktig lejon för tusan haha. Tog första bilden helt röd i huvudet, men grabbarna tyckte den var för söt, att jag inte alls såg frustrerad ut...jaja...ahhh...

Om 5 timmar flyger jag...Ses snart Sweden...Over and out...POSS

Once upon a time...Back to the top

I was this thin...får verkligen ta tag i det här när jag kommer hem. Sitter och drömmer om bilder på mig själv haha...wierd.

Ut och gå i skogen, men jag tror att en del kommer att gå bort bara av faktumet att jag äter svensk mat...allt har så mycket fett och socker i sig här. I Sverige har vi inget socker i mjölken...här har dem typ 14g per serving eller något...och det är mycket.

ohh Tinker Bell...u have some skinny dust? Oki...I can settle with disciplin dust...:P

I love LA...n then I mean real LA :PBack to the top

From real LA to my little hometown LA (Landskrona)...I don't mean to complain, but I don't wanna come home...I love you all, miss u all, but this is LA.

Imorgon klockan 3 så ska Max ta mig till flygplatsen och jag vill verkligen inte stiga på det planet. Fråga mig inte varför eftersom jag saknar er och svensk mat, men jag är bara inte redo för Sverige LA. Kommer antagligen att hålla till mycket i Helsingborg med bästa Ninis och bästa partybrudarna hihi och det är även där jag ska jobba.

Igår skrev jag i ett mess att jag kommer att vara en nomad i sommar. Wherever I lay my head is home haha...måste skaffa en bra väska ;) och hoppas på att jag är välkommen lite varstans haha. Tjejerna är nog redan in Sverige by now...snart jag också.

Men vet ni vad det VÄRSTA är...jo det är att jag är på planet när det är FINAL här LAKERS Vs. Celtics...vilken match det kommer bli, vilken stämning det kommer vara i denna staden om vi vinner...ahhh...GO LAKERS <3

We'll run for our lives...Back to the top

Louder, Louder and we'll run for our lives...



Light up, light up as if you have a choice...


Slower, slower...We don't have time for that all I want's to find an easier way
to get out of our little heads...


Have heart...We're bound to be afraid...



Even if you can not hear my voice
, I'll be right beside you...
RUN...




Unexpected...nahh...me in a nutshell...yes...Back to the top

Idag fick jag ett mess av Woodjin 10 min innan final började "are u comin"...jag trodde tentan var på normal klasstid, dvs 9.30, men den var kl 8. Jag somnade väl någon gång efter 5, efter att ha varit uppe hela natten och tänkte att om jag går upp 8 så har jag lite tid på mig. Mmm visst...panik...sprang runder här, kunde knappt klä mig, ryckte åt mig grejorna och tack och lov att Max körde mig. De hade inet börjat när jag kom...pust...jag svär, jag skrev det testet i sömen. Först kunde jag inte ens läsa texten...med glasartad blick och en gångstil som ett psyko fyllo vandrade jag sen hem.

I'm so glad I have people around me when I fuck up...thanx u so much for standing by my side when I'm in my own little messy forgetful world...Jag kommet specielt ihåg den gången jag gick rakt ut i vägen mot rött ljus i Prag och Suss får tag i ryggsäcken jag hade på ryggen och drar in mig till sidan igen...jag kunde känna vinden från bussen. If I hadn't had you and your Matrix reflexes I would have been ketchup...


Are we human, or are we dancer?Back to the top

Will your system be alright? When you dream of home tonight.
There is no message we're receiving, Let me know is your heart still beating?

Jag känner mig verkligen inte som människa nu och har inte gjort på ett tag. Så sliten att jag inte vet var jag ska ta vägen, att jag ens kan prata och stå är ett mirakel. Så fort jag har fått sömn och återhämtat mig, antingen från fest eller plugg...så släpper man ner garden...chillar...och sen är man tillbaka i det tillståndet igen. Jag antar att Sverige kommer att vara lite sundare för mig, både med vikt och livsstil.

Ge mig sömn och jag kommer att vara LINA igen :) a human and a dancer ;)

Ahh...let me sleep...or maybe I should just plan better :PBack to the top

2 o'clock in the night and i finished he chapters...now i only have to prepare for three different essay questions. Cpunting on being done at 4, my alarm is at 8...monster 4 breakfast and hopefully my brain comes with me 2 the final. I'm just afraid I will get so tierd that I don't give a damn...till I wake up in the morning :P

I'm already seeing the text double...ahhh...gonna lay down on the floor now, wrote and write and eat Doritos to have some action to keep me awake ;) ahhhhhhhhhh...hate...let me sleep...hmm it became english since i've been reading it for hours now and for some reason it comes easier than swedish right now...well at least I'm learning English then...

don't know if this will make any sense tmrw...I might as well be drunk...

A studying mess...Back to the top

Yah...I'm bored...och allt är roligare än att plugga. Så här sliten är jag...tyck synd om mig :P AHHHHHHHH...final ångest...så mycket att göra...inte sova...tänk att det är sista. Läser om power och war...in combination with being crazy tierd and highly caffeinated, I might get insane and wanna take over the world...moahaha...

Telefonen ringer...monster dricks...och för varje kapitel får jag lyssna på en låt som belöning :)

Imorgon bitti kommer jag att sitta i en bänk som denna och sitta som ett nervöst frågetecken...hmm om jag skulle ta att få lite mer gjort...

So when do I give up what I've been wishing forBack to the top

I don't know where I'm at, I'm standing at the back
And I'm tired of waiting, Waiting here in line,
hoping that I'll find what I've been chasing.

I shot for the sky, I'm stuck on the ground
So why do I try, I know I'm going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it's coming down, down, down.

Not ready to let go cause then I'd never know
That I could be missing, I'm missing way too much

So when do I give up what I've been wishing for...


I don't have time 4 a fuck everything I hate u all day...Back to the top

Inatt var jag så jävla förbannad att jag inte kunde sova. Disrespectful var ordet som poppa upp tipp som täpp. Var så sjukt trött, men mitt huvud ville inte släppa att vara förbannad...när min limit är nådd så kommer allt på en gång. Jag fick inte sovit förrän klockan 9 på morgonen när jag fick tillbaka mitt rum som luktade så mycket rengöringsmedel att det stack i näsan. Nu har jag sovit lite så jag kan plugga till min final imorgon som jag kommer att misslyckas med så fett.

My life philosohy last night: Don't get attached or depentdent  on anything or anybody...

Your material stuff will break or get out dated...
Your pet will die...
Your friends will talk bs, backstab or dissapoint u...
Your boyfriend won't last, all things come to an end...

Still you can't live without...

Just me & Stitch 2niteBack to the top

Efter två partykvällar känner jag mig ganska mör. Hela fredagen har varit helt galen. Vi har sagt allt och inget...och visst har allt vi sagt arit såååå kul haha. C skallade sitt glas på bordet idag på IHOP...wtf...sen säger jag något så brilliant som "No I have never gotten a ticket or had my car toad away...but I don't have a car". Johanna bor här i helgen också så vi flamsar ju ganska bra. Vad sägs om att göra av med sitt kreditkort och be tjejerna ringa det...:P åhh hur många gånger har man inte önskat att man kunde ringa sina nycklar. Apropå nycklar så låste vi oss ute idag, men bröt oss in i vår egen lägenhet haha...sucha thugs...

Så efter att ha mått kasst hela dagen och fått magknip av Johannas goda mat så stannade jag hemma idag. Gör inte så mycket att det är lördag, här kan man ju gå ut en måndag. Imorgon är det plugg och på måndag när jag är färdig är det fest igen :) Just nu är det lite läskigt att vara hemma själv och jag fryser som in i. It's me and beloved teddybear stitch home alone...

I don't wanna make you swayBack to the top


I talk to you as to a friend, I hope that’s what you’ve come to be
It feels as though we’ve made amends, Like we found a way eventually
It was you who picked the pieces up, When I was a broken soul
And then glued me back together, Returned to me what others stole

I don’t wanna hurt you, I don’t wanna make you sway
Like I know I’ve done before, I will not do it anymore
I’ve always been a dreamer, I’ve had my head among the clouds
Well now that I’m coming down, Won’t you be my solid ground

I look at you and see a friend, I hope that’s what you wanna be
Are we back now where it all began, Have you finally forgiven me
You gathered my dreams in, When they all blew away
And then tricked ’em back into me, You saved me, I was almost dead

Let's celebrate it's ALMOST summer break :PBack to the top

Det börjar dra sig mot slutet...eng final imorgon...sen politik på måndag, det är den jag är mest nervös för. Ovanpå detta så är det allas sista helg så det ska även festas. C och C är redan på sommarlov, men jag och J har måndag också.

Men som de sa...låt oss gå till Cantinan ikväll och ta en margarita och sjunga lite karaoke och fira att vi NÄSTAN är färdiga :P haha jag och J lär får fira det dära nästan hela helgen då ;)

C fick mig att sjunga den blomster tid nu kommer när hon blev färdig igår...Summerbreak soooooon 4 me 2...

Puss Puss



If I were a boy...Back to the top

Ahh så här såg det ut när C klädde mig i Max kläder...


Ahh de flesta av er vet redan hur jag ser ut utan hår ;) Puss puss

Waking up in Vegas...Back to the top

Idag lämnade vi in vår final photoasignment...en slideshow som ska berätta en historia. Ahh vi är ju inte så kreativa och hade inte så mycket tid så man tar vad man har...party bilder ;) Denna versionen är dock inte den som professorn fick se haha...lärde mig i-movie idag och pillade lite och spexa till det lite :P...Ta videon med en nypa salt för vi SKÄMTAR okej...

Tell me why I like MondaysBack to the top

...iallafall denna måndagen som var. Vi lämnade in våra research papers som har tagit på krafterna om man säger så. Efter class blev det biblioteket som vanligt och sen ahhhhh...ja då fick jag och Alle för oss att vi skulle hänga och köpa ett tolvpack öl och bli lite runda om fötterna. Istället blev det att jag skulle prova en galen dricka som heter typ 4 locos, som ska vara helt knäckande. Har hört om dessa, men hallå, det är EN dricka...Alle varnade mig, men sagt och gjort...nöjde mig ju inte med en sådan heller....vi köpte även en giga corona och en giga smirfnoff ice. Detta var ju inte planerat...I looked like a mess...

Vi satt på vår balkong hela kvällen och Alle Dj:a för mig...han tycker att jag behöver lite ny musik och att allt i min i-pod suger fett...haha...ahh, jag behöver faktiskt ny musik. Som vanligt så märker jag inte hur pass berusad jag blir, utan jag bara stänger ut allt omkring mig och pratar för MYCKET och för HÖGT och ja säger saker som "d e lugnt, jag är en ninja". Dryg och goofie...med hängande ögonlock...ja that's me på fyllan. Det var en rolig måndag :D men frågan är om han tycker jag är helt jävla knäpp nu haha...för han blev inte så rund om fötterna som jag blev :P
Det är bara det att när du vanligtvis inte bryr dig vad folk tycker så bara kör man på...idag vaknade jag upp 8.30, bakis, skulle till skolan och fann att jag faktiskt bryr mig om vad han tycker...så dags.

Vi skulle ta de sista bilderna till slideshowen också...jag var iallafall stadig med kameran...dock inte lika stadig modell till vår depth of field assignment :P....C var mäktigt irriterad på att jag söp till det en måndag när vi var tvugna att ta dessa fotona...hon smeta på mig läppstift och genomskinlig tattoo kräm som läppglans...wtf...tyckte väl att det var lite väl rinnigt och luktade konstigt...

När Alle hade gått så kom Anel ut på balkongen och drog ett skämt, jag skrattade så mycket att jag trilla av stolen och ner i pölen av någon dryck vi spillt. Sponge bob cleans up with her skirt...

U only live once...cliche...oki maybe you only turn in a reserachpaper a monday at SMC once ;)

Världens bästa vän 25:a...Happy B-dayBack to the top

Den här puddingen fyllde år precis och nu är hon på Malaga och njuter av att ha semester när skolan är slut. Åhh, vilken bamsekram hon ska få när jag kommer hem...Nina Fina stort grattis till dig.

Linis och Ninis...Cosmos och Cattis...Tom och Jerry...Piff och Puff...jaja u get the picture ;)

Beautiful girls all over the world...they got nothing on you babe...



You gave away the things you loved and one of them was meBack to the top





Bilder till vår photo assignment girls night out...C klädde även ut mig till kille i Max kläder för vi skulle göra ett fejk hångel foto, men Max tyckte jag bara såg ut som en manlig flata och C bad mig spänna in brösten haha...umm...vi gjorde aldrig foto vi behövde, men vi hann ta några på min manly make over...får se om jag vågar lägga upp dem...ni kanske tror att det är min bror haha...åhh vad jag vill visa er slide showen nu...låten är waking up i vegas nu istället...:D

Can we pretend that airplanes are like shooting stars...Back to the top

cause i could really use a wish right now...

Jag får gåshud när Hayley Williams från Paramore sjunger i denna låten...hon är så bra.

Swedish nationalday - Bbq n' proof readingBack to the top

Då har man bara en halv sida kvar på sin researchpaper :)...seems like I did it. Ska läsa igenom hela nu...tänk om den makes no sense...igen röd tråd...bara ihopkastat...vi får se.

Idag kom Jojjan, Cecily och hennes bror över och bbq:a med alla oss roomies, mycket trevligt. Max tog med gitarren ner och jag tog den och tyckte vi skulle sjunga national sången eftersom det idag är svenska nationaldagen :) wohoo...Med tanke på att jag inte kan spela gitarr och bara klinka på den och alla började sjunga nationalsången till något jivla oväsen haha...sångrösten är ju inte toppen den heller....ahhh ni kan ju bara täna er hur tondövt det hela lät...men vi sjöng den iallafall.

Nu är det finish på vårt fotoprojekt som ska fixas...ett problem....vi fattas en kille to stage some photos. Det löser sig väl. Ytterligare en dag av plugg plugg plugg imorgon...suck suck suck...

Önskar er en mycket trevlig nationaldag...go Sweden


Error Error...Back to the top

Alltså jag fann precis mig själv liggandes väldigt illamående i fosterställning. Kan det vara att jag åt flingor nyligen, kan det vara att jag druckit för mycket monster, lr kanske behöver mer?  Är det att jag förbannar mig själv för att jag valde ett allt för avancerat ämne när jag kunde tagit ett mycket lättare, eller är det stressen och pressen jag känner?

Jag kommer att vara flintis efter att detta arbetet och mina finals är färdiga, om jag någonsin blir färdig...jag är rädd att min hjärna ska säga error error och kasta in handduken...

Fick precis mess av lillebror :) bara det att jag låg visst på min telefon, skrämde mig från vettet...nä vänta...vettet förlora jag när Max nästan skrämde livet av mig innan idag...lr nä...mitt vett förlora jag nog för länge sen haha ;)

-Im so gangsta you find me studying a friday night-Back to the top

Hittade motivationen efter två monster, ska bara undvika att studsa runder och klättra på väggarna nu lol. Hittade en jättebra artikel till min conclusion, bara fem sidor till på min paper att skriva...ahh...varför skulle jag avancera så mycket...nörd nörd nörd. Klockan är sen en fredag kväll och här sitter jag och pluggar (well inte just nu ;)

Har även sammamställt en slideshow till vårt final project i photoclass där jag satt ihopa alla våra vegas bilder...girls night out in Vegas...låten vi ska ha till ska vara swedish girls remixen haha...ska se om jag kan göra ett youtube klipp av det sen så ni kan få se.

Life can always start up newBack to the top

Blivit introducerad till lite "ny" skön musik :)

MGMT

The Caesars - Jerk it out

Special EditionBack to the top

Hittade denna tatueringen på en blogg om tatueringar...cool juh...men efter att ha fått ett förslag om att skriva "Special Edition" istället så lät det mycket bättre :) Min hade dock skullat se annorlunda ut...typ i skrivstil...mer classy...ett problem bara, jag har ingenstans att sätta den haha...

Jag uppskattar vissa tatueringar på andra, men när det kommer till mig själv så vill jag ha dem, men inte på mig 4-ever...ska trycka upp några tillfälliga att klistra på ;) Att jag är rädd för nålar gör ju inte saken bättre precis haha. Max sa att alla har taueringar idag...att man är mer speciell om man inte har någon...kanske det...

Music flashback...Back to the top

Tänkte att jag skulle starta upp ett nytt musikibliotek för femtioelfte gången. Har "vårt" gamla från innan på min hårddisk där hemma, men de kommer väl bli där. Så jag försökte komma på lite bra låtar, vilket slutade med att jag laddade hem låtar jag lyssnade på när jag var 15 haha. På Lolle höllviken tiden :)

Av alla Millencolin låtar så lyssnade vi på denna LOL...åhh vad jag skratta när jag hörde den nu...fanns better tracks liksom.


Sen har vi älskade Third Eye Blind



och sist den lugna Silverchair - Miss you love

Make room for the prey cause I'm coming in with what I wanna say,
but It's gonna hurt and I love the pain. A breeding ground for hate,
but I'm not, not sure, Not too sure how it feels to handle everyday like
the one that just passed in the crowds of all the people...
Remember today I've no respect for you. I love the way you love,
but I hate the way I'm supposed to love you back...



The library is now my second home...Back to the top

...och ändå får jag inte så mycket gjort haha. Vi pratar mest och Alle har nog märkt att vi svenska tjejer inte är så bra på att viska eller på att hålla oss till engelska så att han förstår.  Alltså ingen är otrevlig med flit, men det är bara det att när någon har något riktigt meningslöst att säga, så känns det liksom inte värdigt att översätta. Igår kom C och mötte upp oss och när hon såg oss skrek hon "hallå" högt som tusan, hon hade i-poden i öronen. Folk blev skrämda och hoppade till, jag bara sjönk ner på bordet och skratta som tusan....hon är så söt.

Jag och Alle brukar mest snacka en massa och försöker att inte störa de andra på biblioteket...vi är ju där för att få något gjort med skolarbetet, men ja så är ju det roligare att prata än att plugga...det blir många shhhhhhhhh...sorry...

Nightmares; Earthquake...Back to the top


Jag har sovit mycket dåligt de senaste dygnen för att jag inte lyckats somna förrän sent fast jag har lagt mig tidigt. Sen när jag väl sover så drömmer jag nästan bara mardrömmar.

Inatt vaknade jag upp och skrek: jordbävning, jordbävning...jag tyckte sängen och väggen skaka...C sa till mig att jag bara drömde att det inte var någon...men jag lade handen mot väggen och den skaka...C övertyga mig om att så var inte fallet för hon kände ingenting...det var nog så att det var min hand som skaka och inte väggen...

Sen drömmer man lite andra hemska saker som stör sömnen...värst är när man vaknar och pustar ut och somnar in i samma hemska dröm.


Dream witch skrev på sin blogg:
  • Alla drömmer varje natt..Om man sover ca 7 timmar varje natt så drömmer du ca 1/4 av tiden.
  • Det är ju ofta vårt undermedvetna som skildras i drömmarna.
  • Genom att komma ihåg drömmarna, kan vårt medvetna JAG få en inblick i denna okända del av oss själva som man egentligen inte ser/förstår själv. Och genom att detta få bättre självkännedom.
  • Många anser att drömmar är meddelande från vårt inre och som speglar vad vi går igenom i våra liv. Drömmar anses också vara en reflektion av vad som pågår inom dig och som fokuserar på viktiga händelser som annars ignoreras i det dagliga livet.
  • I kriser eller under stora händelser i livet, drömmer man ofta extra mycket. Ofta är det då drömmar som är starka och innehåller mycket känslor.
  • Det kan vara ditt undermedvetna som försöker knacka på liksom hos ditt medvetna JAG och ge dig liksom tips om vad som förekommer och kanske till och med ge dig svar.
  • Fast ibland kan man i en dröm vara medveten om att det bara är en dröm!

Max dedicated this song 2 me...nawwBack to the top

I början av terminen när min roomie Max hörde om mitt crappy 2009 (minus London) så sa han att han hade en låt till mig...han satte på denna låten och sa "this is your song, 2010 is gonna be so good you will forget 2009".

Finals are coming up...Red Bull is coming down...Back to the top

Det kommer att vara slitigt i skolan fram tills jag slutar den 15:e. Jag ska parkera mig själv i biblioteket varje dag (nästan) och tvinga mig själv att få saker gjort. Har dock ingen motivation alls, känner faktiskt för att ge upp. Inte för att jag inte klarar det, utan för att jag som vanligt har så lite ork att jag måste fuck things up...that's me...borde plugga halva terminer bara haha.

Me n' C...two retarded brats trying 2 make it in school reconnected this weekkend :)...2 fun 4 our own good...

  • Till 9:e...Researchpaper 10 sidor i engelskan om the international system and the struggle for power. What will happen after the United states unipolar hegemony moment in history is over? Which polarity, which emerging powers and potential outcome? FUN...well...
  • Till 8:e...Final project in photoclass...a slideshow of about 30 pictures telling a story. Our story...girls night out...
  • Runt 10:e...2 section final på två olika dagar i engelskan...essay och grammatik tror jag..
  • Till 10:e...Final i journalistik, varav ett prov och en amerikansk resume ska skrivas.
  • 14:e...final quizz in internationl politics...HARD...with an analyzing essay...
  • 15:e...SCHOOLS OVER
  • 17:e LINA FLYGER FRÅN LOS ANGELES
  • 18:e LINA KOMMER HEM TILL SVERIGE

Hur många Red Bull och Monster kommer att slinka ner innan detta är över?...förbered er på att det är ett vrak som kommer hem...men gud vad skönt det ska vara att jobba ett tag istället för att plugga.


You are my fucking party soulmateBack to the top


I helgen har Jojjan sovit över hos lilla mig och det har varit trevligt att ha en sleepover helg. I lördags var det utgång på listan. Jojjans vän fyllde år, så vi var bjudna till en klubb. Sena var vi som vanligt, men vägen dit var ju bara för rolig. Först grillning, ja vi var fem tjejer som lyckades grilla all by ourselves :) Min kyckling blev lite bränd, men jag grillade den iallafall själv :P Kanske ska tina den lite innan nästa gång fick jag tips om haha...

Sen blev det allvar med lite Coronas i jacuzzin...ahh så mysigt att sitta och snacka skit med alla brudarna i den. Jag och J försökte göra vid oss illla kvickt...mm visst...grogg...minigolf...söndrig sko...cinderella fick låna mina. Cecily kom och hämtade oss, men fick vänta...oväntat ;)

Iväg till klubben och det visar sig att Johannas ärkefiender är där, dvs de som har stämt henne för att dem är helt fucked up. Det var ganska tydligt att de inte ville ha oss där eftersom de började med att kasta en drink över oss...vi fick chilla for Jojjan ville inte ha något drama. En andra drink kommer flygande...gosfraba...whosa...en av dem går fram och häller en hel tredje drink över Jojjan. För det första alkoholmissbruk...för det andra...väx upp...men detta är riktiga mean girls ska ni veta. Försökte prata med en av dem...gick inte vägen...talk to the hand typ...hon går in...jag efter och när jag går förbi henne sa knuffar jag till henne som om jag "rakade" gå in i henne. Var tvungen att markera att detta var fan inte okej.

Ja, sen blev det lite tumult...folk fick hålla tillbaka oss för att inte slåss...hon hade två killar som höll henne, men det var bara lilla Jojjan som höll mig, så jag kom loss. Hann dock aldrig slå henne innan jag blev eskorterad ut av två vakter som nöjde sig med att slänga ut mig to restore the peace, fast dem visste om att dessa tjejerna hällt tre drinkar över oss. Vi besöker ju inte den klubben mer och tur var väl att jag aldrig fick slått henne när man ser det från ett nyktrare perspektiv...men åhh vad jag ville då.

Nästa dag blev det poolhäng och bara allmänt häng. Lagade spaghetti och köttfärssås till J och C och sen blev det en natts sleep over till för vi skulle upp tidigt och hänga på stranden dagen efter...mys.

På väg hem i taxin i lördags natt så sa jag till Johanna ordentligt berusad "U are my fucking party soulmate"...

Drunk textingBack to the top

Ahh det har varit en händelserik långhelg :) Får berätta om den närmre imorgon för nu vill jag bara sova. Är trötter och har legat på stranden hela dagen...det är då jobbigt ;)

Så länge bjuder jag på detta...enligt C, bästa fylle sms:et ever:

"Jusy got thrown out a club 4 fighting..wasnt me ;) Wanna beat her so bad. Movong on...see u t.rw?"

"What did u guys do?"

"Johanna is in law suit n tjegirld threw a drink in mu face. I pushef her, she wanted 2 mess b i goy thrown out. She should meet my fist. If i ever met her againb. Can i get kicked out of the us for brating someone up?"


In my defense, I might have a temper, but it really wasn't my fault...that was some evil girls...

I can also mention that I almost traded my cellphone for a tiny weeny baby bunny on the street, but as I was suppose 2 give it to him I rememberd I was expecting a call...

bloglovin
RSS 2.0