MöhippaBack to the top

Det hela började med att vi alla 15 tjejer träffades på gatan innan och smög fram till brudens hus med en megafon och började sjunga samtidigt som vi låtsades morgongympa på gräsmattan. Det tog ett tag innan det sovande paret förstod att det var möhippa eftersom det är tre månader kvar till bröllopet. Suprise!
Vi började med en stor fukost hemma hos bruden för att sedan ta oss vidare till utomhus gocart. Som tur var så hade det slutat regna då.

Halva möhippegänget i sina bilar redo för start med bruden i fronten.

Gocart outfit 10 stl för stor
Man hamnade väl på prispallen

Sedan var det vidare till en dansstudio där en danslärare förberett dans till brudens favoritlåt what a feeling från flashdance. Vi andra stod uppradade för att vara hennes bakgrundsdansare, då det hela filmades. Jätteroligt, men det var en kort stund att lära sig en dans till en hel låt på en halvtimme. Vi var lite off i stegen :)
Här står de uppradade redo för flashig dans i sina ännu flashigare outfits
Jag och min svägerska Emilie :)


Sedan bar det av till stranden för en fika och fler tagningar till superstar Annikas flashdance video. Det är kul när någon riktigt bjuder på sig som hon gjorde när hon skulle mima in allting på podiet där på beachen. Sen skulle vi alla försöka göra lite famehopp till videon också. Människorna på stranden blev nog lite chockade, men även nyfikna när vi kom där i våra outfits och showa.

Flashiga bruden på beachen

Sedan var det vidare till ett spa som vi hyrt för att kunna dusha efter alla aktiviteter, men först blev det lite bubbelbad.
Efter det fortsatte vi mot stugan där vi skulle äta tre rätters supergod middag och mysa och partaja resten av kvällen och slutligen sova över. Där fick Annika även sjunga in sin egen röst till videon och det ska bli riktigt kul att se det färdiga resultatet. Sa till R att om han ser en video någon gång med en dansande valross i guldig body så är det bara jag ;)  Under hela dagen fick bruden även en massa utmaningar mot var och en i möhippegänget och hon tog hem de flesta. Det var en supertrevlig dag med supertrevliga tjejer. Man tackar!

Kommentarer
Postat av: Ina

Dom här bilderna väckte alla roliga minnen till liv igen! Tack själv för en kanonhärlig dag. Kul att lära känna dig lite bättre! Om inte förr så ses vi i augusti.....

2009-05-29 @ 20:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0