Cheerleading på hög nivå...lr? :PBack to the top

Idag när vi kom till class så var vi inställda på att springa en mile som vanligt, men det visade sig att coachen surprisade oss med att vi skulle cheera på en volleyboll match. WTF! Vi har haft typ 4 lektioner. Hon bara, ni får lära er dessa ramsorna nu på 10 minuter så kör vi. Tack och lov så skulle självaste cheerleading teamet vara med och dra det tunga lasset, men ändå.

Skolans corsairs pirates cheerleading team och vår coach längst till vänster...vi har helblåa tröjor och shorts som visat innan...som typ säger cheerleader under construction haha.

Det var kul, men nervöst. Sa till coachen att jag hade butterflies i magen haha. Så med blåa pom poms i handen så körde vi alla ramsorna. Ibland så rycks man med och baar yeah go team, men ibland känns det lite ratarded...kommer nog ta lite tid att vänja sig vid det här amerikanska fenomenet. Börjat bonda lite i klassen iallafall :)

Innan matchen började så fick vi ställa oss upp med ena handen på bröstet till amerikanska nationalsången...hmm kändes lite konstigt...men seden dit man kommer right. Inte hade man blivit utsatt för det som utlänning i Sverige, det hade ju varit på tok förnedrande...suck...förstår inte hur det kan vara så tabu i Sverige med nationalsången...det är inget rasistiskt med att hylla sitt land i sitt land.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0