BoendesituationBack to the top

Hihi...har glömt att berätta om vår boendesituation! Den 2:a nov så flyttade Run med alla möbler som tillhörde henne. I allas rum var det deras byrå och de gnällde över det, men på vårt rum var det mer.

En hylla, byrån och vår älskade helfigursspelgel. Så med ännu mindre plats i garderoben vi delar och grejor på golvet så har vi även sen dess delat säng. Japp, hon tog sängarna också så vi fick ta den stenhåra mindre dubbelsängen under trappan och dela på. Mysigt värre...NOT! har dock inte varit så farligt som jag trodde förutom inatt när Em hostade en hel del. Vi var eld och lågor och leta boende ti höger och vänster, men nä vi orkar inte...

Här är internet till den 10:e då hennes kontrakt går ut helt. Vi pruta lite på hyran och bor kvar tills dess sen blir det väl hostel en stund kanske, vem vet. För några dagar sedan flytta Johan, precis lagom till vårt besök så de har hans rum nu och sen ska Em ha det rummet så då har vi egna sängar i egna rum för mindre hyra :)

Så nu är det bara jag, Em och Rickard i en fyrarummslägenhet. Så jivla gött ska ni veta, så det är inte alls illa att bo kvar. Beroende på vem som tar över och om här är internet så kanske det går med dec ut. De lär ju inte hitta någon att fyll aupp rummen med innan jul (knacka, knacka, ta i trä).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0