Filmer jag väntar påBack to the top

New Moon 20 November



Kan det vara så att någon har undgått twilight hysterin! Edward och Bella är filmvärldens hetaste kärlekspar just nu. Deras kärlek omöjliggörs av att Edward är en vampyr och Bella en skör liten människa. I tvåan sker det något som får Edward att bryta sitt löfte om att aldrig lämna henne för att han tror att det är för hennes eget bästa.


Avatar 18 december




Avatar
är en kommande amerikansk sci-fi film regisserad och producerad av filmskaparen James Cameron och har premiär den 18 dec. Filmen spelas in med ny banbrytande 3D-teknik och med en budget på ungefärliga 237 miljoner dollar kommer filmen bli världens tredje dyraste film genom tiderna.

Filmens handling utspelar sig i en dyster framtid och kretsar kring en tidigare marinkårssoldat från jorden, den delvis förlamade Jake Sully (Sam Worthington). Jake blir bosatt på planeten Pandora vars luft inte är andningsbar för människor. Planeten är bebodd av den utomjordiska rasen Na’vi. Na’vis är en ras som liknar människor, men med svansar, blå hud och en längd på tre meter. Jake blir inkallad till Avatar programmet som gör det möjligt för honom att gå. Programmet gör honom till en Avatar som är namnet på Na’vis form som gör att han liknar en av dem.Människorna är på Pandora för att söka efter värdefulla mineraler som kan göra Jake till en hel människa. Men Na’vi släpper ut sina krigare för att försvara sin existens.





Kommentarer
Postat av: - H*

- KASSA BÅDA TVÅ!

2009-09-07 @ 18:38:16
URL: http://finest.se/hodamerei

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0