FilmrecencionerBack to the top

The Spirit
Denna film är i samma stuk som Sin City så ogillade ni den är The Spirit inget att se. Kan du finna dig i att det är en seriefigur och att filmen är utformad som en sådan historia går den aboslut att se. Trots att jag finner den artistisk skulle jag även benämna den som B eftersom Sin City är så mycket bättre. The Spirit hade en galen humor och jag tyckte Samuel L. Jackson spelade Octopussy glöttigt bra. Sen är där ju en rad vackra kaxiga kvinnor med i filmen också som Eva Mendez och Scarlett Johansson. De måste haft sjukt kul när de gjort filmen och man får helt enkelt ta den för den sjuka, glöttiga film den är.

2/5 LL

Pojken i randig pyjamas
Denna filmen speglar verkligen ett barns oskyldiga syn på saker och dennes handlingar. En pojke träffar en annan pojke som alltid bär en randig pyjamas och bor på en inhängnad "bondgård". Hans far är soldat och är chef över koncentrationslägret där de bor och alla omkring honom säger att judar är onda och roten till allt som är fel med Tyskland. Själv förstår han inte hur någon kan tycka att hans nyfunna vän är ond eller vad "bondgården" är till för.
Bara denna frågan till en man i koncentrationslägret säger så mycket:  "Varför har du valt att skala potatis istället när du är doktor? Du kan ju inte ha varit en så bra doktor då ju".

Det är verkligen inressant att se det hela från ett barns perspektiv och det hela är en fasansfull berättelse som först är skriven som bok.

4/5 LLLL

A lot like love
Den här filmen är full av kärlek och humor och är en av de bästa kärleksfilmerna jag vet. Ashton Kutcher är en oskyldig tonåring som träffar en mer erfaren och rebellisk Amanada Peet när han är på väg till NY. De spenderar en dag tillsammans och han berättar om sin 5 års plan med karriär, hus och fru. Han ber henne ringa om 5 år för att se att hans planer minsann blivit verklighet. De är på något konstigt sätt sammanflätade av ödet trots att de är övertygade om att de är fel för varandra och deras planer.

4/5 LLLL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0