En pubrundaBack to the top

I onsdags gick jag och Em aka stichi på en pub här i Bush. Em har velat gå till en pub under hela vår vistelse och den kvällen fick hon med mig för två öl. Skulle vara en på henne och en på mig, men ett par killar kracha vårt bord och bjöd min runda :) Sjuka var att när vi prata så kände den ena fina Fi och tog upp en bild på sin mobil och sa, menar du henne. Världen är allt bra liten! Pubben stängde typ elva så vi skulle dra till en som hade öppet längre och det blev en sen kväll igen. Så mycket för att bara gå och ta en öl och avsluta tidigt!

Det andra stället låg en bit hemmifrån så när vi skulle hem så var det så kallt att vi skulle jogga hem. Inte visste jag att Em mena allvar som börja jogga. Jag springer efter i klackar och säger "I cant't belive ur actually running, are u serious", ibland byter man inte tillbaka ti svenska hihi. Vi sprang en bra bit, kom in lite i andra andningen där, men mina klackar slet upp sin sista millimeter. Sista biten skulle vi värma oss med en cigg men vi kom fram till att det kanske inte var så gott med den blod/järnsmaken vi hade i munnen efter att ha sprungit, men det gick bra ;)

Dialogen under denna springturen hem var så rolig att vi garva som tokar när vi väl stanna upp. Skulle kma ihåg den, men icke! Det är nog den enda träningen jag fått här i London om man bortser från trapporna i tuben. Em sov på soffan hos F och på morgonen när jag skulle till jobb bjöd jag på Starbucks frukost istället för den där ölen. Hur umgås du och Em?...Vi äter frukost med varandra på tuben...nytta med nöje.

London baby...LJ and Stichi Rock...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0