Gott nytt år allihopa...Back to the top

Dagen skönaste...Back to the top

Min lillebror fixar sin nyårsklädsel och säger "Fan vad duktig jag är, jag skrubba bort en fläck från byxorna helt själv"...hmm kanske inte bara prinsessor i familjen.

Jag berättar om Jojjans benämning "insugningsstrumpebyxor" och säger "du vet sånna (också blåser hon in precis som om hon suger ur luften ur något)" hihi

Pappas kommentar blev..."insugningsstrumpebyxor?...finns det då även utsugnings BH och kanske avsugningskalsonger" LOL


What life is all about...Back to the top


Let's do some creating 2010 :)

Det kmr mera...Back to the top

Just nu tittar jag på flyg ti schweiz tur och retur från sthlm ti köpenham för 1000kr. Alternativt till ett långt kvälls/nattåg från sthlm till skåneland för 800 kr. Flyga in om Schweiz does makes sense, jag har ju semester.

Jag har bokat flyg till Los Angeles :)Back to the top

Då är mitt flyg till Los Angeles bokat...som jag nojjat och bollat innan jag tryckte på betalaknappen. Kunde få flyg med sämre tider för 5700 typ, kan ha tillkommit mer avgift. En vanlig på kilroy kosta 6043, men så tog jag den gula som är flexibel för 6600 istället. Vill inte snåla! Sen tillkom avbeställningskydd 275 och ett tvunget ISIC kort 110Kr. Så landa på 7000kr.

MEN...då fick jag bra flygtider, kostar 500kr att boka om biljetten, 1300 om jag vill avboka den helt och utan anledning.
De andra kosta över 1000kr att boka om och non refundable. Så skulle något klabba så förlorar jag bara typ 1300 istället för hela summan. Hmm...det känns bra iallafall...tror jag...hey I'm flying to fucking LA ofcourse it feels good :)

Hög på livetBack to the top

Jag finner mig själv spontanskratta mest hela tiden, åt det mesta. Till och med åt saker jag inte stod ut med förut. Japp, jag är nog hög på livet och fast jag nojjar ibland så har jag nog inte så mycket att vara orolig över, jag tycks landa på fötterna. Det löser sig, det gör det alltid, det kommer fixa sig till slut...känner Timbuktu gunget där ;)
Ja jag sätter mig i onödiga situationer för att få adrenalinet att flöda och ja jag blir smått överförfriskad ibland, men jag har kommit på att det är absolut inte för att jag är destruktiv, utan för att jag lever och jag känner det.

Det slog mig idag att jag fick alltid höra att jag skulle vara så glad att jag hade han, det blev lite tröttsamt, jag då? Aldrig sa någon tvärtom...Jo en person, Sammy, en av de finaste människorna jag vet som lärde känna mig för mig, han sa det till mig...tack. The point is...anybody should be so lucky to have me and thats that.

Over and out


Flyg och classesBack to the top

Nu håller jag på att bli så toknervös igen att jag knappt fungerar. Varenda gång jag ska trycka på köpknappen till flygbiljetterna så kommer jag på en anledning att inte trycka.

Ska jag verkligen åka hem direkt dagen efter skolan slutar? När flyger de andra tro?
Är det lönt att skynda hem om de inte behöver mig på babyproffsen i sommar?
Ska jag ta en billigare biljett som är dyrare att boka om lr en dyrare biljett via kilroy som är billigare att boka om? Kmr jag boka om tro?
Det snurrar...

Sen kan man förregistrera sig till 2 kurser innan man flyger ner, tack och lov, trodde jag skulle behöva plugga rockvetenskap lr nått ;). Men vilka ska jag prioritera...journalistiken givetvis, men sen finns det olika kurser inom denna och vilken ska jag välja där. Hmm...beslut beslut! I'm losing it...

Victoria Secret show ikväll kl 20.00Back to the top

Ikväll ska det visas bar hud...deras modeller är så snygga också kommer man sitta där och knappt titta på vad de egentligen visar för kreationer för man bländas av deras snygghet också blir man väldigt motiverad till att träna och äta nyttigare...hmm lr inte alls. Hur fan är det möjligt att vara så smal och fungera normalt, jadå, inte ska vi gå in på det och sticka hål på bubblan. Let's enjoy!

Åhh...I would love to be a skinny biatch ;)

BarnvaktBack to the top

Ja inatt somna jag väl 4, men gick upp klockan 10 för att åka in till stan för lite nödvändigheter till nyår. Var inte säker på att de hade öppet på självaste nyår. En varm choklad på espresso house hos Gabbi och sen hem för att vara barnvakt. Dessa barnen är VILDA!

Anordna en airhockey turnering och hade nog lite mycket nöje i att spöa ett par 7 åringar i det hihi.
Tog på mig en mask och skulle var lite scary och det funka, barnen börja skrika och springa, tills de gör en motattack och börjar kasta tio ton gosedjur på mig, när det blev lite hårdare saker där emellan så fick jag se till att ge mig.

T1 ville leka med barbie...hmm så mkt barnasinne har jag inte kvar. Vi städade hennes rum istället så hon kan få den locktången hon blivit lovad. Allt gick bra tills hon säger "Mosti, tvättehögen är stor, kan inte du ta den" och går ner själv utan att ens hjälpa till med en tröja lr två. Mitt svar blev "då får du väl gå två gånger som alla andra, din tvätt, du bär". Hade hjälpt om det varit en annan attityd, men vilken prinsessa hon är alltså! Lite skillnad på att vara barnvakt och betjänt. The apple doesn't fall far from the tree ;)

Nä, tackar vet jag lånebarn...:)

Blogga för Kilroy?Back to the top

Jag lät Kilroy ta hand om allt pappersarbetet till SMC eftersom jag var i London och det är helt enkelt bara lättare att betala för att någon annan ska göra saker. Har läst lite på en tjejs blogg som pluggar i Santa Barbara som blogga på Kilroy med sin egen blogg, dvs blogg.se lr blogspot lr vad det nu finns. Fundera på att blogga för dem också, men nu måste man tydligen skapa en Kilroy blogg och det vill jag ju inte. Då får det nog va för jag vill ha min egen :)

2009 listBack to the top

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Gjorde nog inget löfte i år, håller aldrig dem ändå.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja!
4. Dog någon som stod dig nära? Nä, tack och lov, (knacka knacka ta i trä, några dgr kvar)
5. Vilka länder besökte du?
Schweiz, Italien, Litchenstein (kan ha varit 08), England
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? 09 har för mig varit ett crappy year förutom de sista tre mån jag var i London så jag har saknat mycket...men det tar vi igen 2010.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 7 juli och 6 okt...
8. Vad var din största framgång 2009? Varenda litet babystep jag gjort för mig själv, men London är nog största steget.
9. Största misstaget? Att jag underminera mig själv halva året.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Hade en sjujävla influensa i feb i Schweiz som jag i efterhand misstänker var svinan. Men ingen prata lr hade hört om den då så kanske var det bara den vanliga.
11. Bästa köpet? Mina klänningar och mina första riktiga high heels. Hmm köpte jag min mac 09!?
12. Vad spenderade du mest pengar på? Sen sep har jag brännt nästan 100 000 och jag tittar mig omkring och ser inget för det, så erfarenhet, resa och mkt SKIT.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, att se livet från en annan vinkel.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? I gotta feeling, Hotel room, Sexy bitch, Stella, weightless, light up the sky, gives you hell, hot n cold, your guardian angel, kill, blame it (on the alcohol), sex is on fire, dont trust me, single ladies, 7 things, watcha say, break your heart, down, misery business, run this town, take me back, broken herted girl, over you, the climb, everywhere, all i want for x-mas, river flows in you, leave out all the rest, pokerface (should i make a playlist ;)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? I genomsnitt GLADARE på senare tid innan dess lite mer lissen.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Lagt mer tid på mig själv och mina vänner från allra första början och jag hade ju kunnat träna lite och äta nyttigare.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt mindre kraft på personer och händelser som jag ändå inte kan påverka lr borde bry mig om.
18. Hur tillbringar du julen? Med min älskade familj!
19. Blev du kär i år? Olyckligt kär sen innan...
20. Favoritprogram på TV? Greek, Heroes, OTH
21. Bästa boken du läste i år? TWILIGHT X4 på typ en vecka...lovy
22. Största musikaliska upptäckten? All time low
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jag fick tillbaka några bitar av mig själv i övrigt kmr jag inte ihåg några gåvor eftersom jag var i London...jo en nachotallrik på hard rock cafe av bror...mums :)
25. Något du önskade dig men inte fick? JA
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Kmr ihåg brustet hjärta, Top of the London eye alone...helt ok b-day ändå pga alla söta mess och min självständighet.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Allt händer av en anledning, min stora händelse gjorde året till det sämsta, men också till det bättre senare.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Klänningar and mostly always black...
29. Vad fick dig att må bra? Mina underbara vänner, familj, jobb, London.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Edward Cullen, Jacob Black och sångaren i All time low.
31. Vem saknade du? När jag var utomlands (totalt halva året) vänner och familj, speciellt 3T...annars min föredetta kärlek och vän.
32. De bästa nya människorna du träffade? Emelie aka Stichi, Fina Fi, Johanna, Matthew, Fais, nya Lina ;)

Ser ni det logiska i att flyga in om Schweiz?Back to the top

Jag har kommit på att denna Sverige semestern blir på tok för lång om jag inte jobbar. Först var det meningen att jag skulle flyga här ifrån 10:e men blev flyttat till 18:e. Hade kunnat inta New York innan, men kan inte boka den resan eftersom jag inte vet när jag får visumet. När jag kollade tågpriser till Stockholm 7:e kom jag på en ytterst ironisk grej. Lika mycket som det kostar mig att ta tåget hem från Stockholm kostar det mig tur och retur till Schweiz och då hamnar jag ju på rätt sida om Sverige på vägen hem...ser ni min logik!? En weekend i Schweiz hade definitivt gjort mig mindre rastlös och Schweizerfranc har jag sparade tills nästa gång jag skulle dit, så fickpengar i rätt valuta finns redan. Vad tycker ni?

Extra sugen blev jag nog för att de andra två av oss dåvarande tre musketörer som var nere i Schweiz och bodde är där några dagar nu. Ohh tanken på apfelsaft, schnitzelbrot, pasta juliana och bzetzisteiners får det att vattnas i munnen på mig. Och bergen, ja vilken syn!

Dessa dårarna gör Chur osäkert as we speak...

Pallar inte Anka och Woods i rubrikernaBack to the top

Är det någon mer än jag som är trött på rubriker om Anna fucking Anka (inte för att jag kan tänka mig att någon vill komma till där) och Tiger Woods.

Hon är så ful och låter som det störigaste på denna planet. Jag står knappt ut att höra henne säga en mening. Det räcker med att vi har Gynning som speaks her mind och säger vad andra inte vågar. Snälla sluta ge henne rubriker och uppmärksamhet över huvudtaget. Jag vet att jag just gjort det, men bara för att säga snälla sluta. Sverige är så mycket bättre än en jävla Anka. Hon får ingen bild för hon är så ful, hennes blonda hår hjälper inte ett skit där.

Tiger Woods har varit otrogen, deal with it. Ja det är hemskt, det är out there. De fick sitt scoop, men nu kan de väl låta paret lösa det bäst dem vill och när paret har kommit fram till hur de vill göra så är där en nyhet igen. Och stäng igen flabben på de dära älskarinnorna istället för att ge dem pengar, det kommer alldeles för mycket lögner för att de vill ha uppmärksamhet och ännu mer pengar. Jag hade velat se Elin ge dem alla en bitchslap så det heter duga.

Detta var mitt ultimata kändispar, det är så synd, ska nog passa sig för att se upp till folk.

Jag menar hur kan, tror det är 13 älskarinnor nu haft ett kontinuerligt sexuellt förhållande med Woods de senaste 2 åren. C'mon, de sitter på nästan samma story. Han har säkert varit med minst 3 av dem, någon annan kan vara ett one night stand, men  minst hälften är feta lögnare.

Konstiga sammanträffandenBack to the top

Jag läser en artikel på msn kändisnytt och känner igen namnet på den som skrivit artiklen. Går in på min face och mycket riktigt är det samma person som jag har kontakt med angående LA som också ska dit.

Sen läser jag Daniels blogg där han i vanlig ordning skämtar om diverse saker, denna gången lilla huset på prärien. Love that show och blev lite sugen på att se den. Går ner där nere och finner pappa tittandes på lilla huset på prärien...typ...han meddela att det var en nyinspelning. Nä fy fan, där tappade jag suget! Det ska vara den gamla, men ändå vad är oddsen?

Jag klarar inte dettaBack to the top

Idag sov jag till 3, då fick pappa upp mig, somna faktiskt 5 inatt, men ändå. Sen hör man mammas steg, de är tunga, alltså inte på glatt humör. Alla kläder jag fint hängt på soffan åker ner i resväskan igen för nu ska hon ha folk. Jag har inte rikrigt förstått det dära när man har "folk", som man dessutom känner väl, då ska man väl vara bekväm med att ha lite oreda. Och vad ska "folk" göra i varenda vrå i huset!?

Jag är så rastlös att jag håller på att bli knäpp, men jag hade ju kunnat organisera om hela mitt rum så jag får in kläderna som ligger i resväskan. Imorgon har jag varit hemma en vecka så det är nog dags. Inte som att jag inte har tid.

Nä, en fika med Sara ikväll tack...

Jag vill ha maginfluensaBack to the top

Jahapp, då hittade man vågen och precis som jag länge anat har jag gått upp minst 3 kilo. Gabbsan tyckte jag var lika tunn som när jag åkte, men nu har vågen sagt sitt och jag önskar att den har fel.

Linda skrev på face att hon hade maginfluensa...helt plötsligt blev jag sugen på maginfluensa...vet att det låter sjukt, men jag har inget bättre för mig, blir ju som rena snabb bulimin ;) (min fina humor, ta det med en nypa salt) Jag är allt annat än viktfixerad, men jag har rätt att ha lite ångest över all choklad jag åt dagarna i ända i chokladbutiken jag jobbade.

Kanske ska börja med att faktiskt ta en promenad...

Jag kan ju faktikst packa redan nuBack to the top

I LA är det varmt, alltså majoriteten av kläderna jag ska använda där använder jag inte nu, så på sätt och vis kan jag ju redan packa. Måste bara packa ut London ur väskan först hihi...

Man får väl ha mer kilo till USA väl, typ 30 har jag för mig! Så om jag packa 18 till London (fast då hade jag ju redan lämnat ett lass där) så ska jag väl klara mig med 20kg ner, så jag har 10kg fylla den med på hemvägen. Kanske kommer sakerna jag införskaffar i LA vara så fabolous att det slutar med att jag slänger ytterligare 10kg av de första 20. Vad matematiskt det blev nu...Hur många LA kilo blir det då i väskan?

Från 19 till 21 Happy B-day to me :)Back to the top

Skrev precis till Emlan att jag har åldern inne för USA och tillräckligt låg ålder för att kanske följa med dem till strand på nyår. Gott folk, jag har just fyllt 21! Och ni tänker, är inte du 24...Emlan svarar: "Jaså, åldrats 2 år redan?"

Har ett skämt om att när det tog slut blev jag 19 igen som jag var när vi blev tillsammans, alltså väldigt ung. 5 år lade jag på att vara vuxen på tok för fort. I London avancera jag till 20, dvs att jag och Emlan var jämngamla. Nu har jag avancerat ytterligare till 21 lagom till min USA resa. Och med det är ja äldre än dig Emlan :)

Ni kan själv se åldringen tydligt nedan :)

19 och på väg till första utekvällen i London. Avancera snabbt från den åldern, samma kväll faktiskt.

20 och på väg till en av många utekvällar i London, närmare bestämt Halloween.


21...lr ser ju nästan 24 ut här...jaja...ibland måste jag vara min rätta ålder oxå.

Nina tyckte att där var ett nytt glow över mig och mina bilder...kanske är det så att jag lever och är relativt lycklig...I don't know. Vet bara att jag aldrig tog bilder förr men att bilderna numera är helt ok ;)

Jag vill till NY innan LABack to the top

En av de jag har kontakt med som ska till LA också fick sitt visum två dagar efter mötet. Jag har möte i Stockholm den 7:e och ska flyga till LA 18:e. Men får jag visumet fort så är där ju tid att flyga till NY innan, bara det att jag kan ju fortfarande inte vara säker på att det går så snabbt. Arrgg...frustrerande.

Gå och lägg digBack to the top

Pappa sa till mig innan: Snälla gå och lägg dig i någorlunda tid idag...klockan är snart halv 2 på natten. I guess NOT. Nu får jag iallafall sovit hur länge jag vill, men trött är jag ändå, men ingen red bull har det blivit...hurra.

LektantenBack to the top

Idag skulle jag lillebror och mor åkt till Ikea men det blev inställd för bror va tvungen att jobba. Istället blev det en vända till centan och Maxi med storasyster. Efter det hem till J och åt hämtmat från Basilikan (mums) med alla syster vänner, man och alla deras barn.

Ingen kan någonsin anklaga mig för att inte ha barnasinnet kvar :) Barnen börja leka pjett (reserverar mig för stavningen) och springa runder och skrika...kan ses som irriterande lr så är du bara med. T3 som endast är 2 fatta inte riktigt vad det gick ut på och så bara sin chans att springa runder och skrika. Det blev så vilt att vi fick gå ut! Barnen ville ha med mig ut, men jag undviker kyla om det inte är nödvändigt att möta den från punkt A till B.

De fick ut mig för lite dunkgömme vid exakt samma stople som när vi var små...nostalgi. Men va fan, var befann sig alla grymma gömställen!? Vita stenen hade krymp och träden blivit smalare ;) Leket borttaget, men jag antar att jag inte kommit ner att gömma mig i traktordäcket ändå. Oxå ska man ju finta lite runt garagen! Jag fick kommentaren "Kom igen nu Lina som inte springer så bra"...hmm.

Lektanten åkte på att vara barnvakt en stund på ons...barnens respons JAAAAAAA...så jag måste ju vara en rolig lektant fast jag inte springer så bra ;)

Springbreak!?Back to the top

Surfat lite kurser nu på nätet...har vänt på dygnen lite...lr de var vända innan, men nu sover jag ut om morgnarna iallafall. Massa intressant att läsa, hoppas hoppas de inte är fulla när jag kommer, vill ju läsa något jag har nytta av. Hursomhelst så tittade jag under datum man är ledig från studier och ser SPRING BREAK. Det lyser lite i ögonen på mig...tänk ska jag kanske få uppleva ett awsome spring break...

Myskväll med tjejernaBack to the top

Idag skulle vi ha myskväll till bodyguard och vi skulle mötas upp för lite (svenskt) gotte :) innan, men lillebror hade bilen och drog över på jobb. Jag menar hur kommer man in till stan utan bil ;)

Syster var över för lite kvalitetstid, dvs ligga på spikmattan och ett glas vin. Åt med mamma och pappa och det är alltid något nytt vin från någonstans som måste provas. Hade jag lagt vinerna på minnet och brukat allvar hade jag faktiskt haft lite vinkännedom vid det här laget. Spela lite snowpatrol för henne när hon skulle relaxa iallafall, men från mitt rum så hon kanske inte hörde riktigt. Hursomhelst så får man tacka en syster på gott humör som äger 2 bilar så jag fick låna och ta mig in till tjejerna.

Gabbsan hade fixat allt jag behövde...festis, salt och surt blandgodis, men på vägen in var hon sugen på chips, skulle ringa igen när jag va på plats, då skulle hon listat ut vilken sort hon var sugen på hihi. Gröna lantchips från Statoil och direkt hem till Gabbsans tillfälliga lya som gillas starkt, för bodyguard och skitsnack. När jag såg lyan blev jag så sugen på ett eget litet hem, men är lite obunden nu om vi säger så, ha lya och se världen går inte hand i hand.

Tack för en trevlig kväll tjejer...mys på er


Coming or going...Back to the top

Sometimes I swear I don't know if i'm coming or going, but you always say something without even knowing, that I'm hanging on to your words with all of my might. And it's alright, I'm alright for one more night...everyday you save my life.

Rascal Flatts - Everyday

Fotboll och O'boy med T3Back to the top

Så fort dagen kändes lite ljusare så började jag till och med tvätta...hallå där. Sen msn:a jag med Sara om den negativa och positiva sidan med att bo hemma och när vi var färdiga så tyckte jag nog att jag faktiskt kunde lyssna på mor och städa mitt rum, jag har ju det väldigt bra här. Vill bara inte ha någon som säger åt mig att göra saker och när...hur det ser ut på mitt rum är mitt bekymmer.

Sen har jag lekt med T3 som varit här större delen av dagen. Vi har spelat fotboll! Tänkte att han blivit en riktig fotbollskille nu, men sen började han leta efter föremål som kunde vara klubbor så kanske inte. Så fort det barnet kunde sitta tog han en klubba och börja dribbla, vi har förväntningar på denna lilla plutt :)

Han försökte bossa med mig och han må ha mig runt lillfingret, men jag blir inte hunsad. Ni skulle hört hans tonfall oxå kastar han iväg en bil och tycker jag ska hämta den...nee...han är även en karusellkille för vad jag kan snurra han :)

Sen presentera jag han för O'boy idag :) Mormor (min mamma) protestera, men så är det när man är med mosti, då får man busa och dricka och äta saker man inte får hemma. Efter varje klunk så sa han...mmm gott...jag demosterar för han hur en O'boy paket ser ut...kört samma med de andra 2 oxå hihi...stackars min syster.

Why chris Brown beat Rihanna...Back to the top

Sophie posta denna på sin face vägg och jag fick mig ett gott skratt. Denna killen hade jag gärna hängt med för han är fan kul...LOL


Dragen ur mörkretBack to the top

Jag började vänja mig vid mörkret, vad var så speciellt med denna dagen, jag är på semester, alla jobbar osv, jag kan lika bra ligga kvar i sängen. En promenad!?...kmr inte på fråga ;) Hade en hemsk dröm som aldrig tycktes ta slut inatt, jag påverkas lätt av drömvärlden. Jag gick ur sängen halv 4, ja det var lite att ta i, men det är så mörkt ute och det kändes lite mörkt överlag. Gick dock upp och tog en härlig dusch och sen kmr räddningen...kontakt med omvärlden.

Sara messar: Vad sägs om Bodyguard & en massa mys hos Gabbi vid halv 9, 9 tiden? Puss fina ni :)

Underbart, underbart, trodde inte de skulle ha tid idag...förvisso en kärleksfilm, men with the girls...

It's time to be...Back to the top

Even with broken wings, sometimes you find your way to fly. Now I feel that this soul of mine has had its many tolls, still sometimes the pain is what we need for us to grow.

It’s time to be bigger, stronger, harder
Yes, I can be bigger, stronger, harder

See I can be anything I want to be, all I have to do is put my mind to it and I can do it.


Taio Cruz - I can be

Det blev en jävla kärleksfilmBack to the top

Såg film med min lillebror ikväll och mitt enda krav var ingen kärleksfilm, men vad blev det...jo en kärleksfilm...han hade precis köpt den och som vanligt när vi tittar i filmhyllan så är den full av våra favvofilmer, men inte är vi sugna på att se dem. Det blev det senaste tillskottet maybe, definetly lr något sådant med Ryan Reynols, gillar han som skådespelare (van the man ;P).

Det tar slut i filmen och ja han lider, men vad, en minut av filmen!? Sen går åren, de gör karriär och lever på ett sätt de inte levt om de varit tillsammans och sen bara sådär så hittar de tillbaka. Men åren spolades förbi på 2 min. 5 år (2min) är inte en lång väntan!

"when u realize that you want to spend the rest of your life with somebody, u want the rest o your life to start right now" nu får man väl nöja sig med later om någonsin. Kärlekstrams! Japp, jag är väl lite bitter och  himlar på ögonen och kärlekstjafs just nu...kan inte bestämma mig för om jag vill tro på skiten lr inte...kanske är det bara ett sinnestillstånd.

En slapp dag...Back to the top

Igår morse fick jag inte riktigt sovit ut för päronen gick upp tidigt, lillebror börja DJ.a och T1 tyckte att jag sklle gå upp för att spela smurfspelet med henne. Om de vill att jag slutar dricka red bull så måste jag ju få återhämta lite sömn, men nej. Kom förvisso hem sent i natt, men idag sov jag till 2, sen har jag bara legat i sängen och pratat i telefon och suttit vid datan. Alla verkar helt döa idag och har ingen tid eller ork till att hänga, så det blir en kväll med mig själv, i Sverige, i denna håla jag bor. Ett bad och en film får det bli...tänka för mycket...det ska jag passa mig för.

Hoppas inte denna Sverige semestern blir alltför stillsam...kan inte fatta att jag inte har någon tid att passa. Kmr väl att bli galen utan jobb om någon dag.

Don't try cause...Back to the top

I'm only gonna break break your break break your heart...

Jag har märkt att mitt hjärta är inte mottagligt för den sortens kärlek längre...det är stängt. Jag vill inte träffa någon på väldigt länge för skulle jag göra det så skulle det bli enligt låttexten. Man kan inte krossa ett hjärta som redan är krossat, men ett redan krossat hjärta kan krossa ett icke krossat hjärta...va filosofisk jag är :) Ett hjärta är inget jag skulle vilja krossa...

Nya stövlar!?Back to the top

Så det ser ut som att jag ska köpa nya stövlar och då menas det nog skinnstövlar, men jag sliter ut dem på nolltid, plus att de jag ville ha fanns på Aldo och finns säkert inte kvar längre. Men i regn och blask så funderar jag på att bara ta på mig ett par coola raggsockar och investera i ett par "riktiga" stövlar istället. De är ju skitcoola!...röda ska det va...hmm lr svarta....jag slutar alltid upp med svart.

Så här blir en fransk låt svenskBack to the top


Ett fattigt försök...Back to the top

I London skulle jag göra ett försök att vara riktigt fattig, ni vet allt det här med nudlar och ingen shopping. Jag skulle klara mig helt själv och visa mamma och pappa att jag minsann kan vara sparsam. Mina vinterstövlar blev ganska snabbt slitna, men jag skulle inte lägga pengar på nya, jag menar de fyller ju sin funktion...hihi did I just write that :) Skulle bara jobba i dem ändå så jag såg dem som jobbeskor och sen när jag fick reda på att jag ska till LA så tänkte jag att då får jag snällt gå i dem lite till här i Sverige för hur lönt är det att köpa nya vinterstövlar för 3 veckor!?

När mamma och pappa såg stövlarna var de dock inte alls imponerade på min sparsamhet och bad mig slänga dem ögonblickligen. Vadå, så farligt är det inte och jag vill inte bränna pengar på det nu när jag måste lägga pengar på allt till varma LA. "Släng dem nu så får du sponsring till ett par nya", jaja jag är stolt över mig iallafall...Din framtida kille kommer att vara ljus...Back to the top

Japp på julafton i bilen på väg till julfirandet så tittar plötsligt min mamma på mig och säger..."Jag tror din framtida kille kommer att vara ljus"...hmm...var fick hon det ifrån bara sådär...vilket jag fråga.

Hon fortsätter med "nja, men du vet så där ljus och snygg och så jaa..." haha...kanske mer hennes önskan ;)
Vi får se vad framtiden kommer med...tror nog inte det är hår och hudfärg som spelar in så mycket, men han måste ju givetvis vara snygg ;) Huvudsaken är att respekterar mig och behandlar mig som en dyrbar diamant ;)

Lite LA förbredelserBack to the top

Är i kontakt lite nu med andra som också ska till SM och plugga, problemet är att alla verkar flyga ner olika datum. Börjar bli mer och mer nervös nu, har nog inte riktigt förstått att jag ska dit. Nu när jag kom hem har folk snackat om hur kul det ska bli för mig...ja det får jag hoppas ;)

Tittar lite hostel till första dagarna när man letar boende på plats för det är billigare plus att du ser vad du får. Vet dock inte var jag vill att hostlet ska ligga så jag får nog läsa på lite om LA. Bokar flyg på mån när jag får tag i Kilroy för man fick någon rabatt där. Annars ser det ut som att jag lämnar här den 18:e för några månaders solsken.

Visumet ska fixas i stockholm morgonen den 7:e så det ser ut att bli nattåg upp, möte och tåg hem igen så jag inte behöver lägga pengar på boende. Nu ska jag bara se till att ha allt det man behöver till det mötet också och kanske kolla upp tåg.

Over and out

En kväll med tjejernaBack to the top

Ni får ursäkta om allt inte blir rättstavat nu för jag är precis hemmkommen från en utekväll lite rund om fötterna och har taio cruz best girl i lurarna :) När jag kom hem stod det en kastrull med pasta i i köket och det var precis som det stod Linas fyllekäk på den...ljuvligt. Fick ju skrapa bort den intorkade pastan på toppen, varma, lite ost på, åhh va fint....jag är minsann inte kräsen ;) Fick den smarta lilla kokboken i julkapp av mina föräldrar, så jag kunde äta något annat än pesto pasta...men vadå pesto pasta är fan kreativt...jag menar det är ju inte som pasta och ketchup ;) Jaja tack ilallafall, det kanske blir hemmalagad gulaschsoppa någon dag.

Kvällen har varit ytterst trevlig! God fördrink hos Sofie, sen hade Li hyrt 261 till sin tjejmiddag, god mat och massa rödvin:) Det var gudomligt att umgås med mina tjejer, fort var det precis som vanligt, men det tyder bara på att jag är bekväm med mina vänner...i love em...vilket lyckorus när vi åkte bil 7 pers 200 m ner i stan. Trångt, mysigt, allsång och alla på G och givetvis såg vi alla just fabolous ut :) Och inte betala jag för utekvällen...rena VIP Londom style juh ;) Det var till och med kul på Tages, dansa hela kvällen och bara häla på alla...fin fint.

Nu har hag givetvis spillt pasta i sängen och har fått ketchupfläckar...me in a nutschell...who cares...bedtime now...nighty night...foto senare.

Taio Cruz - (Best girl)Back to the top

Vi har väl alla vid det här laget hört Taio Cruz break your heart, catchy. Låten jag lyssnar mycket på nu är dock best girl. Lite Taio Cruz låtar till er nedan...bra bra.

Sverige "rehab" går inte så braBack to the top

Jag skyller på att det är julafton och det är en dag för firade då man inte ska tänka på allt man intar. Tänk bara på all julmat folk kränger i mängder för att det är just jul.

Pappa förklara skämtsamt för mig att red bull tyvärr inte ingår i julbordet och jag skoja tillbaka att det var lugnt, Sverige är nu rehab från det. När vi stanna på statoil så kommer pappa in i bilen igen med en red bull och ger den till mig. Jag stirrar på den och mamma protesterar. Jag får ur mig "Är detta ett test eller?" Pappa log lite hånfullt!

Är den inte förförisk?

Där satt jag med en redbull i näven and I'm not a great girl of disciplin. Där satt jag och tänkte att detta är minsann en svensk red bull, de är godare, du kan inte inte dricka den. Kriga lite med mig själv där när pappa sa att han kunde ta den igen och dricka den själv, men min hand ville inte räcka över den. Lite uns av panik, skulle han ta den ifrån mig. "KLICK", där öppna jag red bullen och sniffade på den. Pappa meddela att jag inte klarat testet och jag menade på att jag har ju inte druckit, bara luktat. Fick tagit en klunk och lämna sen över den, det var starkt nog :)

Efterhand jag såg min lillebror fortsätta på burken och börja inse att den snart skulle ta slut så fick jag med desperat stämma han att lämna tillbaka den så jag kunde få det sista. Ahh...

Choklad åts det, det är ju trots allt tradition på julen med paradis och aladdin och gott folk jag tog från undre lagret :) En cider korkade jag upp efter att ha kört oss hem...jordgubb lime...den var fin :) Med andra ord...rehab går inte så bra hihi...och ta mitt rehab snack med en nypa salt för inte behöver jag rehab hihi.

Julmys med familjenBack to the top

Julen har varit så mysig och min familj är helt underbar och jag vet att jag är lyckligt lottad med det. Min familj hade så kunnat göra en reality show, de får mig att skratta för jämnan.

Julen var hos mormor och morfar i år igen. I 5 år firade jag bara varannan jul med min familj och den varannan med hans. Och varje jul på vår sida har varit hos mormor och morfar på senare år för att det kan vara morfars sista. Nu orkar han inte längre stunder så det blev hos dem i år igen fast de nu bor i lägenhet istället för hus. Men det kan man inte tro när han snappsar. Försökte ge han halva snappsar, men när man räcker den så lutar han sig fram och stirrar på glaset och gör ifrån sig ett missnöjt ljud när han lyckas urskilja det. Sen kmr han nog inte ihåg riktigt när han snappsa så visorna kom tätt hihi. Han blev så glad att se mig att han nästan börja gråta, hatar att "lämna" han en gång till.

En liten bild från förra året när vi poppa hem från Schweiz för lite julfirande.

Jag fick vara den nyktra och köra hem, vilket gjorde mig lite nervös först. Var trött, det är halt och jag har inte kört bil på ett tag. Tänk om jag hade kört på fel sida av vägen nu efter London hihi. Sen var det lite mer mys hos min syster och barnen. Det är en fröjd att se dem öppna julklapparna, mina små pärlor. Själv fick jag bidrag till USA :)

Family is great, men det är en av få grejor som håller mig i Landskrona/Sverige just nu.

Hoppas ni hade en mysig jul också :)

Åter hemma i mitt flickrumBack to the top

Då var man åter hemma, känns lite konstigt...men bamsekram av pappa :) och ett fullt kylskåp med svennemat. Woho :) Lillebror har lagt in wifi så jag bloggar från min säng...åhh du sköna säng. Min London säng var hemsk! Mitt kära flickrum är fortfarande totalt upp och ner sen jag flytta hem efter seperationen, men nu är här iallafall inte flyttlådor från golv till tak. De får snällt stå på vinden i ett bra tag!

Och Stich som var med i London också har återtagit sin plats vid min sida i Sverige. Han är väldigt berest nu...köpt i USA, var med i Thailand, Australien, Schweiz och nu London :)

Nä nu ska jag sova in julen, eller tekniskt sett var det redan jul när jag kom hem och sa god jul pappa och gestikulera här är jag typ :) Tadaa! Sova mig nämre julklapparna då ;)

Norwegian lät mig ha övervikt :)Back to the top

Trafiken gick hur bra som helst, inte ens förseningar vad jag vet, så jag var framme på Gatwick illa kvickt. Visste bara inte vilket terminal jag skulle till, har varken tittat på eller printat min biljett. De senaste flygningarna jag haft så har de bara tagit passet och skakat på huvudet åt mitt utskrivna papper. Norwegian hade skickat lite info på mobilen, men inte terminalen. Hmm...clever me! Hitta inte mitt flyg på south lr ett annat skandinaviskt flyg för den delen så jag fråga en tjej som jobba där om köpenhamnflygen var på north. Hon sa " Var ligger köpenhamn?", jag svarar i Danmark, varpå hon svarar "Ligger det i Amsterdam?". Jag försökte lägga det på större skala och slog till med skandinavien, men hon var fortfarande ett fågetecken. Hmm...jag trodde att jag var dålig på geografi, hon jobbar på en flygplats got dammit. Prova north för att få tag i en tjej som kunde sin grej som sa till mig att åka tillbaka till south och när jag kom tillbaka dit så var där mängder av skandinaviska destinationer...var var dem någonstans när jag stod där och leta innan!?

Hade tre lager kläder på mig och två jackor, min feta väska och tekniskt sett tre handbagage. Vikten på min väska var 22.5, inte så farligt och han som checkade in mig brydde inte sig ett dugg. Han vägde inte ens mina TRE handbagage! Har du övervikt är tydligen Norwegian bra :) Tack och lov för jag hade några enstaka pund på mig bara som jag skulle ha till tågbiljett i köpenhamn för mitt engelska konto är tomt och jag kmr inte ihåg koden till mittt svenska.

Har så ont i axlar och händer efter allt släpande på bagage. Kmr ha träningsvärk imrn! Men inte så konstigt va. Detta är bara handbagagen!

I kontrollen så gick inte min secret santa present från min kollega igenom eftersom det var 2 flaskor med något på 150ml, de fick lova att slänga det, tyckte inte om doften ändå. So much for secret santa! Det var min chokladbag de höll kvar, fick smått panik, vad ska de ta min choklad, mina julklappar. Men de kommentera lite skämtsamt att det var minsann mycket choklad jag hade plockat på mig hihi...min i-po med videokamera fastna inte i kontrollen denna gången, de har väl vant sig vid den lilla saken nu.

Lite sömn på flyget och poff är man i Köpenhamn, går på ett tåg och blir hämtad i Malmö...och kommer hem...

Det finns fortfarande gentlemensBack to the top

...men jag hade inte behövt dem om tuben i Bank och Victoria hade haft mer escalators eller en hiss. Jag började packa klockan fyra inatt och sov hela 30 min, det var pain att gå upp. Min första red bull hjälpte inte så mycket förutom att mitt hjärta börja slå snabbare, kan inte tänka mig att det är bra. Väl på jobb kändes det som att benen under mig skulle vika sig och det kändes som att jag skulle kräka. Fick i mig en god macka och lite vatten och dagen gick lite bättre sen, Mina kollegor kommentera hela tiden att det var ofattbart att det var min sista dag och att snart skulle jag åka och vi visste att det innebär hejdå.

Mina kolleger insisterade som jag förutspått att jag skulle lämna tidigare för att vara på den säkra sidan. Så jag gick av jobb lite efter 2 och efter att ha hämtat väskan i källaren, fått min secret santa och sagt hejdå så bar det av.

Ni anar inte hur många trappor jag släpa mina väskor i när jag skulle byta till DLR i Bank. Innan jag kom till jobb hade 3 personer hjälpt mig i trapporna med väskorna. Den fjärde sa jag artigt nej tack till eftersom jag var framme på jobb och det handla om 2 trappsteg :)

Nu när jag skulle byta i Victoria kom trapporna igen och ytterligare två gentlemän hjälpte mig. Pinsamt hihi, men åhh va tungt det var och jag har nu så ont i händerna. Har nog lite väl mycket packning om man knappt orkar rulla väskan på platt mark. Och varför har dem inte hissar lr iallafall rulltrappor på fler ställen, jag menar bagage är ju vanligt i en turiststad som London!?

GOD JUL PÅ ER ALLA!Back to the top


Ha en riktigt god jul allihopa och ta vara på nära och kära...Hoppas ni ger och får fina klappar!

Ses i Sverige snart!

Snö i London = Kaos = inställd trafikBack to the top

Det ska tydligen vara många minusgrader i London inatt och jag slutar jobba 5.30 och mitt flyg går 19.35. Ska försöka lämna jobb 16.00 men jag tror mina kollegor kmr insistera att jag lämnar tidigare. Måste ta mig på tuben med all packning först till jobb och sen till Victoria station för att ta Gatwick express som tar 30 min. Förutsatt att trafiken funkar dvs. Jag kmr nog lämna jobb 2 för de kmr be mig lämna. Fruktar att trafiken inte kmr att funka för de hanterar verkligen inte minusgrader här i London. De borde ta climate change lika seriöst som deras premiärminister som gjorde några försök i Köpenhamn att få till change som stoppades.

Låt oss säga att tube och Gatwick express funkar men att de kanske ställer in flygen...katastrof....jag vill inte vara strandad på en flygplats. Jag vill hem...och smidigt ska det gå! Vi får helt enkelt se hur det går...håll tummarna för mig!

Jahapp...kanske ska börja packa nu sådär två på natten. Jag är tacksam för red bull och att de faktiskt verkar på mig...får kanske investera i två imrn. Åhh vad jag vill hem och krama mamma och pappa och barnen nu, trafik funka.

Och Lina var i tid! De kan ju inte precis sparka mig nu sista dagen för att jag lämnar tidigare.


Doesn't matter if ur black or white!?Back to the top

Jojjan har träffat F en gång innan, men kom nog inte riktigt ihåg. F.s kusin är på besök och när hon kom hit så går hon raka vägen fram och kramar den första svarta killen hon ser och kör sina söta svenska lines, bara det att det var inte F...LOL. Hon fortsätter på svenska..."oj då, tyckte väl att jag inte riktigt kände igen dig hihi"...kusinen fattar ingenting, han pratar engelska, har aldrig sett ett större frågetecken i ett ansikte. F förstår ibland för han är iallafall från början dansk!

Jag ville flytta alla mina grejor till vardagsrummet och packa i lugn och ro eftersom jag räknat med att jag inte ska sova inatt eftersom jag ska upp 6. I sleep when I get to Sweden! Men F insistera på att jag kan ha tänt och väsnas hur mkt jag vill i sovrummet fast han sover och ska upp imrn. Jag säger nej och insisterar på att flytta mina grejor ett par ggr till. Då kmr den vita och svarta anlyseringen! Han menar på att efter två insisteringar så hade en svart tjej gett upp och sagt skyll dig själv, här ska packas även om det för oväsen och väcker dig. En vit tjej hade insisterat upp till 15 ggr, jag var kanske uppe i 8! Em och Jojjan var med mig....vad vita vi är. Grejorna är i sovrummet så nu måste jag tassa på fötterna även om det inte behövs enligt F, men jag är ju VIT. Det var ju lite för min egen bekvämlighet oxå, hatar att tassa på tå.

Hudfärg är inget, det är insidan. Jag vet 2 svenska svarta personer som är så sjukt vita (svenska, fast de inte alltid vill medge till det)...SOM EN KOKOSNÖT inflika F....hihi...bästa metaforen på länge :)

Sista London kvällenBack to the top

Är detta verkligt? Folk verkar inte ha registrerat att jag lämnar för idag skulle det träffas. Blev lite shopping fast jag redan har övervikt så att det räcker. Em och Jojjan kom till Bush för lite tjejkväll, shopping, mat och givetvis ett pubbesök. Nu sitter jag här lite lur och skriver med ett glas rödvin i näven. Inte för att jag firar att jag lämnar London, det känns bara konstigt. Mitt liv har varit och är här nu och nu ska man bara lämna.

Jag ska packa nu, japp mitt i natten. Sov kanske 3 tim inatt och jobba hela dagen. Hur ska jag få hem allt och säkerligen kommer de inte var goda julsamariter på flygplatsen och låta mig ha lite övervikt gratis. Nä, det får helt enkelt handla om prioritering att få hem och trippel lager kläder på mig. Let's see how it goes!

Em aka Stichi...miss u already...see in LA the Sweden one and the US one. Japp Emlan sparar redan för att besöka mig :)

Jojjan...min nyfunna vän...våra vägar kmr korsas igen.

Fina Fi...vad ska fest bli utan dig och London.

Mina kollegor...åhh vad jag gillar er...jobbet hade varit oumbärligt utan er och chokladen :)

Fais...en räddande ängel som alltid får mig att skratta...dåre.

XO XO


Words I have come to hateBack to the top

R u alright! (saken är att de frågar inte gentligen om man är alright, de bara säger det, hela hela tiden, va fan ska man svara då) Yeah Yeah...

Cheers! (Helt okej att säga när man faktiskt skålar, men inte som hej då och tack och till allt annat, vår butik är ändå lite preppy och när folk går därifrån med ett cheers, arrgh...jag bara tycker att det är så white trashigt)

Oh bless! (störde mig på det innan, men inte lika mycket nu)

Sen har vi att alla kallar en "love" och "darling". Jag menar om en busschaufför helt plötsligt kallar en love eller ett butikbiträde en för darling, lite väl intimt för en svenne. Man ska inte missbruka sådana ord, de ska vara speciella. Snart kmr de att avsluta med "love you" som Paris Hilton och det kmr inte finnas några ord för att förstärka något speciellt längre.

Men visst man tar seden dit man kommer och även jag har använt dessa störiga fraser ibland.

The British accentBack to the top

Jag har lagt till med en ganska bra brittisk accent här nu och ni skulle antagligen asgarva om ni hörde mig. Folk tror inte på mig när jag säger att jag baar varit här i snart tre månader. När vissa bara pratar några få meningar med mig så tror de att jag är britt. Ett längre samtal avslöjar mig, och pratar man om något svenskt så brukar jag uttala svenska grejor på svenska. Tydligen verkar det som om mitt utseende passar in världen över också, jag hade kunnat vara schweizare, jag hade kunnat vara britt osv...jag tar inte det som en komplimang...för mig är detta inga vackra nationaliteter utseendemässigt...ja fan va ytlig jag är, är ju svensk. Vad folk inte tycks tro på är att jag är svensk...the one thing I actually am. Jaja, snart kmr jag lägga in en bred amerikansk dialekt. Kamelont!

Starbucks...Fan va cool jag är...Back to the top

Jag dricker ju inte kaffe, har inte kammat in dem vuxenpoängen innu och kmr nog aldrig att göra det på riktigt. Red bull 4-ever! Men när jag och Em dela på oss efter vår gemensamma frukost på tuben tors morgon så gick jag där i tuben med min starbucksmugg med varm choklad. Jag känner mig så jävla cool och hipp då hihi...jag är störd jag vet. Men jag låtsats att det är en fräck mocca latte chino med caramel cinnamon flavour lr whatever...så då har jag de där vuxenpoängen i hemlighet hihi...

Confession of a London city girl...LOL

En pubrundaBack to the top

I onsdags gick jag och Em aka stichi på en pub här i Bush. Em har velat gå till en pub under hela vår vistelse och den kvällen fick hon med mig för två öl. Skulle vara en på henne och en på mig, men ett par killar kracha vårt bord och bjöd min runda :) Sjuka var att när vi prata så kände den ena fina Fi och tog upp en bild på sin mobil och sa, menar du henne. Världen är allt bra liten! Pubben stängde typ elva så vi skulle dra till en som hade öppet längre och det blev en sen kväll igen. Så mycket för att bara gå och ta en öl och avsluta tidigt!

Det andra stället låg en bit hemmifrån så när vi skulle hem så var det så kallt att vi skulle jogga hem. Inte visste jag att Em mena allvar som börja jogga. Jag springer efter i klackar och säger "I cant't belive ur actually running, are u serious", ibland byter man inte tillbaka ti svenska hihi. Vi sprang en bra bit, kom in lite i andra andningen där, men mina klackar slet upp sin sista millimeter. Sista biten skulle vi värma oss med en cigg men vi kom fram till att det kanske inte var så gott med den blod/järnsmaken vi hade i munnen efter att ha sprungit, men det gick bra ;)

Dialogen under denna springturen hem var så rolig att vi garva som tokar när vi väl stanna upp. Skulle kma ihåg den, men icke! Det är nog den enda träningen jag fått här i London om man bortser från trapporna i tuben. Em sov på soffan hos F och på morgonen när jag skulle till jobb bjöd jag på Starbucks frukost istället för den där ölen. Hur umgås du och Em?...Vi äter frukost med varandra på tuben...nytta med nöje.

London baby...LJ and Stichi Rock...*L*Back to the top


Maybe I’m hurting, sick, and stoned.
crawling on the floor, broken, and alone.
maybe I’m pathetic, but this is what I do.
maybe I’m stupid, but at least I’m not you.

Brittany Murphy dödBack to the top

Jag bli lika ställd varenda gång en kändis dör, speciellt en ung en. Det är precis som att man förväntar sig att de nästan inte kan dö. Men nu är även Brittany Murphy död av hjärtstillestånd vad det stått än så länge. Hon blev endast 32 år gammal! Alla tjejer har ju sett henne i älskade clueless, sen har hon även spelat in 8 mile, Sin city, drop dead gorgeous, don't say a word, girls interrupted, uptown girls, happy feet och den roliga just married med Kutcher, fan va bra hon är i den. Blir väl creepy att se hennes december release across the hall. RIP!

How I honour M.JBack to the top

Tänkte inte riktigt på att jag hade kaninöron på mig :)

Igår när jag stannade hemma satt vi lite folk här och tittade på en engelsk version av best dance crew och det var Michael Jackson tema. Bless! (ok, börjar jag säga/skriva bless då börjar jag bli riktigt brittisk). Hans dans, hans låtar, han var så grym och allt detta will live on. Dansgrupperna gjorde givetvis ett awsome job till hans låtar och man förundras och diggar med :) He still is the king of pop!


...I'm pro at pretending to be a ninja...Back to the top


I have a lot more patience for others than I have for myself, and I'm much better at bringing out the best in others than in myself. That's just the kind of person I am. I'm the scratchy stuff on the side of the matchbox. But that's fine with me. I don't mind at all. Better to be a first-class matchbox than a second-class match.

Justin Timberlake på SNLBack to the top

LOL...ni måste se dessa nr Justin Timberlake är med i SNL! Tyvärr tar de bort dem från youtube och inaktiverar inbäddningen, men jag lyckades hitta dessa. För att se single ladies parodin så får ni klicka på länk...LOLFör single ladies pardodin klicka på länken: http://www.youtube.com/watch?v=LBC7pilGoPc

Secret SantaBack to the top

Vi har secret santa på jobb och jag vill komma på något riktigt bra att ge Matt. Vad ger man till en väldigt brittisk skådespelare? för 5 pund dessutom, får man ens något för det? Tips någon?

Kalla SöndagBack to the top

Jobbade i den andra butiken idag igen, men det var inte lika rörigt nu. Var söndag och de brukar inte ha öppet då så det var lagom mycket att göra och vi var tre unga personer som jobbade bland annat en svensk kille så vi hade vårt hemliga språk där. Fick även brillierat med min tyska när där kom in ett par tyska kunder hihi...

Nu är det bara hemmakväll som gäller och vädret ute är såå kallt att man vill stanna under täcket forever, men jag måste upp och jobba imrn oxå. Problemet är att jag bara tror jag vet vlken tid det är som gäller, men isåfall är det en sova ut tid :) Tekniskt sett så har jag ju semester riktigt länge sen och då kommer jag antagligen klaga på att jag är ledig för mycket och sova för mycket. Ville till Winter Wonderland idag, men hade inge att gå med, skulle gå själv, men det var helt enkelt för kallt. Kommer väl ångra sen att jag aldrig var där!

See U soon...

AvatarBack to the top


Avatar
är en amerikansk science fiction-film, regisserad och producerad av filmskaparen James Cameron som tidigare gjort Titanic. Filmen har spelats in med ny banbrytande stereoskopisk 3D-teknik som Cameron själv har varit med och designat och för att tekniken är så grym så har det tagit så här lång tid för den att bli färdig att släppas. Cameron meddelade att han skulle spela in filmen redan 1996 och filmen har varit under utveckling sen dess. Med en budget på cirka 237 miljoner dollar kommer filmen bli världens fjärde dyraste film genom tiderna och tack vare Cameron och Avatar så är film och dess teknik nu tagen till en helt ny nivå. Tack :)
Handling:
Jake Sully är en före detta marinkårssoldat som efter strider på jorden blivit förlamad från midjan. Jake blir utvald till att delta i Avatar-programmet, genom vilket han ges möjligheten att åter kunna gå. Genom Avatar-programmet reser Jake till Pandora, en måne täckt av grönskande djungel, fylld av fantastiska livsformer - vissa vackra, men många skrämmande. Pandora är även hem för Na’vi, en humanoid ras som anses primitiva, men som är fysiskt kraftfullare än människor. Na’vi har svansar, blå hud och en längd på tre meter och lever i harmoni med deras oförstörda värld. Människorna vill åt denna världen för att komma åt värdefulla mineraler och bryr sig inte om det förstör en vacker värld eller utrotar ett helt folkslag för att komma åt dem.
Jake har ovetandes blivit rekryterad till att lära känna Pandora och dess svagheter. Eftersom människor inte kan andas luften på Pandora har människan genetiskt skapat Avatarerna, vilket är hybrider av människor och Na’vi. Genom sin Avatarkropp kan Jake åter gå och han sänds in i Pandoras djungel som spanare. Där upplever han Pandoras skönhet och faror och möter en ung Na’vi-kvinna, Neytiri som han förälskar sig i. Med tiden blir Jake allt mer införlivad i Na'vi-klanen och på grund av det finner han sig vara fångad mellan det militär-industriella styrkorna från jorden och Na’vi. Han tvingas till att välja sida i en strid som kommer att avgöra Pandoras öde för alltid.
Jag såg Avatar i 3D, vilket givetvis rekommenderas :) Fula och osköna glasögon, men så värt det eftersom du verkligen ser filmens djup. Jag har inte så mycket att säga för hur kan man inte gilla denna filmen och alla grymma specialeffekter. Ändå ger jag den bara fyra på grund av att den kändes lång och jag fattades något litet fast jag inte kan sätta fingret på det. Var nog inte helt nöjd med skådespelarna och militären!

Betyg: 4/5 LLLL

The bags for me right now...Back to the top


Denna bikerbag väskan från Aspinal måste jag gå förbi varje dag jag jobbar, det är smärtsamt för den är så cool. Vill ha!

Häromdagen var jag på Waitrose för att få syn på denna Daria Hobo skapelse från Mulberry och mina ögon börja vattnas av att titta på den. Antar att jag vill ha ;)

Och när jag en dag är färdig med...hmm...en utbildning och ska jobba jobba så ska jag ha denna buffalo väskan från aspinal, men som även finns i samma stuk hos Louis Vuitton och Hugo Boss. A bag for the office!


The girls special spot on her mans chestBack to the top

I liked it when my fingers were entangled in yours and my head was on your chest listening to your heartbeat. It made me feel safe. Like at that moment, nothing bad could touch me. My heart was beating a mile a minute having you so close to me. As you played with my hair and kissed me, I couldn't help but smile from the heart. Could you see how much I cared? From the look in your eyes, it made me never want to let you go. To stay wrapped in your arms forever, where nothing else matters but you and me.

Kommer ni ihåg Sex and the City avsnitett där Carrie belyser sin spot på Aidans chest där hon passar in alldeles perfekt. Sjukt nog är det den lilla platsen jag saknar mest!


Thinking clouds my judgement...Back to the top

Jag gick aldrig ut igår, jo jag tog mig ut i kylan för att vända. Du hemska kyla! Det känns bra att veta att värme väntar :) Tanken på att komma hem rör upp en massa och min hjärna går på högvärv. Komma hem är både positivt och negativt. Tackat nej till att gå ut idag, men börjar ångra mig. Känner mig dock inte så kry, mitt huvud är ett enda kaos och jag är sååå trött. Men det är ju min sista utedag, borde jag gå ut!? Att jag jobbar imrn har ju inte stoppat mig innan.

Måste ha tagit ett chillpill, men det är nog precis vad som behövs.

Shoppingrundan för en ny klänning att ge mig själv i juklapp gick inte så bra idag heller. Jag är i London och hittar inget att shoppa. F undrar vad fan det för fel om jag inte kan hitta en klänning och inte vill gå ut min sista kväll. Sanningen är väl så enkel att jag faktiskt får panik av tanken att åka hem och lämna allt här. Dock vill jag ändå att det ska vara julafton med min familj just nu, kan knappt vänta, ockå vill jag sitta med alla mina tjejer och dricka rödvin och snacka skit, that's the good stuff...

Det är bara så att är jag färdigt med något så är jag det nu
...just nu är jag bara kvar för att jobba.

Twilight kiss kiss...Back to the top

Hitta dessa!. Så här kan det fixas! Hihi...

Orginalet nedan!

Sista London helgen!Back to the top

Tog mig hela vägen till jobb idag för att direkt åka nästan hela vägen hem för att jobba i en annan butik idag. Ingen rast heller och deras butik var kaos, men de ville låna duktiga mig mer. Varför kan jag inte bara säga NEJ ibland!

Får nästan panikattack av tanken på att lämna London och åka hem, vill ju träffa familj och vänner, men det tar ändå emot att lämna.

Precis varit och ätit Italienskt med F min räddande bovärd hihi! Nu är det meningen att jag ska göra vid mig och gå ut. Min sista London helg juh, måste göra det mesta av det fast jag är så trött och sliten att det känns som att jag ska trilla ihopa vilken dag som. Att inte gå ut ens en gång om veckan har helt plötsligt blivit tabu för mig och fest, sprit och cigg kallar och dagen efter givetvis red bull och choklad. Kanske ändå bäst jag lämnar London för lite Sverige rehab mot allt detta.

Tiden är knappBack to the top

Nu är jag snart sen till jobb, men skriver ett litet litet inlägg först. Har knappt varit hemma dessa dagarna och än mindre kunnat blogga. Nu helt plötsligt när planet är bokat så är det så mycket att hinna med.

Igår var jag iallafall och såg Avatar som ni ska få en review på och sen får jag ju berätta om min och Ems pubbrunda i tisdags. Hon byta skift idag och Ullis är här så vi får se vad som hittas på. Annars jobbar jag nästan hela dagen. Pain!

Och kylan som har kommit till London...Pain! Biter för fan en, hmm och jag ska vara från ett kallt land. Antar att man aldrig vänjer sig. Regnsnö är det här!

Over and Out

Surprise...I will be home for x-masBack to the top

Frågade min chef om hon behövde mig hela dagen den 24:e eller om jag kunde eventuellt ta ett flyg till Sverige då, men då gav hon mig hela dagen av i utbyte mot att jag jobbar på söndag några timmar. Fair enough! Så kvällen den 23:e så flyger jag hem till Sverige och lämnar mitt nya hem London. Jag och Em har på senaste kallat att flyga till London att flyga hem, konstigt va! Men man har ju börjat känna sig riktigt hemma här :)

Men jag är bara hemma för att mellanlanda, sen drar jag igen. Får ta vara på tiden med er...

I'll be home for x-mas so I see u soon...XO XO

I laugh hurting myself for you...Back to the top

If that's what it takes, i'll do it everyday now. Still, for your smile, i'd run another mile, barefoot & bruised, & laughing all the while...

Greenpeace and "Hopenhagen"Back to the top

Eftersom ni är lite närmre så har ni säkert koll på att det händer viktiga saker över i Köpenhamn. Worldleaders is coming together för att diskutera klimat och miljö, framförallt koldioxid. Australiensiska aktivister klättrade upp på operahuset i Syndey för att visa var skåpet ska stå. Och jag måste säga att jag känner lite stolthet och ser mig själv som sponsor till detta då jag varje månad betalar Greenpeace 40 kr :)

Låt oss hoppas på att "hopenghagen treaty" inte bara kommer bli tomt politiskt snack eller ett icke bindande dokument för länder att ratificera utan följder. Det borde bli åtminstonde till viss del legally binding, speciellt för det rikare länderna.

Och vem är dessa gamla gubbar till att sitta där och bestämma vår framtid!?...när det är väldigt obvious att pengar styr deras agenda. Gordon Brown should have in mind that what he says in Copenhagen will echo in eternity and sort of define his leadership a bit more...

Stop the politics, Climate Change now...Sliten...Back to the top

Äpplejuice är frukost...right!? Jaja, annars blir det ändå en Red Bull på vägen. Ni anar inte hur sliten jag är, så jivla sliten. Klockan är nu snart 7 här och jag är redo att dra ti jobb any sec, fast med blött hår. Vill inte riskera att väcka F med fönen, även om F i fråga kommer att skratta åt mig för att jag inte föna håret. Är fast besluten om att jag inte ska var ett störmoment på något sätt...hmm...hur ska det gå.

Somna på tok för sent igen och jag ska vara glad om jag sov mer än tre timmar inatt. Jag är ju så sjukt trött, varför kan jag inte sova!? Hitta ett flyg som går halv fem på julafton och landar halv 8 i Köpenhamn, men vet inte om det känns lönt. Barnen kommer att sova då ändå!

Ännu en lång dag på jobb...Ha en trevlig dag!


XO XO

SMC honour code...Back to the top

In the pursuit of the high ideals and rigourios standards of academic life, I commit myself to respect and uphold the Santa Monica honor code of academic conduct, and student conduct code. I will conduct myself honorably as a responisible member of the SMC community in all endeavors i pursue...

I accept...:)

The space between your fingers...Back to the top

When you feel alone, just look at the space between your fingers and remember that's where mine fit perfectly....

Good bye Camberwell Green...Hello BushBack to the top

Nu har det städats i den gamla lyan! Och vad hände, jo jag och Em hittade en flaska Bailys och fyllde varsin mugg:), så det ska va! Jag hällde i mig illa kvickt och får kommentaren av Em, att här spottas fan inte i muggen. Hon hade tagit en zipp på sin, så jag fick ju ta en del av hennes oxå. Fint! DJ Em körde för fullt och det blev en riktigt festlig städning, fick ju köra en sista gången med de 3 Camberwell musketörerna...Jag, Em och bror.

Em har inte vågat säga ifrån ti han innan, men nu har hon fått in vanan och det blev som om han helt plötsligt hade 2 syrror..."Håll käften R" fick vi sagt ifrån instämmande. High five!

Nu har jag anlänt till F i Sheperd's Bush och jag älskar Bush. Nu ska här jivlar i det käkas chop chop och gå över gatan för att titta bia. Suss u know I love it here! Jag och F sitter i soffan på vars en data, det är fint när man är så socialt osociala hihi.

Over and out

Chatta med pappa...Back to the top

Igår chattade jag med pappa och det fick mig att vilja vara hemma på julafton. Min syster ska hosta sin första jul för oss i deras hus :) Ohhhh...

Ska helt allvarligt kolla om jag kan flyga hem på självaste julafton, det hade varit en bra julklapp för familjen och barnen...MIG...hihi...

JAG???...

Nyår har jag bestämt mig för att jag vill ha med mina vänner i Sverige, vad har ni för er på nyår flickor???

Annars blev det kommentarer som att jag ska blanda nytta med nöje i LA, men mest nytta, ofcourse ;)...och som han tyder det av bloggen så kanske han får lägga in mig på rehab när jag kommer hem...haha.

Jaja får se hur det blir...det är ju trots allt jul och nyår och dags för LA snart...

XO XO

Städning, flytt och jobb...Back to the top

Inatt sov jag EN timme, jag menar allvar. Klockan ticka på och ingen sömn fick jag. Låg inte och tänkte på något speciellt, men jag antar att där är mycket att tänka på nu. Flyttade aldrig igår, orka inte. Plus att jag skulle ändå komma hit direkt efter jobb och städa med Em och R. Men allt är packat och klart och ikväll bär det hem till F.

R har haft hela dagen på sig att plocka undan och när jag kommer hit ligger hans grejor överallt så jag kan inte städa även om jag vill. Em slutar nu och kommer väl på sluttampen av städningen. Jag är fine med att städa mest, bara jag slipper badrummen...örk...fobi mot det.

Jobbat 8-5.30...men det är jolly x-mas spirit i butiken och lite mer att göra så att tiden går lite fortare. Mitt och Matts teamwork börjar bli lite ridicolous, men har man bara en kund så får man väl dela med sig av arbetet.

Over and out

Oh vad jag vill ha lussebullar...Back to the top

Jahapp, då var det Lucia hos er...ahh...cut the bullshit...JAG VILL HA LUSSEBULLAR...Andra året jag går miste om detta för utomlandsboende...just nu hade jag bytt London för en lussekatt lr en kissesnurra som T1 kalla det när hon var mindre :)


Packa packa och flyttaBack to the top

Ska packa min grejor nu, börja så smått igår, men det känns som att miin packning fördubblats och ändå har jag inte shoppat något...hmm. Får se vad som går ner!

Tanken är att jag ska packa och städa och hoppa på bussen till F, jag är inte i närheten av att göra något av det...håller på att mentalt förbreda. Börjar jobba 8 imrn, tidigare och fler timmar nu inför jul...ser inte fram emot det.

BaksmällaBack to the top

Idag var det meningen att jag skulle flytta över alla min grejor och mig själv för att crasha Fais lya några dagar. Men jag orkar inte! Jag har varit immun på baksmällor på senaste, men idag kom jag inte undan och det är inte så konstigt som jag mådde igår. Ena studen känner man ingenting och sen är det som man får en alkohol smocka. Har vart med om att se dubbelt innan, men igår såg jag fan i mig trippelt och det var creepy.

Fi och M följde mig till bussen och sen var det bara att försöka urskilja siffrorna på den för att hoppa på den rätta som skulle ta mig hela vägen hem. Pinsamt! Ännu pinsamare blev det när jag fick hoppa av bussen precis efter big ben bron för att jag mådde så illa också på en annan. Hade kontakt med bror också under tiden som tur var!

Nu ska jag aldrig mer dricka...på ett tag...inte mer detta året iallafall förutom rödvinet på julafton och ev. ett glas skumpa på nyår lr nått. Findricka!

Band of brothersBack to the top

Idag sitter jag bakis i soffan med bror och ser band of brothers för 100:e gången. Denna serien är så sjukt bra! Tom Hanks och Steven Spielberg har verkligen lyckats sätta ihopa den helt fantastiskt. Den är så sorglig, men ändå skrattar man tipp som täpp för att i allt krig och elände så har dem sina klockrena skämt.

Nu har jag sett den så många gånger att jag lärt känna dessa soldater om och om och känner likadant varje gång det händer något. Och varje gång bli jag kär i Eugene Roe the medic när det är hans fokusavsnitt ;) Antar att det kanske ligger något tilltalande i en man som kan ta om hand lr nått.

Betyg: 5/5 LLLLL...Glory, glory what a hell of a way to die...

Jag och Spielberg ;)

När jag och bror pratar med varandra (men ändå inte)Back to the top

Jag säger: Fan vi måste ha något att käka!
B: Ja det måste vi, gå och handla baguetter på gregs, jag bjuder.
Jag: Var fan är grubbs?
B: Det heter Gregs och du går förbi det varenda dag vid slaktaren.
Jag: Är där en slaktare på vår gata...örk? Jag tycker vi beställer hem så vi inte behöver röra på oss.
B: Jamen det man beställer hem är så fettigt, jag kan inte äta det. Om jag bjuder så är det minsta du kan göra att gå och handla.
Jag: Vem bryr sig om vad du kan äta och inte, jag kan äta det...Bjuder du?...Tkr dock fortfarande inte att det är värt att gå ut.


Skriker lite på varandra om när jag ska gå och handla.

Jag: Men fan det regnar!
B: (Något i stil med bita det sura äpplet lr life's a bitch)


När jag sen hämtar hans pengar i fickan så tittar han på dem och säger:
B: Vi tar pizza ändå fast jag inte vill äta det. (mmm...visst...han vill, men borde inte) Hämta menyn där! Korridoren!
Jag: Var är där?
B: Där...Posten!


Jag letar som en dåre vid posten i köket, för att sen ahh...du menar utanför lägenheten. Är han sugen på pizza om han memorerat att där ligger en meny utanför lyan.

B: Sa jag juh!
Jag: Sa du juh inte...du sa där...har du extra beskrivande konversationer med dig själv i huvudet eller för beskrivningen du gav mig var minst sagt bristfällig.


Hittar menyn efter att ha ignorerat den för att där var en fet snögubbe på den. Pizza och snögubbar går inte ihopa för mig. Any 3 pizzas 5 pounds each! Helt plötsligt ska vi ha erbjudandet om tre pizzor och kasta in (hotta in?!) för han är så hungrig. Låg i sitt sovrum och tjoa och tjimma som ett barn på julafton över alla goda pizzor han vill äta. Nu skulle vi bara komma överens om en tredje pizza vi skulle dela...mission impossible!

Sa att jag ville ha en ham and cheese högt typ fyra ggr. Vad gör han, Jo beställer en helt annan jag vagt föreslått som den tredje pizza vi skulle dela. Lyssnar vi ens på varandra eller bryr oss om att underlätta för den andra när vi pratar!!?? Jag kan åtminstonde skylla på bakfylla...

He is so gonna miss me :)


Here's to being young and gorgeous...Back to the top

And tonight, she's taking chances, making memories out of what she has. Throwing caution to the wind, it feels so good to leave it all behind. Here's to being young and gorgeous...

Skål på er!

StellaBack to the top

Gott folk, det är dags att jag presenterar er för Stella. I några av mina kommentarer så har jag pratat om just Stella och då i partysammanhang. Stella är en låt från bandet All time Low och sätter vi på den blir vi alltid partysugna/ sugna på alkohol. Em älskar den nu, vårt forna besök Lina och Ullis förstår dess effekt och givetvis lillebror och hans possy.

Stella är nämligen ett annat namn för alkohol...Enjoy the song! :)


I point my finger but I just can't place it...det är nu jag korkar upp min smirnoff ice och red bull ;)

Vad gör jag när jag har ont i magen...Back to the top

...jo trycker i mig ett choklad...!???! Det är inte så konstigt som det låter, min kropp mår inte bra av nyttiga grejor. Dricker jag en nyttig smoothie så känner jag mig helt konstig i bollen. Jag tror i själva verket att ett choklad är botemedlet mot mitt magont...ja så säger vi...

Utgång på Merah ikvällBack to the top

Idag ska jag och Em ut och svira och det bär av till Merah, en relativt nyöppnad fin fin klubb som VIP London promotar. Em slutar 8 och börjar jobba 10 imorgon, men som tur är så är hon så positiv att hon ser sig som ledig till att festa hihi. Sen får jag ju träffa fina Fi ikväll oxå, var ett tag sen nu när jag trodde jag varit borta från klubbarna i 2 veckor, men i själva verket en helg bara.

Efter min (o)tur på Oxford st där jag inte hitta en ny klänning så var det the end of the world där ett tag, men efter ett tag i den röran så har jag inget emot att köra ytterligare en repris på en klänning i garderoben.

Kmr nog att se ut såhär ikväll, fast då med mitt nyklippta hår. Ska bara få till det som frisören nu dock, vilket man aldrig får.

XO XO

London by x-masBack to the top

Åkte in till Oxfors street för att shoppa/unna mig en ny klänning. Hitta en jättefin på New Look som jag av någon anledning döpt till sheryl cole klänningen (läst för mkt engelska tidningar). Fanns dock inte i min storlek, trots att jag känner mig lite "större" så behövde jag fortfarande en 8 och hoppas att jag inte ska behöva gå tillbaka till 10 igen då jag nog är precis i bytet där nu.

Folk överallt, var tvungen att köa för att få gå på trottoaren typ. Juldekoration i all ära, men jag rekommenderar inte att inta London kring juletid faktiskt. Hata att försöka shoppa där idag! Blev helt uttorkad, borde sälja vatten i klädesbutikerna, och sen hade jag ont i magen efter min baguett på subway. Svor över alla turisterna, för att sen plocka upp min egen kamera för att ta lite bilder till er, I see the point. Hälsa på Jojjan på hennes jobb vilket muntra upp mig på min ensamma runda.

Ibland är man lite ond i tankarna:

Kom ut ur provrummet och en tjej går förbi med en snygg klänning jag själv inte hittat ute i butiken och min tanke blir. "Var hitta bitchen den", inte så snäll tanke...whoops.

På bussen hem kliver en överviktig tjej på och säger till sina kompisar att fortsätta upp för hon vill gärna sitta och min tanke blir "Klart du vill tjockis"...måste varit cranky efter min runda i stan för det var minsann inte snällt tänkt. Tänker iförsig på engelska nuförtiden...dont know why!

Nyår i Sverige lr London?Back to the top

Eftersom jag slutar jobba redan den 24:e så börjar jag fundera lite. Ska jag fira nyår i Sverige lr London? Ska höra mig för vad som händer, men det kan ju hända att jag får möte på ambassaden detta året och då måste jag hem ändå. Plus att boendesituationen är lite som den är nu. Det är inte lönt att jag hittar något nytt och permanent så jag ska vara lite nomad nu.

And I miss my girls...se vad som hände när jag hade förra nyår i Schweiz utan er...a crappy year (förutom Londonbiten)...:(

Over and Out


Skönhetssömn inför lördagBack to the top

Nä jag bryr mig inte att det är fredag och att jag är ledig imorgon. Klockan är nu snart ett här och jag är trött! Tänkte jag skulle ta mig in till stan imorgon för att unna mig själv en ny klänning i julklapp, men bara en jag kan tänka mig att ta med till LA annars är det ju inte lönt. Givetvis tänker jag gå ut i den senare på kvällen då...

Nä, så hopp i säng för imorgon vill jag orka göra något nu när jag är ledig. Kankse vaknar jag och ser film med dårarna när de kommer hem, men då har jag ju sovit lite iallafall.

Natti natti...

When there is no more anger...Back to the top

Stay mad as long as you can because once you`re not mad anymore, it hurts. It hurts like hell & once it hurts that bad, you can`t make yourself mad anymore.

We fight for one reason; because when we fight, we truly find out how much you're willing to take before you break and when you break, you need to see if that other person truly cares enough to make everything okay again. Because without fighting, liars of love could be walking all over the place.Dear Santa I wish for...Back to the top

Eftersom jag antagligen ska plugga nästa termin så får jag vara lite praktisk i min önskelista till tomten :)

1. Läsglasögon för att kunna läsa länge och koncentrerat

2. Översättningspenna för att förstå allt jag läser

3. I-work så jag kan göra skolarbeten

4. Dollar så jag kan överleva

Thank you Santa...

Nenne skrev...u will rock real LA...Back to the top

Fick ett mess av Nenne att jag kommer att rocka riktiga LA hihi...hoppas hoppas...tack för messet bejb :)


Ohh I will rock like my rolling stone t-shirt...hehe (Det är nu Matt skulle säga "There's that swedish modesty again)...Vad man måste ju vara positiv...;)

Tack CSN...Back to the top

Mina studier är finansierade...fick reda på det idag, nu är det mesta klart. En räkning att betala, sen visummöte och boka flyg. Ska vara i LA 20:e...när ska jag flyga då? Vill du att jag kommer in om dig i New York Emelie?


En ensam fre kväll tror jag...Back to the top

Idag skulle en vän komma över, men så blev det inte och helt plötsligt sitter jag hemma i en tom lägenhet. Inte så farligt, det är bara så tomt. R och Em jobbar halva natten och vill se film när dem kommer hem. Ska jag kanske sova nu då och gå upp när de kommer kl 3 inatt!? Eller se film själv...nee, e för sällskapssjuk för det just nu...

Em ringde, hennes plan från Sverige var försenat så hon var tre tim försenad på jobb, hoppas hon inte behöver jobba då, bara en önsketanke för det måste hon. Hon var så trött stackarn, varit fullspäckade dygn för henne på senasre...så duktig :)

Pon and ziBack to the topNågot som jag skulle göra hihi...

Ser slutet på mitt London jobb...Back to the top

 1. Har skullat skriva om vilken negativ bitch min chef är, men jag har inte kraften längre för nu har hon varit på gott humör i tre dagar och jobb har varit så mycket bättre. Antar att hon varit julstressad...
 2. Hon har anställt en kille som börja förra veckan som är jättesnäll men totalt oduglig eftersom han är så blåst skulle jag vilja säga, men han har tydligen ett degree vid ett universitet. Han är såå långsam så nu är vårt jobba att i princip hålla han sysselsat med något ur vägen för oss andra som blir så irriterade och frustrerade. Men han är så oskyldigt snäll, som en stor krambjörn, nä som puh faktiskt. När jag blev arg på min chef och han såg det så sa han att han var här för mig om jag ville prata om mina känslor för det är bra att få ut. Han memorerar de svenska orden jag lär honom så han är inte blåst så bara väldigt lååångsam i tänkandet och det han gör. Ett litet barn behöver mindre direktion.
 3. Jag och Lillian blev iväg skickade att hämta choklad från en anna butik idag och tog tuben på ett litet äventyr tillsammans. Vad glada vi blev av att komma ifrån lite och bara snacka skit. Annars ser jag till att stå där nere och packa så mycket jag kan med min i-pod i öronen.
 4. Mina kollegor tycker jag är en glad, sprallig, rolig, förvirrad crazy swede med ett stort ego hihi. Packar ju på 1/3 av tiden det tar för dem och ja, har ju självförtroende, inget fel med det. Idag klippte Sandra ett ark i taget när hon skulle slå in några lådor i papper. Jag fråga om jag skulle fixa det till henne lite smidigare och snabbare. Och Matt säger "I bet u have a swedish superway of doing that aswell" being all ironic. Well he had to eat it up, cause I had ;)
 5. Terroriserar alla på jobb med att sätta på Mariah Careys all I want for christmas en hel del. Konstigt nog kallar Matt mig the grinch (för att jag inte vill lyssna på julig körmusik, blir galen, tydligen väldigt engelskt) och skojar att jag sparkar folk som säger Merry X-mas och stjäl från barn, men jag tycker han har en överdriven christmas spirit när han säger "oh I love x-mas" en gång i timmen.
 6. Fick reda på idag att jag bara jobbar t.o.m. den 24:e :( Kommer att sakna mina kollegor...

...?Back to the top

har vi en standoff...

I will honour SMC:s academic code ;)Back to the top

Fick kryssa i värsta code of honour precis hihi...america :)

Även signat upp mig på ett registeringsmöte den 20 jan, vilket jag tycker är på tok för sent...mina kurser kommer säkerligen vara fulla då och jag vill inte plugga något särigt. De andra är redan i dec innan jul och det kan jag inte! Kan ha varit andra datum, men jag vänta till idag med att registrera för jag trodde inte jag kunde göra detta förrän jag betalat räkningen och räkningen vill jag betala när jag hört från CSN.

Men om ignoranta lilla Lina hade varit observant och läst igenom saker ordentligt för en gångs skull så kanske jag hade kunnat registera på ett tidigare möte om där har varit några. Just nu fanns bara dessa fyra, men jag tycker man borde sett de andra då också och att där stått full då...tycker jag...vem fan bryr sig om vad jag tycker...grr...ibland blir jag tokig på mitt tankspridda huvud, men det är mer eller mindre ofrånkomligt tilll mitt stora förtrett...tänk att inte kunna lita på sig själv alltså...

Riktiga vänner...Back to the top


När det tog slut med kärleken så stod mina vänner där och höll mig över ytan, gav mig den nödvändiga singel makeovern :) Kmr ihåg att Sara inte ens ville låta mig ha ett glas rödvin en kväll för hon visste inte hur jag skullle reagera på alkoholen, snacka om att vara försiktig:) Gabbi var beredd att hämta mig i Häljarp och köra runder och prata mitt i natten om det skulle behövas...som tur är behövdes inte det. Vilka pelare! Men jag har väl hanterat det hela ganska moget och bra måste jag säga. Lämna i för sig staden vår!

Min bror sa till mig att när han flytta fick han reda på vem hans riktiga vänner är och det är nog lite så. Jag har två upplevelser på kort tid...som fått mig att inse vem som bryr sig och will stick around. Dessa tjejerna är riktiga guldklimpar och jag bestiger berg med er any day any time ska ni veta.

Puss på er...ni vet vilka ni är :)

Tessan messar...Back to the top

...gå och lägg dig! Bums! ;) nu ska jag sova. Tar väl 2 minuter sen sover jag, så väck mig inte ;) Puss

Ska gå och lägga mig snart Tisse Fisse och gud vad jag önksar att det isåfall går på 2 minuter, men det kommer det inte...här ska lammräknas...puss puss

Meet Pon and ZiBack to the top

Dessa figurerna är så söta att jag blir helt ahhh...Jag kommer att ha dem en hel del på min blogg, if I like, I like...
De ska väl föreställa ett kärlekspar eller något...ahhh...
Min Hard Rock Cafe dubbelmoralBack to the top

Har längtat så efter att äta vad jag kallar "riktig mat" så när vi var på Hard Rock Cafe i lördags ock åt och jag beställde en fet stek med mos och sås så sa jag: "Detta är vad jag kallar riktig mat, en stor fet stek med sås. Önska jag var vegetarian". Japp det gick väl inte riktigt ihopa...

Maten var riktigt god, men när jag åt en bit av R.s revbensbjäll som jag prova för första gången tyckte jag faktiskt att det var riktigt äckligt att äta kött. När jag bet i det så kändes det verkligen som jag höll i en likdel, någons revben. Nästa tugga tänkte jag på mina egna revben...örk. Nä, revbens vegetarian är jag iallafall från och med nu...och ja jag äter inte djurbebisar som lamm och så, men äter kyckling för det är det jag äter mest när jag väl äter kött. Japp, den där dubbelmoralen...

"Save the planet"


Remembering Hanson brothers LOL...Back to the top

Oki, säga vad ni vill om Hanson, jag står säkert bakom men I come to you är så bra (till dig Anna). Mest kommer man ihåg Mmm bop hihi...men den svänger juh :) Börja spela dessa i tisdags när Jojjan var här, vad som är sjukt är att jag kommer ihåg texterna. Tittar inte på videosarna för då garvar jag bara när jag ser dem...LOL.


Min kollega Matthews film...:)Back to the top

Min kollega Matthew är skådespleare och har ett eget filmbolag. Han har gjort en 20 min lång film som är en remake på en 1800-tals pjäs, se trailer nedan. Ohh vad han är glad för gamla tider! Det är en brittisk romantiskt komedi...so far so good...hihi...men sen kommer zombis in i bilden...japp blev lite skeptiskt där, men det är kul. De har fått med Ian McKellen i filmen, hans om spelar Gandalf i Lord of the Rings och är även med i X-men, da vinci koden osv. Det är han som är berättarrösten i trailern och är med i slutet, så hang on for it. Så Matt och hans tjej som spelar tjejen i filmen är väldigt busy just nu med att få den klar och möta kraven som de som investerat vill ha. De ska försöka att få den till Cannes och vi får ju önska han all lycka med det...Japp det är Matt på bilden till trailern hihi...Konstigt...Back to the top

Idag berätta jag för mina kollegor att jag kommit in på skolan i LA, ja och mina vänner för den delen. Senare på dagen slog det mig...jag ska lämna London. Det skulle ju bli en kort stund att bo här det visste jag, men ändå. Likt Schweiz så anpassar man sig och skapar sig ett liv och omringar sig med människor som man helt plötsligt ska lämna.

Mina matvanor får inte bättre, äter choklad och dricker redbull ti frukost, sen när jag har lunch är jag för mätt för att äta och sen mår jag bara illa. Så nu när jag kommer hem är det meningen att jag ska äta något ordentligt, men inte det lättaste när man mår illa.

Jag är så sliten, äter inte ordentligt, sover inte ordentligt och hela jag är såå sliten. Ikväll ska jag gå och lägga mig i tide...come on...I can do it!

London ain't no resting place...Back to the top

Gick nog och lade mig halv tre inatt...fattar inte hur jag lyckas, upp 8, får knappt sovit. När jag tvångsväcktes av mobilen imorse visste jag inte vilken dag det var, men eftersom jag ställt klockan så lista jag ut att det var en jobbedag...clever me. Var är jag, vad heter jag!? Hmm det kom till mig så småningom...sjukt hur lite jag sovit nu i 2 månader...tar inte igen det heller liksom. Ska försöka ta mig till jobb nu på ostadiga ben

London is killing my sleep, får vila när jag mellanlandar i Sverige...lr!?

Red Bull ti frulle...

OTH manuskriptBack to the top

Såg det senste OTH avsnitett nu och det är sorgligt, roligt och ja, vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag gilla detta avsnittet skarpt.

To kill yourself is not romantic...if ur dead...thats it...ur just dead. I'm gonna help her before her fire burns out, and then at least I tried...Jag både gillar och hatar Julian...

Och när Gwen shakar booty...LOL..fan vad jag garva...han blev ju tokkär när hon goofa sig så och hans respons..."sucks to be next"

Och i slutet kommer där en ny snygging...en aussie ;) sorry did i say to much...

Någon som tänkt på hur välskrivet och orealistiskt OTH egentligen är och då menar jag inte pga av allt som händer där hela tiden, utan manuskriptet. En kille säger inte så bra saker, inte ens tjejer (förutom jag)...manus...skrivet av en brud, sönderanalyserat för att låta så utvecklat, moget och bra...situationer bemöts inte så moget. OTH har blivit rena "sjunde himlen" serien...and I think I like it...dessa ungdomar ska ju lära sig någonstans ;)

Sara se det...

Och nu...Back to the top

...mår jag bara så jävla illa...måste nog kräkas...stissat upp mig...har gått in i en illamående dimma och det känns som jag ska svimma...(hmm ett rim) vill att allt ska bli klart nu...i ett kick...

Bror kom hem...bättre att vara två när man mår så här creepy...

Kanske ska stilla mig...Back to the top

...åhh fjärilar i magen...men allt är ju fortfarande inte helt 100%...kanske ska lugna ner mig lite.
Måste ju fortfarande höra av CSN...och ha ett visum...

Stilla dig...

Emelie...Back to the top

...hade så korkat upp rödvinet nu om du varit hemma...tomt utan dig...ta en öl på speakers för mig också :) och lycka till på Nobelmiddagen...

Puss

Got in to SMC...LA here i Come!Back to the top

Idag fick jag antagningsbeskedet...Jag kom in...jag ska alltså till LA i januari och plugga...woho...

Nu ska jag bara betala en räkning, signa upp mig på en tidig registering så jag får de kurser jag vill också ska jag givetvis ha mitt visum i näven. Kan Csn ge mig sin bekräftelse också så mår jag toppen :)
Alltså...den 10:e jan (ska boka flyget snarast) så flyger jag till Los Angeles...can't belive it...ohh butteflies in my belly...I'm feeling some nerves as well...ihhh....

Skicka iväg ett mass SMS...vem har svarat mig redan: Tessan, Gabbi, Sara och Fais
På face: Nina, Sylvia, Tessan L, Jenny O och Emelie N...

XO XO XO XO XO XO XO...Ingen sömn och upp upp...Back to the top

Skrev igår att jag skulle lägga mig för kl var kvart i två lr något. Kort därefter kom Emlan hem ti jobb, hon trodde jag sov så jag skrev ti henne på msn. "Jobb gått bra? Vill du ha Mars planets?" Hinner inte räkna ti 10 förrän dörren ti mitt rum öppnas. Jag sträcker över påsen! Sen fick jag packa lite grejor för Em att ta hem ti mig eftersom hon ska in om staden vår en snabbis idag. Dröjde kvar och prata med henne när jag visste att hon ska åka bort, sakna, på tok för tomt trots att vi alltid jobbar förbi varandra ändå. Hon ska vara borta 2 1/2 dag hihi...

Kunde inte sova, började skriva ner ideer till en bok, man ska ju inte stoppa sitt skrivar flow för att kl är mycket. Em spela musik men jag tror inte det störde, hon skulle köra en all nighter, tyckte jag kunde göra det med henne, nope tre fick räcka. Kvart över 4 satte jag i öronproppar och tog på mig ögonthinging så det blev mörkt och tyst, hoppas jag somna ti halv 5 iallafall och upp halv 9...jippi.

Säger bara...RED BULL

Gå och lägg dig Miss lateBack to the top

...Nä om jag skulle ta och gå och lägga mig...kl här är kvart i två...och min chef messa och ville ha in mig lite tidigare, men då får jag ju oxå gå lite tidigare...och imrn ska jag vara i TID...

Kommer ihåg ramsan mina bandomsvänner satte ihopa: Lina, Lina alltid lika sen, säger hon att hon kommer snart, så är det ett problem...(Vad, inte hört talas om flex och akademisk kvart)...

Natti natt...

Hatar att vänta vänta och väntaBack to the top

Varje morgon nu sätter jag igång datorn i hopp om att där ska ha kommit ett mejl från csn om beviljat studiemedel och ett antagningbesked från SMC eller från studera...vad det ska ta tid...grrr...

Fick ett mejl igår morse om att rummet jag varit i kontakt om är taget...grrr...men jag kan ju inte ta ett rum innan jag vet ändå.

Sen är det va jag ska bo...hostel är äckligt och dyrt...grrr

Är jag lite frustrerad...men de säger att de som väntar på något gott...grr

Twilight kväll med JojjanBack to the top


Jojjan hade inte sett Twilight så jag fick ju ta på mig ansvaret att se till att hon fick sett filmen och inviga henne i Twilighvärlden. Bror köpte cheeseburgare och vi bunkra upp med skit från 1p store...och jag har ont i magen nu minst sagt. Skyller på burgarna, för det är ju minsann och dag inte gottet.

Jojjan kom in i filmen efter ett tag och det blev en del oj...ohh...men...och nu är hon hooked. Edward blev ju bara snyggare och snyggare, japp we have all been there. Men mest gilla jag kommentaren: "Filmen är som ett enda förspel, ska dom inte röra varandra snart för fan"...Ja vad kan man säga: Vi alla vill mer eller mindre hoppa genom skärmen och hångla upp Edward Cullen och ha han säga till en "I love you, I protect you and I will never ever leave you". "Ohh Ed!"...

Jojjan och jag ska och se New Moon snarast, blir tredje gången för mig då, kan ju inte låta henne gå och se den själv :)...ohh Jacob...;)

T1 önska du kom hit...Back to the top

Miley cyrus/Hanna Montana spelar i England hela december och min lilla prinsessa T1 älskar henne. Så vad hade varit bättre och mer drömuppfyllande för henne att komma till mosti i London och se sina idoler Miley och mosti då ;)
I wish, I wish...

Me and Mini Me...princess Lina and princess T1


New MeBack to the top

Idag var jag och Jojjan och blev lite stylade hihi. Photoshooten var rolig, men varken jag lr Jojjan hade tagit detta speciellt seriöst och hade inte med värsta kläderna och så, vi ville egentligen bara klippa oss. Fotona var riktigt dyra, de ville att vi skulle betala typ 4500kr för typ 20 bilder, come on. Galningar! Där var så många bra och coola, men det var bara att välja ut 2 st så det blev dessa nedan. Den ena är lite sexy och den andra är till mamma att ha på jobb hihi. Känns som det är en bild som hon hade valt ut lr nått, blev väl lite sentimental av att prata med henne igår. Har ny frisyr nu iallafall, feels great!Idag ska fina Lina bli ännu finareBack to the top

Idag ska jag och Jojjan och klippa oss eller styla oss får nog bli rätt ord. Köpte en voucher för 25 pund till ett värde av 500 pund. Var mest ute efter klippningen, men nu måste man gå igenom en hel photoshoot också. Inte tagit det så seriöst, men kan väl ändå välja ut en bra outfit, man kunde ta med fyra. Men som sagt, problem med en!
Men sen är det ju hela en sådan grej där de ska få en att köpa, så det kmr ta på krafterna att nej nej nej...och jag menar: Hur låter man bli att köpa, låt oss säga bra bilder på sig själv?

Du onda garderob full av kläder, vad gjorde du med dem fina!?

Prata precis med mamma...Back to the top

Tänka sig att jag har inte pratat med min kära mor på 2 månader. Har chattat och messat lite med pappa så jag är lite uppdaterad. Det är bara det att när man gör samtalet så kopplar man upp till den andra världen, för ja, London det är en annan värld för mig. Nu saknar man hemma och gud vad jag saknar barnen...ibland är det lättare att inte koppla upp sig om ni förstår vad jag menar...

Mamma hade några hälsningar att framföra, T1 hade ritat henne en täckning där hon hade slingor, men inte lika många som hennes mamma för mormor är ju äldre hihi. Sen var där massa hjärtan runt henne och pappa för det var en teckning av när dem blev kära...hihi...mamma har den på jobb nu. T3 är en moffegris och hans moffe, det vill säga min far är Mr December i stadens brandmannakalender...LOL, inte illa för en fyrbarnspappa/trebarnsmorfar...

Saknar er...

Konstigt jag mår illa...Vad är kostcirkel!?Back to the top

Igår hann jag inte äta frukost innan jobb eller rättare sagt hade ingen frukost, så jag krängde choklad på jobb ti frulle. Skulle gå och köpa en smoothie, belv dock aldrig av. Skulle äta på pubben innan Em o R gjorde andra planer, så jag åkte hem koka pasta och åt sura jordgubbssnören till kvällsmat...(inser inte hur sjukt detta är förrän jag skriver om det).

Gjorde det dock idag igen, choklad ti frukost på jobb, gick dock och köpte smoothin, pasta när jag kom hem och önska jag hade sura jordgubbssnören:( Nej, skärpning...

Min mat i London på senaste har sett ut så här:

Frukost: Special K
Lunch: Smoothie lr bagel
Kvällsmat: Pasta, med antingen ketchup lr pesto.
In between: Choklad

(Lite av varje från den dära kostcirklen lr?)

Ibland klämms det in lite subway, camberwell home made burger lr chicken fried noodles från chop chop :) men det är lyx...ska va glad att jag kan unna mig smoothies om dagarna. När/Om jag åker ti LA så ska jag invetsera i en mixer (som jag gjorde i schweiz och aldrig använde) och leva på smoothies.

Var väl lika gott åt mig att där inte kom en buss och jag fick gå hem från stationen, behövde väl motionen och "förbränningen"...för det känns som jag rullar fram nu...

Kusin till Salu...Back to the top


Tjejer, idag har jag min kusin till salu!
Sorry boys men vad jag vet så spelar han bara på ena sidan och är en riktig tjejtjusare. Jag om någon borde veta detta då jag har växt upp med honom och bl.a. hört han stå och sjunga "tiotusen röda trosor, vill jag skänka dig" till tjejerna på min gympa (antar att han visste vad han ville ha tjejen sin i redan då).

Jag kan ju börja med att berätta att min kusinvitamin går under namnet Nils och är 23 år. Han har nyligen även han blivit en blogghora och bloggar *här*.

Så varför ska du investera i min kusin?:
 1. Under hela vår uppväxt så ville han ha allt som jag ville ha, hade jag fem köttbullar på tallriken, hade han det också. Han gjorde som jag sa och lärde sig det jag ville han skulle kunna. Så med andra ord så ska han inte vara så svår att forma som ni vill, att få han att tycka som ni och sitta vackert i sitt koppel.
 2. Vad ni inte kan göra dock är att klä han som ni vill, men det är inga worries på den fronten, hans klädstil är grym.
 3. Min kusinvitamin är väldigt rolig fast han ibland är lite handikappad. Han är till och med rolig när han är arg, så du kommer att vilja reta upp han och när du sen skrattar kommer han bli ännu mer upprörd. Men hey...u know what they say about make up sex.
 4. Han äger en lägenhet i Athen och pratar grekiska...do I need to say more!? Skulle det gå hela vägen kan du ju få ett riktigt Mama Mia bröllop.
 5. Han är en känslosam kille som kommer att behandla dig som en prinsessa, (men för att ni inte ska kunna stämma mig för denna reklamen så måste jag tillägga att jag inte med det säger att han är en prins, det beror ju på hur skon passar för dig och om han förvandlas vid första kyssen). Could be a lovestory...Don't miss out!
Hans telefon nummer är:073361037? (sista siffran förblir okänd och lottas ut, men ni kan ju alltid prova er fram, tycker dock synd om de som har nummer som slutar på 12456789 som ni kommer att ringa fel till).

Och med detta är jag en grym kusin (med båda innebörderna) ;) och enligt min kusin bäst i London...

Första, andra, tredje...SÅLD...till dig!?

Sport när den är som bäst...;)Back to the top

Ja tjejer och killar, vad tycker vi om Ronaldos "nakenchock"???

Like?...Hell Yeah...

Bjuder på mina egna blundersBack to the top

1. Igår sa Em att en kille på hennes jobb skulle över till Belgien snabbt och frågade om Em ville följa med. Jag sa, de låter väl skoj, är det inte dit många åker för att charterfesta nuförtiden....123...öhh...nope, det är ju Bulgarien hehe...

Em tyckte jag läst fruktansvärt blåst, men jag rätta ju mig själv lika snabbt...och med det utklarat, va fan ska man över i Belgien och göra i en dag med en okänd kille. Bulgarien hade vart en anna femma ;)...hmm glömde fråga om han såg bra ut.

2. Häromdagen tog jag rulltrappa ner i mallet aningen disträ och trött där jag står och rensar fickan på kvitton. Väl nere ser jag i ögonvrån att jag inte behöver gå runt pelaren nedanför utan genar mellan pelaren och Hugo Boss skyltfönster för att....just det gå in i ett fönster mellan pelaren och skyltfönstret...vem fan sätter ett fönster där...blev lite pinsamt...Såg dock idag när jag skulle stirra arg på glipan där vid pelaren att glaset gick inte hela vägen så man kan faktiskt gå igenom, men det är smalt. Men ändå, jag gick in i ett fönster i en glipa som faktiskt hade en glipa!!?? Even worse...

Men vadå, jag passar ju inte ens i blond hårfärg...
Kollektiv trafik...Back to the top

...i all ära för klimat och så, men idag vill jag bara spotta galla över det. Har ju trots allt prisat Londons kollektivtrafik i ett annat inlägg. Men jag är så trött på att vänta på tube och buss för att sedan stå och trängas sådär varmt och mysigt när där ALLTID är någon som inte vet vad dusha är, någon som är sjuk och nyser och snorar överallt.

Och när man ska byta line så skuffas man runder som boskap (kanske fel jämförelse efter grisskandalen i Sverige, så illa är det inte). Tycker dock att där ska vara någon tube överordnad som står med en tasergun om någon försöker ta sig ur boskapsledet och tränga sig. Vi alla har bråttom, fan va folk saknar skam i kroppen på tuben.

Min tube resa från London Bridge till Canary Wharf som annars tycks gå relativt snabbt har aldrig varit längre med den jivla illaluktande skunkmännikan till resenär. Örk...

Godmorgon så här innan jobbBack to the top

Idag gott folk har jag om jag har tur sovit hela 4 timmar, som sagt för få timmar på dygnet. Gick upp 7, öppnar butiken kl 9 och jag jivlar i det vara hemmifrån kl 8 om det så är med en sko, tom mage och utan mobil. Så länge jag är svartklädd, har uppsatt hår och har mitt oyster med så lär jag kma ti jobb och inte hamna i trubbel.

Men egenltigen, det är ju ingen som ser mig hihi...ska kanske ta en frulle på pret och öppna kvart över...ohh you evil thought...

Angel of a Devil speaking...


All I want for ChristmasBack to the top


is YOU...Detta är världens bästa julsång och måste framföras av Mariah Carey...


Love Actully version:En annan julklassiker:


En vit jul i en stuga med massa vänner som i denna videon hade varit underbart...minus ett brustet hjärta då.

That's it for X-mas spirit right now...

The Twilight effect: Linda Black lr Lina BlackBack to the top

Hihi...det börjar med att Linda skriver Jacob i sin feed på Face.

ELIN: What?
SENAD: Jacob Black?

LINDA:
Till Elin: du ser och du kommer att förstå... :)
Till Senad: jacob black... black... linda black... det låter ju hur bra som helst!
Till Lina: catfight!? ;)

LINA: Ur on ;) Im sharpening my nails as we write...

LINDA: Im going to knock u down... bring it on bitch! btw.. jacob says hello, he just came out from the shower ;)

LINA: Lying skank...he is lying here net to me in my bed as shirtless as in the movie...ur gonna have to bring the heavy artillery to get him...

LINDA: ok, i was lying. dont need to bring the artillery, he was here couple of days ago. ur just his second choice. sorry.

LINA: BURN...


C.R.S.E: This is entertainment!

Hmm...det forstatte på msn:

LINDA: Team Jacob
LINA: Snackar du om, inget team här jag ska ha dem båda (varför välja, två snyggingar är bättre än en)

Vi var överens om att Jacob rula denna filmen, men att vi nog båda kommer att bli Edward i de kommande haha...the twilight effect.


Söndag 2 månader London (inte som jag tänkt)Back to the top

Hela veckan har jag sett fram emot att jag och Em skulle fira 2 månader London och gå till Winter Wonderland som är ett julland uppbyggt i Hyde Park. Att vi skulle dricka lite, äta brända mandlar, åka karuseller och julmysa skuttandes hand i hand (oki tog i lite haha). Fick dra tidigare från jobb eftersom Jillian var snäll och chefen inte där, men när jag kom till puben där Em o bror var och skulle sätta mig ner o äta o ta en smirnoff ice så sa dem att jag inte hann, Bian börja om 5 min. Vilken jävla bia??? De ville gå och se The Box. Va? Men Winter Wonderland då...

Nä, de var inte sugna på det och jag var definitivt inte sugen på en kass bia, var ju upprymd av julkänsla och tanken på Winter Wonderland. Japp, de fick gå och se sin bia, jag var starving och skulle mysa runder själv, men när jag kom till tuben var mitt mood gone och jag åkte hem och koka pasta. Vilket byte! Jag som släpat med kameran för att ta London julbilder :( Blev lite cranky, men jag kan ju inte alltid få som jag vill lr hur...

Nu sitter jag och Em på hennes rum och packar hennes saker för hon ska ti Sverige och servera på nobelmiddagen. Spelar musik, med andra ord Stella och då bli vi alltid partysugna, var nära att köpa en vinare, men jag öppnar imrn, måste skärpa mig nu när jag varit så trött. Men vi umgås och garvar så kanske behövdes inte Winter Wonderland idag...och de har erkänt att filmen sög fett...

XO XO

Tors, fre, lör...Back to the top

Ja helgen går förbi i svindlande fart! I torsdags var jag ute och åt med lilla Jojjan på en italiensk restaurang. Det var jättemysigt och vi kom igång med snacket och jag var inte hemma förrän sent. Vi satt och åt under ett träd, det var så feng shui! Tack för en trevlig kväll Jojjan :) Jag skulle bara nyttig och tog fullkornspasta dock och fick Jojjan att vara lika nyttig, men pastan liksom krympte i tallriken samtidigt som den verka suga åt sig pastasåsen tills det blev och kändes som en enda degklump. Det nyttigare alternativet är inte alltid bra.

På fredagen var jag så sliten och trött, precis jag tog mig till jobb, somna på tuben got dammit! Lärde alla på jobb att säga "Fan vad jag är sliten" på svenska. De tyckte det var lite "rude" att man säger till varandra, fan var du är sliten i Sverige och det blev lite svårt att förklara att det inte är så rude som det låter. Skulle hem och slänga täcket över huvudet och vakna upp som en utvilad nyponros, men kvällen hade andra planer och det blev inte så mycket sömn.

På lördagen så hade jag planerat att gå ut, men hade ingen att gå ut med. Em och R jobba, vårt besök A o A ville inte klubba, Jojjan jobba och kanske skulle med. Men jag var så trött, så trött att jag tog tillbaka min tanke om utgång och det fick bli en vit helg helt enkelt. Var ute och åt med bror och vårt besök på Hard rock cafe, tack och lov för VIP kortet min bror hade från hotellet för kön var lååång, sen tog jag mig ti Bush för att titta på TV med Marita och Fais. Kom ändå hem sent på natten, japp blogga ju kl halv tre för att gå upp att jobba idag.

Over and out

En yrpanna...Jag, nä EmBack to the top

Ems telefon ringer och hon går ner där nere där våra rum är. Jag går ner efter ett tag för att signalera att hon ska kma in på mitt rum och hjälpa mig med min presentation till tjejerna som har lägenheten i LA och att hon isåfall får sura jordgubbslakrits för hjälpen (japp, skulle signalera allt det, rena charadern hade det varit). Hann dock inte signalera allt detta då hon inte var på sitt rum, tänkte hon nog gått ut på sin lilla terass och öpnnar dörren till mitt rum för att finna Em sitta i min säng och prata i tele. Signaleringen blev istället...whatta fuck!?

Får ett garv och en axelryckning tillbaka och får lämna mitt rum igen haha...vars ett rum, mitt rum, ditt rum, tappa nog innebörd just nu hihi. Nu sitter jag i trappen och bloggar...lr är det meningen att jag ska ta Ems rum!?

Miss our room Em!?

På tok för trött och busyBack to the top

När jag bara tänkt stanna upp och ta det lugnt eller helt enkelt sova ut ordentligt tycks det aldrig bli så. I fredags kunde jag knappt stå på benen när jag gick till jobb och somna på tuben. Jag somnar aldrig på sådana ställen! Nu bloggar jag halv tre på natten och ska jobba ytterligare en Söndag. Give me strenght!
Tankarna börjar vandra när min hjärna inte orkar var på vakt. När ska skolan svara så jag kan fixa mitt visum!? Kmr jag klara av LA? Var ska jag bo dessa sista dagar i London? Får kolla upp en najs hostel helt enkelt...det löser sig. Har verkligen inte haft tid eller ork till att blogga dessa tre dgr, men är väl igång snart igen ;)
Jag och Em ska fira vår 2 månader London dag med en tur till Winter Wonderland i Hyde Park. Ska bli så mysigt!
XO XO

Va...Tiger otrogen!?Back to the top


Tidningarna har varit full av detta "skvaller" och jag har bara tänkt, japp nu är det hans tur, de försöker fiska i alla vatten. Men även lämna han och hans familj ifred från detta skitsnack och vad händer...det verkar vara sant.

Jag har innan uttryckt min beundran för detta par som verkar så perfekt, men alltid så ska man behöva bli besviken. Han har alltså publicerat en ursäkt på sin hemsida över att ha svikit familj och fans osv. Detta tolkas som ett erkänannde till otroheten, antar att bruden satt på tillräckligt med bevis ändå, klant.

Den lilla bilolyckan som spekuleras ha orsakats av Elin och en golfklubba!? efter att ha fått reda på det skulle nog inte vara helt omöjligt. Hon är trots allt svensk och vi svenska kvinnor tar inte skit så jag hoppas hon demolera bilen med klubban hihi...u go girl. Hon må vara en tillbaka dragen spelarfru som skyr spotlight men i de lugnaste vatten. Nu återstår efterverkningarna...

Japp som ni ser ovan så har jag oxå träffat på honom ;)

London partylife...Back to the top

Vad skulle detta Londonliv vara utan fina Fi...hon har lockat fram partyprinsessan i mig igen ;)

Head up...Back to the top


Daddy said stay away from Juliet...Back to the top

Om man håller sig borta från "Romeo" så är det lite lättare att hålla sig borta från "Julia". Men inte kan någon hålla sig borta från Romeo...och med det blev jag sjukt sugen på att se Romeo och Julia med Leonardo DiCaprio och Claire Danes. Fick läsa att Natalie Portman provspela för rollen, åhh hon hade varit så bra och vacker, även om Danes är det också, men Portman mer ;)
"O Romeo, Romeo! wherefore art thou Romeo? Deny thy father and refuse thy name.Or if thou wilt not, be but sworn my love and I'll no longer be a Capulet."
"Good Night, Good night! Parting is such sweet sorrow, that I shall say good night til it be morrow"

"One fairer than my love? The all-seeing sun, Ne'er saw her match since first the world begun."

"Did my heart love till now? For I ne'er saw true beauty till this night."

"Then I defy you, stars!"
"A Plague o' both your houses! They have made worms' meat of me."
"What's here? a cup, closed in my true love's hand? Poison, I see, hath been his timeless end: O churl! drunk all, and left no friendly drop to help me after? I will kiss thy lips; Haply some poison yet doth hang on them, To make die with a restorative. Thy lips are warm. Yea, noise? then I'll be brief. O happy dagger! This is thy sheath; there rust, and let me die."
"O my love, my wife! Death, that hath suck'd the honey of thy breath, Hath had no power yet upon thy beauty."

"For never was a story of more woeThan this of Juliet and her Romeo."

Lina Shakespear ;)

 Taylor Swift - Love storyBack to the top

Denna låten råka hamna i min i-pod och jag har tryckt förbi den många gånger, men nu har den växt för mig. Det är väl låtar som denna man inte ska erkänna att man lyssnar på lr...hehe. Gick inte att ta den riktiga videon så det blev med Bella och Edward tema...Taylor Swift - Love story, och denna snygga brud verkar ha landat Taylor Lautner från Twilight...taylor and taylor...Lucky girl!


We were both young when I first saw you
I close my eyes and the flashback starts
I'm standing there on a balcony in summer air

See the lights, see the party, the ball gowns

See you make your way through the crowd

And say hello, little did I know

That you were Romeo , You were throwing pebbles 
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase, Begging you please don't go

And I said, Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all that's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

So I sneak out to the garden to see you
We keep quiet 'cause we're dead if they knew
So close your eyes, lets keep this down for a little while

'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter
And my daddy said stay away from Juliet
But you were everything to me
I was begging you please don't go

Romeo, save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make it out of this mess
It's a love story,baby, just say yes

I got tired of waiting Wondering if you were ever coming around
My faith in you was fading When I met you on the outskirts of town

And I said Romeo save me, I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head, I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring
And said Marry me, Juliet, you'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It's a love story, baby, just say yes

'Cause we were both young when I first saw you

Orka palla...Back to the top

Så vad ska jag skriva om idag. Min bitchiga chef, hur trött jag är, festplaner för veckan, besöket som ska bo i vår lya!? Em vill ha mig till att gå på pub och det är inte så att jag inte vill, men jag har ingen ork. Ska jag skriva om choklad, twilight jag ser med bror och ska se med jojjan, hur sliten jag känner mig, lr om kärlek!?...Örk...palla. Nä, jag pallar inte ens blogga, inte ens titta på Edward :(

Jag låter kanske deppig, men är bara trött faktiskt och förutom det så känner jag ingenting. Trots all kärlek jag spridit på bloggen på senaste så är the thing att jag känner ingenting...

Låter kärlekskrankBack to the top

Jag vet att min blogg låter väldigt kärlekskrank just nu, men jag lovar jag mår fin fint. Bara hitta alla dessa fina "sayings" och bilder och lite kärlek har väl aldrig skadat :) Oki, lite kärlekskrank då, men ta det med en nypa salt ...;) För håll i hatten vad jag ska vara romantisk och poetisk nu lite då och då...way deep som Suss uttryckte det. Fick in lite av Ems favvouttryck där, saknar nog när vi jobbar förbi varandra :(

Och Tessan skickade mig en lång hård kram på sms efter mitt kraminlägg...tack gumman för att du är så fin :)

I'm blessed...

Movie love qoutesBack to the top


"They didn't agree on much. In fact they rarely agreed on anything. They fought all the time and they challenged each other everyday.. but in spite their differences, they had one important thing in common, they were crazy about each other." (The Notebook)


"I know there will be risks, but I want to face them with you.
It's wrong that we should only be half alive, half of ourselves.
I love you. So here I am, standing in your doorway. I've always
been standing in your doorway. Isn't it about time somebody
saved your life?"
(Spider Man)

"You were right, I don't know if life is greater than death,
but what I did know, was love was more than either."
(Tristan och Isolde)

"I love that you get cold when it's 71 degrees out. I love that it takes you an hour and a half to order a sandwich. I love that you get a little crinkle in your nose when you're looking at me like I'm nuts. I love that after I spend day with you, I can still smell your perfume on my clothes.
And I love that you are the last person I want to talk to before I go to
sleep at night. And it's not because I'm lonely, and it's not because it's
New Year's Eve. I came here tonight because when you realize you
want to spend the rest of your life with somebody, you want the
rest of your life to start as soon as possible."
(When Harry Met Sally)

"She was, you know, all the things I wasn't. And I was all
the things she wasn't. She could paint circles around anyone;
I can't even draw a straight line. Her hand-it fit mine. And
that's what love is, when your hindsight's twenty-twenty,
and you still wouldn't change a thing."
(The pact)

Kramehumör :)Back to the top

Gud vad jag har varit på kramehumör, men skulle jag krama bror skulle han tro att jag var tokig. Kanske kan stjäla en från Em, men ja hon är ju inte så blödig på det viset. Nä, men mest av allt hade jag nog velat krypa ner i en soffa framför en film med en myspåg ;) Närhet och mys är det jag saknar mest med att va i ett förhållande...jaja det ska väl bli mys igen nån dag.

Hur gulliga är inte dessa figurerna...de kmr att dya upp på min blogg mkt nu för de är så söta...

KramKramKramKramKramKramKramKramKramKramKramKram...

Santa...RIP (rest in pieces)Back to the top

Idag på jobb så var vi aningen trötta och flummiga och det var en svensk kille över och jobba hos oss från en annan butik med lika skön humor. Jag gilla nivån på samtalen starkt :) A var halv svensk och halv jamaican och jag sa att jag skulle oxå vilja vara en halvis, halv svenks och halv latino...alltså fick det bli en Swedino kom vi fram till ;)

Chokladtomtar har gått i sönder til höger och vänster så vi bryter i sönder dem i fler bitar också får kunderna ta lite helt enkelt. Min chef börjar med frasen "have some broken Santa". När hon inte var där fortsatte Matt med frasen "have some dead Santa". Vi tyckte det var lite overkill och lät hemskt, så det blev "resting Santa" och jag sa "Santa rest in peace" och både Matt och A inflikar Pieces. Så "have some santa resting in pieces" sluta det upp med ;)

Jag är uppväxt med den humorn hihi...

In a Yellowcard moodBack to the top

Jag är sugen på olika musikstilar varenda dag, men idag zappa jag förbi i min i-pod tills jag fick dessa låtarna och liknande, så idag är jag på yellowcard humör. Kan vara lite poprockigt för vissa, men alla är inte lika så lyssna igenom dessa fin fina låtarna.

Maybe I like being unperfect...Back to the top


Law Abiding CitizenBack to the top

Idag var jag och såg Law Abiding Citizen med kära bror och har faktiskt inte hört någon som inte gillat den än. Men det är inte så konstigt för den var riktigt bra. Som vi alla vet så har många länder många skumma lagar, speciellt ett land som har en konstitution från 1700-talet som de bara överlappar med modernitet.

Handling: Gerard Butler spelar en man som får sin familj mördad, men lagsystemet skipar inte en rättvis rättvisa och han får helt enkelt ta rättvisan i egna händer och uppmärksamma det bristfälliga lagsystemet. Vad systemets arbetare inte vet är att de förnekade fel man sin rättvisa för nu går en extremt intellligent och uppfinningsrik man loss.

En sådan här film gör en tokig, för helt ärligt, det spelar det ingen roll hur fel det går, hur många sådana här filmer som görs, så kmr USA aldrig att göra annat än att fortsätta att lappa sitt lagsystem och sopa fallen som faller mellan gliperna under mattan. En orättvis rättvisa kommer fortsätta och det som vardagsmat!

"It's not what you know happend, it's what you can prove in court"

Betyg 4/5 LLLL

bloglovin
RSS 2.0