Las vegas utgång 2Back to the top

Vi kom hem väldigt sent från vår sightseeing och det vara bara att sätta igång att göra vid sig direkt. Söta killen från poolhänget skulle ta med oss ut. Vi körde på att förfesta så gott som det gick, men när vi skulle få besök på hotellrummet mot slutet fick vi panikstäda. Det ser inte så vackert ut på ett rum där tre tjejer sprider saker överallt, äter och konsumerar smirnoff ice och vodka redbull i massor. Vi blev väl till sist färdiga och söta killen som numera får gå under R hade bil och tog oss till the palm hotellet till playboy klubben. En promoter hade som tur var satt upp oss på gästlistan där...fördel att vara snygga svenskar ute på sightseeing ;)

Klubben gillades starkt och det var sjukt häftigt att stå ute och dansa på dessa balkonger som också hade en grym vy över Las Vegas. Man vill bara luta sig mot räcket och skrika "I'm the queen of the world", men får väl hålla sig aningen civiliserad ;) J messade sin pappa för att berätta var hon var haha...what. När vi skulle gå så ville inte C följa med, hon hade hittat en kille som hon senare under natten slet av tröjan på. Synd, det var en snygg tröja ;) Försökte övertala henne förgäves, men hon lovade att messa R.s mobil eftersom jag inte hade en och hon inte hade pengar till internationellt mess till Jennys. Blev det så...näää...orolig var man på morgonkvisten och fick ringa från hotelltelefonen när den dära hesa bruden svarar och frågar killen "Where am I"...hon var ok...alltså var det nu tillåtet att skratta. Hon fick ta sitt straff med sin pinsamma walk of shame den morgonen med en tofs på huvudet.

Love this picture of the girls...

Jag, J och R tog oss hem till hotellet och åt fyllekäk och drack massor av vatten. Sen skulle det spelas lite, men det gick tyvärr inget vidare. Är det inte meningen att man ska ha tur i spel när man har otur i kärlek. Men jag förlorade bara 40 dollar, det får man väl lägga för lite spelupplevelse i Vegas. Jag och J ville bara sjunka genom golvet när vi kastade de sämsta tärningsutfallen någonsin. Sen skulle det försöka sovas, men det är inte det lättaste efter överkonsumering av redbull, man är liksom trött men ändå inte.

På morgonen skulle vi packa och checka ut och det blev lite kaos då G fortfarande inte visste om han skulle köra hem den dagen, alltså visste inte vi ifall vi skulle hem. Vi fick ställa våra grejor på R.s rum och poolhänga hela dagen som några frågetecken som inte visste när det skulle bära av hem. Vi krachade stackars R.s rum lite innan vi skulle åka. Beslagtog badrummet och slängde oss på deras sängar och såg på tv. Vi ville lämna på söndagen för att vara hemma till grammy galan, men det blev inte riktigt så va...not even close...egentligen kunde vi stannat en dag till, men frågan är om man hade kunnat ha en "lugn" kväll i Vegas.

Shut up and put your money where your mounth is, that's what u get for waking up in Vegas. Get up and shake the glitter of your clothes now, cause that's what you get for waking up in Vegas...

Eftersom min blogg handlat mycket om Vegas nu så antar jag att inte allt stannar i Vegas haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0